Havířov – Přerov 4:2 (kon.) | Slavia – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:2 (po pr.)
Třebíč – Litoměřice 3:4 (po pr.) | Kladno – Jihlava 7:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 3:7 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
SK Trhači Kadaň
Středa 16.12.2020, 18:00 • Škoda aréna • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:50 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:7
     
    47:50
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači přidávají v pořadí už sedmou branku. Roman Chlouba s TOMÁŠEM KOBLÍŽKEM jeli do přečíslení dva na jednoho, přičemž druhý jmenovaný poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Roman Chlouba, Jan Svoboda.
    44:22 Tadeáš KRÁL - 3:6
     
    44:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk na gól ale rychle odpovídá. Adam Scheuter přihrál kotouč TADEÁŠOVI KRÁLOVI, který střelou k pravé tyči překonává Hanuljaka. Asistence: Adam Scheuter.
    43:23 Roman CHLOUBA - 2:6
     
    43:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Petra Gewieseho znamená další inkasovanou branku do šumperské sítě. Domácí kapitán ve vlastním pásmu ztratil kotouč a ROMAN CHLOUBA se hnal sám na Altrichtera, na kterého vyzrál forhendovým blafákem. Bez asistence.
    33:37 Vladislav HOUŠKA - 2:5
     
    33:37
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Karel Kubát poslal kotouč k pravému kruhu na VLADISLAVA HOUŠKU, ten dostal dostatek času ke střele, navíc Altrichter měl zakrytý výhled a tak se hosté mohou radovat z další vstřelené branky. Asistence: Karel Kubát.
    27:24 Radek HAVEL - 2:4
     
    27:24
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se vrací zpět do dvoubrankového vedení. Matěj Morong přihrál kotouč na modrou na RADKA HAVLA, jehož střela tahem se zastavila až za zády Marka Peksy. Asistence: Matěj Morong, Vít Seemann.
    24:26 Petr KRATOCHVÍL - 2:3
     
    24:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk snižuje stav utkání na rozdíl jedné branky. Vojtěch Krejčiřík posunul kotouč PETRU KRATOCHVÍLOVI, který přesnou střelou k pravé tyči překonal Miroslava Hanuljaka. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Jiří Weintritt.
    14:12 Marcel KOTTEK - 1:3
     
    14:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se dostala k několika střelám, které Marek Peksa dokázal zlikvidovat. Na tu poslední z hole MARCELA KOTTKA už byl ale krátký. Trhači se tak dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Roman Chlouba, Jan Svoboda.
    12:49 Matěj MORONG - 1:2
     
    12:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se vrací zpět do vedení. Vít Seemann poslal kotouč do jízdy MATĚJI MORONGOVI, který nakonec z prostoru od levého kruhu překonal Peksu střelou pod horní tyč jeho brány. Asistence: Vít Seemann, Radek Havel.
    09:39 Jakub HORKÝ - 1:1
     
    09:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrovnává stav utkání na 1:1. O vyrovnání se postarala čtvrtá útočná formace. Jozef Danielčák našel před brankou nikým nehlídaného JAKUBA HORKÉHO, který střelou k pravé tyči překonal Miroslava Hanuljaka. Asistence: Jozef Danielčák, Petr Gewiese.
    01:13 Tomáš KOBLÍŽEK - 0:1
     
    01:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají hned svou první přesilovou hru a ujímají se vedení. Střelu Karla Kubáta dokázal před brankou tečovat TOMÁŠ KOBLÍŽEK, Peksa v brance nedokázal na tuto změnu směru zareagovat a kotouč tak skončil za jeho zády. Asistence: Karel Kubát, Matěj Morong.
    Marken.cz

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 10. Horký (Danielčák, Gewiese), 25. P. Kratochvíl (Krejčiřík, Weintritt), 45. Tadeáš Král (Scheuter) – 2. Koblížek (Kubát, Morong), 13. Morong (Seemann, R. Havel), 15. Kottek (Chlouba, J. Svoboda), 28. R. Havel (Morong, Seemann), 34. Houška (Kubát), 44. Chlouba, 48. Koblížek (Chlouba, J. Svoboda)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (28. Altrichter) – Gewiese, Ševčík, Weintritt, Kabelka, Věntus, Nepokoj, Viktorin – Jaroš, Milfait, Tadeáš Král – Krejčiřík, Baláž, P. Kratochvíl – Uhlík, Spratek, Hroch – Horký, Scheuter, Danielčák.
    SK Trhači Kadaň: Hanuljak (R. Běhula) – Kottek, Trefný, R. Havel, Seemann, Kubát, T. Běhula, Havlín, Karmaškov – J. Svoboda, Chlouba, Bucek – Morong, Koblížek, Houška – Matyáš Svoboda, Homer, Hradecký.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Polák, Bohuněk
    thejrc.org