Teplice – Liberec 1:2 (kon.) | Karviná – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Plzeň – Sparta 3:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:1 (3:0)
AC Sparta Praha
Neděle 08.11.2020, 18:15 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.
     
    Krásný podvečer, vážení příznivci českého fotbalu, domácí nejvyšší soutěž je opět tady! Restart FORTUNA:LIGY se stal skutečností, FC Viktoria Plzeň na domácím hřišti přivítá v rámci 7. kola nejvyšší domácí soutěže AC Sparta Praha. Přeji příjemnou zábavu při sledování přenosu z tohoto atraktivního duelu!
     
    FC Viktoria Plzeň se naposledy představil v ostrém utkání hodně dávno, konkrétně před více než měsícem. Západočeši tehdy remizovali na hřišti Olomouce 2:2.

    Od té doby však Plzeňané stáli, evropské zápasy se jich netýkali, a tak mohli během stopky FORTUNA:LIGY jen a pouze trénovat. V jaké rozpoložení tedy po výpadku z herní praxe nastoupí Viktoria na Spartu? To uvidíme v dnešním klání těchto soupeřů.

    Řekli před zápasem

    Adrian Guľa (trenér Plzně

    „Na restart se velmi těšíme. Obzvlášť to, že hrajeme doma po delší pauze a ještě k tomu se Spartou... Věřím, že budeme kvalitně připraveni a vyhrajeme.“

    „Musíme prokázat dobrou připravenost jak fyzickou, tak technicko-taktickou a týmovou. Budeme mít obrovskou motivaci zápas vyhrát.“

    „Máme talent, takže naši hru chceme mít postavenou na tom, že půjdeme na maximum co se týče týmovosti, odhodlání a úsilí.“

    David Limberský (obránce Plzně)

    „Myslím, že jsme potrénovali dobře. Hlavně si ale uvědomujeme, že potřebujeme vyhrávat a věřím, že Sparta je ideální soupeř na to, abychom nastartovali nějakou šňůru. Máme kvalitu na to ukázat, že chceme bojovat o ty nejvyšší příčky."

    „Pauza byla dlouhá. Celý rok je hodně specifický a jsme rádi za každý zápas. Navíc je to jeden z největších zápasů, které se u nás hrají. Hlavně si přejeme uhrát stejný výsledek jako v květnu.“

    Zdroj: www.fcviktoria.cz
     
    AC Sparta Praha také odehrál zápas v domácí soutěži před více než měsícem, když tehdy Pražané na domácím hřišti zdolali Jabolnec 2:1.

    Oproti Plzni ale mají hosté v zádech z posledních týden zápasů několik, a to díky účasti v základní skupině Evropské ligy. Fotbalisté z hlavního města v soutěži nejprve prohráli s Lille a AC Milán o tři góly.

    V posledním odehraném duelu se však Sparta vyšvihla, na půdě slavného Celticu Glasgow totiž dokázala zvítězit v poměru 4:1.

    5. listopadu 2020
    Celtic FC 1:4 AC Sparta Praha
    65. Leigh Griffiths – 27., 45. a 76. Juliš, 90. Ladislav Krejčí st.

    Sestava Sparty
    Nita – Plechatý, Pavelka (C), Hancko (73. Lischka) – Vindheim, Sáček (88. Dočkal), Ladislav Krejčí ml., Karabec (74. Trávník), Polidar (79. Ladislav Krejčí st.) – Moberg Karlsson (88. Plavšić), Juliš.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Ba Loua, J. Kopic – Ondrášek.
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, J. Kovařík, Pernica, Káčer, Alvir.

    AC Sparta Praha: Nita – Plechatý, Pavelka, Hancko – Vindheim, Ladislav Krejčí ml., Sáček, Dočkal (C), Ladislav Krejčí st. – Juliš, Polidar.
    Náhradníci: Heča – Lischka, Matěj Hanousek, Trávník, Souček, Plavšić, Karabec.

    Rozhodčí: Franěk – Blažej, Kříž.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba celky nastupují na hrací plochu Doosan Areny! Domácí tým v dnešním šlágru kola oblékne dresy s klasickou kombinací červené a modré barvy, Sparta nastupuje v bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Viktoriáni se hned zkraje duelu snažili udržet u balonu, ale hosté jim míč rychle sebrali, sami nyní kombinují na vlastní polovině hřiště.
     
    2
    Aleš Čermák dobře napadal na sparťanskou rozehrávku, nakonec však nepřesně přihrál do autu, takže Pražané mohou v klidu vhazovat.
     
    3
    Hejda poslal k zemi Juliše, kousek od středového bodu bude Sparta rozehrávat standardní situaci.
     
    4
    Sáček se šikovně dočkal k míči, dokázal také odcentrovat, do vzduchu se vyšvihl Ladislav Krejčí st., nicméně na balon nakonec hlavou nedosáhl.
     
    5
    Iniciativu rychle přebrali hosté, kteří si ale nyní vepředu moc nerozuměli, proto může od své brány míč rozehrát Aleš Hruška.
     
    6
    Adriel Ba Loua byl dvakrát obrán o míč na levé straně, kde zatím působí častěji, Sparta následně bude znovu vhazovat balon do hry.
     
    7
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovitá hrubka Sparty při rozehrávce, domácí této chyby okamžitě využívají a dostávají se rychle do vedení! Plechatý hodně nepřesně přihrával na střed hřiště, kde míč získal Čermák, rychle ho poslal mezi beky pražského celku na PAVLA BUCHU. Ten šikovně přeloboval Nitu a otevřel skóre!
    Asistence: Aleš Čermák.
    7. Pavel BUCHA - 1:0
     
    9
    Tak tohle byl od Pražanů velký dárek pro domácí hráče, kteří se zadarmo dostávají do vedení. Uvidíme, jak brzký gól ovlivní další průběh hry.
     
    10
    Ladislav Krejčí s číslem 37 byl nyní poslán k zemi Kalvachem, Sparta ale záhy znovu moc dobře nezvládla rozehrávku. Tentokrát toho Viktoria nevyužila.
     
    11
    Lukáš Hejda začal dnešní zápas celkem dost zostra, byl mu odpískán další faul, takže se fotbalisté z hlavního města vrátí k míči.
     
    12
    Další přerušení hry, která se momentálně dost kouskuje, faulován byl Polidar. Sparta se i nadále drží častěji u balonu.
     
    13
    Pražský celek táhl další atak po levé straně, rychle se však hra přesunula na úplně druhou stranu, tečovaný centr v pohodě zachytil Hruška.
     
    14
    Ostřejší zákrok byl k vidění i na druhé straně, Pavelka sestřelil k zemi Ondráška, k míči se tedy dostane Viktoria.
     
    14
    Zdeněk Ondrášek si šikovně na hranici vápna přiťukl míč s Čermákem, nakonec z toho byl rohový kop, který však Plzni nevyšel.
    14. Ondrášek si vyměnil míč s Čermákem, při střele mu míč sjel po kopačce
     
    15
    Do hodně zajímavého brejku se hnali domácí, Ondrášek a Ba Loua byli v náběhu, ale Kopic jim nedokázal poslat přesně míč.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Dominik Plechatý (AC Sparta Praha).
     
    17
    Plechatý ve vzduchu trefil kopačkou Buchu, za což dostal žluté napomenutí. Domácí záložník má na čele krvavý šrám, musí být ošetřován.
     
    18
    Andreas Vindheim si nabíhal na dlouhý pas Dočkala, ale Brabec celou akci v klidu pokryl. Míč do hry znovu pošle gólman Hruška.
     
    19
    Další ostřejší zákrok, tank Ondrášek poslal k zemi tentokrát Dočkala. Pražané jsou znovu u balonu, pomalu rozehrávají a hledají cestu k vápnu Plzně.
     
    20
    Viktoriáni ale skvěle napadají i brání, vůbec nepouštějí Spartu v útočné fázi do nějakých akcí. Ošetřený Bucha se mezitím vrátil Západočechům na hřiště.
     
    21
    Kopic šikovně udržel míč proti soupeřům, nakonec poslal míč na střed hřiště, kde měl celkem dost prostoru Aleš Čermák. Jeho rána nakonec skončila nad bránou.
    21. Čermákova rána zpoza vápna mířila nad břevno
     
    22
    Viktoria na další časový úsek držela balon, ale do šance se nakonec nedostala. Celá útočná snaha byla ukončena faulem.
     
    23
    Zdeněk Ondrášek zatím dostává rány ze všech stran, s něčím podobným ale určitě počítá. Po faulu na jeho osobu se k míči dostává zase Plzeň.
     
    24
    Viktoriáni sice o balon rychle přišli, jenže bleskově ho znovu vybojovali. Po několika ošemetných situacích centroval do vápna Ba Loua, před Ondráškem na poslední chvíli zasáhl gólman Florin Nita.
     
    25
    Západočeši jsou v posledních minutách klidnější, rozehrávka Sparty je docela dost rozháraná. Pokračuje však i tvrdý styl duelu.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Aleš Čermák (FC Viktoria Plzeň).
     
    27
    Další kombinaci Pražanů domácí v pohodě ubránili, sami se pak hnali do brejku, konkrétně to byl kapitán Brabec, který mířil na zteč, jenže i Sparta tuto akci v klidu vyřešila.
     
    28
    Další faul Plzně, která jich už má nyní na svém kontě jedenáct. Hosté mají k dispozici zajímavou standardku.
     
    29
    Na Dočkalův centr si naskakoval Pavelka, ale z celé akce nakonec žádná větší šance Sparty nevzešla.
     
    30
    Plechatý zatím moc nemá svůj den, nyní opět nepřesně rozehrál, následně poslal k zemi Ba Louu, takže se do kombinace mohou dostat Plzeňští.
     
    31
    Adriel Ba Loua opět v akci, to vypadalo zajímavě. Domácí záložník centroval na Ondráška, ten byl nakonec dobře pokrytý, ale Viktoria rozehraje ještě rohový kop.
     
    32
    Aleš Čermák poslal do vápna zajímavý centr, který ale Sparta odvrátila. Následně domácí i nadále kombinují na útočné polovině.
     
    34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná trefa Plzně, domácí Viktoria vede nad Spartou už o dva góly! David Limberský poslal šajtlí centr za obranu hostí, míč si našel ZDENĚK ONDRÁŠEK a ideální střelou z voleje ho napálil do sítě!
    Asistence: David Limberský.
    34. Zdeněk ONDRÁŠEK - 2:0
     
    35
    Na druhé straně bleskově poslal Bořek Dočkal přihrávku na Polidara, ale tu nakonec pokryli domácí fotbalisté.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Ladislav Krejčí ml. (AC Sparta Praha).
     
    37
    Sparta nyní nepříjemně dorážela na obranu Plzně okolo brány Hrušky, všechny souboje o míč ale nakonec vyhráli domácí, takže se Pražané do šance nebo ke střele nedostali.
     
    38
    Matěj Polidar zůstal po dalším nekompromisním souboji z obou stran ležet na trávníku, musí být ošetřován. Možná z toho bude první dnešní střídání.
     
    39
    A nepřekvapivě přišel další faul, tentokrát ze strany hostí. Viktoria je u míče a po pravé straně se snaží dostat k centru.
     
    40
    Přihrávka vzduchem do vápna Sparty nakonec skutečně dorazila, ale gólman Florin Nita si pro míč včas vyběhl. Následně ho rychle rozehrál.
     
    42
    Další snaha Plzně na útočné polovině, tuto akci ale Sparta hned v zárodku zabrzdila. Následně jsou k vidění nepřesnosti na obou stranách.
     
    43
    Po rychlé akci na pravé straně přichází na řadu další roh Viktorie.
     
    43
    Šance Plzně nepřišla, ba naopak. Dopředu se v rychlém brejku hnala Sparta, finální přihrávka ale hostům znovu nevyšla. Následně byl faulován Zdeněk Ondrášek.
     
    45
    Na útočné půlce hřiště jsou v závěru poločasu znovu domácí, ti po nepříjemném centru získali na svou stranu další rohový kop.
     
    45+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přichází gól do šatny, střelcem třetího gólu Plzně je LUKÁŠ HEJDA. Domácí stoper si vyskočil na centr Aleše Čermáka, sice nedokázal ideálně zakončit, ale nakonec si ho dokonale zpracoval, nohou pak balon doklepl do sítě!
    Asistence: Zdeněk Ondrášek.
    45+1. Lukáš HEJDA - 3:0
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:20.
     
    První poločas dnešního zápasu je za námi, možná překvapivě je duel hodně jednoznačný, domácí Plzeň totiž vede nad Spartou už 3:0!

    První gól Viktorie vstřelil Pavel Bucha, kterému Čermák ideálně poslal míč po chybě Sparty.

    Následně si díky krásné kombinaci prosadil díky bombě z voleje Zdeněk Ondrášek, tomu poslal míč šajtlí za obranu hostí Limberský.

    Třetí gól Západočechů padl těsně po startu nastaveného času. Čermák centroval od rohového praporku, Lukáš Hejda si míč šťastně sklepl pod sebe a procpal ho do sítě.

    Spartě se nedá upřít snaha, nicméně Pražané v první půli nezaznamenali ani jednu velkou gólovou šanci. Na kopačkách hostujícího celku znatelně chybí více klidu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Viktoriáni se hned po rozehrávce hnali dopředu po pravé straně, Adriel Ba Loua byl ale odzbrojen hodně rychle, a tak se dopředu mohla vydat Sparta.
     
    47
    Brejk Pražanů byl ale bleskově zabrzděn, proto se hosté museli s míčem vrátit na vlastní polovině hřiště. Dočkal se záhy dopustil útočného faulu.
     
    48
    Čermák znovu loboval za obranu Sparty, ale Ondrášek se nyní k míči dostat nemohl. Matěj Polidar na druhé straně centroval, ale ztečovaný balon si pro sebe stáhl Hruška.
     
    49
    Hancko se znovu nepáral s Ondráškem, který po dalším ostrém souboji zůstává ležet na zemi. Domácí forvard je ošetřován, zdá se, že bude v pořádku.
     
    50
    Zdeněk Ondrášek se jako buldok vrátil na hřiště, on sám nyní fauloval. Sparťané se tak vracejí k míči.
     
    52
    Bořek Dočkal tentokrát levačkou posílal centr před bránu Plzně, ten si našli ale znovu jen Západočeši, míč rozehrává Aleš Hruška.
     
    53
    Podobně jako Dočkal na druhé straně centroval Ba Loua, ani on ale se svým pasem nebyl úspěšný. Následně byl faulován Kalvach.
     
    54
    Aleš Čermák poslal jedovatý centr před Nitu, na poslední chvíli sparťanská obrana balon odvrátila. Následně zabojoval Ondrášek, a tak se domácí udrží u balonu.
     
    54
    Zajímavá standardka však po rychlém brejku čeká i na hosty, faulovaný byl Andreas Vindheim.
     
    55
    Bořek Dočkal posílal centr na zadní tyč, u brány Plzně byly k vidění dva zajímavé souboje. Možná do hry zasáhne VAR.
     
    56
    Ne, penalta se pískat nebude, všechny souboje proběhly ve vápnu Plzně v souladu s pravidly.
     
    56
    Adriel Ba Loua už už na druhé straně unikal sám na bránu, nakonec byl faulován! Hodně zajímavý přímý kop pro domácí.
    56. Ba Loua mohl jít sám na Nitu, zastavil ho Sáček
     
    56
    Žlutou kartu dostává Michal Sáček (AC Sparta Praha).
     
    57
    Zakončení vzal na sebe Lukáš Kalvach, nakonec obstřelil zeď a mířil k tyči, u které stál Nita. Střela bránu jen těsně minula!
    57. Kalvachova přízemní standardka zamířila těsně vedle
     
    58
    A opět na druhé straně hřiště nevyšla akce Spartě, Ladislav Krejčí st. posílal centr do vápna, šance z toho znovu nebyla.
     
    59
    Na sparťanské straně se chystají velké změny v sestavě, do hry s největší pravděpodobností půjdou tři noví hráči.
     
    60
    Ladislav Krejčí st. a Matěj Polidar bojovali nyní s Havlem, který odkopl míč do autu. Sparta se snaží, ale stále to hostům, kteří jsou v křeči, příliš vepředu nejde.
     
    61
    Další hodně zajímavá standardní situace pro domácí, tentokrát se bude jednat asi o centr, k míči se staví Čermák.
     
    62
    Aleš Čermák nakonec skutečně poslal míč na malé vápno, Kopic trefil míč hlavou, ten nakonec orazítkoval horní tyč hostující brány!
     
    63
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí st., přichází Matěj Hanousek.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matěj Polidar, přichází Srdjan Plavšić.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Dávid Hancko, přichází Michal Trávník.
     
    65
    Sparta nyní dobře zvládla přechod do útoku, přišel centr z pravé strany, ale znovu si s akcí domácí dokázali poradit.
     
    65
    Bleskový brejk Plzně, který vypadal hodně nadějně, nakonec ani z něj neudeří. Ba Loua si zasekl míč, poslal ho na Ondráška, který by pádil sám na bránu, centr byl ale moc dlouhý.
     
    67
    Nyní hru přerušují pouze další a další nedovolené zákroky na obou stranách.
     
    68
    Sparta je v posledních minutách častěji u balonu, drží ho hodně trpělivě, nicméně šance stále nepřichází. Aleš Hruška míč znovu sebral ze vzduchu a rychle ho rozehrál.
     
    69
    Plzeňští i nadále všechny menší, ale dost důležité, souboje vyhrávají, proto jsou i nadále v klidu. Na Viktorii po dalším faulu čeká opět standardní situace.
     
    70
    Tentokrát ale Florin Nita pro míč včas vyběhl a rychle ho poslal od své brány co nejdále.
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Michal Sáček, přichází Adam Karabec.
     
    71
    Sparta po centru z pravé strany vybojovala první rohový kop.
     
    72
    A záhy po centru Dočkala přichází ještě jeden roh hostí.
     
    72
    Nechci se moc opakovat, ale následně po dalším zblokovaném centru přichází na řadu roh Sparty.
     
    73
    Do míče se nakonec opřel Trávník, ale ani z této akce neudeří, míč nezamířil mezi tři tyče Hruškovy brány. Ten bude rozehrávat.
    73. Trávník se opřel do míče zpoza vápna, rána mířila vysoko nad
    73. Kopic přenechal Buchovi ve výborné pozici, jeho rána zblokována
     
    74
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Marko Alvir.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Joel Ngandu Kayamba.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Lukáš Kalvach (FC Viktoria Plzeň).
     
    76
    Jan Kopic si na pravé straně popotáhl míč do středu hřiště, vypálil, ale Florin Nita si nakonec připsal nepříliš přesvědčivý zákrok. Zdeněk Ondrášek pak dorážel, jeho zakončení do bezpečí poslali beci Sparty.
     
    77
    Joel Kayamba byl při útočné snaze až příliš aktivní, nakonec se dopustil faulu.
     
    78
    Nedovolený zákrok přišel i na druhé straně, k zemi byl tentokráte poslán Kopic.
     
    78
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Zdeněk Ondrášek, přichází Jean-David Beauguel.
     
    80
    Už pár minut nebyl k vidění nějaký náznak šance či zajímavé akce, naposledy jedovatě střílel Kopic. U míče je nyní Sparta, která se snaží prodrat dopředu.
     
    81
    Karabec centroval hodě do strany, domácí celou kombinaci v pohodě pokryli. Viktoriáni se následně hnali kupředu, ale přišel faul Pražanů.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Andreas Vindheim (AC Sparta Praha).
     
    82
    Jean-David Beauguel si nejprve šikovně poradil s jedním soupeřem, druhý mu však míč sebral, poté se navíc domácí forvard dopustil útočného faulu.
     
    83
    Čerstvý Adam Karabec se hnal dopředu, ale Limberský si poradil s naprostým přehledem, dlouhou kolmici zachytil a rychle poslal míč na své kolegy.
     
    84
    Po rychlé akci Viktorie odkopl Plechatý míč do zámezí, roh pro Plzeň.
     
    85
    Do zakončení se hnali Beauguel s Brabcem, druhý jmenovaný se ale dopustil útočného faulu, takže ze šance nic nebude.
     
    87
    Jan Kopic proběhl kolem obrany Sparty, následně padl k zemi po souboji s Hanouskem. Bude se zkoumat video, jestli se jednalo o penaltový zákrok.
     
    88
    Penalta pro Viktorii Plzeň!
    88. Hanousek zastavil Kopice nedovoleně, penalta po zásahu VAR!
     
    89
    Pavel Bucha svůj druhý dnešní gól nepřidal, gólman Florin Nita penaltu vystihl a ideálně zakročil!
    89. Penalta
     
    90
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Miroslav Káčer.
     
    90+1
    Nastavovat se budou ještě tři další minuty.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Miroslav Káčer (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+2
    Aleš Hruška si musel v samém závěru připsat svůj první dnešní zákrok na rohový kop musel vyrazit střelu Karabce.
    90+2. Jediná střela hostů na bránu, Karabcovu tečovanou ránu kryl Hruška
     
    90+3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující tým se nakonec opravdu dočkal čestného úspěchu! Po několika zakončeních, Srdjan Plavšić trefil i břevno, se opřel do míče i LADISLAV KREJČÍ ML., který nakonec napálil balon do sítě.
    90+3. Ladislav Krejčí ml. - 3:1
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:17.
     
    V Plzni je dobojováno, v ligovém šlágru byly k vidění čtyři branky, domácí Viktoria přesvědčivě poráží pražskou Spartu 3:1!

    Západočeši o své výhře v podstatě rozhodli už během první půle, když zaznamenali všechny tři své úspěchy.

    Nejprve se díky lobu dokázal prosadit Pavel Bucha, pak krásnou střelou z voleje skóroval Zdeněk Ondrášek, který si dnes připsal vítěznou trefu, po nich na obranu Sparty vyzrál díky dorážce i stoper Lukáš Hejda.

    Rozdíl ve skóre mohl být i větší. Kopic totiž ve druhé půli trefil hlavou břevno, Bucha dokonce neproměnil pokutový kop. V samotném závěru duelu přišel čestný úspěch ze strany Sparty, střelou k tyči se prosadil Ladislav Krejčí ml.
     
    Z Plzně je to tedy pro dnešek všechno, děkuji všem fanouškům za sledování psaného přenosu. Přeji krásný zbytek víkendu! (20:15:00)

    Jan Picka

    Branky: 7. Bucha (Al. Čermák), 34. Ondrášek (Limberský), 45+1. Hejda (Ondrášek) – 90+3. Ladislav Krejčí ml.

    Karty:   25. Al. Čermák (PLZ), 75. Kalvach (PLZ), 90+1. Káčer (PLZ) – 16. Plechatý (SPA), 36. Ladislav Krejčí ml. (SPA), 56. Sáček (SPA), 81. Vindheim (SPA)

    Neproměněná penalta: 89. Bucha (PLZ), brankář Nita zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:17.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák (74. Alvir) – Ba Loua (74. Kayamba), J. Kopic (90. Káčer) – Ondrášek (78. Beauguel).
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, J. Kovařík, Pernica, Káčer, Alvir.

    AC Sparta Praha: Nita – Plechatý, Pavelka, Hancko (63. Trávník) – Vindheim, Ladislav Krejčí ml., Sáček (70. Karabec), Dočkal (C), Ladislav Krejčí st. (63. Matěj Hanousek) – Juliš, Polidar (63. Plavšić).
    Náhradníci: Heča – Lischka, Matěj Hanousek, Trávník, Souček, Plavšić, Karabec.

    Rozhodčí: Franěk – Blažej, Kříž
    thejrc.org