Štěpán Guba - Matěj Kuzník Vítěz: M. Kuzník (TKO) (kon.) | Andrej Kalašník - Ole-Jorgen Johnsen Vítěz: A. Kalašník (KO) (kon.)
Vlasto Čepo - Mateusz Strzelczyk Vítěz: M. Strzelczyk (submise) (kon.) | Karlos Vémola - Thomas Robertsen Vítěz: K. Vémola (submise) (kon.)
David Kozma - Máté Kertesz Vítěz: D. Kozma (na body) (kon.)
konec
Andrej Kalašník - Ole-Jorgen Johnsen

Vítěz: A. Kalašník (KO)

Sobota 17.10.2020, 19:50Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.
     
    Andrej Kalašník (6-1)

    Andrej Kalašník není příliš známým bojovníkem, doposud nastoupil do sedmi profesionálních zápasů, avšak hned šestkrát se mu povedlo zvítězit. Český fighter má navíc na svém kontě hned pět výher v řadě, ta poslední se urodila koncem loňského kalendářního roku, kdy se mu na turnaji FUSION FN povedlo porazit Jana Janku. Kalašník své poslední dvě výhry nedokázal ukončit před limitem, což by dnes určitě moc rád změnil. Nicméně jakákoliv výhra se počítá!
     
    Ole-Jorgen Johnsen (3-0)

    Na opačné straně bude stát norský zápasník Ole-Jorgen Johnsen, který doposud ještě neucítil hořkost porážky. Johnsen má sice na svém kontě pouze tři profesionální zápasy, avšak ve všech případech dovedl utkání do vítězného konce. Nor naposledy zápasil před necelým rokem, kdy se mu povedlo skrze submisi porazit Lucase Ghidelliho. Tohoto zápasníka nesmíme před dnešním duelem podceňovat, klidně totiž může překvapit.
     
    Johnsen je v oktagonu, přichází Kalašník!
     
    Začalo první kolo.
     
    00:15
    Oproti minulém duelu začínáme hodně opatrně. První úder si ovšem připsal Ole-Jorgen Johnsen, který promáchl. Vzápětí zkoušel reagovat také Kalašník.
     
    00:40
    Tvrdá zadní v podání Kalašníka, který doslova sestřelil Nora k zemi! Český zápasník se snažil dokončit své dílo, jenomže Johnsen doslova přežil.
     
    01:14
    Opět sledujeme bitvu v postoji a očekávat se dá ostrá přestřelka. Kalašník to zkoušel rychlým nástupem, jeho soupeř však rychle ustoupil směrem vzad.
     
    01:47
    Kalašníkova pravačka byla hodně čitelná, vzápětí dobrou kombinaci přidal také Johnsen, který nejprve útočil na tělo a poté také na hlavu protivníka.
     
    02:14
    Tak to je neskutečné! Kalašník dalším výstavním hákem zahodil Johnsena, načež ho ještě raději pro jistotu usadil výstavním kolenem na hlavu. Ole-Jorgen Johnsen spadl na zem, je tu KO!
     
    Konec zápasu.
     
    Panečku, to byl ale rychlý zápas! Kalašník hned po necelé minutě doslova svého soupeře sestřelil, nicméně norský zápasník přečkal krušné chvíle a pokračoval v boji. Kalašník si ovšem přichystal další tvrdý hák, při kterém Johnsen neustál rovnováhu a následně ještě schytal tvrdé koleno na hlavu. Nor už nezvládl pokračovat, naopak se pro Andreje Kalašníka jedná o čtvrtou výhru.
     
    Vítěz: A. Kalašník (KO) (19:55:57)

    David Suchý

    thejrc.org