Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:3 (4:2, 1:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 15.12.2020, 17:20 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Tipsport extraliga nám v úterý nabídne bohatý program. Zajímavé utkání se v rámci dohrávky 11. kola očekává v liberecké Home Credit Areně, kde se střetnou Bílí Tygři Liberec a HC Energie Karlovy Vary.
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Svěřenci Patrika Augusty by určitě rádi ustálili své výkony, jakožto jeden z favoritů soutěže se totiž nacházejí až na sedmém místě. Za čtvrtými Karlovými Vary zaostávají o rovných deset bodů. Liberečtí proti Energii zakončí pětizápasovou šňůru na domácím ledě. V jejím úvodu nejprve podlehli Zlínu a připsali si pátou prohru v řadě. Poté si zlepšili chuť s Kometou a Boleslaví, načež však nestačili na Pardubice.

    Zajímavé je, že Bílí Tygři před sezónou lovili právě v týmu svého dnešního soupeře. Dávid Gríger se do nového prostředí začlenil skvěle, jenže kvůli zranění už nějakou dobu nehraje. Tomáš Rachůnek je zdravý, nicméně po bodové stránce se zatím pod Ještědem spíše hledá. Uvidíme, jak si Severočeši s nevyzpytatelným soupeřem poradí.
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    To v lázeňském městě musí s výkony energetiků panovat bezesporu spokojenost. Zatím totiž jsou příjemným překvapením letošní sezóny a drží se na čtvrtém místě, tedy posledním, jež v aktuální netypické sezóně zajišťuje přímý postup do čtvrtfinále play-off. Karlovy Vary chytily neuvěřitelnou formu po restartu soutěže, když vyhrály 11 ze 13 zápasů. Poslední dva se však příliš nepovedly – s Hradcem a Boleslaví vyválčily pouze bod.

    Západočeši na Liberec umí. V minulém ročníku byli společně s Třincem jediní, kdo měl v základní části s tímto soupeřem kladnou bilanci. V letním Gerenali Česká Cupu na šelmy ani v jednom ze dvou mačů nestačili, před necelými dvěma týdny každopádně zvládli první letošní extraligové měření sil, když je po nevídaném obratu v závěru řádné hrací doby porazili 4:3. Zkrotí Pešoutova družina Tygry i dnes?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann, Kunst – Birner (A), Filippi, A. Musil – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), Pekař – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Rychlovský.

    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (F. Novotný) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Hladonik, Kverka, Flek – M. Kadlec, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Frodl, Komárek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    Liberec vstoupil do zápasu aktivně a usadil se v pásmu. Nepohlídal si ale zadní vrátka a mohl být rád, že Jan Hladonik v rychlém protiútoku nenašel Kverku.
     
    01:18
    Od modré čáry zkusil štěstí Mislav Rosandić. Mladičký Patrik Hamrla si připisuje první úspěšný zákrok.
     
    01:45
    Po dalším Rosandićově nahození už se zdálo, že bude jeden z domácích dorážet. Hra ale byla přerušena pro postavení Kryštofa Hrabíka v brankovišti.
     
    03:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se parádním gólem ujímá brzkého vedení. JAKUB FLEK objel branku Petra Kváči, dojel až do pravého kruhu, načež se otočil a milimetrovou ranou do bližšího horního růžku otevřel skóre! Asistence: Dominik Graňák.
    03:02 Jakub FLEK - 0:1
     
    03:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásný hokejový moment i na druhé straně, dnešní zápas začíná pěkně zhurta! Mislav Rosandić se prokličkoval do útočného pásma a předal kotouč TOMÁŠI RACHŮNKOVI. Bývalý útočník Karlových Varů se protlačil až před Hamrlu, kterého si položil a forhendem nasměroval puk do prázdné klece. Asistence: Mislav Rosandić.
    03:45 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    05:18
    Michal Birner mohl dokonce otočit skóre. V rychlosti projel až na levý kruh, ve velice dobré pozici nicméně zamířil těsně mimo volné místečko u vzdálenější tyčky!
     
    05:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši bleskově převracejí stav! Adam Musil nastartoval kapitána PETRA JELÍNKA, který si na ose hřiště připravil kotouč ke střele a zpoza karlovarského beka překonal Patrika Hamrlu. Asistence: Adam Musil.
    05:54 Petr JELÍNEK - 2:1
     
    06:30
    Ladislav Šmíd si byl dobře vědom clony před brankou a zkusil na Hamrlu poslat nahození. Prázdnou arénou se ozvalo zadunění betonů.
     
    07:25
    Bílí Tygři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici trošku smolně putuje Jiří Černoch (KVA), kterému se při pokusu o vyhození nabalil puk na čepel a skončil až na tribuně.
     
    07:51
    Energie se v úvodu oslabení dobře brání a vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    Střely na branku – 5:2.
     
    09:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a v polovině první třetiny vedou už 3:1! Byla to smolná situace pro Patrika Hamrlu. Mladý gólman pod tlakem protihráčů nevěděl, kde má kotouč. Ten ovšem ležel zcela volný v brankovišti, než ho do sítě doklepl PETR JELÍNEK. Asistence: Matěj Pekař, Jaroslav Vlach.
    09:01 Petr JELÍNEK - 3:1
     
    09:01
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Patrik Hamrla, přichází Filip Novotný.
     
    Patrik Hamrla inkasoval třikrát ze sedmi střel a přepouští své místo mezi tyčemi Filipu Novotnému.
     
    09:19
    Filip Novotný si hned připsal poměrně těžký zákrok, když ho po vhazování přivítal na ledě svižnou střelou Michal Birner.
     
    09:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Martin Kadlec zavezl puk za libereckou bránu a překvapil domácí skvěle načasovanou přihrávkou na bližší tyč. Tam do puku plácl TOMÁŠ MIKÚŠ, který ho i s trochou štěstí procedil přes Kváčovy betony za čáru! Zdá se, že góly se dnes šetřit nebude! Asistence: Martin Kadlec.
    09:33 Tomáš MIKÚŠ - 3:2
     
    10:57
    Karlovarští hokejisté se po kontaktní brance zmátořili a momentálně hrají více na puku. Musejí si ale dávat pozor na liberecké protiútoky.
     
    11:42
    Energetici pod tlakem nic zbytečně nevymýšleli a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    12:15
    Petr Koblasa vzal akci na sebe a dobruslil s pukem až mezi kruhy. Pak ale v nadějné pozici při pokusu o střelu do protipohybu gólmana minul branku.
     
    12:41
    A ani tohle není vyrovnávací gól! Po zákroku Petra Kváči zívala na Martina Kohouta prázdná klec, Kohout však v mezikruží netrefil vyražený puk podle představ a minul cíl.
     
    13:48
    Dělovka Jana Šíra se od plexiskla odrazila ven z libereckého útočného pásma. Hra má úžasné tempo, téměř se nepřerušuje.
     
    14:34
    Rozehrávku Novotného zachytil Tomáš Havlín. Na modré čáře byl ale o kotouč připraven a byla z toho akce hostů. Tomáš Redlich přihrával před bránu, žádného ze spoluhráčů však neoslovil.
     
    15:38
    Karlovy Vary dostaly kotouč na zadní mantinel. V pásmu se jim nicméně usadit nepodařilo, domácí rychle otočili hru a Filip Novotný musel dávat pozor proti střeleckému pokusu z levé strany.
     
    Střely na branku – 12:5.
     
    16:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři si vracejí zpět dvoubrankový náskok! Tomáš Filippi zavezl puk do pásma a zkontroloval situaci. Nakonec se rozhodl zkusit křižnou přihrávku na ADAMA MUSILA, ke kterému nakonec kotouč skutečně prošel. Musil pak z levého kruhu zamířil do vzdálenějšího horního růžku! Asistence: Tomáš Filippi.
    16:57 Adam MUSIL - 4:2
     
    17:41
    Liberec se znovu drží ve třetině, zatím si ale nevytvořil další střelecké příležitosti.
     
    18:20
    Jaroslav Vlach ve středním pásmu dobře přerušil karlovarskou akci. Energetici se do pásma pokusili protlačit na druhý pokus, jenže Martin Kohout vjel do ofsajdu.
     
    18:53
    Zpětnou přihrávku Jaroslava Vlacha na modré čáře nezpracoval Mislav Rosandić. Západočeši ale možnost vyrazit kupředu nevyužili a píská se zakázané uvolnění.
     
    19:29
    Petr Kolmann vysokým obloučkem nahodil puk na zadní mantinel. Bílí Tygři by už rádi dohráli třetinu v útočném pásmu.
     
    19:50
    V samotném závěru mohli domácí vstřelit už pátý gól! Od modré čáry nenápadně nahodil sváteční střelec Lukáš Derner, jehož pokus s hlasitým cinknutím odrazilo břevno!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Nejlepší obrana je útok – tímto heslem se zřejmě v první části oba týmy řídily. Více se hry měli každopádně Tygři, kteří vedou 4:2. Lépe do utkání přitom vstoupili hosté, které poslal do vedení Jakub Flek. Severočeši nicméně předvedli hned trojí protiúder, když mladého Hamrlu vyhnali z branky Tomáš Rachůnek a Petr Jelínek. Druhý jmenovaný se prosadil dokonce dvakrát. Karlovy Vary se vrátily do hry zásluhou Tomáše Mikúše, nicméně větší pohodu domácím znovu dodal Adam Musil. Uvidíme, jestli budeme podobně ofenzivní hokej sledovat i dál.

    Střely na branku – 14:5.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:09.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Puk skončil na liberecké střídačce, kam ho poslal někdo z hostů. Vhazovat se tedy bude po pravé ruce Filipa Novotného.
     
    20:38
    Domácí si zkusí druhou přesilovou hru, za podrážení jde pykat Martin Weinhold (KVA).
     
    20:46
    Karlovarská čtveřice hned na úvod dostává kotouč pryč z pásma.
     
    21:59
    Riskantní přihrávka Tomáše Rachůnka přes celé útočné pásmo neprošla a energetici se znovu osvobozují. Zvládli se dostat až před Petra Kváču, kde to aktuálně trošku vře.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Beránek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Václav Skuhravý – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    22:36
    V závěru přesilovky stihl tvrdě vypálit Jaroslav Vlach, do jehož projektilu se obětavě vložil blokující Jiří Černoch.
     
    23:02
    Energie je v plném počtu, vyhazuje na icing a na ledě nám vzniká další potyčka. Aktivní je zejména domácí Jan Šír.
     
    23:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý liberecký gól je na světě! DANIEL ŠPAČEK táhl přečíslení tří proti dvěma, navedl si kotouč mezi kruhy a výstavní ranou do šibenice nedal Filipu Novotnému šanci. Pro veterána Špačka je to první letošní extraligová branka hned při premiérovém startu! Bez asistence.
    23:14 Daniel ŠPAČEK - 5:2
     
    24:28
    Filip Novotný musel dávat pozor proti skákavé střele Dernera, betonem ji vyrazil do rohu.
     
    24:52
    Karlovy Vary působí opařeným dojmem, ale domácí jim teď icingem dopřáli možnost také se podívat do útočného pásma.
     
    25:02
    Martin Kohout mezi kruhy čepelí sklepl nahození od modré čáry, Petr Kváča si snadno poradil lapačkou.
     
    25:38
    Zábranského nahození vyrazil liberecký brankář před sebe a měl štěstí, že nablízku byli pozorní beci. Hosté se nyní trošku osmělují.
     
    Střely na branku – 18:8.
     
    26:41
    Neuvěřitelná kombinace Liberce! Mislav Rosandić dostal ideálně nabito od Michala Birnera. Ještě však našel Tomáše Filippiho, který přestřelil poloprázdnou bránu.
     
    26:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Dominik Graňák – 2 min., podrážení).
     
    27:23
    S obranou teď Západočechům pomohl i Filip Novotný, který vyhodil kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    28:14
    Ladislav Šmíd střílenou přihrávkou hledal u brankoviště Adama Musila, který tečoval puk mimo tři tyče.
     
    28:42
    Energie je v oslabení pod velkým tlakem, ale už to vypadá, že se ubrání.
     
    29:23
    Po zakázaném uvolnění Martina Weinholda se hra vrací do obranné třetiny Karlových Varů. Buly proběhne po levé ruce Filipa Novotného.
     
    29:45
    Daniel Špaček úřadoval před Novotným. Obránce Energie puk přizvedl do ochranné sítě, domácí tedy zůstanou v pásmu.
     
    30:20
    Dominik Graňák nahazoval od modré čáry. Před Kváčou byl solidní provoz, ale i přesto si dobře zvládl kotouč najít.
     
    30:42
    Tomáš Rachůnek zkusil překvapit Novotného nápřahem z víceméně nulového úhlu. Karlovarský gólman měl bližší tyčku dobře pohlídanou.
     
    31:31
    Velké chvíle Ladislava Šmída! Opora libereckých obranných řad se nejdříve prokličkovala mezi kruhy. Pak Šmíd nahrál doleva Musilovi, jehož svižnou střelu Novotný vytěsnil. Sám Šmíd se ještě dostal k dorážce, jenže z ostrého úhlu už bekhendem nedokázal skórovat.
     
    33:19
    Po dlouhé pasáži bez přerušení, kdy měli znovu výrazně navrch Severočeši, vyhazují hosté alespoň za cenu icingu.
     
    Střely na branku – 23:11.
     
    33:44
    Jaroslav Vlach zkusil štěstí z ostrého úhlu. Síť karlovarské branky rozvlnil, avšak pouze z boku. Energetici posléze vlastní chybou znovu darovali kotouč soupeři.
     
    34:10
    Petr Jelínek obdržel přihrávku do pravé poloviny útočného pásma a vystřelil švihem. Filip Novotný předvedl dobrý zákrok vyrážečkou.
     
    34:34
    Tomáš Filippi (LIB) inkasuje dvě minuty za hákování, je tu první přesilovka pro hostující celek!
     
    34:50
    Bílí Tygři zahrozili i ve vlastním oslabení. Adam Musil střílel z levého křídla, kotouč skončil po teči bránícího karlovarského hráče v ochranné síti.
     
    35:05
    Energii se zatím nedaří usadit ve třetině.
     
    35:22
    Nebezpečný nástřel Jakuba Fleka od levého mantinelu projel libereckým brankovištěm, aniž by jej někdo z hostů zasáhl.
     
    35:53
    Od modré čáry vypálil Lukáš Pulpán, tvrdou ránu bez přípravy vykopl Petr Kváča levým betonem.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Pulpán – 2 min., sekání).
     
    36:38
    Chvilku se hrálo ve čtyřech na obou stranách, teď už však Severočeši mají početní výhodu a hrnou se do ofenzivy.
     
    36:48
    Petr Koblasa se zbytečně neostýchal a zahrozil samostatnou akcí po levé straně. Bekhendem nicméně brankáře Kváču nezaskočil.
     
    37:22
    Adama Musila dělily centimetry od toho, aby proti Varům zažil další dvougólový večer. Po přihrávce do pravého kruhu si srovnal kotouč na čepeli a parádní ranou švihem rozezvučel břevno!
     
    38:35
    Energie už je kompletní. Přihrávku do druhé vlny obdržel Dalimil Mikyska, který libereckou pokladnici poměrně vysoko přestřelil.
     
    39:08
    Jaroslav Vlach nabízel puk na teč Radovanu Pavlíkovi, tomu se nicméně nepodařilo vystrašit Novotného.
     
    39:46
    Karlovy Vary drží puk na svých hokejkách. Už to však vypadá, že proti zformované obraně šelem nic velkého nevymyslí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda nabídla podle očekávání o něco klidnější podívanou. I tentokrát ale mohou být spokojenější Tygři, kterým Daniel Špaček vystřelil už tříbrankový náskok. Liberec stále působí lepším dojmem, uvidíme, s čím do třetí části vyrukují Západočeši.

    Střely na branku – 25:14.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Třetí část otevírá zakázané uvolnění Karlových Varů.
     
    40:42
    Přesilovka pro Liberec! Na trestnou lavici usedá za podrážení Petr Šenkeřík (KVA).
     
    41:30
    Matěj Pekař, který dostává prostor na přesilovce, to vzal na sebe. Mezi kruhy už ale neměl dostatek prostoru pro zakončení.
     
    42:03
    Energetici mohli v oslabení snížit. Martin Kohout v rychlé protiakci přenesl hru na Tomáše Redlicha, jehož pumelici z pravého kruhu vykopl skvěle roztažený Petr Kváča!
     
    42:46
    Hostující celek přežil oslabení bez větší námahy. Uvidíme, zda ho to nakopne ke zlepšenému výkonu.
     
    43:36
    Karlovarští hokejisté se v těchto chvílích více drží na puku. Zatím se jim ale nedaří vytvořit si něco zajímavého v útočné třetině.
     
    44:19
    Tomáš Filippi svoji žabičkou nikoho nenašel. Puk dojel až k brankáři Novotnému, který raději nechal přerušit hru. Čeká se na buly.
     
    45:14
    Lukáš Derner zavezl puk až to útočného pásma. Další pokračování v akci přenechal Kryštofu Hrabíkovi, jehož pokus z levého kruhu kryl připravený brankář.
     
    45:51
    Tomáš Hanousek v dobré střelecké pozici ještě zbytečně a hlavně nepřesně hledal Ladislava Šmída. Hned po přerušení hry za to od zkušeného kolegy dostává pořádný kartáč.
     
    46:49
    Jakub Flek obkroužil útočné pásmo a připravil šanci svému spoluhráči v levém kruhu. Petr Kváča přesvědčivým zákrokem dává prostor komerční přestávce.
     
    Střely na branku – 26:15.
     
    47:03
    Ofsajd Liberce.
     
    47:48
    Po souboji ve středním pásmu vylétl kotouč na tribunu, bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    48:16
    Další příležitost Karlových Varů. Po chybě domácích v rozehrávce nejprve z ideální pozice pálil Martin Kadlec, dorážce se dostal ještě jeho jmenovec Kohout, Petr Kváča však skvělými zákroky oba pokusy pokryl!
     
    49:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Liberečtí se usadili v útočném pásmu, Tomáš Filippi přihrál zpoza klece ADAMU MUSILOVI a ten střelou po ledě překonal Filipa Novotného. Druhý gól Musila v dnešním utkání, 6:2! Asistence: Tomáš Filippi.
    49:26 Adam MUSIL - 6:2
     
    49:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po sérii skvělých zákroků Petra Kváči přichází pro libereckého gólmana smolný moment. Přihrávku JIŘÍHO ČERNOCHA si totiž bruslí do vlastní branky srazil obránce Tomáš Havlín. Bez asistence.
    49:59 Jiří ČERNOCH - 6:3
     
    51:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tady hattrick! ADAM MUSIL stál na úrovni brankové čáry a po příjmu Birnerovy přihrávky se pěkným manévrem dostal přímo před Novotného. Ten Musilovu střelu vyrazil do vzduchu a kotouč se nakonec snesl až do sítě! Asistence: Michal Birner.
    51:10 Adam MUSIL - 7:3
     
    Adam Musil vstřelil v letošní sezóně zatím pět gólů. A všechny do sítě karlovarské Energie!
     
    52:23
    Libor Zábranský vystřelil přes clonící hráče a Petr Kváča jeho pokus viděl zřejmě až na poslední chvíli. I tak si ale připsal další dobrý zákrok.
     
    Střely na branku 28:22.
     
    52:55
    Tomáš Vondráček se ze záporného úhlu prosmýkl až před Petra Kváču, už ho však neměl kudy prostřelit.
     
    53:36
    Martin Rohan se do puku hezky opřel na modré čáře. Petru Kváčovi ve třetí části zákroky přibývají poměrně rychlým tempem, chytá ale skvěle.
     
    54:20
    Matěj Pekař zkusil vystřelit z poměrně těžké pozice. Kotouč měl pod bruslemi a rána mu i kvůli tomu dvakrát nesedla.
     
    54:46
    Zápas se už pomalu dohrává, o vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    55:46
    Tygři mají šanci přidat další branku. Martin Kohout (KVA) totiž za vysokou hůl obdržel hned čtyři minuty, v Havlínově tváři se objevila krev.
     
    Střely na branku – 29:26.
     
    56:07
    Jiří Černoch zkušeně ušetřil spoustu cenného času.
     
    56:27
    Bílí Tygři se už v přesilovce alespoň zatím nikam nehrnou. Nyní se při přechodu do ofenzivní zóny provinili postavením mimo hru.
     
    56:48
    Petr Koblasa se najednou objevil úplně sám před Kváčou. Liberecký gólman na střelu tentokrát nedosáhl, ale zachránila ho tyčka!
     
    57:14
    Síly na ledě se vyrovnávají, za podrážení jde pykat Petr Jelínek (LIB).
     
    57:45
    Daniel Špaček se dvakrát pokusil o střelu. Poprvé trefil protihráče, načež o velký kus minul branku Filipa Novotného.
     
    58:13
    Tvrdou ránu Tomáše Hanouska z vrcholku pravého kruhu ztlumil Filip Novotný, který se ještě rozhodl rychle rozehrát.
     
    58:43
    Lukáš Pulpán se před Kváčou natahoval po kotouči, liberecký brankář ho ale včas schoval pod rukavicí.
     
    59:28
    Na závěr uvidíme ještě jedno vyloučení. Za vysokou hůl si dvě minuty připisuje Petr Koblasa (KVA).
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo, Bílí Tygři přestříleli Energii vysoko 7:3! Ve třetí dvacetiminutovce padly tři góly. Na domácí straně si Adam Musil došel pro hattrick, za Západočechy se prosadil Jiří Černoch. K dnešním střeleckým hodům výrazně přispěla zejména první třetina, v níž jsme viděli hned šest branek!

    Střely na branku – 30:28.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost. (19:41:28)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. T. Rachůnek (Rosandić), 6. P. Jelínek (A. Musil), 10. P. Jelínek (Pekař, J. Vlach), 17. A. Musil (Filippi), 24. D. Špaček, 50. A. Musil (Filippi), 52. A. Musil (Birner) – 4. Flek (Pulpán), 10. T. Mikúš (M. Kadlec), 50. Černoch


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann, Kunst – Birner (A), Filippi, A. Musil – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), Pekař – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Rychlovský.
    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (10. F. Novotný) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Hladonik, Kverka, Flek – M. Kadlec, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Frodl, Komárek.
    thejrc.org