Olomouc – Přerov 0:0 (odl.) | Liberec – Plzeň 1:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 0:0 (odl.)
Vsetín – Zlín 0:5 (kon.) | Tábor – Jihlava 1:5 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 5:6 (po pr.)
Třemošná – Liberec 0:0 (odl.) | Technika Brno – Pardubice 1:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Třinec – Havířov 1:3 (kon.) | Sparta – Kobra 5:1 (kon.) | Hvězda Praha – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 0:0 (odl.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 0:0 (odl.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:5 (0:3, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 10.10.2020, 12:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    56:34
    Nikým nebráněný Gerych jel směrem k Marečkově brance. Ten si zákrok lapačkou proti jeho střele do levého horního rohu vychutnal.
     
    43:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Peprna – 2 min., podrážení).
     
    40:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Fojtík – 2 min., hákování).
     
    38:02
    Mela se strhla také před vsetínskou brankou. Zlínští hráči doráželi puk podobně jako před chvílí Koláček s Adámkem. Tato akce však skončila potyčkou v brankovišti a dvouminutový trest za hrubost dostává za domácí Rigo, za hosty Ramert.
     
    36:39
    Velká šance Vsetína. Úplně sám zůstal před Hendrychem Koláček, který nejprve vystřelil mezi betony a poté i dvakrát dorážel. Puk byl u pravého betonu zlínského brankáře stále volný a Adámek už najížděl k další dorážce za rozhozeného gólmana. Hlavní rozhodčí však zapískal dříve, než měl, a další vsetínský forvard už se ke slovu nedostal.
     
    28:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští Berani zřejmě objevili slabé místo vsetínského gólmana. I MICHAL TOMEČEK se totiž prosazuje ránou do pravého horního rohu. Zamířil tam poté, co za jízdy dostal přihrávku od Jana Ramerta. Asistence: Jan Ramert, Jakub Čechmánek.
     
    27:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuběhla ještě ani polovina utkání a ADAM JECHO už má hattrick. Za zády gólmana Marečka skončila Jechova střela z vrcholu levého kruhu mířená do pravého horního rohu. Asistence: Václav Matúšů.
     
    27:22
    Podobně, jako před chvílí Dědek, si počínal i Turek. Ani jemu se však v konečném důsledku nepodařilo obejít bránící hráče Zlína, aby se dostal do úniku.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomek – 2 min., podrážení).
     
    21:54
    Chyba vsetínského gólmana. Mareček byl mimo brankoviště a Berani se dostali ke střele do prázdné brány. V tuto chvíli zaskočil za brankáře obránce Mikula, jenž ránu zastavil.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomeček – 2 min., krosček).
     
    18:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po Tomečkově akci zůstal puk v útočném pásmu Beranů. Domácí se snažili vyhodit, když už poslali puk na modrou čáru, zachytil jej tam JAKUB ČECHMÁNEK, který se střelou z pravého kruhu trefuje na Marečkovo levé rameno. Asistence: Adam Burian, Marek Šišák.
     
    14:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští vyhráli vhazování v útočném pásmu, čehož hned využili pro navýšení skóre. Přesněji to byl opět ADAM JECHO, kdo prostrčením kotouče pod betony gólmana přidal na konto Beranů druhou branku. Asistence: Bez asistence.
     
    09:29
    Kotouč zůstal po vsetínské kombinaci ležet v brankovišti za gólmanovými zády, jelikož Hendrych si povyjel až před modrý půlkruh. Celou situace vyřešili nejlépe obránci Beranů, kteří puk vyhodili.
     
    08:54
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomeček – 2 min., hákování).
     
    07:40
    Zlín mohl vést o dva góly. Horský trefil levou tyč vsetínské brány.
     
    07:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se stáhli okolo brankoviště, kde dokombinovali až k úvodnímu gólu tohoto střetnutí. Nejistá střela ADAMA JECHA přeskočila Marečkovo levé rameno a skončila za jeho zády. Asisetence: Lukáš Heš, Robin Gerych.
     
    04:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Čechmánek – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Jecho (Heš, Gerych), 15. Jecho, 19. Čechmánek (Burian, Šišák), 28. Jecho (Matúšů), 29. Tomeček (Ramert, Čechmánek)


    VHK ROBE Vsetín: Mareček (Rygl) – Mikula, Fojtík, Machů, Valda, Mošnička – Koláček, Rigo, Kovář, Adámek, Matějíček, Dědek, Turek, Hrdý, Čajanová, Tomek.
    Berani Zlín: Hendrych (Málek) – Žižka, Sýkora, Burian, Mojžíš, Hamrla, Šišák – Peprna, Jecho, Tomeček, Ramert, Horský, Čechmánek, Heš, Matúšů, Babulík, Gerych, Holba, Leška.

    Rozhodčí: Grygera – Poláček, Juřička
    thejrc.org