Augsburg – RB Lipsko 0:2 (kon.) | Freiburg – W. Brémy 1:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 0:1 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bielefeld – Bayern 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Wolfsburg 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
1:1 (1:1)
Werder Brémy
Sobota 17.10.2020, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:25:21)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 16:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:14.
     
    Je konec! Freiburg nakonec uhrál s Werderem Brémy remízu 1:1. Domácí Freiburg vstoupil do utkání o něco aktivněji a po čtvrthodině hry se prosadil Philipp Lienhart. Druhou branku poté přidal Schmid, ale VAR gól zrušil pro ofsajd. Pro domácí navíc přišel krutý trest, protože po faulu na Bittencourta proměnil penaltu Niclas Füllkrug! V závěru první půle si Freiburg mohl vzít ztracené vedení zpět, jenže Pavlenka vytáhl dobrý zákrok. Ve druhé půli byl Freiburg aktivnější, ale nedostal se do šancí! Naopak na opačné straně střílel nebezpečně Kevin Möhwald, jehož ránu domácí brankář vyrazil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Schmid ještě vidí žlutou kartu za faul u pomezní čáry.
     
    90+2
    Domácí zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhla připravený obránce.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Ermedin Demirović.
     
    90
    Baptiste Santamaría fauloval na polovině hřiště a za svůj zákrok dostává žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Kevin Möhwald, přichází Christian Groß.
     
    87
    Lucas Höler si navedl míč do pokutového území a zakončil pravačkou. Jeho přízemní ránu zastavil skvělým blokem pozorný Theodor Gebre Selassie.
     
    86
    Ani jeden z týmů se v posledních minutách nemůže dostat do šancí. Fotbalisté domácího celku si dali pozor a před Sargentem míč odkopli.
     
    85
    Sargent na polovině hřiště přišlápl jednomu ze soupeřů nohu a vidí žlutou kartu.
     
    84
    Kevin Möhwald získal odražený míč na polovině hřiště, prodral se s ním na polovinu soupeře, jenže už nedokázal přesně rozehrát.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Centr se snesl na malé vápno, kam vyrazil také domácí brankář, který míč vyboxoval mimo velké vápno.
     
    82
    Theodor Gebre Selassie podpořil ofenzivu Werderu Brémy sprintem po pravé straně, odkud následně odcentroval do šestnáctky, jenže nenašel spoluhráče.
     
    81
    Baptiste Santamaría se v blízkosti velkého vápna zbavil obránce, navedl si míč na pravačku a zakončil. Jeho dělovka však nemířila mezi tři tyče.
     
    80
    Baptiste Santamaría se dostal k přetaženému centru a bez váhání vrátil míč do pokutového území. Obrana Werderu Brémy si opět poradila.
     
    79
    Toprak si ihned po příchodu na hrací plochu splnil své defenzivní povinnosti a odkopl míč před napadajícím soupeřem.
     
    78
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Jean Manuel Mbom, přichází Ömer Toprak.
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Niclas Füllkrug, přichází Davie Selke.
     
    77
    Niclas Füllkrug dostal přihrávku na levou stranu, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už jej neudržel na hrací ploše.
     
    76
    Christian Günter dostal přihrávku na levou stranu, kde si krásně přehodil míč na pravačku, jenže jeho centr skončil v rukavicích Jiřího Pavlenky.
     
    75
    Jiří Pavlenka si musel dát pozor na napadajícího soupeře, před kterým na poslední chvíli odkopl míč mimo nebezpečný prostor.
     
    74
    Christian Günter přenesl hru na levou stranu, kde byl Lucas Höler, jenže ten na vysokou přihrávku nedosáhl a míč propadl do zámezí.
     
    73
    Baptiste Santamaría napadal rozehrávku soupeře a málem se dostal do zakončení. Domácí hráč ale na poslední chvíli zvolil kličku a přišel o míč.
     
    72
    Christian Günter si dal pozor na napadajícího soupeře a pomohl si malou domů. Hráči v červených dresech se prakticky nemohou dostat do útoku.
     
    70
    Střídající Woo-Jong Džong poslal přihrávku na pravou stranu, kde nebyl nikdo v červeném. Korejský fotbalista nevstoupil na trávník zrovna nejlépe.
     
    69
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Kwon Čang-hoon.
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Roland Sallai, přichází Woo-Jong Džong.
     
    68
    Freiburg vhazoval na pravé straně, jenže nikdo v červeném se neprosmýkl do velkého vápna. Brémy napadají opravdu vysoko.
     
    67
    Ludwig Augustinsson se krásnou kličkou na levé straně zbavil obránce a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka byla nepřesná.
     
    66
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Leonardo Bittencourt, přichází Milot Rašica.
     
    65
    Kevin Möhwald se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče a domácí brankář Florian Müller jeho dělovku raději vyrazil nad břevno!
     
    64
    Kevin Möhwald tentokrát vyslal průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže Philipp Lienhart si dal na přihrávku pozor a ve skluzu míč odkopl.
     
    63
    Na opačné straně spěchal za přihrávkou do velkého vápna Kevin Möhwald, jenže ten si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do autu.
     
    62
    Freiburg už se znovu usadil na polovině soupeře a tlačí se do velkého vápna. Hráči v červených dresech jsou aktivní, ale Brémy jim nedávají prostor.
     
    61
    Baptiste Santamaría napřáhl ke střele z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho dělovka sice měla solidní parametry, ale brankář zasahovat nemusel.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme bojovné utkání. Domácí celek je po změně stran sice aktivnější, ale nedostává se do vyložených šancí.
     
    59
    Dominique Heintz roztáhl hru na pravé křídlo, kde byl Jonathan Schmid, který míč potáhl vpřed, jenže nikdo v červeném dresu se mu nenabídl do prostoru.
     
    58
    Kevin Möhwald nakopl míč na rozběhnutého Sargenta, jenže ten byl příliš pomalý a nedostal se k vysoké pobídce. Freiburg může znovu zaútočit.
     
    57
    Christian Günter vhazoval na levé straně hrací plochy, jenže jeho pobídka byla příliš krátká a skončila u prvního hráče v zeleném dresu.
     
    56
    Baptiste Santamaría si pokryl míč na polovině soupeře a Leonardo Bittencourt jej zatažením za dres poslal k zemi. Rozehrávat bude Freiburg.
     
    55
    Freiburg je v posledních minutách mnohem aktivnějším týmem a nadále se tlačí do útoku. Hráči Werderu však brání v pevném bloku.
     
    53
    Domácí Freiburg zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde zasáhla obrana.
     
    51
    Mbom fauloval při návratu na vlastní polovinu a dostává žlutou kartu.
     
    50
    Kevin Möhwald se krátce po svém návratu na hrací plochu opřel do míče zpoza velkého vápna, jenže jeho rána prolétla vysoko nad břevnem.
     
    49
    Niclas Füllkrug si naběhl na přihrávku na polovinu hřiště, krásně přihrál Veljkovičovi, který nákopem za obranu odevzdal míč domácím.
     
    48
    Právě Mbom dokázal po další akci odcentrovat tak nepříjemně, že jeho centr skončil na vrchní části břevna. Domácí brankář zůstal hodně překvapený.
     
    47
    Werder Brémy se hned v úvodu druhého poločasu vydal do útoku. Jean Manuel Mbom kouzlil na pravé straně, jenže nedokázal odcentrovat do vápna.
     
    46
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Nick Woltemade, přichází Kevin Möhwald.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavý duel! Domácí Freiburg vstoupil do utkání o něco aktivněji a po čtvrthodině hry se prosadil Philipp Lienhart. Druhou branku poté přidal Schmid, ale VAR gól zrušil pro ofsajd. Pro domácí navíc přišel krutý trest, protože po faulu na Bittencourta proměnil penaltu Niclas Füllkrug! V závěru první půle si Freiburg mohl vzít ztracené vedení zpět, jenže Pavlenka vytáhl dobrý zákrok. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Ludwig Augustinsson fauloval u pomezní čáry a za nevybíravý skluz vidí žlutou kartu.
     
    45
    Roland Sallai se v pokutovém území rychlou zasekávačkou zbavil obránce a opřel se do zakončení. Jeho přízemní dělovku Pavlenka skvěle vyrazil!
     
    44
    Na opačné straně hrací plochy si na vysoký centr naskočil Niclas Füllkrug, jenže musel zakončovat v záklonu a Florian Müller jeho ránu ukryl do rukavic.
     
    43
    Roland Sallai vyzkoušel střelecké štěstí z úctyhodné vzdálenosti, jenže jeho slabá střela nemohla Pavlenkovi nadělat problémy.
     
    42
    Jean Manuel Mbom si na pravé straně udělal prostor k odcentrování a poslal do šestnáctky prudký centr. Niclas Füllkrug se však k zakončení nedostal.
     
    41
    Leonardo Bittencourt si navedl míč do blízkosti velkého vápna, přehodil si jej na levačku, jenže jeho přízemní dělovku srazil do bezpečí obránce.
     
    40
    Stopeři Werderu nyní uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. NIkdo v červeném dresu Freiburgu jejich akci neatakuje.
     
    39
    Niclas Füllkrug vystihl kombinaci Freiburgu na polovině Brém, prodral se s míčem na polovinu soupeře a napadající Roland Sallai jej fauloval.
     
    38
    Jiří Pavlenka uklidnil rozehrávku Werderu Brémy na polovině hostujícího celku. Nákop českého brankáře skončil až v zámezí. Freiburg bude vhazovat.
     
    37
    Hosté se po dalším sporném souboji v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí tentokrát nechal pokračovat ve hře.
     
    36
    Jonathan Schmid se rychlou kličkou na pravé straně zbavil svého strážce, přihrál na střed, jenže Roland Sallai střelou bez přípravy netrefil branku.
     
    35
    Dominique Heintz poslal zajímavý oblouček za obranu Werderu Brémy, jenže za jeho pobídkou se nevydal nikdo v červeném. Pavlenka si tak došel pro míč.
     
    34
    Christian Günter získal míč na levé straně hrací plochy, nicméně jeho následná pobídka skončila v zámezí.
     
    33
    Florian Müller nakopl míč na polovinu soupeře, kde byli spoluhráči v červeném, jenže vzdušnému prostoru kralovali obránci Werderu Brémy.
     
    32
    Ludwig Augustinsson se ujal rozehrávky rohového kopu Werderu Brémy. Jeho centr přiletěl na malé vápno, ale Niclas Füllkrug hlavou zamířil vysoko nad břevno.
     
    31
    Freiburg se po delší době dostal do zakončení, jenže Baptiste Santamaría zakončením zpoza velkého vápna trefil jen soupeře.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně zajímavý duel. Oba týmy se tlačí do útoku a snaží se hrát ofenzivně.
     
    29
    Další nedovolený zákrok na straně domácího celku. Nicolas Höfler by si na podobné zákroky měl dávat pozor, jelikož jednu žlutou kartu už má.
     
    28
    Domácímu celku se v posledních minutách zhroutil dnešní duel. Freiburg chvíli vedl 2:0, jenže poté zasáhl VAR, který branku odvolal a Brémy dokázaly vyrovnat z penalty.
     
    27
    Nicolas Höfler zastavil faulem rodící se akci soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    25
    Werder právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil NICLAS FULLKRUG, který penaltu s přehledem proměnil střelou pod břevno!
     
    24
    Pokutový kop pro Werder Brémy! Leonardo Bittencourt se dostal do velkého vápna, kde byl faulován a sudí neváhal!
     
    24
    Jonathan Schmid nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, kam spěchal Baptiste Santamaría, jenže Ludwig Augustinsson jeho akci zastavil taktickým faulem.
     
    23
    Do rozehrávky Freiburgu se musel zapojit také domácí brankář, který míč nakopl na pravou stranu, jenže tam neoslovil nikoho v červeném dresu.
     
    22
    Tak pozor! Předchozí Schmidova branka nakonec neplatí, jelikož celé akci předcházel ofsajd!
     
    20
    Peterson dostal prostor u pravé pomezní čáry, odkud odcentroval do pokutového území, ale Ludwig Augustinsson jeho pobídku srazil do autu.
     
    19
    Jonathan Schmid poslal přihrávku na polovinu Werderu, jenže k jeho pobídce se nedostal nikdo v červeném dresu. Hosté mohou zaútočit.
     
    18
    Jean Manuel Mbom si tentokrát dal pozor na rozběhnutého Petersona, kterého nenechal rozběhnout a včasným skluzem poslal míč do autu.
     
    16
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po rohovém kopu dostává do vedení! Centrovaný míč nakonec propadl na zadní tyč, odkud přišel centr na malé vápno a PHILIPP LIENHART jej doklepl do sítě!
     
    15
    Lucas Höler si naběhl na krásný centr do pokutového území, nicméně jeho dělovka levačkou prosvištěla těsně vedle levé tyčky.
     
    14
    Po vysokém centru se do padajícího míče opřel z voleje Petersen, jehož dělovku srazil Gebre Selassie na rohový kop.
     
    13
    Theodor Gebre Selassie si dal v pokutovém území pozor na nebezpečný centr z pravé strany a před dotírajícím Holerem raději odehrál míč na roh.
     
    12
    Baptiste Santamaría dohnal přihrávku na polovinu Werderu Brémy, jenže důrazný Maximilian Eggestein mu nedal ani metr prostoru a odehrál míč do autu.
     
    11
    Lucas Höler dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud sklepl míč pod sebe, jenže následné zakončení prosvištělo vysoko nad břevnem.
     
    10
    Florian Müller pořádně zariskoval během rozehrávky. Domácí brankář se riskantní kličkou zbavil napadajícího Sargenta opravdu o milimetry.
     
    9
    Freiburg kombinuje na polovině Werderu Brémy, jenže nikdo v červeném dresu si zatím netroufl na zakončení. Brémy brání v pevném bloku.
     
    8
    Roland Sallai by faulován u pomezní čáry a nyní zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    7
    Nicolas Höfler si na hranici velkého vápna našel odražený míč, do kterého se bez váhání opřel nártem, ale jeho rána se vznesla nad břevno.
     
    6
    Philipp Lienhart poslal dlouhý nákop na levé křídlo, kam si naběhl Christian Günter, jenže jeho následný centr zablokoval první obránce.
     
    5
    Jonathan Schmid se ujal rozehrávky domácího Freiburgu na pravé straně. Jeho nákop přiletěl na hranici velkého vápna, kde zasáhla obrana.
     
    4
    Leonardo Bittencourt fauloval rozběhnutého soupeře a může být rád, že za ostrý skluz nevyfasoval žlutou kartu. Freiburg bude zahrávat přímý kop.
     
    3
    Hostující Moisander zůstal pro dnešní duel jen na lavičce, takže Gebre Selassie nasadil kapitánskou pásku.
     
    2
    Domácí celek se hned v úvodu vydal do útoku, jenže Theodor Gebre Selassie si dal pozor a získal vhazování pro Brémy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SC Freiburg: F. Müller – Schmid, Lienhart, Heintz, Günter – Sallai, Santamaría, Höfler, Grifo – Petersen, Höler.
    Náhradníci: Uphoff – Demirović, Gulde, Kwon Čang-hoon, Keitel, Kübler, Džong, Tempelmann, K. Schlotterbeck.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Friedl – M. Eggestein – Mbom, Bittencourt, Woltemade, Augustinsson – Sargent, Füllkrug.
    Náhradníci: Kapino – Agu, Groß, Chong, Möhwald, N. Moisander, Rašica, Selke..
     
    SC Freiburg

    Domácí Freiburg je na tom o něco hůře. Ve třech zápasech získal domácí celek jen čtyři body. Jediné vítězství si připsal v utkání na půdě Stuttgartu Poté doma remizoval s Wolfsburgem, jenže v posledním duelu před přestávkou schytal debakl 0:4 na hřišti Dortmundu. Během reprezentační pauzy navíc padl v přátelském souboji se Stuttgartem.
     
    Werder Brémy

    Hostující Werder Brémy oproti minulým sezónám prožívá povedený vstup do nového ročníku nejvyšší německé soutěže. Ve třech odehraných zápasech získal šest bodů a zatím drží sedmou pozici. Na vedoucí Lipsko ztrácí ve vyrovnané soutěži jediný bod. V posledním kole přehrál Werder na svém hřišti Bielefeld. Poté ještě odehrál přátelské utkání se St. Pauli, ve kterém zvítězil 4:1. Pro českého fanouška navíc přišla pozitivní zpráva, jelikož Theo Gebre Selassie se stal zástupcem kapitána. Český obránce působí ve Werderu od roku 2012.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Bundesligy mezi SC Freiburg a Werderem Brémy. Výkop je stanoven na 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 16. Lienhart – 25. Füllkrug (pen.)

    Karty:   27. Höfler (FRE), 90. Santamaría (FRE), 90+3. Schmid (FRE) – 45. Augustinsson (BRM), 51. Mbom (BRM), 85. Sargent (BRM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 16:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:14.
    SC Freiburg: F. Müller – Schmid, Lienhart, Heintz, Günter – Sallai (69. Džong), Santamaría, Höfler, Grifo (69. Kwon Čang-hoon) – Petersen, Höler (90. Demirović).
    Náhradníci: Uphoff – Demirović, Gulde, Kwon Čang-hoon, Keitel, Kübler, Džong, Tempelmann, K. Schlotterbeck.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie (C), Veljković, Friedl – M. Eggestein – Mbom (78. Toprak), Bittencourt (66. Rašica), Woltemade (46. Möhwald, 88. Groß), Augustinsson – Sargent, Füllkrug (78. Selke).
    Náhradníci: Kapino – Agu, Groß, Chong, Möhwald, N. Moisander, Rašica, Selke, Toprak.
    ocianews.com