Neapol – Atalanta BC 4:1 (kon.) | Inter – AC Milán 1:2 (kon.) | Sampdoria – Lazio 3:0 (kon.)
Crotone – Juventus 1:1 (kon.)
konec
FC Crotone
1:1 (1:1)
Juventus FC
Sobota 17.10.2020, 20:45 • Venue Stadio Ezio Scida, Crotone • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:44:32)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:14.
     
    Jenže to je vše, dnešní utkání končí překvapivě remízou, se kterou budou spokojení především domácí fotbalisté. Obě branky dnešního střetnutí jsme viděli v prvním poločase, ale i poté bylo co sledovat. Důležitý moment přinesla šedesátá minuta. Federico Chiesa totiž byl v souboji u míče o chvilku později, a tak jen dojel nohu svého soupeře. Za svůj zákrok viděli rovnou červenou kartu a Juventus hrál v deseti. Přesto mohl vyhrát. O chvilku později totiž trefil Álvaro Morata hlavičkou tyč. Stejný hráč po pasu Cuadrada ještě dostal míč do sítě, ale po dlouhém rozhodování VARu tato branka nebyla z důvodu malinkého ofsajdu uznána.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Juventus má nejspíše jednu z posledních možností na to, aby zaútočil. Zatím je však na obranné polovině, ale stačila jedna dlouhá přihrávka...
     
    90+5
    Poslední dvě minuty nám zbývají do konce dnešního utkání a nám se tu rodí překvapení. Mnoho lidí dnes nejspíše neočekávalo bodový zisk Crotone.
     
    90+4
    Adrien Rabiot sice vyhrál hlavičkový souboj, ale žádná výhoda z toho pro hosty nevznikla. Ti poté navíc ještě faulovali a domácí se tak zadarmo dostali k míči.
     
    90+3
    Andrea Rispoli si nechtěl přidělávat nějaké větší starosti, a tak nechal míč dokutálet do zámezí. Jeho spoluhráč bude vhazovat a čas se neúprosně krátí.
     
    90+2
    Vidíme tedy ještě velké nastavení, přece jen se nějakou dobu ošetřovalo a rozhodování VARu také nějakou dobu zabralo. Dočkáme se tedy ještě branky?
     
    90+1
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    90
    Federico Bernardeschi táhl akci svého týmu po levé straně do otevřené obrany, ale ta se stihla poměrně rychle zformovat. Tudy to tentokrát nepůjde.
     
    89
    Álvaro Morata chvíli ležel na zemi, ale faul se na něj nepískal. Po chvilce se tedy zvedl a pokračuje dále. Už ale vypadá, že toho má dnes plné zuby.
     
    88
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Salvatore Molina, přichází Jacopo Petriccione.
     
    87
    Dnešní zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci . Rozhodně se dá očekávat nastavení, které by mohlo být delší vzhledem k rozhodování VARu.
     
    86
    Salvatore Molina udržel míč proti napadajícímu soupeři, ale dopředu se s ním vydat nemohl. Tak jsme viděli přenesen hry a zákrok Gianluigiho Buffona.
     
    85
    Hostujícímu hráči se ani trochu nelíbilo, že rozhodčí rozhodl o odkopu od brány, rozhodně chtěl rohový kop. Ten se ale nepíská, a tak Cordaz odkopává.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Lisandro Magallán (FC Crotone).
     
    83
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Sebastiano Luperto, přichází Vladimir Golemić.
     
    82
    Crotone se tato útočná akce nevyvedla, a tak vlastně jen odevzdalo balón svému soupeři. Sebastiano Luperto už ale chytá křeče a zůstává sedět na trávníku.
     
    81
    Juventus však může cítit šanci, že i v deseti lidech dokáže skórovat. V početní "nevýhodě" už totiž vstřelil branku (neregulérní) ale také pravou ytč.
    80. Těsný ofsajd Moraty
     
    80
    Jenže branka nakonec není uznána! Álvaro Morata byl v milimetrovém ofsajdu špičkou kopačky, kterou umístil míč do sítě! Podobná situace se stala dnes také Liverpoolu.
     
    78
    Nejspíše se řeší ofsajd. Troufnu si říct, že Álvaro Morata v něm nebyl, otázkou je ale náběh Juana Cuadrada, tohle rozřešení nejspíše není lehké...
     
    77
    Regulérnost gólu ale řeší ještě video!
    76. Neuznaná branka hostujícího celku
     
    76
    Hosté sice hrají o deseti, ale za svou snahu jsou odměněni brankou! Juan Cuadrado možná střílel na zadní tyč, možná nahrával. To je každopádně jedno, jelikož do jeho pokusu sáhl ÁLVARO MORATA, který poslal míč nechytatelně do sítě.
     
    75
    Hosté se sice pokusili o nějakou útočnou akci, ovšem domácí hráči si s tím bez potíží poradili. Alex Cordaz proto mohl rozehrát rychlou akci svého týmu.
     
    74
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Miloš Vulić, přichází Luca Siligardi.
     
    73
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Pedro Pereira, přichází Andrea Rispoli.
     
    73
    Crotone drží míč na svých kopačkách a snaží se postupnou kombinací dostat k nějakému zakončení. Obrana hostí ale zatím funguje bez potíží.
     
    72
    Gianluigi Buffon podržel balón a posunul ho na svého spoluhráče. Kombinace hostí se ale značně zkomplikovala krátkými pasy u šestnáctky.
     
    71
    Juventus se rozhodl pro posílení útočných řad, dnes chce prostě vyhrát, přestože hraje v deseti. Nejdříve se však bude muset nějakým způsobem dostat k míči.
     
    70
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Arthur, přichází Adrien Rabiot.
     
    69
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Federico Bernardeschi.
     
    68
    Druhý poločas nám plyne velmi rychle, a tak uvidíme, jestli se dnes někdo dočká vítězství. Zatím to spíše opravdu vypadá na dělení bodů po remíze.
     
    67
    Gianluca Frabotta se vydal napadat svého protihráčce, ale dostoupil k němu o chvilku později. Crotone tohle zvládlo, ale následně míč jen odevzdalo.
     
    66
    Juventus se zatím bez problémů brání atakům svého soupeře, přestože hraje v deseti lidech. Nyní byl navíc jeho hráč faulován a hosté zůstanou u míče.
     
    64
    Crotone mohlo následně zaútočit, ale jeho snaha skončila jen autovým vhazováním. Domácí fotbalisté by se měli pustit do nějaké postupné kombinace.
    63. Morata trefil hlavičkou jen tyč
     
    63
    A viděli jsme obrovskou šanci, které scházely milimetry! Álvaro Morata si naběhl na před tyč, kde hlavičkoval na zadní tyč. Jeho pokus se ale od tyče odrazil do rukavic domácího brankáře!
     
    62
    Na druhou stranu by domácí měli mít tolik kvality, aby dokázali vstřelit branku i v deseti lidech. K tomu budou mít možnost, jelikož budou zahrávat standardku.
     
    61
    Federico Chiesa chtěl ještě nějaké vysvětlení od rozhodčího, ale na kartě se nic nemění. Hosté budou dohrávat o deseti, domácí mají "přesilovku".
    60. Červená karta
     
    60
    Jenže tohle je obrovská komplikace pro naděje hostujícího týmu! Federico Chiesa byl u balónu o chvilku později, a tak jen trefil nohu soupeře! Ten musí být ošetřovaný, ale pro Chiesu je to rovnou červená karta! Juventus hraje o deseti.
     
    59
    Ta sice nebyla kopnuta vůbec špatně, ale rozhodně to šlo udělat lépe. Arkadiusz Reca si seběhl na zadní tyč, ale jeho vrácení míče skončilo mimo hřiště.
     
    58
    Jeden z domácích zůstal ležet na hřišti, když se do něj opřel Merih Demiral. Jeho počínání bylo posouzené jako nedovolené, a tak je tu standardka pro Crotone.
     
    57
    Alex Cordaz se zalekl dvou napadajících soupeřů, a tak poslal svůj odkop jen do zámezí. Hostující hráči se nyní drží na balónu a budou chtít něco vymyslet.
     
    56
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Manolo Portanova, přichází Juan Cuadrado.
     
    56
    Juventus se snad v tomto poločase ještě nedostal k nějaké střele. Crotone hraje dnes velmi dobře a rozhodně by nějaký bod do tabulky mohlo vybojovat.
    55. Cigarini mířil z dobré pozice vedle
     
    55
    Tohle ale byla šance na skórování v podání hráčů v modročervených dresech! Luca Cigarini dostal nabito na hranici šestnáctky, ale jeho rána z první vůbec netrefila zařízení!
     
    54
    Domácí fotbalisté zahrávali rohový kop, ale s tím si obrana hostujícího týmu bez problémů poradila. Crotone se ale nadále bude držet na balónu, a to díky autu.
     
    52
    Jenže zatím to směrem dopředu není takové jako v prvním poločase. Přesto se dají očekávat ještě nějaké branky, zbývá nám ještě spousta času.
     
    51
    Crotone aktivně napadá, ale nemůže se nyní dostat k balónu. Gianluigi Buffon ale musel nakopnout balón daleko a Álvaro Morata hlavičkový souboj prohrál.
     
    50
    Je za námi nějakých pět minut druhého poločasu, do kterého opět o něco lépe vlétli domácí. To se však stalo i v prvním poločase, bude se situace opakovat?
     
    49
    Domácí ale nyní měli šanci! Junior Messias se dostal k přízemní přihrávce a z dobré pozice pálil. Na poslední chvíli mu však do rány vpadl jeden ze soupeřů.
     
    48
    Domácí se rozhodli pro dlouhý aut na přední tyč. Tam ale zafungovala obrana hostujícího týmu, takže Juventus se bez větších potíží ubránil.
     
    47
    Hostující fotbalisté nyní musejí začít se svou akcí od gólmana, ale tentokrát přechod do útoku nevyšel. Crotone získalo balón a snaží se situace využít.
     
    46
    Vypadá to, že oba týmy vstoupily do druhého poločasu beze změn. A hosté hned měli šanci. Rodrigo Bentancur ale mířil z hranice šestnáctky těsně vedle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém budou spíše spokojenější domácí fotbalisté, kteří drží s velkým favoritem zápasu vyrovnaný stav. Už v jedenácté minutě zavinil Leonardo Bonucci penaltu, kterou s přehledem proměnil Simeon Nwankwo. Hosté se poté zvedli a povedlo se jim srovnat. Federico Chiesa poslal parádní přízemní pas před bránu, kde si s ním poradil Álvaro Morata. Oba týmy ještě měly dobré šance, ale dalšího gólu jsme se nedočkali.

    Další poločas začne přibližně v 21:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Dejan Kulusevski (Juventus FC).
    45. Buffon předvedl důležitý zákrok na konci poločasu
     
    45
    Jenže tohle byla dobrá šance i na druhé straně! Z ničeho nic se otevřela obrana hostí, čehož chtěli domácí využít přízemním centrem. Skvělý zákrok ale předvedl Gianluigi Buffon po střele hráče, který číhal na zadní tyči.
     
    44
    Crotone se nyní nakonec dostalo na delší dobu k balónu a snaží se kombinovat na útočné polovině. Juventus ale aktivně napadá a způsobuje potíže domácím.
     
    43
    Crotone už nehraje tak dobře jako na začátku tohoto utkání, a tak má Juventus značné šance. Zatím ale využil jen jednu, takže stav je stále nerozhodný.
     
    42
    Juventus se ještě hodně snaží o to, aby se dostal do vedení a nyní k tomu nechybělo mnoho! Federico Chiesa dostal parádní pas za obranu, ale Alex Cordaz předvedl fantastický zákrok, který podržel naděje svého týmu v tomto utkání.
     
    41
    Crotoně faulovalo nedaleko od brány a hosté vybojovali standardní situaci. Ta nebyla zahrána vůbec zle, ale Merih Demiral nedokázal balón prodloužit.
     
    40
    Do konce první půle nám chybí posledních pět minut, větší nastavená se asi čekat nedá. Své střelecké štěstí zkusil Manolo Portanova, ale mířil vedle.
     
    39
    Gianluca Frabotta odvedl dobrou práci v obraně, když předskočil svého soka a odehrál balón do bezpečí. Crotone navíc po několika sekundách faulovalo.
     
    38
    Každopádně první poločas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Gianluigi Buffon nyní zamezil šanci soupeře, který bude alespoň vhazovat.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Manolo Portanova (Juventus FC).
     
    37
    Federico Chiesa táhl další útok svého týmu, ale tentokrát se mu přihrávka do strany nepovedla. Byla hodně pomalá, a tak proti ní vystoupil jeden z obránců.
     
    36
    Federico Chiesa poslal další parádní centr, tentokrát na zadní tyč! Manolo Portanova se snažil zakončit z těžké pozice, ale nakonec bránu o kus minul.
     
    35
    Držení míče: 42% – 58%
     
    34
    Škoda, že si nyní fotbalisté v bíločerných dresech nerozuměli. To byla totiž povedená přihrávka mezi obránce, ale Alex Cordaz stihl balón daleko odkopnout.
     
    33
    Hosté to zkusili rovnou vhozením do šestnáctky, ale tam si Crotone poradilo. Samo se však nikam daleko nedostalo, a tak bude zase útočit Juventus.
     
    32
    Oba týmy hodně chybují, a tak nyní vidíme akci hostujícího celku. Ti vybojovali autové vhazování na útočné polovině, a to nedaleko šestnáctky.
     
    31
    Tentokrát hosté zastavili postupný útok svého soupeře, jenže jejich akce také neměla dlouhého trvání. Domácí hráči totiž získali balón už na polovině hřiště.
     
    30
    Už je za námi třicet minut hry, ve kterých jsme viděli dvě branky. Po jedné padlo na obou stranách, a tak je stav srovnaný. Juventus je dnes ale v roli favorita...
     
    29
    Jenže Crotone nemělo kudy se dostat dopředu, a tak jsme viděli jen zpětné pasy. Ty skončily až u gólmana a domácí se budou muset probíjet do zakončení.
     
    28
    Alex Cordaz raději poslal dlouhý odkop na polovinu hřiště, ale tam se míče zmocnili hosté. Ti se s ním ale daleko nedostali, po chvilce navíc ještě faulovali.
     
    27
    V dnešních zápasech padly minimálně tři branky v každém utkání. V tomto duelu jsme zatím na číslovce dvě. Dočkáme se ještě nějakých branek v poločase?
     
    26
    Sebastiano Luperto se neodvážil jít sám dopředu, a tak raději svým pasem oslovil gólmana. Hosté nyní dobře napadají a znepříjemňují svému soupeři život.
     
    25
    Jenže zakončení už tak moc zajímavé nebylo. Viděli jsme pokus přímo na bránu, ovšem ten netrefil prostor mezi třemi tyčemi a šel vysoko nad.
     
    24
    Juventus předvedl další ze svých rychlých akcí, kterou vybojoval standardní situaci, zajímavou.
     
    23
    Vypadá to, že bychom dnes mohli vidět více branek. Oba týmy jsou hodně aktivní směrem dopředu, zatímco obrany si zatím moc starostí nedělají.
    21. Álvaro MORATA - 1:1
     
    21
    Juventus právě vstřelil branku!
    Stačila jedna akce a v Crotone je srovnáno! Federico Chiesa dostal přihrávku na pravou stranu, kde bylo hodně místa. Měl proto čas na přízemní přihrávku před bránu, kde byl ÁLVARO MORATA, který dával do prázdné.
     
    21
    Simeon Nwankwo táhl rychlou akci do otevřené obrany soupeře. Škoda, že to nevzal na sebe. Místo toho pálil jeden z jeho spoluhráčů, ale mířil vedle.
     
    20
    Hned dvojice domácích hráčů se postarala o napadání hráče s balónem. Ten se ocitl na zemi, ale faul se nepíská. Míč se postupně dostal až ke Cordazovi.
     
    19
    Jenže hráčům v bíločerných dresech se zatím tolik nedaří, hlavně tedy v ofenzivě. Tam budou muset zabrat nebo bude muset přijít nějaké střídání.
     
    18
    Viděli jsme už třetí rohový kop na hostující straně. Tentokrát i zakončení hlavou, ale to nebylo přesné. Alex Cordaz bude moci odkopávat od své svatyně.
     
    17
    Rodrigo Bentancur byl u balónu o chvilku dříve, když ho sestřelil jeden z domácích. Tentokrát to za kartu nebylo, ale Juventus může rozehrávat.
     
    16
    Jenže tentokrát akce domácího týmu neskončila nijak úspěšně. Viděli jsme akci po pravé straně, ale tam zasáhl hráč hostí, který tak může nějaký atak rozjet.
     
    15
    Po faulu se chvilku nehrálo, ale hosté vybojovali standardní situaci. Ta byla rozehrána nakrátko, ale Federico Chiesa po chvilce míč ztratil... Protiútok Crotone.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Luca Cigarini (FC Crotone).
     
    14
    To pro Juventus rozhodně není ideální start utkání, navíc Crotone si vedení i zasloužilo. Tak uvidíme, co s tím dokážou hostující fotbalisté udělat.
    12. Simeon NWANKWO - 1:0
     
    12
    Crotone právě vstřelilo branku!
    A domácí tým se v tomto utkání dostává do vedení! SIMEON NWANKWO zvolil hodně pomalý rozeběh, ale počkal si na pohyb gólmana a míč poslal na druhou stranu!
     
    11
    Žlutou kartu dostává Leonardo Bonucci (Juventus FC).
    11. Penaltový zákrok
     
    11
    Pěkné přenesení hry v podání domácích. Po několika vteřinách je z toho penalta pro domácí!
     
    10
    Je za námi prvních deset minut utkání, ve kterých jsme ještě velkou šanci neviděli. Álvaro Morata ale nyní přistrčil svého soupeře, čímž mu daroval balón.
     
    9
    A druhý rohový kop v podání hostů během krátké chvíle. Tenhle centr se ale moc nepovedl. Šel někam na hranici šestnáctky, kde ho odehrál někdo z Crotone.
     
    8
    Juventus vybojoval rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. Následně jsme ale viděli přízemní centr a zakončení, které zastavil někdo z domácích hráčů.
     
    7
    Gianluigi Buffon dostal přihrávku a musel hodně rychle rozehrát, jelikož se proti němu řítil jeden ze soků. V přechodu do ofenzivy to hostům zatím hodně drhne.
     
    6
    Domácí zatím působí aktivněji než jejich soupeř. Luca Cigarini vymýšlel pěkný lob za obranu, ale nerozuměl si se spoluhráči. Takže zasáhla obrana hostí.
     
    5
    A Crotone zatím je nebezpečnější než soupeř. Arkadiusz Reca posunul míč mezi obránce, avšak Danilo tuto snahu zastavil za cenu rohového kopu.
     
    4
    Vypadá to, že domácí fotbalisté budou hrozit hlavně z brejků. Již jsme viděli dva dlouhé nákopy za obranu, ale Gianluigi Buffon vždy ukázal dobré předvídání.
     
    3
    Což se také nakonec stalo! Simeon Nwankwo si zpracoval balón na hranici šestnáctky a měl dobrou možnost. Jeho střela z otočky šla ale těsně vedle tyče.
     
    2
    Gianluca Frabotta dohrál svého soupeře při odkopu, takže následoval hvizd sudího. Crotone bude rozehrávat, a tak může jako první v zápase zahrozit.
     
    1
    A poslední utkání dnešního dne v rámci Serie A právě začalo! Domácí hrají v červenomodrých pruhovaných dresech, hosté v bíločerných pruhovaných dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Crotone: Cordaz – P. Pereira, Magallán, Luperto, Marrone, Reca – S. Molina, Cigarini, Vulić – Nwankwo, Messias.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Siligardi, Cuomo, Rispoli, Petriccione, Crociata, Rojas, Henrique, Golemić.

    Juventus FC: Buffon – Danilo, Bonucci, Demiral – Chiesa, Bentancur, Arthur, Frabotta – Kulusevski, Portanova – Morata.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Bernardeschi, Dybala, J. Cuadrado, Vrioni, Rabiot, Chiellini, D. Peeters, Rafia.

    Rozhodčí: Fourneau – Lo Cicero, Cecconi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Posledních pět zápasů:

    18.4.2018: Crotone – Juventus 1:1
    26.11.2017: Juventus – Crotone 3:0
    21.5.2017: Juventus – Crotone 3:0
    8.2.2017: Crotone – Juventus 0:2
    17.2.2007: Juventus – Crotone 5:0
     
    Juventus FC

    Juventus loni Serii A vyhrál, takže je proti nováčkovi v lize jasným favoritem. Zatím odehrál jen dvě utkání, ve kterých bral čtyři body. Ve dvou zápasech hostující fotbalisté vstřelili pět branek, zatímco inkasovali dvě. Hráči ze severozápadní Itálie v prvním zápase přivítali na svém hřišti Sampdori, kterou porazili poměrně hladce 3:0. V druhém utkání už zajížděli na hřiště soupeře z hlavního města. V utkání s AS Řím padly čtyři branky a zápas skončil remízou 2:2.
     
    FC Crotone

    Italská nejvyšší fotbalová soutěž se rozjela normálně, a tak mají domácí fotbalisté za sebou již tři zápasy. V těch se jim však nepodařilo získat ani jeden bod a v současné době se kroutí na poslední pozici tabulky. Na svém kontě má dvě vstřelené branky a deset inkasovaných. Postupivší z druhé nejvyšší soutěže nastoupil v prvním kole na hřišti Janova, kde však zapsal vysokou prohru 1:4. Poté čekalo Crotone první duel doma, ale ani zde to na body nestačilo. Padlo totiž 0:2 s AC Milán. Před reprezentační pauzou ještě sehrálo utkání na stadionu Sassuola, kde prohrálo vysoko 1:4.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci Serie A! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Crotone a Juventusem. Výkop je naplánován na 20:45 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Denisa Józsová

    Branky: 12. Nwankwo (pen.) – 21. Morata (Chiesa)

    Karty:   14. Cigarini (COE), 84. Magallán (COE) – 11. Bonucci (JUV), 37. Portanova (JUV), 45+1. Kulusevski (JUV)   60. Chiesa (JUV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:14.
    FC Crotone: Cordaz – P. Pereira (73. Rispoli), Magallán, Luperto (83. Golemić), Marrone, Reca – S. Molina (88. Petriccione), Cigarini, Vulić (74. Siligardi) – Nwankwo, Messias.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Siligardi, Cuomo, Rispoli, Petriccione, Crociata, Rojas, Henrique, Golemić.

    Juventus FC: Buffon – Danilo, Bonucci, Demiral – Chiesa, Bentancur, Arthur (70. Rabiot), Frabotta – Kulusevski (69. Bernardeschi), Portanova (56. J. Cuadrado) – Morata.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Bernardeschi, Dybala, J. Cuadrado, Vrioni, Rabiot, Chiellini, D. Peeters, Rafia.

    Rozhodčí: Fourneau – Lo Cicero, Cecconi
    ocianews.com