West Brom – Burnley 0:0 (kon.) | Leeds – Wolverhampton 0:1 (kon.)
konec
Leeds United
0:1 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Pondělí 19.10.2020, 21:00 • Elland Road • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Wolverhamptonu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 1:0. Hostující celek se ve druhém dějství prezentoval úplně odlišnou hrou, naopak byl směrem dopředu nebezpečnějším týmem. Wolves se nakonec dočkal branky, jenomže ta kvůli mírnému ofsajdu neplatila. Hosté se přesto dostali do kýženého vedení, postaral se o to hostující Jiménez, který tak svému celku vystřelil tři body.
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12. (22:56:05)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Osmý roh pro Leeds.
     
    90+5
    Běží nám pátá minuta nastaveného času, hosté stále vedou o jednu branku. Leedsu se nedaří vytvořit si nějaký větší tlak, Patrício je delší dobu bez jakékoliv práce.
     
    90+3
    Přenesení hry putovalo k postranní lajně, kde se Dallasovi povedlo ideálně zpracovat. Hostující celek však vzorně napadá, soupeř se rychle zbavuje balónu.
     
    90+2
    Semedo rozehrával volný kop z útočné poloviny, kde si dával celkem načas. Nakonec se mu ke spolupráci nabídl Jiménez, jenž nepřesně narážel směrem zpět.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází Fernando Marçal.
     
    88
    Raphinha ihned rozjel další útočnou akci svého celku, při kterém na pravém křídle hledal nekrytého Rodriga. Ten ještě oslovil Povedu, u kterého byl včas Coady.
     
    87
    Dendocker chytře prodlužoval míč za sebe, kde se nacházel jeho kolega Traoré. Ten se po svém příchodu na hrací plochu zatím moc nepředvedl, stejně tomu tak bylo i nyní.
     
    86
    Útočným faulem se v osobním souboji prezentoval domácí Bamford, který celkem zbytečně poslal k zemi Semeda. Patrício nebude s rozehrávkou pospíchat.
     
    83
    To jsou věci! Míč propadl do pokutového území až na Povedu, jehož střelu zablokoval jeden z protihráčů. Vypadalo to, že by se k dorážce mohl dostat Rodrigo, avšak ten na padající předmět nedosáhl.
     
    82
    Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Jack Harrison, přichází Raphinha.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Rúben Neves.
     
    81
    Wolverhampton se pustil do rychlého protiútoku, který po levé straně táhl Neto. Toho však čistým způsobem dokázal eliminovat Ayling, který ihned vyslal míč vpřed.
     
    80
    Leeds si vybojoval svůj šestý rohový kop, který si vzal na starost právě Hernández. Jeho nabídka se snášela k hranici malého vápna, kde zasahoval domácí Kilman.
     
    79
    Do rozehrávky Leedsu se navíc zapojil také brankář Meslier, který konstruktivní rozehrávkou oslovil vedle stojícího Kocha, jenž vyvezl míč na druhou stranu.
     
    78
    Střídající Hernández se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do ofenzivního výpadu. Po jeho nahrávce centroval Harrison, nicméně daleko od kolegů.

    David Suchý

    Branky: 70. Jiménez (Kilman)

    Karty:   15. Ayling (LDS), 61. Phillips (LDS) – 66. Moutinho (WOS)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    Leeds United: Meslier – Ayling (C), Koch, Struijk (75. P. Hernández), Dallas – Phillips – Costa (71. Poveda), Rodrigo, Klich, Harrison (82. Raphinha) – Bamford.
    Náhradníci: Casilla – Alioski, Raphinha, P. Hernández, Poveda, T. Roberts, Shackleton.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Kilman – N. Semedo, Dendoncker, Moutinho (82. Neves), Saïss, Neto (89. Marçal) – Jiménez, Podence (65. Traoré).
    Náhradníci: Ruddy – Hoever, Marçal, Neves, F. Silva, Traoré, Otasowie.

    Rozhodčí: Coote – Betts, Hopton
    ocianews.com