Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Minsk – Jaroslavl 0:1 (kon.)
Kazaň – Barys 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (1:1, 2:3, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 16.10.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:11:08)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2387 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:25
    Libor Hudáček (NIZ) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 19:53
     
    Střely na branku: 34 – 22
     
    Je konec! Neftěchimik Nižněkamsk nakonec zvládl duel na ledě Magnitogorsku a vítězí 4:3. Domácí tak po pěti duelech poznali hořkost porážky! Ve třetí třetině měl domácí celek sice enormní tlak, jenže střelci Metallurgu nemířili přesně. Hosté naopak hráli na hranici sebeobětování a díky pádům do střel už znovu neinkasovali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Střela z pravé strany přiletěla před branku, kde nebyl nikdo v dresu domácího celku. Hosté následně dostali puk za modrou čáru.
     
    59:10
    Domácí se nepřesnou kombinací sami vyhnali do středního pásma. Aktivní Beck ale rychle zavezl kotouč zpátky. Nižněkamsk však brání na jedničku.
     
    58:10
    Domácí brankář zůstává na střídačce a Magnitogorsk zkouší vyrovnat v šesti!
     
    58:00
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    57:31
    Alexandr Loginov se s pukem na hokejce probil do útočného pásma, kde byl sám proti trojici obránců, která jej nenechala zakončit.
     
    57:10
    Michail Pašnin střílel od modré čáry, nicméně obětavý obránce jeho ránu přizvedl nad branku hostujícího mužstva. Metallurg však drží pásmo.
     
    56:30
    Pavel Porjadin skvěle napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Hráči Nižněkamsku nedávají domácím prostor pro kombinaci.
     
    56:05
    Taylor Beck se z levého křídla protlačil do prostoru před brankou, kde se pokusil o ránu pod břevno, jenže brankář jej vychytal!
     
    55:36
    Alexandr Kučerjavenko vyhodil puk bekhendem na modrou čáru, jenže nikdo v bílém za vyhozením nespěchal. Hráči hostů raději spěchali střídat.
     
    55:10
    Igor Švyrjov dojel vlastní nahození do útočného pásma, jenže jeho zadovka skončila u prvního obránce v bílém dresu.
     
    54:35
    Maxim Karpov dostal prostor na pravé straně útočného pásma, kde měl moře času na zakončení. Při pokusu o ránu příklepem však zlomil hůl.
     
    54:10
    Semjon Košelev dostal přihrávku na levou stranu, protlačil se do útočného pásma, jenže ani jeho pokus tentokrát nebyl nebezpečný.
     
    53:38
    Andrej Kosticyn dostal přihrávku do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo na boční síťce. Nikdo v bílém se pak k puku nedostal.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Košelev (S. Plotnikov, Čibisov), 32. Košelev (S. Plotnikov, Čibisov), 39. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev) – 14. Bjakin (Galuzin), 23. Šiksatdarov (L. Hudáček, Bikmullin), 25. Chajrullin (Kučerjavenko, Porjadin), 30. Bjakin


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Nosov) – Pašnin, Minulin, Dronov, Martynov, J. Jakovlev (A), Zemčonok, Sjomin, N. Chlystov – Karpov, S. Plotnikov (A), Košelev – Pesonen, Švyrjov, Čibisov – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Beck – J. Platonov, Jurov, Varjagan.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev (A), Rantakari, A. Osipov, Volgin, Loginov (A), Puzanov, Semjonov – Chajrullin, Kučerjavenko (C), Porjadin – Šiksatdarov, L. Hudáček, Bikmullin – Bjakin, Galuzin, A. Kosticyn – Bucajev, Chafizov, Grošev – Golubovič.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Gamalej – Ivanov, Stroganov

    Diváci: 2387
    thejrc.org