Dukla Praha – Jihlava 3:3 (kon.) | Blansko – Táborsko 0:2 (kon.) | Varnsdorf – Vlašim 0:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:3 (2:0)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 08.11.2020, 10:15 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že rozehrávkou rohu nakrátko hosté pohrdnou, ale chyba lávky – Smejkalův parádní centr umístil na zadní tyči nikým nehlídaný VOJTĚCH KŘIŠŤÁL hlavou o zem do sítě.
     
    79
    Dukla právě vstřelila branku!
    Doumbia si narazil s Ugwuem, obehrál dvojici protihráčů a na pravém křídle našel zcela volného VOJTĚCHA HADAŠČOKA, který nasadil gólmanovi jesle. Lancman si na míč stačil jen sáhnout.
     
    56
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Výborný nástup do druhého poločasu podtrhuje vyrovnáním LUIS ARROYO. Bleskurychlou akci zahájil na půlící čáře ziskem míče Shudeiwa a přes Smejkala se dostal míč k rozběhnutému ekvádorskému útočníkovi, který z 10 metrů zavěsil na zadní tyč.
     
    52
    Jihlava právě vstřelila branku!
    V sibiřské zimě zahřál výpravu z Vysočiny TOMÁŠ SMEJKAL. Uprostřed pokutového území si zasekl Arroyovu přihrávku a z osmi metrů propálil k tyči Radu, který si na balon pouze sáhl.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je direkt! Hned po rozehrání narýsoval další kolmici Doumbia na Preislera, který posouval míč malým vápnem před bránu. Tam k němu měl sice nejblíže hostující Křišťál, jenže skluzem trefil pouze nohu LUKÁŠE BUCHVALDKA, od kterého se míč odráží do sítě.
     
    7
    Dukla právě vstřelila branku!
    Buchvaldkův roh prodloužil hlavou Piroch a na dva dotyky ho „donesl“ z bezprostřední blízkosti až do brány kapitán DANIEL KOZMA.

    Karel Jedlička

    Branky: 7. Kozma, 8. Buchvaldek, 79. Hadaščok – 52. Smejkal, 56. Arroyo, 81. Křišťál

    Karty:   72. Doumbia (DUK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:11.
    FK Dukla Praha: Rada – Dancák, Piroch, Chlumecký – Kovaľ (73. Lauko), Kim (61. Hadaščok), Kozma (C), Doumbia, Preisler (85. Krunert) – Buchvaldek (73. Fábry), Ugwu.
    Náhradníci: Šťovíček – Kozel, Fišl

    FC Vysočina Jihlava: Lancman – Vedral, Štefánek, Vlček, Horák – Lacko (C), Červ – Křišťál, Shudeiwa (65. Ševčík), Smejkal – Arroyo (90+2. Araujo-Wilson).
    Náhradníci: Doležal – Klobása

    Rozhodčí: Machálek – Hock, Leška

    Diváci: 28
    thejrc.org