Přerov – Slavia 4:2 (kon.) | Kolín – Kadaň 2:3 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 10.10.2020, 16:15 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Juniorská liga akademií • 19. kolo
Partner:
     
    50:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané však střílí důležitý gól, který je může posunout k dalším třem bodům! Krupička nahrál PETRU HAUSEROVI a zkušený útočník domácích nedal Švehlákovi šanci zasáhnout. Třinečtí musí opět dotahovat ztrátu. Asistence: Jan Krupička.
     
    45:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí využívají svou početní výhodu a dotahují se zpět na rozdíl jediného gólu! Po Matějově přihrávce se puk dostal na hokejku TOMMYHO WARDASE a třinecký útočník překonal brankáře Krbečka dnes podruhé. Asistence: Pavel Matěj.
     
    35:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ani to však sparťany nezastavilo v cestě za dalším vstřeleným gólem! Po přihrávce Hausera skóruje talentovaný forvard DAVID VITOUCH, který vrací svému týmu náskok dvou branek. Asistence: Petr Hauser, Tomáš Kulhánek.
     
    25:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se však obdobně jako sparťané v první třetině prosazují ve vlastní početní nevýhodě! Do protiútoku se dostal JONÁŠ JOBÁNEK, který svou střelou pokořil brankáře Krbečka poprvé v tomto duelu. Domácí vedou už jen o gól. Bez asistence.
     
    15:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují rovněž ve vlastním oslabení! Theimer našel svou holí útočníka PETRA HAŠKA, který přesnou střelou nedal Švehlákovi šanci na zákrok a posílá Spartu do vedení o dvě branky. Třinečtí musí zabrat. Asistence: Oto Theimer.
     
    11:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané krátce po uplynutí úvodních deseti minut odskakují do jednobrankového vedení! Zembolovu přihrávku zužitkoval ERIK ČERMÁK, jehož zásluhou domácí vedou o jednu branku. Asistence: Jakub Zembol, Tomáš Kulhánek.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 12. Čermák (Zembol, Kulhánek), 16. Hašek (Theimer), 36. D. Vitouch (Hauser, Kulhánek), 51. Hauser (Krupička) – 26. Jobánek, 46. Wardas (Matěj)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Čazimi) – David, Tomov, Tůma, Kulhánek (C), Chvátal (A), Tomek – Hašek, Čermák, Klimo (A) – Krupička, Straka, Zembol – D. Vitouch, Mácha, Hauser – Konečný, Vágner, Theimer.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Halouzka) – Kyselý, Kareš, Bujak, Kubíček, Hrůzek, Homola, J. Marcinko – Moškoř, Wardas (A), Petrovský – Pětník, Geidl, Pindel – Przybyla, Čmiel (C), Matěj – Jobánek, Procházka.

    Rozhodčí: Micka – Hradil, Hnát
    thejrc.org