Přerov – Slavia 4:2 (kon.) | Kolín – Kadaň 2:3 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.10.2020, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Juniorská liga akademií • 18. kolo
Partner:
     
    48:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši si berou zpět ztracený náskok! Martin Böhm vypálil od modré čáry a před brankou hlídkující ADAM MĚCHURA tečoval puk tak šikovně, že Filip Maláč nestihl zaregovat. 3:2! Asistence: Martin Böhm.
     
    47:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celek z Vysočiny nečekal s odpovědí vůbec dlouho a začínáme znovu od nuly! Vítězslav Brož využil volného prostoru a najel si až před Krále. Proti Brožovi ještě liberecký gólman dokázal zakročit, na dorážku MIROSLAVA JUDY už však neměl nárok! Asistence: Vítězslav Brož.
     
    46:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři udeřili z brejku a dokonávají obrat. Michael Drábek z pravého kruhu vystřelil chytře po ledě. Filip Maláč puk vyrazil jen před sebe, kde byl první Jakub Hujer. Tomu se ještě skórovat nepodařilo, avšak puk propasíroval alespoň do brankoviště, odkud jej do sítě doklepl ADAM MĚCHURA! Asistence: Jakub Hujer, Michael Drábek.
     
    08:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, Severočeši udeřili ve čtyřech! Jihlavský Vyvial tentokrát chyboval, když na modré čáře nedokázal zkrotit puk. Pohotový JAN CIKHART ho o něj připravil a v samostatném úniku uspěl přesnou střelou pod Maláčovu rukavici! Bez asistence.
     
    06:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce po konci přesilovky se hosté prosazují a ujímají se vedení! JOSEF VYVIAL byl odměněn za aktivní výkon v úvodních minutách, když se z levé strany v rychlosti prosmýkl až před Královu branku a i s trochou štěstí procedil puk mezi jeho betony až za čáru. Asistence: Marek Melenovský, Matěj Kravec.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Cikhart, 47. Měchura (Hujer, Drábek), 49. Měchura (Böhm) – 7. Vyvial (Melenovský, Kravec), 48. Juda (Brož)


    Bílí Tygři Liberec: Král – Kollert, Adamec (A), Bieniek, Hladík, Patzelt, Böhm – Hujer, Vomáčka, Cikhart, Jansa, Strnad, Měchura, Drábek, Nezbeda (C), Rossmy, Zajíček, Gajda, Putz.
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Piskač, Kerber, Dvořák, Zeman, Rašín, Macek – Brož (A), Melenovský, Zdarsa, Vyvial, Nevšímal, Juda (C), Rauš (A), Malenovský, Doležal, Kravec, Pavelec.

    Rozhodčí: Battěk – Špůr, Bosák.
    thejrc.org