Remeš – Lorient 1:3 (kon.) | Marseille – Bordeaux 3:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:3 (1:0)
FC Lorient
Sobota 17.10.2020, 17:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:57:31)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
     
    Je konec! Druhý poločas měl úplně neuvěřitelný průběh, však jsme viděli penaltu, tři góly a dvě červené karty! Lorient se prosadil už po deseti minutách druhé půle, ale tato branka nemohla být uznána z důvodu faulu na gólmana. O pět minut později ale branka už byla regulérní. Střelu z hranice šestnáctky vyrazil gólman jen před sebe, a tam byl nejlépe zorientovaný Pierre-Yves Hamel, jenž dostal míč za brankovou čáru. O tři minuty později navíc Predrag Rajković způsobil penaltu. K té se postavil Yoane Wissa, jenž bezpečně proměnil. O třetí zásah svého týmu se postaral Terem Igobor Moffi v době, kdy už Lorient hrál v jedenácti proti deseti.

    To ale nebylo vše, co by stálo za zmínku. V sedmdesáté minutě jediný střelec domácích – Moreto Cassama ostře fauloval soupeře na polovině hřiště a za svůj prohřešek viděl rovnou červenou kartu. To samé se navíc stalo ještě v devadesáté minutě. Tasos Donis byl v té době na hřišti nějakých deset minut, když zezadu sestřelil soka a také viděl rovnou červenou kartu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
    90. Červená karta
     
    90
    Neskutečné, domácí hráči dne vidí už druhou červenou kartu! Tasos Donis nejprve přidržel svého soupeře za dres, ale tím ho nezpomalil. Aby tak zamezil obrovské šanci, sestřelil ho zezadu! Tasos Donis na hřišti nevydržel ani deset minut!
     
    89
    Hostující hráči by ještě rádi přidali jednu branku, ale jejich akci zazdila hodně nepřesná přihrávka. Domácí gólman proto bude moci rozehrávat.
     
    88
    Lorient ještě zapsal zajímavou možnost. Adrian Grbic to zkusil z úhlu na zadní tyč. Predrag Rajković sice nezasahoval, ale jeho soupeř těsně minul.
     
    87
    Přesto se ještě fotbalisté Remeše sympaticky snaží, nyní však Tasos Donis dohrál svého soupeře. Okamžitě se mu však omlouvá a domácí budou rozehrávat.
     
    85
    Nyní jsme viděli záběr na střídačku, kde sedí se smutným výrazem v tváři Pierre-Yves Hamel. Ten má okolo nohy daný led a uvidíme, jak to s ním bude dál.
     
    84
    Do konce utkání nám chybí posledních pár minut, avšak o vítězství hostí už nejspíše nikdo nepochybuje. Dvougólový náskok a hra v jedenácti je výhodou.
     
    83
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Terem Igobor Moffi, přichází Fabien Lemoine.

    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Laurent Abergel, přichází Jonathan Delaplace.
     
    82
    Terem Igobor Moffi nyní nepříjemně upadl, když mu podjela noha. Rozhodčí pro jistotu odpískal, ale Remeš bude díky tomu u balónu a ještě může zaútočit.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Kaj Sierhuis, přichází Tasos Donis.
    80. Terem Igobor Moffi - 1:3
     
    80
    Lorient právě vstřelil branku!
    A tady je nejspíše rozhodnuto, hosté totiž přidávají třetí branku! Armand Lauriente poslal přízemní centr před branku, kde ho ve svůj první gól v dresu Lorientu zužitkoval TEREM MOFFI!
     
    79
    Houboulang Mendes posílal na druhé straně přízemní centr před bránu, ale i zde odvedl obránce dobrou práci. Navíc ještě otřel míč o soupeře, odkop od brány.
     
    78
    Hráči v černém se stáhli do obrany, přesto v ní nyní měli pořádnou výkladní skříň! Se skvělým obranným zákrokem ale přišel hráč Lorientu na poslední chvíli.

    Denisa Józsová

    Branky: 15. Cassama (Kutesa) – 61. Hamel, 65. Wissa (pen.), 80. Moffi (Lauriente)

    Karty:   19. Chavalerin (REI), 45+2. Ekitike (REI), 49. Drameh (REI), 53. Faes (REI) – 34. Hamel (LOR)   70. Cassama (REI), 90. Donis (REI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), De Smet – Mbuku (74. Doumbia), Cafaro, Chavalerin (46. Drameh), Kutesa (35. Ekitike) – Sierhuis (81. Donis), Cassama.
    Náhradníci: Diouf – Doucore, Ekitike, Doumbia, Sakava, Donis, Drameh, Maresic.

    FC Lorient: Nardi – Gravillon, H. Mendes, Laporte, Morel (C) – Boisgard (76. Lauriente), T. Chalobah (76. Monconduit), Abergel (83. Delaplace), Wissa – Hamel (73. Grbic), Moffi (83. Lemoine).
    Náhradníci: Dreyer – Delaplace, Lemoine, Diarra, Le Fée, Grbic, Fontaine, Lauriente, Monconduit.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Parinet Le Tellier
    thejrc.org