Barys – Čerepovec 2:3 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.)
Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Omsk – Novosibirsk 4:0 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 10.10.2020, 16:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:34:29)
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ) 0+1, 3 střely na branku, 6/14 vyhraných vhazování, čas na ledě – 19:15.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 41 – 19
    Trestné minuty: 6 – 8
    Vhazování: 32 – 26
    Zblokované střely: 19 – 9
    Hity: 14 – 10
     
    Je konec! Prodloužení nakonec trvalo opravdu jen pár desítek sekund. Kazaň totiž ztratila kotouč v útočném pásmu, což znamenalo přečíslení na druhé straně. To táhl Pavel Porjadin, jenž se prosadil střelou nad pravé rameno. Nižněkamsk tedy bere body dva, Kazaň jeden.
     
    Konec zápasu.
    60:27 Pavel PORJADIN - 3:2
     
    60:27
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, stačilo na to pouhých dvacet sedm vteřin! Po chybě se Neftěchimik dostal do přečíslení dva na jednoho, které na sebe vzal PAVEL PORJADIN. Ten se s ničím nepáral a prosadil se střelou nad rameno gólmana.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani tři třetiny dnešního zápasu nerozhodly o vítězi dnešního zápasu, takže jdeme do prodloužení. Je tedy jisté, že oba týmy berou z tohoto utkání bod. Kdo však dokáže vyválčit ještě jeden bodík navíc? To se uvidí!

    Prodloužení začne přibližně v 18:26.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:14
    Arťom Galimov byl nejspíše tím, kdo ještě mohl rozhodnout! Dostal se s pukem na střed hřiště, ale jeho střelu na zadní tyč Konstantin Barulin skvěle vyrazil!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:22
    Pavel Porjadin zachytil puk letící po mantinelu v útočném pásmu, ale byl okamžitě napadán. Po chvilce puk ztratil, ale Nižněkamsk se stejně dostal zpět.
     
    57:37
    Nižněkamsk vybojoval kotouč ve středním pásmu a Maxim Grošev se dostal k pokusu z kruhu. Artur Achťamov na puk ale viděl a vyrazil ho betonem.
     
    56:58
    Poslední třetina se nám opravdu rychle blíží ke svému konci! Stav je nadále vyrovnaný a začíná to vypadat, že se dnes dočkáme minimálně prodloužení.
     
    56:24
    Další nepřesná rozehrávka, která skončila v rohu kluziště. Tentokrát se puk dostal mimo hrací plochu, takže následovat bude vhazování ve středovém kruhu.
     
    55:58
    Neftěchimik posunul puk do útočného pásma, kde o něj hned po první souboji přišel. Kazaň se však následně provinila jen zakázaným uvolněním.
     
    55:21
    Nižněkamsk získal puk ve svém obranném pásmu, ale nepřešel to střední. Stanislav Galijev se díky tomu dostal k zakončení, ale gólman zasáhl betonem.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Galuzin (A. Kosticyn, Rantakari), 35. Chajrullin (L. Hudáček, Šiksatdarov), 61. Porjadin – 26. Burmistrov (Pedan, M. Gluchov), 30. S. Da Costa (Azevedo)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Rantakari (C), Bryncev, A. Osipov, Volgin, Loginov, Puzanov, Semjonov – Kučerjavenko, Porjadin, Šafigullin – Šiksatdarov, Chajrullin, L. Hudáček – Galuzin, A. Kosticyn, Bikmullin – Chafizov, Bucajev, Grošev – Šarifjanov.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (27. Achťamov) – Ljamkin, Judin, Jarullin, Žuravljov, Lučevnikov, Pedan, Mužikov – Azevedo, Cormier, S. Da Costa – Galijev, Voronkov, A. Galimov – M. Gluchov, Fisenko, Burmistrov – Jemec, Chovanov, Kuvardin – Marušev.

    Rozhodčí: Beljajev, Soin – Viljugin, Sivov
    thejrc.org