Barys – Čerepovec 2:3 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.)
Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Omsk – Novosibirsk 4:0 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Dynamo Moskva
Sobota 10.10.2020, 16:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:02 Atte OHTAMAA - 3:2
     
    62:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je konec, Jaroslavl v prodloužení dokonává obrat a připsuje si do tabulky bod navíc! Za hostující obranu se dvě minuty po startu nastavení protáhl ATTE OHTAMAA, jehož první zakončení sice Bočarov vyrazil, na následnou dorážku už ale nedosáhl! Sečteno, podtrženo – 3:2! Asistence: Artur Kajumov, Georgij Ivanov.
    36:51 Denis ALEXEJEV - 2:2
     
    36:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci domácích je vyrovnáno, tři minuty před koncem druhé části tak v Areně 2000 začínáme zase od nuly! Iljenko se chopil kotouče a zajel s ním za klec, odkud jej poslal před brankoviště DENISI ALEXEJEVOVI, a ten následně měl hodně jednoduchou práci – 2:2! Asistence: Arťom Iljenko.
    26:48 Nikita ČEREPANOV - 1:2
     
    26:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Arena 2000 vybuchla radostí, Lokomotiv v polovině sedmadvacáté minuty snižuje na rozdíl jediné branky! Z prostoru mezi modrou čarou a kruhem vypálil NIKITA ČEREPANOV, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2! Asistence: Artur Kajumov.
    24:29 Dmitrij JAŠKIN - 0:2
     
    24:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané početní výhodu rychle přetavují v gól a na začátku druhé třetiny vedou už o dvě branky! Přesně zamířil DMITRIJ JAŠKIN, který se tak svou jedenáctou trefou sezóny zapisuje do střelecké listiny dnešního utkání – 0:2! Asistence: Juuso Hietanen, Dmitrij Kagarlickij.
    13:55 Jegor BRYZGALOV - 0:1
     
    13:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se krátce po ubránění oslabení prosazují a na konci čtrnácté minuty odskakují do jednobrankového vedení! Kagarlickij našel před brankou volného JEGORA BRYZGALOVA, kterému zpoza klece poslal kotouč a forvard Dynama následně zamířil naprosto přesně – 0:1! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 27. Čerepanov (Kajumov), 37. Alexejev (Iljenko), 63. Ohtamaa (Kajumov, Ivanov) – 14. Bryzgalov (Kagarlickij), 25. Jaškin (Hietanen, Kagarlickij)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Tkačjov (C), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, A. Petersson, Lander (A) – Berjozkin, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, J. Averin (A) – Iljenko.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Čajkovský, Hietanen, An. Sergejev, Mironov (C), J. Zajcev, Grigorjev, Volkov – Jaškin, Kagarlickij, Igumnov – O. Lindberg, Pulkkinen, Tarasov (A) – Jefremov, Alexejev, V. Kuljomin (A) – Kruglov, Bryzgalov, Pankratov – Muranov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Sidorenko – Golovljov, Savenkov.

    Diváci: 2 007
    thejrc.org