Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (0:2 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
CSKA Moskva
Středa 14.10.2020, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:49:18)
     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička 0+1, 3 střely, čas na ledě 18:55
     
    Střely na branku: 26 – 35
     
    Je dobojováno. Jokerit poráží Moskvany 5:2 a doma tak získali oba body. Naopak CSKA pojede domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Nicklas JENSEN - 5:2
     
    59:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Moskvané to ještě zkusili bez brankáře, ale od modré čáry se do opuštěné klece trefil NICKLAS JENSEN a teď už je opravdu hotovo – 5:2. Asistence: David Sklenička.
    59:27 Mat ROBINSON - 4:2
     
    59:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen prosazují a dávají čestnou branku. Z dálky napřáhl ke střele MAT ROBINSON a kotouč se zastavil až za zády domácího brankáře – 4:2. Asistence: Andrej Světlakov a Pavel Karnauchov.
    58:52 John NORMAN - 4:1
     
    58:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Domácí v útočné třetině měli prázdnou branku, zblízka pak skrze obránce hostů zakončil JOHN NORMAN a je to 4:1. Asistence: Brian O'Neill.
     
    58:24
    Hosté přišli o kotouč v útočném pásmu a domácí čelili další akci. Nyní už jsou hosté v šesti a zkoušejí to bez brankáře!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:56
    V obranném pásmu vybojovali puk hosté a chtěli ho poslat do středního pásma. Ale chyba lávky, soupeř kotouč zachytil a zůstal před Skotnikovem.
     
    55:35
    Iiro Pakarinen vyvezl puk z obranného pásma a Jokerit se tak dostával zase do pásma soupeře. Střela Davida Skleničky pak šla jen do zadního mantinelu.
     
    54:36
    Jesse Joensuu proklouzl až k brance hostů, tam bylo plno a tak ji objel. Zakončení z pravého kruhu pak zachytila obrana moskevského CSKA a pomohla tak Skotnikovovi.
     
    53:43
    Hosté se za každou cenu chtěli dostat do útočného pásma, to se jim povedlo, ovšem zakončení před Lindbäckem bylo z kategorie těch hodně nepřesných.
     
    53:19
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    52:42
    Po ráně jednoho z hostů zaduněl beton Lindbäcka a ten srazil puk do rohu. Poté si ho převzali jeho spoluhráči a rychle otáčejí hru na opačnou stranu kluziště.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Regin (Anttila, Pudas), 29. Nicklas Jensen (Schroeder, Joensuu), 31. Pakarinen (Schroeder, Nicklas Jensen), 59. Norman (O'Neill), 60. Nicklas Jensen (D. Sklenička) – 2. Slepyšev (Goldobin), 60. M. Robinson (Světlakov, P. Karnauchov)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Lehtonen, Pudas, Lööv, D. Sklenička, Kivistö, A. Grant – Savinainen, O'Neill (A), Norman – Schroeder, Nicklas Jensen (A), Pakarinen – Tolvanen, Haapala, Mäenalanen – Joensuu, Anttila (C), Regin.
    CSKA Moskva: Skotnikov (Šaryčenkov) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič, Ar. Sergejev, Gološčapov, Rykov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Šalunov, Loktionov, Mamin – Andronov (C), P. Karnauchov, Mingačjov – Alexandr Popov, Korosteljov, Světlakov.

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Nikolajev, Šadrin

    Diváci: 4007
    bahis siteleri