Granada – Sevilla 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Atlético 0:2 (kon.) | Real Madrid – Cádiz 0:1 (kon.)
Getafe – Barcelona 1:0 (kon.)
konec
Real Madrid
0:1 (0:1)
Cádiz CF
Sobota 17.10.2020, 18:30 • Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:5. (20:29:49)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí! Cádiz se vrátil do nejvyšší španělské soutěže po patnácti letech a nyní slaví velké vítězství! Z trávníku Realu Madrid si odváží výhru 1:0!

    Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu s velkým zápalem. Hned v samém úvodu musel Negredovu střelu kolem Courtoise vykopával ve skluzu Sergio Ramos. Po čtvrthodině hry ale přišla nedůslednost v domácí obraně, Negredova přihrávka propadla až do pohybu Anthonyho Lozana, který sám proti Courtoisovi uspěl. Dlouho se poté ani jeden z týmů nemohl prosadit do zakončení, až pět minut před pauzou měl na hlavě vyrovnání Varane, ale zcela sám poslal míč vedle levé tyče.

    Po neuspokojivé první půli poslal trenér Realu Zinedine Zidane na trávník hned čtyři nové hráče. Ani s Casemirem, Valverdem, Asensiem nebo Militaem se ale obraz hry nezměnil. Obhájce titulu měl sice balon pod kontrolou, ale do zatažené obrany se dostával jen obtížně. V závěru přišel útok posílat ještě Luka Jović, který také po dvou minutách dostal míč do sítě, ale jen s předcházejícím ofsajdem. Karim Benzema poté pálil ze střední vzdálenosti do břevna a více šancí si již Real nevytvořil a poprvé v sezoně prohrává. Naopak pro Cádiz je do po návratu mezi španělskou elitu velké vítězství.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Éder Militao trefil loktem do hlavy Giméneze a ještě v samém závěru utkání inkasuje od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    90+2
    Marcelo sice v osobním souboji povalil Giméneze, ale hlavní rozhodčí byl blízko celé situaci a nechal hru pokračovat bez přerušení.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Zmatky v hostující obraně jsou zbytečné. Přihrávka na Joviće šla do ofsajdu a tak si hosté mohou opět oddechnout.
     
    89
    Ani rohový kop nyní nevybojoval na pravé straně Nacho. Balon mu od kopačky odskočil až za koncovou čáru a Cádiz tak může ušetřit další sekundy.
     
    88
    Real Madrid spěchá. Valverde zkoušel najít Benzemu, který byl ale v obležené hned několika soupeřů. Následný centr Nacha skončil v náručí hostujícího gólmana.
     
    87
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází Augusto Fernández.
     
    86
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Jairo Izquierdo.
     
    85
    Už jen něco málo přes pět minut zbývá domácímu týmu k vyrovnání. Real sice tlačí soupeře více a více, ale nováček soutěže stále drží vedení o jednu branku.
     
    84
    Nápor Realu se přece jen v závěru zápasu zvyšuje. Ze střední vzdálenosti napálil míč vší silou Karim Benzema, Ledesma na balon nedosáhl, ale hostujícímu týmu pomohlo břevno.
     
    83
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Álvaro Giménez.
     
    82
    Střídající Luka Jović je na trávníku jen několik minut a hned dopravil míč do sítě. Předcházel tomu ale ofsajd po centru Marcela a gól tak nemůže být uznán.
     
    81
    Po autovém vhazování Espina se hosté dožadovali dokonce rohu, ale nakonec bude od své branky vykopávat Thibaut Courtois.
     
    80
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Luka Jović.
     
    79
    Hned dva důležité zákroky v obraně si nyní připsal Nacho. Nejprve zastavil unikajícího Fernándeze a poté vypíchl balon i napadajícímu Negredovi.
     
    78
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází José Mari, přichází Jon Ander Garrido.
     
    77
    Ani následný pokus z velké dálky neuspěl. Jeremías Ledesma i nadále drží čisté konto a naději na obrovský úspěch nováčka soutěže.
     
    76
    Prudký centr do vápna měl najít Benzemu, ale jako první byl u balonu hostující gólman. Real však může pokračovat v narůstajícím tlaku.
     
    75
    Marcelo s Marim se střetli v tvrdém souboji. Oba hráči zůstali po kontaktu na trávníku a hlavní rozhodčí musel přerušit hru.
     
    74
    Varane nechtěl dávat malou domů Courtoisovi a tak raději poslal míč do souboje Valverdemu, který měl co dělat, aby podržel balon proti Jönssonovi.
     
    73
    Do zakončení hlavou se tlačil Nacho. Nejprve ale zboural Espina, následně nedůrazně zakončil jen do rukavic Lesedmy a poté byl dokonce pískán ofsajd.
     
    72
    Karim Benzema si řekl o přihrávku až k levé postranní čáře, poté uvolňoval Viníciuse, který se ale ve vápně proti dvojici soupeřů k zakončení nedostal.
     
    70
    Pod tlakem byl v obraně Alfonso Espino. S napadajícím Asensiem si ale dokázal poradit a ještě pro svůj celek zařídil autové vhazování ve středu hřiště.
     
    69
    Ledesma nedoskočil do souboje s Viníciusem, Brazilec mohl hlavičkovat, ale balon netrefil mezi tři tyče. Velká šance Realu končí nezdarem.
     
    68
    Na pravé straně se uvolnil k centru Carlos Akapo. Balon ale jen opřel do Marcela a Cádiz bude pokračovat rozehrávkou od rohového praporku.
     
    67
    Nepřesností přibývá na obou stranách. Espinova přihrávka měla k dokonalosti hodně daleko, od nabíhajícího Negreda prolétla zhruba o deset metrů.
     
    66
    Zápas pokračuje v klidném tempu. Hned dva hlavičkové souboje musel ve vápně řešit Varane, ale uspěl proti Negredovi i Salvimu.
     
    65
    Od Ladesmy putoval balon jen do středu trávníku k nohám Kroose. Německý záložník ale neudržel Fernándeze na zádech a o míč rychle přišel.
     
    64
    Po několika minutách v obraně se cpal José Mari do útoku. Jeho pobídka směrem k Negredovi ale neprošla. Real se však stále nemůže dostat k vyrovnání.
     
    62
    I po více než hodině hry vede Cádiz na trávníku obhájce titulu o jednu branku. Benzemův pokus z levé strany skončil jen na kopačce Akapa.
     
    61
    Po zaváhání Marcela měli hosté k dispozici rohový kop. Nejvýše vyskočil ve vápně Militao a odvrátil hrozící nebezpečí před Courtoisem.
     
    60
    Perfektní práci směrem dozadu odvedl Varane. Negredo si totiž obhodil Marcela a poté zbýval jako poslední obránce Varane, který byl ale o něco rychlejší.
     
    59
    Zčistajasna se dostal k nebezpečné hlavičce Malbašić. Střídající útočník se dostal mezi Varana a Militaa a jen těsně minul pokusem hlavou branku Realu.
     
    58
    S Kroosem spolupracoval těsně před pokutovým územím Valverde. Oblouček do vápna na Marcela ale dokázal zachytit Akapo a akce Realu opět končí neúspěšně.
     
    57
    Po prudké přihrávce Valverdeho se dostal do střelecké pozice Vinícius. Jeho pokus z kroku však mířil vysoko nad břevno hostující branky.
     
    56
    Před Courtoisem se dostal k obranné hlavičce Militao. Z velké dálky poté zkusil štěstí Álex Fernández, ale míč poslal jen vysoko nad domácí branku.
     
    55
    Real se musel vrátit také do obrany. Před unikajícím Salvim odkopl balon jen na rohový kop Marcelo.
     
    54
    Souhra Kroose s Nachem nevyšla podle představ. Krajní obránce Realu nabíhal do jiného prostoru, než kam mířila přihrávka německého tvůrce hry.
     
    53
    Federico Valverde přenesl hru dlouhou přihrávkou na Nacha. Na pravé straně se ale Realu nepodařilo proniknout do vápna ani po autovém vhazování.
     
    52
    Další akci Realu zastavuje zdvižený praporek. Kroosova přihrávka na Asensia mířila jen do ofsajdu za posledního obránce Cádizu.
     
    51
    Varane měl co dělat, aby byl u balonu dříve než napadající Negredo. Francouzský stoper si poté pomohl přihrávkou k Coutoisovi.
     
    49
    Střídající Asensio se sice dostal k centru na pravém kraji, ale míč už mu odskočil za koncovou čáru a to postřehl i pomezní rozhodčí.
     
    48
    Real vstoupil do druhého poločasu o poznání aktivněji. Kroosova přihrávka propadla k Viníciusovi, který ale obstřelem mířil vysoko nad.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Federico Valverde.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Casemiro.
     
    46
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Filip Malbašić.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Marco Asensio.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Ramos, přichází Éder Militao.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Obhájce titulu prohrává v domácím prostředí s nováčkem soutěže 0:1.

    Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu s velkým zápalem. Hned v samém úvodu musel Negredovu střelu kolem Courtoise vykopával ve skluzu Sergio Ramos. Po čtvrthodině hry ale přišla nedůslednost v domácí obraně, Negredova přihrávka propadla až do pohybu Anthonyho Lozana, který sám proti Courtoisovi uspěl. Dlouho se poté ani jeden z týmů nemohl prosadit do zakončení, až pět minut před pauzou měl na hlavě vyrovnání Varane, ale zcela sám poslal míč vedle levé tyče.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Real se ubránil závaru před Courtoisem i následnému rohovému kopu. Už to vypadá, že do šaten půjdou za vedení hostující fotbalisté.
     
    44
    Minutu před pauzou byl u balonu opět Marcelo. U levé postranní lajny spolupracoval s Iscem, poté byl v kombinaci i Toni Kroos, ale obrana Cádizu opět odolala.
     
    43
    Ve výborné rychlosti byl na levé straně Marcelo. Z brankové čáry poté centroval zpět do ohně do malého pokutového území, kde ale svou šanci přeběhl Lucas Vázquez.
     
    42
    Real až příliš riskuje v obraně. Lozana sice ubráni na poslední chvíli Varane, ale poté dal míč do nouzové pozice Modrićovi a ten musel odehrát jen na rohový kop.
     
    41
    Raphaël Varane měl na hlavě vyrovnání. Po parádním Kroosově centru od rohového praporku na něj obrana Cádizu zapomněla a francouzský stoper hlavičkoval zcela sám. Balon však jen prosvištěl kolem tyče.
     
    40
    Také madridský celek měl k dispozici rohový kop. Ledesma lehce zaváhal, neudržel míč v rukavicích, ale domácí se v zahuštěném prostoru k dorážce nedostali.
     
    38
    Následný rohový kop pokryl Courtois u své bližší tyče. Rychlou protiakci vedl na levé straně Vinícius, ale souhra s Benzemou opět neklapla.
     
    37
    Před Courtoise přilétl nebezpečný centr z místa Ramosova faulu. Jako první byl ale u balonu Nacho a hlavičkou za koncovou čáru uchránil branku Realu.
     
    36
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Sergio Ramos. Nejprve utržil ránu ve vzdušeném souboji právě domácí kapitán, ale poté dokázal i rozdat Negredovi.
     
    35
    Stažená obrana nováčka nejvyšší soutěže nedává domácím příliš šancí k ohrožení branky. Pokus Kroose po přihrávce Isca skončil vysoko na tribuně.
     
    34
    Nyní už hlavnímu rozhodčímu neuniklo držení Vázqueze ve středu pole. Real se tak mohl bez větších potíží usadit na útočné polovině trávníku.
     
    33
    Také ve vápně hostů bylo horko. Fali lehce zatáhl za dres Isca, který skončil na trávníku, poté ale akce ještě pokračovala a pískal se útočený faul.
     
    32
    Courtois musel opět zasahovat. Madridská obrana opět nechala zcela volného Lozana, který ale tentokrát slabým pokusem gólmana Realu nepřekonal.
     
    31
    Oba fotbalisté jsou zpět na nohou a zápas může pokračovat. Vázquezův náběh na pravé straně podpořil Benzema, ale proti velké přesile se ve vápně neprosadil.
     
    30
    Také po půlhodině hry vede Cádiz na půdě Realu Madrid díky brance Lozana. Ramos nyní vlétl v souboji právě do Lozana a oba hráči musí být ošetřeni na hrací ploše.
     
    29
    Luka Modrić dnes zatím nemá den. Sice pohybem obelstil Salviho, ale poté přetáhl dlouhou přihrávku na nabíhajícího Marcela až za koncovou čáru.
     
    28
    Nacho skvěle přehodil dva soupeře a uvolnil Modriće. V pokutovém území poté skončil na zemi Isco, ale hlavní rozhodčí nechal zápas pokračovat bez přerušení.
     
    27
    Real se sice snaží držet balon pod kontrolou, ale až před Ladesmu se ne a ne dostat. Ani další Marcelův centr se k Benzemovi nedostal.
     
    26
    Po několika soubojích ve středu pole propadl balon k nohám Isca. Osmadvacetiletý ofenzivní záložník poté přihrával Marcelovi, který ale znovu centrem spoluhráče nenašel.
     
    25
    Po Kroosově centru odhlavičkoval míč z nebezpečné pozice Fali. Po odraženém balonu pálil Marcelo, ale trefil jen před sebou stojícího soupeře.
     
    24
    Domácím chybí pohyb. Marcelo měl sice prostor na levém kraji, ale neměl s kým kombinovat. Po zblokovaném centru vybojoval pro Real rohový kop.
     
    23
    Jeremías Ladesma vykopával od své branky do souboje Negredovi, který sice proti Varanovi neuspěl, ale míč se odrazil zpět na kopačky hostujících hráčů.
     
    21
    Espino podklouzl při bránění Vázqueze, ale po přihrávce na Vinícíuse se opět píská ofsajd. Domácí hra zatím vázne.
     
    20
    Úvodní dvacetiminutovka vyšla mnohem lépe hostům. Real nyní sice dopravil míč až do sítě, ale ještě mnohem dříve se pískal ofsajd Lucase Vázqueze.
     
    19
    Real se snaží o okamžitou odpověď. Souhra Kroose s Modrićem vypadala nadějně, následný centr Marcela ale zblokoval mimo pokutové území Carlos Akapo.
     
    17
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Cádiz jde do vedení! Obrana Realu trestuhodně nezachytila náběh ANTHONYHO LOZANA, který měl sice potíže se zpracováním, ale měl spoustu času si míč srovnat do pohybu a poté s dávkou štěstí propálila vyběhnutého Courtoise.
     
    17
    Vázqueze zahnal dlouhou přihrávkou Kroos. Následně mohl Lucas Vázquez centroval do šestnáctky, kde však osamocený Benzema proti přesile neuspěl.
     
    16
    Cádiz se rozhodně nezalekl jako nováček španělského mistra. Před Courtoisem bylo opět horko a belgický gólman musel od své tyče vyrážet pokus Negreda.
     
    15
    Real se v kombinaci přesunul na útočnou polovinu. Isco ale ztratil balon a do protiútoku se hnal Negredo, který ještě centrem našel Lozana. Hlavičku ale netrefil čistě a míč skončil mimo tři tyče.
     
    14
    Od Ramose putoval míč na levou stranu k Marcelovi. Zkušenému Brazilci ale balon utekl k nohám Akapa. Ten poté zamířil kličkou jen za postranní lajnu.
     
    13
    Nyní si navedl míč ke střele Lucas Vázquez. Z levé strany se dostal až k hranici vápna, ale Ledesmu ránou nad břevno nezaměstnal.
     
    12
    Už už to vypadalo, že se Karim Benzema po kličce více k ose trávníku odhodlá ke střele, ale nakonec zvolil jen přihrávku do kombinace ke Kroosovi. Právě Francouz přece jen celou akci zakončil pokusem bez razance do středu branky.
     
    11
    Na pravé straně měl o něco více místa Álex Fernández. Jeho centr však skončil jen u Marcela a domácí mohou mířit do kontru.
     
    10
    A Courtois musel být znovu v pozoru. Kolem Nacha se totiž prohnal Álvaro Negredo, ale tvrdou ránu zkušeného útočníka dokázal Courtois vyrazit.
     
    9
    Tentokrát se pokoušel zaskočit domácí obranu dlouhým nákopem Fali. Sedmadvacetiletý stoper však našel jen Marcela, který bezpečně přehrál Negreda.
     
    8
    Nacho neměl na pravém kraji příliš prostoru a tak zvolil raději přihrávku na Varana. Následně odskočil balon od kopačky Iscovi a vhazovat mohou hosté.
     
    7
    Ani tentokrát nevyšla Modrićova přihrávka ideálně podle představ. Benzema musel do souboje s Calou a právě hostující stoper byl v silovém duelu úspěšnější.
     
    6
    V samém úvodu zápasu jsou více u balonu hosté. Álex Fernández si však příliš nerozuměl s Marim a míč propadl ke zcela volnému Varanovi.
     
    5
    Cádiz pokračoval v akci rozehrávkou od rohového praporku. Tentokrát se ale nevýše ze všech vyšrouboval Thibaut Courtois a balon sebral do rukavic.
     
    4
    Velká šance hostů! Varane podcenil vysoký centr do vápna, neudržel na zádech Lozana. Následně se zjevil zcela sám před Courtiosem Negreda, který domácího gólmana obstařelil, ale ve skluzu dokázal na poslední chvíli vykopnout míč z branky Sergio Ramos.
     
    3
    Real se postupnou rozehrávkou dostal na útočnou polovinu, ale Modrićova přihrávka směrem k Benzemovi neprošla. U balonu tak jsou opět hostující fotbalisté.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Nákop Mariho ale doskákal až ke kopačkám Courtoise.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí se svými asistenty již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas šestého kola nejvyšší španělské soutěže La Ligy může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Nacho Fernández, Ramos (C), Varane, Marcelo – Modrić, Kroos, Isco – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Caňizares – Militao, Asensio, Casemiro, Valverde, Jović, F. Mendy, Rodrygo.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Cala, Fali, Espino – Álex Fernández, Mari (C), Jönsson, Salvi – Negredo, Lozano.
    Náhradníci: Gil – Augusto Fernández, Malbašić, Pombo, Á. Giménez, Alejo, Bodiger, Garrido, Perea, Izquierdo, Nano, Alcalá.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    02.12. 2015 Cadiz – Real Madrid 1:3
    21.01. 2006 Real Madrid – Cadiz 3:1
    28.08. 2005 Cadiz – Real Madrid 1:2
    18.04. 1993 Real Madrid – Cadiz 3:1
    21.11. 1992 Cadiz – Real Madrid 1:1
     
    Real Madrid CF

    Real Madrid se po dvou letech vrátil na španělský trůn! V loňské sezoně dokázal především díky fantastickému závěru po restartu soutěže odskočit druhé Barceloně na konečných pět bodů. To v Lize mistrů výběr Zinédina Zidana určitě pomýšlel na vyšší příčky, než dvě osmifinálové prohry s Manchesterem City.

    Do obhajoby titulu v La Lize vstoupil Real skvěle. Po čtyřech odehraných kolech je na samotné špici tabulky, ikdyž dalším neporaženým Seville a Barceloně schází odehrát jedno utkání a mohou se na madridský celek bodově dotáhnout. Přitom úplný úvod sezony nebyl podle představ, když z trávníku Realu Sociedad si obhájci titulu odvezli jen bod za bezbrankovou remízu. Od té doby ale Real přehrál 3:2 Betis, následně v zatím jediném domácím utkání porazil díky jediné brance Viníciuse Valladolid. Před reprezentační přestávkou poté madridský tým uspěl v utkání proti Levante 2:0.

    Již ve středu startuje pro Real Madrid i základní skupina Ligy mistrů domácím zápasem proti Šachtaru. Navíc v příštím kole zajíždí výběr kolem kanonýra Karima Benzemy na horkou půdu Barcelony a tak je otázkou zda dnes Real nastoupí po náročném reprezentační pauze v plné sestavě.
     
    Cádiz CF

    Cádiz se po patnácti letech vrací mezi španělskou elitu! Loňskou sezonu strávil Cádiz v druhé nejvyšší soutěži, kterou nastartoval již v samém úvodu pěti výhrami v řadě. Od samého začátku pomýšlel tým z jihu Španělska na postup a ten také po velké bitvě získal. Přitom v závěru sezony prohrál třikrát v řadě, ale díky ztrátám soupeřů se mohl radovat z druhého místa a přímého postupu. Až v závěrečném dvaačtyřicátém kole předstihla Cádiz Huesca o jediný bod.

    Nováček La Ligy rozhodně není jen do počtu. Po pěti odehraných zápasech se drží se sedmi body na vynikající deváté pozici. Ve druhém kole v souboji právě s Huescou zvítězil 2:0, následně ve čtvrtém utkání sice inkasoval červenou kartu proti Bilbau Akapo i Negredo, ale i v devíti dokázal Cádiz udržet vedení 1:0. Před reprezentační přestávkou poté Cádiz uhrál cennou remízu v duelu proti Granadě 1:1.
     
    Krásný sobotní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Po reprezentační pauze pokračuje nejvyšší španělská soutěž La Ligy šestým kolem a my se společně zaměříme na utkání aktuálního lídra tabulky Real Madrid, který přivítá v domácím prostředí Cádiz.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vít Schück

    Branky: 17. Lozano (Negredo)

    Karty:   36. Ramos (REA), 90+3. Militao (REA)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:5.
    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Ramos (C) (46. Militao), Varane, Marcelo – Modrić (46. Casemiro), Kroos (80. Jović), Isco (46. Valverde) – L. Vázquez (46. Asensio), Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Caňizares – Militao, Asensio, Casemiro, Valverde, Jović, F. Mendy, Rodrygo.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Cala, Fali, Espino – Álex Fernández (87. Augusto Fernández), Mari (C) (78. Garrido), Jönsson (86. Izquierdo), Salvi – Negredo (83. Á. Giménez), Lozano (46. Malbašić).
    Náhradníci: Gil – Augusto Fernández, Malbašić, Pombo, Á. Giménez, Alejo, Bodiger, Garrido, Perea, Izquierdo, Nano, Alcalá.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    ocianews.com