Česká Lípa – Pardubice 3:4 (kon.) | Otrokovice – Královské Vinohrady 0:3 (kon.) | Liberec – Black Angels 4:7 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
0:3 (0:3, 0:0, 0:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 19.12.2020, 16:00Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům florbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi HU-FA Panthers Otrokovice a TJ Sokol Královské Vinohrady. Duel začíná v 16 hodin.
     
    TJ Sokol Královské Vinohrady

    Celek z Prahy zatím nemůže být s průběhem letošního ročníku nejvyšší florbalové soutěže spokojený. V devíti duelech získaly Vinohrady jen tři body a krčí se na posledním místě tabulky. Dosud navíc inkasovaly už 67 branek. V posledním kole schytaly výprask 5:10 na hřišti Vítkovic.
     
    HU-FA Panthers Otrokovice

    Domácí celek je na tom o něco lépe. Moravský celek zatím získal v devíti duelech pět bodů a drží se na třinácté pozici před svým dnešním soupeřem. Ani Otrokovice nepodávají přesvědčivé výkony. Domácí se trápí hlavně v ofenzivě. Dosud vstřelily Otrokovice jen 41 branek, což je nejhorší útok v soutěži. Naposledy doma prohrály 3:5 s Hattrickem Brno.
     
    Úvodní sestavy:

    HU-FA Panthers Otrokovice: Majrich – Kvapil, Medek, Michal Nagy, Szweda – Červenka, Hájek, Hronek – Hrtús, Jurčík, Nehila – Petřík, Pšenčík, Šťourač – Vykopal.

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora – Čuda, Fiala, Gold, Jelínek, Lanc, O. Stuchlík, Vnuk – Bína, Cabejšek, Gregor – Hájek, Hartman, Paštika – Pinkas, Procházka, Strachota – Z. Stuchlík..
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Hosté budou hrát ve žlutém, zatímco domácí obléknou černou sadu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Vinohrady se následně vydaly do útoku, ale nikdo ve žlutém nezakončil.
     
    00:35
    Lukáš Gregor dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pohotově střílel forhendem, ale trefil jen boční síť domácí branky.
     
    01:10
    Ondřej Stuchlík potáhl míček po levé straně na polovinu soupeře, jenže jeho pokus o zakončení byl velmi nepřesný.
     
    01:23
    Další zakončení pražského celku srazil jeden z domácích obránců mimo hrací plochu. Královské Vinohrady však vstoupily do zápasu aktivněji.
     
    02:10
    Také domácí celek se poprvé v utkání dostal do zakončení. Rána z levé strany však prolétla kolem zadní tyčky.
     
    02:35
    Jan Fiala si sběhl pro přihrávku na vlastní polovinu, krásně se s míčkem otočil a rozehrál na pravou stranu. Hosté pokračují ve své aktivitě.
     
    03:03
    Kevin Majrich byl faulován na pravé straně, kde jej zboural jeden z obránců soupeře. Hráči ve žlutém se po delší době musí bránit.
     
    03:35
    Kryštof Hájek střílel z levé strany. Po jeho pokusu se hostující brankář sice natahoval, ale rána byla nepřesná a minula branku.
     
    04:10
    Hosté znovu vytvořili tlak do brankoviště. Domácí brankář se následně musel pořádně ohánět, ale nakonec nepustil míček za svá záda.
     
    04:35
    Otrokovice se ubránily jen za cenu vyhození míčku přes celou hrací plochu. Hostující celek může rozjet další akci od své branky.
     
    05:09
    Kevin Majrich utekl obráncům po pravém křídle, natlačil se před branku soupeře, jenže zakončení na přední tyč těsně minul branku!
     
    05:39
    Další zakončení Otrokovic bylo znovu nepřesné. Obránci hostujícího celku následně počkali na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    06:15
    Milan Bína dostal přihrávku před domácí branku, jenže jeho zakončení skvěle zablokoval hned první obránce v černém dresu.
     
    06:38
    Martin Szweda dostal dlouhou přihrávku na polovinu soupeře, kde si míček přehodil na forhend, ale pohotovým zakončením netrefil branku.
     
    07:10
    Lukáš Gregor kouzlil na levé straně. Hostující hráč obešel Jurčíka a vypálil. Jeho projektil však brankář vykopl levou nohou.
     
    07:39
    Hosté znovu získali odražený míček na vlastní polovině a postupně uklidňují rozehrávku. Otrokovice se směrem vpřed trápí.
     
    08:15
    Kevin Majrich prošel s míčkem na polovinu soupeře a zkusil překvapit brankáře. Pozorný gólman jeho ránu s přehledem vyrazil.
     
    08:33
    Daniel Cabejšek pálil příklepem z velké dálky, jenže ani jeho projektil nemířil mezi tři tyče branky soupeře.
     
    09:10
    Radovan Vnuk se skvěle vrátil za vlastní branku, kde skvělým zákrokem vypíchl míček jednomu z domácích hráčů.
     
    09:28
    Milan Bína dostal přihrávku na levé křídlo, jenže pod tlakem si míček nedokázal zpracovat a byl o něj připraven.
     
    10:00
    Je za námi deset minut první třetiny a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Na hřišti sledujeme spíše osobní souboje.
     
    10:29
    Oliver Gold procedil přihrávku před branku domácího celku, jenže tam nebyl nikdo ve žlutém dresu hostujícího mužstva.
     
    11:09
    Peter Nehila poslal prudkou přihrávku do rohu hrací plochy. Domácí celek však u míčku dlouho nezůstal a musí se opět bránit.
     
    11:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující celek nakonec přetavil svůj aktivní vstup do utkání ve vedoucí branku! Domácího brankáře dokázal překvapit MICHAL STRACHOTA! Asistence: Pavel Hájek.
    11:35 Michal STRACHOTA - 0:1
     
    12:10
    Hostující celek nadále pokračuje v aktivitě. Další zakončení z pravé strany srazil domácí obránce mimo tři tyče.
     
    12:55
    Oliver Gold se dostal do zakončení z vynikající pozice, ale jeho pokus srazil obránce v černém nad břevno.
     
    13:15
    Pavel Hájek se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenom plácnul do skákavého míčku bekhendem, ale domácí brankář si poradil.
     
    13:41
    Vlastimil Červenka číhal na zpětnou přihrávku, které se také dočkal, ale pohotovou střelou trefil jen prvního soupeře.
     
    14:10
    Jan Hrtús se otočil s míčkem na polovině hřiště a pomohl si zpětnou přihrávkou. Otrokovice musí výrazně zlepšil svůj výkon.
     
    14:36
    Pavel Jurčík si došel pro přihrávku na vlastní polovinu a uklidnil rozehrávku domácího mužstva. Moravené se jen těžko dostávají ke střelbě.
     
    15:20
    Oliver Gold skvěle napadal rozehrávku soupeře. Domácí hráč dostal pod tlak Medka, který rozehrál skutečně na poslední chvíli.
     
    15:36
    Oliver Gold si ještě prodloužil pobyt na hřišti a dostal se do zakončení. Jeho pokus obránce v černém srazil do bezpečí.
     
    16:10
    Pavel Hájek bojoval o míček na polovině soupeře, jenže od jeho hokejky se míček odrazil mimo hřiště.
     
    16:38
    Hostující brankář měl velké problémy se zakončením z levé strany a nedokázal míček udržet v rukou. Nikdo v tmavém dresu však nedorážel.
     
    17:10
    Zbyněk Stuchlík znovu napadal rozehrávku soupeře, jenže hráči v černých dresech si s ním poradili a konstruktivně rozehráli.
     
    17:25
    Otrokovice kombinovaly v blízkosti branky pražského celku, nicméně zakončení z levé strany mířilo snad tři metry vedle branky.
     
    17:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující celek ještě před přestávkou přidává druhou branku! Po rychlém přechodu do útoku dostal moře prostoru LUKÁŠ GREGOR a krásně přidal druhou branku! Asistence: Michal Strachota.
    17:31 Lukáš GREGOR - 0:2
     
    17:48
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    A bleskově přichází také třetí zásah hostujícího celku! Pohotovou střelou z pravé strany překonal brankáře LUKÁŠ LANC! Asistence: Petr Hartman.
    17:48 Lukáš LANC - 0:3
     
    18:29
    Domácí celek se ještě snaží najít odpověď před přestávkou, ale další akce skončila sraženou střelou.
     
    18:44
    Hostující brankář si dal pozor i na ránu z pravé strany hrací plochy a vyrazil míček do rohu hřiště.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:26
    Hostující celek v závěru první třetiny hrají s míčkem na hokejkách a nepůjčují jej hráčům domácích Otrokovic. Zatím sledujeme jasnou záležitost.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hostující Vinohrady. Dlouho jsme čekali na úvodní branku. Ve 12. minutě se dokázal prosadit Michal Strachota. V 18. minutě navíc přidal druhý zásah Lukáš Gregor a na jeho branku navázal o sedmnáct sekund později Lukáš Lanc. Do šaten se proto odchází za stavu 0:3.
     
    Střely na branku: 5 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hostující celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Královské Vinohrady budou chtít po přestávce napodobit výkon z první části.
     
    20:29
    Kar Daniel Cabejšek si skvěle pokryl míček v souboji na polovině hřiště a napadající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    21:10
    Petr Hartman dostal přihrávku na levou stranu, odkud pohotově střílel forhendem, ale jeho dělovka skončila na noze pozorného brankáře.
     
    21:35
    Jan Procházka si naběhl na přihrávku na polovinu hřiště, kde si míček krásně převzal a rozjel další akci. Domácí Otrokovice se stále nedostávají vpřed.
     
    22:10
    Daniel Cabejšek střílel z pravé strany, jenže jeho pokus před brankou srazil jeden z obránců mimo tři tyče. Hosté však zůstávají u míčku.
     
    22:35
    Michal Strachota si řekl o přihrávku do střelecké pozice, kterou také ihned obdržel. Jeho projektil však skončil těsně vedle levé tyčky!
     
    23:15
    Oliver Gold skvěle napadal rozehrávku soupeře. Zadáci Otrokovic si před ním stačili vyměnit několik přihrávek.
     
    23:41
    Michal Nagy si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, krásně nahodil míček před branku soupeře, ale tam nebyl nikdo z jeho kolegů.
     
    24:10
    Pavel Hájek také skvěle atakoval rozehrávku soupeře. Zadáci Otrokovic mají s rozehrávkou z vlastní poloviny opravdu velké problémy.
     
    24:39
    Pavel Hájek výborně atakoval rozehrávku soupeře na jeho polovině. Hostující florbalista se míčku dokonce dotkl, ale nedostal jej do své moci.
     
    24:53
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Petr Hartman – 2 min., Hrubost).
     
    25:20
    Obrovská šance Otrokovic! Skrytou střelu z levé strany dokázal domácí brankář skvěle vyškrábnout mimo tři tyče!
     
    26:00
    Hosté tentokrát vyhodili míček ven ze své poloviny a dokázali vystřídat. Domácí Otrokovice však okamžitě spěchají zpátky do útoku.
     
    26:20
    Další pohotové vyhození hostujícího celku. Obrana pražského mužstva dnes hraje opravdu fantastické utkání.
     
    26:53
    Hosté v plném počtu.
     
    27:10
    Hosté se ihned po skončení přesilovky soupeře dostali do útoku, ale zakončení z pravé strany srazil pozorný obránce mimo hřiště.
     
    27:26
    Jan Procházka se prohnal po levé straně do střelecké pozice, ale domácí brankář jeho přízemní pokus vykopl levou nohou.
     
    28:10
    Martin Szweda získal na polovině soupeře odražený míček, pohotově si ho navedl palebné pozice, jenže jeho pokus skončil vedle branky.
     
    28:38
    Kevin Majrich pálil z fantastické pozice před brankou, jenže jeho dělovka bekhendem prolétla těsně vedle zadní tyčky!
     
    29:10
    Michal Strachota si klepl o přihrávku na levou stranu, kterou také pohotově dostal. Jeho následný průnik zastavil hned první obránce.
     
    29:29
    Jan Fiala se z levého křídla natlačil před branku soupeře, chtěl si položit domácího brankáře, ale z těžké pozice už nezakončil.
     
    30:10
    Domácí sice zvýšili tlak před brankou soupeře, ale obránce hostujícího celku si tělem pokryl odražený míček, který vyhodil do bezpečí.
     
    30:32
    Martin Szweda prošel do prostoru před brankou hostujícího celku, jenže jeho pokus bekhendem skončil na botě brankáře.
     
    31:00
    Domácí brankář si musel dát pozor na zakončení z velké dálky. Nakonec se skvěle přesunul k levé tyčce a pokus vyškrábl do bezpečí.
     
    31:23
    Královské Vinohrady znovu uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů soupeře akci pražského celku neatakuje.
     
    32:00
    Strachota dostal přihrávku na levou stranu, ale tentokrát si netroufl na průnik do útoku. Místo toho zvolil přihrávku do zadních řad.
     
    32:35
    Jan Pinkas se dostal do blízkosti domácí klece, ale jeho pokus si brankář Otrokovic bez problémů pohlídal a vykopl míček levou nohou.
     
    33:12
    Martin Szweda se prosmýkl na polovinu soupeře, ale tam u něj ihned hlídkovali dva obránci, kteří mu nedali dostatek prostoru k zakončení.
     
    33:45
    Milan Bína se natlačil před branku soupeře, kam přiletěla přihrávka z pravé strany, ale hostující hráč míček do sítě nedoklepl.
     
    34:10
    Ondřej Stuchlík dostal prostor na levé straně, dostal se na polovinu soupeře, jenže jeho zakončení minulo branku o pořádný kus.
     
    35:00
    Do konce druhé části chybí posledních pět minut a hostující celek si stále s přehledem drží své vedení. Otrokovice jsou směrem vpřed naprosto bezzubé.
     
    35:20
    Jan Pinkas dostal prostor na polovině hřiště, odkud zkusil překvapit brankáře, ale gólman Otrokovic jeho pokus vyrazil.
     
    35:34
    Otrokovice stále stupňují svůj tlak. Dělovka z pravé strany byla obráncem ve žlutém dresu sražena mimo hrací plochu.
     
    36:10
    Pavel Hájek znovu napadal rozehrávku soupeře. Hráči ve žlutých dresech nedávají domácím moc prostoru k rozehrávce.
     
    36:45
    Strachota se dostal na vlastní polovinu, kde vypomohl spoluhráčům získat odražený míček.
     
    37:00
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Michal Strachota – 2 min., Sekání).
     
    37:30
    Obránci hostujícího celku získali odražený míček a vyhodili jej přes celé hřiště. Otrokovice musí začít od své branky.
     
    38:00
    Hosté se dokonce během vlastního oslabení dostali do zakončení, jenže ránu z pravé strany domácí brankář schoval v pravé ruce.
     
    38:24
    Matěj Hronek pálil z dobré pozice, jenže příklepem trefil jen prvního obránce ve žlutém dresu hostujícího mužstva.
     
    39:00
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:26
    Pavel Hájek potáhl míček na polovinu domácího celku a nasbíral pro Královské Vinohrady cenné sekundy k dobru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Ve velmi bojovné druhé části dnešního souboje jsme branku neviděli a po čtyřiceti minutách tak v Otrokovicích platí stav 0:3. Domácí celek sice hrál přesilovku, ale obrana hostujícího mužstva dnes zatím hraje opravdu skvěle.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Otrokovice se ihned vydaly do útoku, ale akci po levé straně zablokoval obránce.
     
    40:35
    Vlastimil Červenka se musel vrátit pro míček na vlastní polovinu. Domácí obránce poté pohotově rozjel další akci, jenže jeho pobídka skončila u obránce.
     
    41:10
    Oliver Gold dostal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně další zadák jej skvěle vytlačil někam k mantinelu.
     
    41:38
    Zadáci pražského celku znovu uklidňují hru rozehrávkou na vlastní polovině. Nikdo v dresu domácích Otrokovic teď akci soupeře neatakuje.
     
    42:10
    Jan Pinkas napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Hostující hráč dostal pod tlak Pavla Jurčíka, který míček odehrál do bezpečí.
     
    42:25
    Hosté hrají opravdu skvěle! Otrokovice se musí tlačit do útoku, ale přes velmi zahuštěný střed hrací plochy to mají velmi těžké.
     
    43:10
    Pavel Hájek se dostal na polovinu domácích, kde jej nedovoleným způsobem zastavil Kryštof Hájek.
     
    43:26
    Domácí brankář si dal pozor na překvapivé zakončení z levé strany a utěsnil mezírku u bližší tyčky. Otrokovice mohou rozjet další akci.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Michal Nagy – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    44:05
    Milan Bína se v přesilovce dostal k přihrávce před branku, jenže forhendem poslal míček těsně vedle levé tyčky.
     
    44:35
    Ondřej Stuchlík pálil ze středu hrací plochy, ale domácí brankář jeho zakončení dobře viděl a hravě vyrazil míček do rohu hrací plochy.
     
    45:05
    Hosté se stále drží na polovině soupeře a hledají si cestičku do zakončení. Jejich kombinace však skončila sraženou přihrávkou.
     
    45:26
    Domácí v plném počtu.
     
    46:15
    Petr Hartman dostal dlouhou přihrávku za obranu, jenže si nepotykal se zpracováním a sám sebe zahnal do rohu hrací plochy.
     
    46:32
    Další velká šance Otrokovic! Hostující brankář se však skvěle přesunul v brankovišti a zlikvidoval dělovku z levé strany hrací plochy!
     
    47:15
    Radovan Vnuk napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině, jenže podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    47:31
    Otrokovice rozehrávaly z rohu na polovině hostujícího celku. Domácí však nepředvedli přesnou kombinaci a obrali se o možnost k zakončení.
     
    49:00
    Lukáš Kvapil střílel z pravé straně, ale míček trefil nečistě a poslal jej vysoko nad břevno soupeře.
     
    49:40
    Otrokovice se sice snaží ze všech sil, ale obrana soupeře hraje na podtrženou jedničku.
     
    50:10
    Lukáš Kvapil vyjel s míčkem na polovinu soupeře, přehodil si jej na forhend a vypálil. Jeho dělovka skončila vedle branky.
     
    50:39
    Královské Vinohrady uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo v tmavém dresu hosty tentokrát neatakuje.
     
    52:20
    Hosté se znovu usadili před brankou soupeře a postupně si hledají cestičku do zakončení.
     
    52:39
    Vnuk si dal pozor na rychlý brejk domácích Otrokovic a získal míček pro pražský celek.
     
    53:18
    Jan Pinkas si vzal volný míček a zkusil překvapit domácího brankáře střelou z ostrého úhlu. Jeho pokus ale do sítě neprošel.
     
    54:10
    Matěj Hronek se po pravém křídle prohnal na polovinu soupeře, jenže pod tlakem zakončil jen do rukou brankáře.
     
    55:10
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut a hosté nadále drží luxusní vedení.
     
    55:40
    Vnuk doběhl vyhození domácího celku, krásně si míček zpracoval a rozehrál na levé křídlo.
     
    56:00
    Domácí kouč si bere oddechový čas!
     
    56:26
    Domácí celek zkouší hru bez brankáře!
     
    57:00
    Domácí brankář se nyní musel vrátit zpátky do branky. Hosté totiž hrají na polovině Otrokovic.
     
    57:32
    Vlastimil Červenka střílel z pravé strany, ale jeho pokus zablokoval hned první obránce ve žlutém dresu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí části!
     
    58:50
    Matěj Hronek dostal přihrávku na pravou stranu, odkud nahodil míček před branku, jenže tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    59:42
    Trestné střílení pro hosty!
     
    59:42
    Domácí brankář si alespoň vylepšil náladu, když trestné střílení skvěle zlikvidoval!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V dnešním atypickém utkání vítězí Královské Vinohrady 3:0. Všechny branky navíc padly v úvodní části. Ve 12. minutě se dokázal prosadit Michal Strachota. V 18. minutě navíc přidal druhý zásah Lukáš Gregor a na jeho branku navázal o sedmnáct sekund později Lukáš Lanc. Ve zbylých třetinách už na hřišti kralovaly obrany.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:58:05)

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 12. Strachota (Hájek), 18. Gregor (Strachota), 18. Lanc (Hartman)


    PSG Panthers Otrokovice: Majrich – Kvapil, Medek, Michal Nagy, Szweda – Červenka, Hájek, Hronek – Hrtús, Jurčík, Nehila – Petřík, Pšenčík, Šťourač – Vykopal.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora – Čuda, Fiala, Gold, Jelínek, Lanc, O. Stuchlík, Vnuk – Bína, Cabejšek, Gregor – Hájek, Hartman, Paštika – Pinkas, Procházka, Strachota – Z. Stuchlík.
    thejrc.org