Mostečtí Lvi – Bílina 0:0 (odl.) | Hronov – Dvůr Králové n. L. 0:0 (odl.) | Trutnov – Nová Paka 0:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 5:0 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 0:0 (odl.)
Písek – Cheb 0:0 (odl.) | Kobra – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Tábor – Příbram 0:0 (odl.)
Řisuty – Klatovy 2:8 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:2 (3:0, 2:1, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 07.10.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • 2. liga skupina Jih (ČR) • 6. kolo
Partner:
     
    53:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a šest a půl minuty před koncem základní hrací doby snižují na rozdíl čtyř branek! Z rychlého tažení na soupeřovu svatyni jiskru naděje vykřesal VOJTĚCH HOLENDA, pro kterého je tato trefa už druhou v dnešním střetnutí – 6:2! Asistence: Richard Cachnín, Štěpán Dudycha.
     
    40:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí znovu vlétli do třetiny jako hurikán a pouhých jednadvacet sekund po jejím startu zvyšují na 6:1! Třetí kanadský bod a první trefu v dnešním utkání si na konto připisuje matador KAMIL BŘÍŠKA, a Brodští to už budou mít hodně těžké, pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk. Asistence: Michal Steinocher, Lukáš Tondr.
     
    35:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku bleskově využívají, Petržílka musí ze své klece lovit další kotouč! Tentokrát po krátké kombinaci přesně zakončil obránce RADEK PROCHÁZKA, pro kterého je to jeho vůbec první zásah v dresu Kobry – 5:1! Asistence: Dominik Novák, Aleš Knesl.
     
    34:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři zničehonic snižují, jejich první gól je na světě! Dudycha zachytil přihrávku na modré čáře a obratem pryž poslal podél mantinelu VOJTĚCH HOLENDOVI, jehož následné lehké zakončení Sochůrka překvapilo. Kotouč proletěl přesně mezi jeho betony – 4:1! Asistence: Štěpán Dudycha, Jakub Čejka.
     
    20:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    ...a čisté konto mu vydrželo pouhopouhých čtyřiadvacet sekund, Kobra těsně po startu druhé části rozšiřuje svůj náskok na čtyři trefy! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který využil nepřehledné situace před hostujícím gólmanem a přesně zakončil! Asistence: Lukáš Tondr, Kamil Bříška.
     
    18:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácím se znovu podařilo rozebrat soupeřovu obranu a hned je z toho další gól, Kobra necelé dvě minuty před koncem první části vede o tři branky! Dominik Novák od mantinelu nahrál před branku nikým nehlídanému RICHARDU MUCHOVI a zbytek si už můžete domyslet. Jako přes kopírák – 3:0! Asistence: Dominik Novák.
     
    12:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda, Pražané po ukázkové souhře vedou o dvě branky! Václav Zídek našel před brankou úplně volného FILIPA KAFKU, který jednoduše zakončil do obrovského prázdného prostoru v hostující kleci! Nedvěd vůbec neměl šanci se přesunout ke vzdálenější tyči, obrana ho nechala na holičkách – 2:0! Asistence: Václav Zídek, Radek Procházka.
     
    01:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácích končí prvním gólem, Braničtí už ve druhé minutě odskakují do vedení! Obrana hostů se rozpadla a dovolila Šteinerovi zajet za klec, odkud našel před brankou volného Bříšku, jehož následnou odraženou střelu do klece doklepl VÁCLAV ZÍDEK – 1:0! Asistence: Kamil Bříška, Dominik Šteiner.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Zídek (Bříška, Šteiner), 13. Kafka (Zídek, Procházka), 19. Mucha (Novák), 21. Šťastný (Tondr, Bříška), 36. Procházka (Novák, Knesl), 41. Bříška (Steinocher, Tondr) – 35. Holenda (Dudycha, Čejka), 54. Holenda (Cachnín, Dudycha)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Dusil) – Holý, Šteiner (A), Steinocher, Procházka, Knesl, Ryzák, Pelant – Bříška (C), Hlinka, Heldák, Tondr, Mucha, Zídek, Hrubý, Šťastný (A), Novák, Kafka.
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (21. Petržílka) – Krejčí, Kliment (A), Ludvík, Smutný, Vála, Benák, Dudycha, Zvěřina, Dvořák – Košťál, Čejka, Hrala, Cachnín, Mlynář, Kalač, Voříšek (C), Padělek, Holenda, Tecl.

    Rozhodčí: Glanc – Žídek, Hlinka.
    thejrc.org