Mostečtí Lvi – Bílina 0:0 (odl.) | Hronov – Dvůr Králové n. L. 0:0 (odl.) | Trutnov – Nová Paka 0:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 5:0 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 0:0 (odl.)
Písek – Cheb 0:0 (odl.) | Kobra – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Tábor – Příbram 0:0 (odl.)
Řisuty – Klatovy 2:8 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:8 (0:2, 1:2, 1:4)
HC Klatovy
Středa 07.10.2020, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 6. kolo
Partner:
     
    58:29
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Matěj Morawrtz – 2 min., podrážení).
     
    58:24
    Klatovy právě vstřelily branku!
    I nyní Klatovy proměňují přesilovou hru! Po střele, kterou vyrazil Petr Pánek, se k dorážce dostal JAKUB PROCHÁZKA. Ten už neměl se skórováním problémy. Asistence: Filip Přikryl a Petr Eret.
     
    56:29
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Danov.
     
    52:34
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se své druhé branky dočkali v přesilové hře! Po vyražené střele se puk odrazil na pravou stranu, přesně na hůl MICHALA FORTELKY. Domácí útočník tvrdou střelou prostřelil gólmana Klatov! Asistence: Matěj Zíka a Pavel Řepka.
     
    51:43
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Štěpán Hanzlík – 2 min., hákování).
     
    49:06
    Střídání v týmu HC Řisuty: ze hřiště odchází David Stahl, přichází Petr Pánek.
     
    49:06
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Toto už se dá považovat za debakl! Po skvělé kombinaci Klatov předložil gól jako na zlatém podnose VOJTĚCHU TULAČKOVI David Michel. Tulačka už dokázal v klidu zakončit. Asistence: David Michel a Lukáš Kaňák.
     
    47:15
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Další zásah týmu z jihu Čech! Po skvělé přihrávce Marka Princla do středu pásma dostal dostatek prostoru FILIP PŘIKRYL. Tento mladý útočník dalším přesným zásahem dává šestý gól svého týmu! Asistence: Marek Princl a Ondřej Leština.
     
    44:14
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Juja Okegawa nyní špatně rozehrál ve středním pásmu a hosté tak šli do přečíslení. Puk získal DAVID MICHEL, který tvrdou střelou zápěstím prostřelil brankáře Řisut! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    43:43
    Ve velké šanci se ocitl Štěpán Hanzlík, který dostal přihrávku před domácí branku, kde byl úplně sám. Snažil se takzvaně vymíchat Davida Stahla, ale ten se nedal. Zakončení tečoval nad břevno.
     
    39:28
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se na konci druhé třetiny snad poprvé v utkání dostali do útočného pásma a to hned přináší své ovoce! JUJA OKEGAWA byl sice faulován, hra ale pokračovala a po šťastném odrazu zakončil japonský útočník mezi betony Patrika Polívky! Asistence: Jiří Pokorný a Dominik Danov.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Lukáš Kaňák – 2 min., podrážení).
     
    31:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Čtvrtý gól tedy přichází až teď! FILIP PŘIKRYL dostal přihrávku, připravil si puk na střelu a laserově přesnou střelou vymetl pavučiny v pravém horním rohu branky. Asistece: Lukáš Kaňák.
     
    30:18
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Josef Flachs – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:40
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., sekání).
     
    28:37
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A chvíli poté přidávají hosté třetí branku! David Michel se parádně zbavil obránce a skvělou zadovkou našel před svatyní Buldoků úplně volného JAKUBA SYSLA. Ten už neměl problémy se vstřelením třetího gólu Klatov! Asistence: David Michel.
     
    28:04
    Velmi slibný protiútok Buldoků nekončí gólem! Petr Patyk našel dojíždějícího Romana Formánka, který měl dostatek prostoru, střelou zápěstím ale trefil jen tyč branky Patrika Polívky!
     
    22:25
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Matěj Zíka – 2 min., podrážení).
     
    21:14
    Hned několikrát teď zazvonila tyč za Davidem Stahlem! Nejdříve jeden z hostů trefil pravou tyč domácí svatyně. Akce pokračovala a pokus z pravé strany se otřel o břevno!
     
    19:12
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., sekání).
     
    14:31
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Juja Okegawa – 2 min., podrážení).
     
    13:43
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michal Kučera – 2 min., hákování).
     
    13:35
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nyní už hosté dávají druhý gól v utkání! Kotouč se z levé strany dostal k MARTINU LANGOVI, jenž byl osamocený a tváří v tvář Stahlovi zakončil přesně k tyči! Asistence: Filip Přikryl a Petr Eret.
     
    09:46
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Jakub Houfek – 2 min., hákování).
     
    07:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají jednogólového vedení! Po rychlé a efektivní kombinaci našel Štěpán Hanzlík před brankou úplně volného FILIPA KOLÁŘE, který už měl úlohu snadnou a do odkryté brány Řisut tak dal svůj první druholigový gól! Asistence: Štěpán Hanzlík, Marek Princl.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 40. Okegawa (Danov, Pokorný), 53. Fortelka (Zíka, Řepka) – 8. Kolář (Hanzlík, Princl), 14. Lang (Přikryl, Eret), 29. Sysel (Michel), 32. Přikryl (Kaňák), 45. Michel (Tulačka), 48. Přikryl (Princl, Leština), 50. Tulačka (Michel, Kaňák), 59. Procházka (Přikryl, Eret)


    HC Řisuty: Stahl (50. Pánek) – Potěchin (C), Škutina, Řepka, Zíka, Flachs, Kučera J. – Keszi, Patyk (A), Kučera M. – Fortelka (A), Formánek, Rendla – Pokorný, Danov, Okegawa.
    HC Klatovy: Polívka (Pícl) – Walter (A), Houfek (A), Kaňák, Kremláček, Leština, Sysel – Hanzlík, Roubal (C), Hasman – Tulačka, Procházka, Michel – Eret, Přikryl, Lang – Princl, Morawetz, Kolář.

    Rozhodčí: Battěk – Maňák, Pěkný
    bahis siteleri