Zbuzany – Ml. Boleslav B 3:1 (kon.) | Pardubice B – Chlumec n/C 0:1 (kon.) | Přepeře – Bohemians B 4:1 (kon.)
Živanice – Velvary 2:2 (3:4 po pen.)
konec
FK Pardubice B
0:1 (0:0)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 10.10.2020, 10:15 • Stadion Pod Vinicí • Česká fotbalová liga (B) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:09:12)
     
    Je konec! Ze tří bodů se mohou radovat hostující fotbalisté, kteří vyhráli hubeným výsledkem 1:0. O jedinou branku se z rychlého protiútoku postaral Roman Čáp. Pardubice měly šance na vyrovnání, ale jednou jim v tom zabránila branková konstrukce, jednou skvělý zásah obránce na brankové čáře.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hosté přežili obrovskou šanci, načež sami vybojovali vhazování na útočné polovině. S tím tedy rozhodně nespěchali... Navíc ihned poté končí zápas!
     
    90
    Nyní mohlo být po přímém kopu srovnáno! Ten si vzal na starost David Huf, který kroutil dobře k tyči. Letáček se ani nehnul, ale na brankové čáře ho zachránil jeden ze spoluhráčů, který doběhl!
     
    89
    Tomáš Čelůstka se postavil k rozehrávce standardní situace z velmi zajímavé pozice. Jeho centr ovšem dokázal odvrátit první hráč hostujícího týmu.
     
    88
    Domácí navíc udělali chybu na útočné polovině, kterou hasili na poslední možný moment. Obránce to však zvládl a na poslední chvíli míč odpálil ke gólmanovi.
     
    87
    No, do konce zápasu už nám chybí opravdu málo času, Pardubice budou muset vrhnout všechny své síly do útoku. Hosté zatím ale v obraně chybu neudělali.
     
    86
    Hosté poslali na hřiště čerstvé síly, které budou mít za úkol nejspíše hlavně hrozit. Ihned jsme to viděli, nakonec je z toho pro Chlumec nad Cidlinou rohový kop.
     
    84
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jiří Kučera, přichází Ondřej Vaníček.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Vít Vejr.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází Jan Labík.
     
    83
    Domácí to chtěli zkusit narážečkou, jenže místo toho přišla slibná šance hostí! Osamocený hráč se hnal ze strany na gólmana, který jeho ránu vyrazil!
     
    82
    Domácí tým se dostal k dalšímu zakončení, které šlo hned přes několik hráčů. Naštěstí pro hostujícího gólmana nepřišla teč, takže lapil míč do rukavic.
     
    81
    Srovnání mohlo přijít jako blesk z čistého nebe! Hlavičku z dobré pozice ale nejspíše Bráta jemně tečoval rukou, načež se balón odrazil do tyče a ven ze hřiště! Hostům nyní muselo zatrnout.
     
    80
    Navíc hráči ve světle modrých dresech aktivně napadají, díky čemuž získali balón. Viděli jsme slušný projektil, který Letáček musel zkrotit nadvakrát.
     
    79
    Pardubicím se začíná pomalu ale jistě krátit čas na srovnání stavu. Hosté navíc hrají celkem v pohodě, hrozí z rychlých brejků a v obraně hrají bez chyb.
     
    78
    To nebyla vůbec špatná šance na straně Chlumce nad Cidlinou! Po centru však přišlo špatné zpracování a odskok míče, navíc byl nakonec odpískán ofsajd.
     
    77
    Jeden z hostujících hráčů schytal úder do obličeje, tady asi mohla přijít i žlutá karta. Té jsme se však nedostali, zatím se podle sudího hraje čistý zápas.
     
    75
    Matěj Vít dostal přihrávku na polovinu hřiště a rychle poslal míč na levou stranu. Asi nikoho nepřekvapí, že jsme viděli centr, který hostující obrana odvrátila.
     
    74
    Na straně Pardubic jsme viděli další centr, ale ty zatím nejsou doménou ani jednoho týmu. Poté přišla střela z velké dálky, ale ta skončila hodně mimo hřiště.

    Denisa Józsová

    Branky: 52. Čáp


    FK Pardubice B: Letáček – Čelůstka, Nemešovský, Langedijk (62. Zelenka), Formáček, Kubart, Paixao, Sychra (46. Lee), Petráň, Huf, Vít.
    Náhradníci: Boura, Lee, Stýblo, Zelenka, Pitter, Jiroutek, Šmíd.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Brát – Bastin (C) (84. Vejr), Žahourek, Kadlec, Čáp, Kučera (84. Vaníček), T. Labík (84. J. Labík), Veselka, Krčál, Kopáč, Hynek (72. Novotný).
    Náhradníci: Koukal, J, Labík, Novotný, Vejr, Kycelt, Sedláček, Vaníček.

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Hodek
    thejrc.org