Litoměřice – Jihlava 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 6:4 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 25.11.2020, 17:00 • DD Elektromont Aréna • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:18 Pavel MRŇA - 6:0
     
    55:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí dávají již šestou branku. Patrik Urban přenechal na modré čáře puk pro PAVLA MRŇU, který si ho vzal a z levého kruhu vypálil a překonal tak překvapeného Schwarze. Asistence: Patrik Urban.
    52:05 Pavel MRŇA - 5:0
     
    52:05
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti. Patrik Urban byl ve středním pásmu faulován, ale pokračoval dál a jeho nahození od modré dokázal ztečovat PAVEL MRŇA, Schwarz jeho teč ještě zlikvidoval, ale na následnou dorážku byl hostující brankář již krátký. Asistence: Patrik Urban, Jiří Hozák.
    48:40 Matouš KRATOCHVIL - 4:0
     
    48:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí dávají čtvrtou branku. Nahození od modré v podání Nika vyrazil Schwarz pouze před sebe, kde stál výborně postavený MATOUŠ KRATOCHVIL, který poslal puk do odkryté branky. Asistence: Ján Niko.
    34:39 Ondřej CHRTEK - 3:0
     
    34:39
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o tři branky. Linhart na modré našel přihrávkou ONDŘEJE CHRTKA, který dostal puk zcela volný na pravou stranu a ránou do horního rohu vymetl všechny pavouky v brankce hostujícího brankáře. Asistence: Tomáš Linhart, Tomáš Nouza.
    32:20 Matouš KRATOCHVIL - 2:0
     
    32:20
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou o dvě branky a využívají přesilovou hru. Chyba při střídaní na hostující straně. Rychlá akce domácích nyní hosty hodně zaskončila. Ondřej Matýs našel na modré zcela volného MATOUŠE KRATOCHVILA, který si vybruslil po levé straně až před Schwarze a uklidil puk bekhendem za jeho záda. Asistence: Ondřej Matýs, David Kajínek.
    25:27 David CHALUPA - 1:0
     
    25:27
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají v zápase do vedení. Matouš Kratochvil našel výborně najetého DAVIDA CHALUPU, který "vystřelil" z trestné lavice zrovna do "brejku" a střelou mezi betony nedal hostujícímu brankáři šanci na zákrok. Asistence: Matouš Kratochvil.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 26. Chalupa (M. Kratochvil), 33. M. Kratochvil (Matýs, Kajínek), 35. Chrtek (Linhart, Nouza), 49. M. Kratochvil (Niko), 53. Mrňa (Urban, Hozák), 56. Mrňa (Urban)


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků (C), Oliva – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Matýs, Machač – Hozák, Urban, Mrňa – Antoníček, Moučka, Chalupa.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Schwarz (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vl. Brož (A), Vala, Klikorka, M. Voženílek, Pika – Trávníček (C), Pšenička, Severa – Tůma, Vrdlovec, Matějček – P. Svoboda, Protasenja, Houška – Grim, Furch, Tlačil.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Štofa, Dědek
    thejrc.org