Sparta – Plzeň 1:3 (kon.) | Motor ČB – Zlín 1:4 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – K. Vary 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 24.11.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Tomáš MARCINKO - 0:3
     
    59:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    A teď už je alespoň o prvním tvrzení jasno. TOMÁŠ MARCINKO neváhal a ze středu hřiště poslal puk do opuštěné hradecké klece. Třinec si z Hradce odveze všechny body. Asistence: Jan Jaroměřský, Tomáš Kundrátek
     
    57:40
    Zbytek přesilovky odehraje Mountfield v šesti, Lukeš už trůní na střídačce.
     
    57:40
    Mountfield si bere oddechový čas! Poslední šance, jak se zápasem ještě něco udělat.
     
    57:01
    21. dnešní trest obstaral Miloš Roman, který si vysloužil dvouminutovku na trestné za sekání.
     
    55:30
    Tvrdou ránu Jaška od modré ještě stihl dobře tečovat Marcinko, Lukeš na ni jen stěží dokázal zareagovat!
     
    54:55
    Vrána se jako jediný člen první třinecké letky ještě neprosadil, teď mu to málem umožnil minelou Nedomlel. Místo, aby rychle vyhodil, ještě s pukem zakvedlal a Vrána mu ho uzmul. Zblízka ale proti Lukešovi pokusem na bližší tyč neuspěl.
     
    54:04
    Hradec by dnes klidně mohl hrát s permanentně otevřenými vrátky a ušetřit tak práci jednomu z činovníků, který je v jednom kuse musí otevírat. I když za něj Nedomlel orodoval u rozhodčích, Zámorský si přeci jen odsedí menší trest za sekání. Je to už dvanáctý trest pro Mountfield, to je hrůzostrašná bilance.
     
    51:50
    Protože si to oba vyřizovali i ručně, Kundrátek i Kelly Klíma obdrželi dvojky za hrubost a hraje se ve čtyřech.
     
    49:01
    Kdyby Jakub Orsava hrál ve čtvrté lajně, měl by menší ice-time, než pobyt na trestné lavici. Dnes na ní sedí už počtvrté, z toho minimálně potřetí za podrážení.
    47:59 Matěj STRÁNSKÝ - 0:2
     
    47:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečná práce MATĚJE STRÁNSKÉHO! Ten se dokázal prokličkovat přes nepříliš důrazného Šaldu, rychle si přehodil puk na čepeli a na jedné brusli ho nezištně a s notnou dávkou štěstí poslal Lukešovi mezi nohama. První linie Třince je znovu nezastavitelná a Stránský si upevní první místo v tabulce střelců. Asistence: Martin Růžička
     
    43:42
    Orsava je potřetí na trestné, to asi v kabině schytá. Tentokrát si znovu odsedí menší trest za podrážení.
     
    39:33
    Dvouminutový trest si odsedí i druhé dvojče Kelly Klíma, který u mantinelu zbytečně podrazil soupeře.
     
    38:29
    Miloš Roman ujel obraně úplně sám, Lukeš se ale v brankovišti dobře roztáhl a znovu využil své betony k zastavení puku.
     
    38:17
    Smoleňák z bezprostřední blízkosti nabral puk na čepel a trefil tyč!
     
    36:33
    Největší šance Hradce na vyrovnání! Parádní pas Smoleňáka uvolnil najetého Filipa Pavlíka, ale fantastický Štěpánek předvedl svižný přesun a skvělý rozklek a puk zastavil. Neskutečný sejv.
     
    35:38
    Kurovský toho dnes jako třináctý útočník moc neodehrál, teď si odsedí dvojnásobný trest za nebezpečnou hru vysokou holí. Po jeho ataku se totiž ve Sklenářově tváři objevila krvavá stopa.
     
    31:52
    Kevin Klíma pak znovu nechal hokejku někde ve výstroji soupeře, ten se skácel k zemi a rozhodčí vylučuje Klímu za hákování.
     
    29:33
    Až v polovině třetiny první zákrok pro Štěpánka a hned klíčový. Lev vyjel z trestné, dostal ideálně načasovaný pas, ale s únikem nenaložil dobře. Zvolil střelu mezi betony, třinecký gólman si tento prostor pohlídal a drží svůj tým ve vedení.
     
    27:23
    A další trest pro Lvy! To už nevydržel Smoleňák a vyjel si za rozhodčím pro vysvětlení. To musel sudí předat i hlavnímu kouči Mountfieldu, verdikt ale platí. Dvě minuty pro Lva za napadení.
     
    23:43
    Cingel si tak musel znovu pomoct faulem, když vysekl Kundrátkovi hokejku. Horké chvilky pro Mountfield.
     
    21:09
    A Hradec jde okamžitě do tří! Koukal si nepohlídal hokejku a podrazil soupeře.
     
    21:05
    Druhá třetina se drží zajetých kolejí a nedisciplinovanosti. Orsava je dnes podruhé na trestné, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    17:23
    Festival vyloučení pokračuje. Jaroměřský si v souboji pomohl hokejkou a odsedí si menší trest za hákování. Hradec ale v přesilovkách moc nebezpečný není.
     
    15:09
    Hradec může rychle odpovědět, Tomáš Kundrátek totiž sundal soupeře u mantinelu nedovoleně a obdržel dvě minuty za podrážení.
    14:19 Martin RŮŽIČKA - 0:1
     
    14:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gól platí a Třinec jde do vedení! Hradecká lavička i hráči dlouho reklamovali ofsajd, ale hraniční situaci rozhodčí pustili a nechali MARTINA RŮŽIČKU předvést své umění. Ten si Lukeše položil, stihl si puk přendat na forhend a nádherným blafákem otevírá skóre a znovu navýší náskok v čele produktivity soutěže. Asistence: Petr Vrána, Matěj Stránský
     
    14:19
    Martin Růžička pod tlakem od obránce předvedl ukázkový blafák a zasunul puk za Lukeše. Situaci ale ještě musí posvětit rozhodčí, kteří vedou bouřlivou diskuzi s oběma kapitány. Hradec reklamuje ofsajd.
     
    08:38
    Ani tento počet hráčů na ledě ale nevydržel moc dlouho. Musil mimo hru atakoval jednoho z protihráčů a fasuje další menší trest za napadení. Přesilovka 4 na 3 pro Hradec.
     
    07:53
    Buly se několikrát opakovalo, po úspěšném vhazování potáhl z frustrace Martin Růžička soupeře hokejkou a síly na ledě se vyrovnávají. Menší trest za hákování pro třineckého snajpra.
     
    07:50
    Orsava v souboji u mantinelu nechal hůl mezi nohama soupeře a poslal ho k zemi. Další dvě minuty pro Hradec.
     
    05:40
    Eminentní nebezpečí pro hradeckou branku! Martin Růžička nádherně krosem uvolnil Vránu, ale mrštný Lukeš se parádně přemístil a zastavil puk svým betonem.
     
    05:13
    Jen co se vrátil Vrána na led, vyzkouší si jeho tým rovněž přesilovou hru. Koukal putuje na trestnou za podrážení, i když se mu verdikt rozhodčích moc nelíbí.
     
    03:45
    Obrovská šance zůstává nevyužita. Po nahození od modré se puk po líznutí Vladimíra Růžičky odrazil před prázdnou kasu, ale ani Orsava ani Filip Pavlík ho nedokázal zasáhnout. Štěpánek následnou skrumáž ustál a přerušil hru.
     
    03:07
    Při snaze ubránit hradeckého rychlíka si Vrána pomohl hokejkou a odpyká si trest za hákování.
     
    01:25
    To na druhé straně bylo první ohrožení Lukešovy klece hned nebezpečné. Chmielewski zavezl po pravém křídle a předložil puk Jaroměřskému, který s ním ujel do přečíslení. Mířil mezi betony, Lukeš si škvíru pohlídal svou holí. Důležitý zákrok.
    Marken.cz

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 15. Martin Růžička (P. Vrána, M. Stránský), 48. M. Stránský (Martin Růžička), 60. Marcinko (Jaroměřský, Kundrátek)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Zámorský, Nedomlel (A), Hronek, Čáp, F. Pavlík (A), Šalda, R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Kelly Klíma – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, Kevin Klíma – R. Pavlík, Koukal, Jergl.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – D. Musil, M. Doudera, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Kurovský.

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Lučan, Kis

    Diváci: 0.
    bahis siteleri