Sheffield Utd. – Fulham 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Brighton 1:1 (kon.) | Tottenham – West Ham 3:3 (kon.)
Leicester – Aston Villa 0:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:1 (1:0)
Brighton & Hove Albion
Neděle 18.10.2020, 15:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Premier League mezi Crystal Palace a Brightonem. Výkop je stanoven na 15 hodin.
     
    Brighton & Hove Albion FC

    Hostující Brighton zatím neprožívá zrovna povedený vstup do nového ročníku nejvyšší anglické soutěže. Po čtyřech kolech má na svém kontě pouze tři body a zatím mu patří šestnáctá pozice. Jediné vítězství si připsal ve druhém kole na půdě Newcastlu United, kde zvítězil 3:0. Od é doby ale doma prohrál s Manchesterem United v lize i v poháru. V posledním ligovém kole pak padl 2:4 na půdě Evertonu.
     
    Crystal Palace FC

    Domácí Crystal Palace je na tom o něco lépe. Londýnský celek totiž získal šest bodů a drží třináctou pozici ligové tabulky. Zvítězit totiž dokázal doma se Southamptonem a na půdě Manchesteru United. V posledních dvou kolech ale prohrál 1:2 s Evertonem a 0:4 na hřišti Chelsea. Do kádru londýnského celku se však vrací obránce Nathaniel Clyne.
     
    Úvodní sestavy:

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Cahill, Kouyaté, T. Mitchell – A. Townsend, James McCarthy, Riedewald, Schlupp – Batshuayi, Zaha.
    Náhradníci: Henderson – Ch. Benteke, Eze, Milivojević, van Aanholt, M. Sakho, Clyne.

    Brighton & Hove Albion FC: Ryan – White, Dunk (C), Webster – Lamptey, Bissouma, Lallana, Burn – Trossard, March – Maupay.
    Náhradníci: Steele – Alzate, Bernardo, Groß, Connolly, Mac Alister, Veltman..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už jsou na trávníku. Crystal Palace bude hrát v tradičních červenomodrých dresech, zatímco Brighton oblékne žlutou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Nákop se snesl na hranici velkého vápna, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu.
     
    2
    Brighton se hned v úvodu utkání dostal do zakončení. Adam Lallana se z hranice velkého vápna odhodlal ke střele, ale technickým pokusem minul zadní tyč.
     
    3
    Neal Maupay si pokryl míč na pravé straně a napadající Tyrick Mitchell mu míč na poslední chvíli vypíchl do autu. Brighton bude vhazovat.
     
    4
    Jaïro Riedewald si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, krásně se s míčem otočil, jenže přihrávku na levou stranu srazil obránce ve žlutém do autu.
     
    5
    Cheikhou Kouyaté diriguje rozehrávku domácího Crystal Palace na polovině soupeře. Fotbalisté domácí celku se zatím nedokázali přiblížit k velkému vápnu.
     
    6
    Andros Townsend se krásně otočil kolem svého pronásledovatele, utekl mu po pravé straně, jenže akci domácího celku zmařil Michy Batshuayi, který se dopustil útočného faulu.
     
    7
    Leandro Trossard si pohybem řekl o přihrávku za obranu domácího celku, jenže míč byl příliš rychlý a proskákal do zámezí.
     
    8
    Tariq Lamptey podpořil útok Brightonu náběhem do pokutového území, kde si zpracoval odražený míč, jenže z těžké pozice už nedokázal vypálit.
     
    9
    Leandro Trossard se na hranici velkého vápna probil k odraženému míči, jenže si jej předkopl daleko před sebe a důrazný Cheikhou Kouyaté balón odkopl.
     
    10
    Andros Townsend se zmocnil nepřesné rozehrávky hostujícího celku a pomohl si malou domů. Domácí brankář následným nákopem jen odevzdal míč soupeři.
     
    11
    Tariq Lamptey se uvolnil na pravé straně hrací plochy a dokázal odcentrovat. Jeho střílenou pobídku srazila obrana Crystal Palace na roh.
     
    12
    Ještě před rozehrávkou rohového kopu se před brankou strhla menší potyčka, do které se zapojili Cheikhou Kouyaté a Daniel Burn.
     
    13
    Nakonec se Brighton po rohovém kopu dostal do zakončení! Do odraženého míče se opřel dobíhající Yves Bissouma, jehož rána trefila boční síť!
    13. Úvodní možnost Brightonu
     
    14
    Hostující brankář se vydal daleko z pokutového území a pomohl hráčům Brightonu s rozehrávkou. Hosté se následně vydali vpřed, jenže nedokázali zakončit.
     
    15
    Hosté se po zisku míče na polovině hřiště dostali do zakončení. White si navedl míč do blízkosti velkého vápna, ale jeho rána pravačkou prolétla kolem levé tyče.
     
    16
    Crystal Palace se vydal na polovinu soupeře, kde domácí rozjeli kombinaci na levé straně hrací plochy. Brighton ale zatím brání skvěle.
     
    17
    Dunk poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Lamptey, který odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídka nenašla adresáta.
     
    18
    Pokutový kop pro domácí celek! Michy Batshuayi upadl po souboji v pokutovém území a sudí nařídil penaltu!
    18. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    18
    Žlutou kartu dostává Mathew Ryan (Brighton & Hove Albion FC).
     
    19
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil WILFRIED ZAHA a s přehledem poslal brankáře na opačnou stranu!
    19. Wilfried ZAHA - 1:0
     
    21
    Brighton se nechce nechat zaskočit inkasovanou brankou a nadále se tlačí do útoku. Hráči ve žlutém spěchali vpřed po pravé straně, ale Lampteymu míč utekl.
     
    22
    Ben White získal odražený míč na polovině hřiště a rozehrál na pravou stranu. Tariq Lamptey si tentokrát předkopl míč před sebe a už jej nedohnal.
     
    23
    Brighton se vydal na polovinu Crystal Palace, jenže nikdo ve žlutém dresu se nyní není schopen dostat do zakončení. Domácí skvěle dostupují k hráčům ve žlutém.
     
    24
    Solly March dostal přihrávku na levou stranu, ale ihned se u něj zjevil Andros Townsend, který jej perfektní poziční hrou zastavil.
     
    25
    Vicente Guaita dlouho otálel s odkopem od branky. Nakonec domácí brankář zvolil nákop na levou stranu hřiště, kde zasáhl Tyrick Mitchell.
     
    26
    Joel Ward vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho aut směřoval do prostoru, kde nebyl nikdo v modrém dresu. Brighton tak může znovu zaútočit.
     
    27
    Zadáci Brightonu nyní uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu domácího Crystal Palace akci soupeře neatakuje.
     
    28
    Neal Maupay se v pokutovém území dostal k prudkému centru z levé strany, jenže jeho hlavička z těžké pozice prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    29
    Michy Batshuayi procedil míč levačkou na hranici velkého vápna, kde opět fauloval Lamptey. Hlavní rozhodčí tentokrát nařídil pouze přímý kop.
     
    30
    Také přímý kop londýnského celku přinesl zajímavý zmatek před brankou Brightonu. Do zakončení se dral Cheikhou Kouyaté, ale Dunk před ním odkopl míč na roh.
     
    31
    Michy Batshuayi udržel míč v blízkosti velkého vápna a roztáhl hru na levou stranu, kde o míč následně přišel James McArthur.
     
    32
    Andros Townsend dostal prudkou přihrávku na pravou stranu a hnal se s míčem u nohy vpřed. Rychlonohý fotbalista Crystal Palace však neobešel Burna.
     
    33
    Lewis Dunk diriguje rozehrávku Brightonu na polovině hřiště. Hosté sice mají územní převahu, ale dosud se jim nepodařilo zakončit mezi tři tyče.
     
    34
    Tariq Lamptey vyslal přihrávku na polovinu Crystal Palace, kam spěchal aktivní Leandro Trossard, ale skvěle hrající Cheikhou Kouyaté byl u míče o krok dříve.
     
    35
    Lamptey se hnal za další přihrávkou na pravou stranu, jenže Jeff Schlupp se mu položil pod nohy a včasným skluzem odehrál míč do zámezí.
     
    36
    Solly March kouzlil na levé straně pokutového území, jenže k němu stačila přistoupit dvojice fotbalistů Crystal Palace, která jej nenechala zakončit.
     
    37
    Tariq Lamptey se na pravé straně zmocnil odraženého míče a pohotově jej vrátil zpátky před branku londýnského celku. Ani po tomto centru se nikdo z hráčů Brightonu nedostal do zakončení.
     
    38
    Garry Cahill si dal pozor na velmi nepříjemný odskok míče a včas jej stačil odkopnout daleko od pokutového území. Zkušený stoper těžký moment zvládl.
     
    39
    Tariq Lamptey potáhl míč po pravé straně do blízkosti velkého vápna a dokázal odcentrovat. Jeho pobídku ale obrana odvrátila do bezpečí.
     
    40
    Wilfried Zaha upadl po souboji na polovině soupeře. Rozhodčí ponechal domácímu celku výhodu, jenže hráči Crystal Palace nic nebezpečného nevymysleli.
     
    41
    Solly March našel Bissoumu, který mohl zakončovat, ale jeho dělovka skončila na hrudi prvního obránce. Brighton ale nadále zůstává u míče.
     
    42
    Wilfried Zaha si na levé straně skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej musel faulovat. Crystal Palace tak může uklidnit hru na vlastní polovině.
     
    43
    Brighton zahrával přímý kop na polovině Crystal Palace. Centr z levé strany přiletěl na přední tyč, kde bez problémů zasáhl Garry Cahill.
     
    43
    Yves Bissouma fauloval Zahu při protiútoku domácího celku a vidí žlutou kartu.
     
    44
    Vicente Guaita znovu dlouho otálel s odkopem od branky. Hlavní rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, že příště už to bude za kartu.
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu dnešního souboje se domácí celek usadil v blízkosti velkého vápna soupeře. Crystal Palace ještě vybojoval vhazování.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    Solly March dostal přihrávku na levou stranu a potáhl míč na polovinu Crystal Palace. Nikdo ve žlutém dresu jeho dobrý průnik nepodpořil náběhem.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Crystal Palace! Domácí celek přečkal dobrý vstup Brightonu do utkání. Bissouma totiž prudkou střelou rozvlnil jen boční síť. Na opačné straně poté Lamptey fauloval Batshuayie a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Wilfried Zaha. Ve zbytku první půle už se poté spíše bojovalo. Do šaten se proto odchází za stavu 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Crystal Palace se ihned vydal do útoku, jenže obrana Brightonu byla pozorná.
     
    47
    Tariq Lamptey se po útočném výpadu srazil s domácím brankářem a oba aktéři zůstávají ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    48
    Adam Webster si dal pozor na rozběhnutého Wilfrieda Zahu a odkopl před ním míč na polovinu soupeře. Hráči ve žlutém mohou zaútočit.
     
    49
    Lewis Dunk poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Lamptey, jenže jeho nákop skončil na hlavě pozorného Garryho Cahilla.
     
    50
    Neal Maupay dostal přihrávku na malé vápno a z otočky chtěl zakončit k tyči. Domácí brankář Vicente Guaita se ale stačil přemístit a ukryl míč do rukavic.
     
    51
    Hra je znovu přerušena! Zdravotní komplikace má James McArthur, kterého podle všeho trápí pravé lýtko.
     
    52
    Jaïro Riedewald si pokryl míč na polovině hřiště a pomohl si zpětnou přihrávkou na Garryho Cahilla. Domácí uklidňují hru.
     
    53
    Další ofenzivní akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Leandro Trossard.
     
    54
    Michy Batshuayi si naběhl na přihrávku za obranu soupeře a dopravil míč do sítě! Jeho branka ale nemůže platit kvůli ofsajdu!
     
    55
    Leandro Trossard kouzlil s míčem u nohy na pravé straně, navedl si jej na střed hrací plochy, ale jeho rána levačkou prolétla nad břevnem.
     
    56
    Zaha možná trošičku zbytečně zakopl míč po přerušení hry, ale hlavní rozhodčí vše řeší domluvou.
     
    57
    Mohlo být vyrovnáno! Neal Maupay dosta krásnou přihrávku, dostal se do velkého vápna, jenže tam se utopil v moři vlastních kliček a jeho následné zakončení srazil mimo tři tyče Cheikhou Kouyaté.
    57. Maupayův průnik
     
    58
    Cheikhou Kouyaté zůstává po předchozí akci ležet na trávníku a podle všeho jej trápí nějaké svalové problémy. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    59
    Brighton zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde zakončoval Maupay, ale akrobatické zakončení mu moc nevyšlo.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí celek stále drží těsné vedení. Brighton je po změně stran aktivnější a dostává se do šancí. Obrana Crystal Palace zatím odolává.
     
    61
    Leandro Trossard kouzlil s míčem na pravé straně, jenže Jeff Schlupp se před něj fantasticky natlačil tělem a nenechal jej odcentrovat.
     
    62
    Tariq Lamptey operoval na pravé straně a chtěl vyslat přízemní centr. Jeho prudkou pobídku však Jaïro Riedewald srazil mimo hrací plochu.
     
    63
    Neal Maupay si v souboji u pomezní čáry dokázal odstavit Garryho Cahilla, který doslova odpadl. Hostující celek získal vhazování a může nadále útočit.
     
    63
    Tyrick Mitchell fauloval rozběhnutého Trossarda a dostává žlutou kartu.
     
    64
    Ben White poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Adam Webster, jehož centr vnějším nártem skončil na noze domácího stopera.
     
    65
    Tariq Lamptey se pokusil o nápaditou rozehrávku na polovině soupeře, jenže Neal Maupay přihrávku přeběhl a dostal míč za paty. Domácí stále odolávají.
     
    66
    Jeff Schlupp se pustil do potyčky s Lampteym. Mladý obránce hostujícího celku si ale nechtěl vyskakovat a raději z potyčky odkráčel.
     
    67
    Leandro Trossard zahrával přímý kop hostujícího celku. Do zakončení se dostal Lewis Dunk, jenže jeho prudká hlavička prolétla daleko od branky.
     
    68
    Další menší potyčka u pomezní čáry! K míči se nakonec protlačil Webster a asistent rozhodčího skutečně nařídil vhazování pro Brighton.
     
    69
    Solly March dostal vysokou přihrávku na levou stranu, ze které následně odcentroval do pokutového území. Jeho přihrávku ale odehrál připravený Cahill.
     
    70
    Yves Bissouma se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka nártem skončila na hrudi obětavého Wilfrieda Zahy.
     
    71
    Cheikhou Kouyaté si dal pozor na vysoký nákop a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Brighton ale stále stupňuje svůj tlak.
     
    72
    Tariq Lamptey našel Trossarda, který místo zakončení ještě roztáhl hru do křídla. Domácí fotbalisté stojí v devíti lidech na hranici velkého vápna.
     
    73
    Andros Townsend zabojoval o míč v blízkosti rohového praporku, ale Dunk se před něj natlačil tělem a domácí fotbalista si poté pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    74
    Adam Webster si dal pozor na rychlý protiútok domácího celku a před sprintujícím Zahou odehrál míč ve skluzu do zámezí. Domácí budou vhazovat.
     
    75
    Jaïro Riedewald zbytečně zdržoval rozehrávku domácího celku a hned dva hráči ve žlutém mu dali najevo svůj názor. Dnešní duel je hodně emotivní.
     
    76
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních patnáct minut a ani jeden z manažerů zatím nesáhl ke střídání. Tlak Brightonu stále sílí.
     
    76
    Vicente Guaita se skutečně dostal žluté karty za zdržování hry.
     
    77
    Wilfried Zaha se hnal za sklepnutím na střed hrací plochy, jenže neměl moc prostoru pro zakončení. Brighton rychle získal míč zpět a může zaútočit.
     
    78
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Alexis Mac Alister.
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Aaron Connolly.
     
    79
    Hosté zahrávali další přímý kop. Po zmatku v pokutovém území se March dožadoval penalty za údajnou ruku jednoho z domácích hráčů. Sudí zatím mlčí.
     
    80
    Penalta se nakonec skutečně pískat nebude. Brighton tak musí nadále pokračovat ve svém ofenzivním snažení.
     
    81
    Vicente Guaita nakopl míč na levou stranu, kde byl Wilfried Zaha, jenže osamocený hráč Crystal Palace míč neudržel na hrací ploše.
     
    82
    Už i stopeři Brightonu se v posledních minutách vysunují na polovinu soupeře. Po další akci mohl střílet March, ale Cheikhou Kouyaté míč odkopl.
     
    82
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Daniel Burn, přichází Pascal Groß.
     
    83
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Michy Batshuayi, přichází Luka Milivojević.
     
    84
    Lamptey dostal přihrávku na pravou stranu, přenechal míč Bissoumovi, jehož dělovka pravačkou připomínala spíše situaci z rugby.
     
    85
    Luka Milivojević se ihned po svém příchodu na trávník zapojil do defenzivního dění. Zkušený fotbalista vybojoval pro domácí přímý kop.
     
    86
    Lamptey fauloval při útočném průniku na pravé straně, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    86
    McArthur fauloval na polovině hřiště a za šlapák vidí žlutou kartu.
     
    87
    Lamptey tentokrát dostal prostor na pravé straně a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídka ale skončila mimo prostor, kde byli spoluhráči.
     
    88
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází Christian Benteke.
     
    89
    Nakonec ještě přišla zajímavá možnost pro Brighton! Pascal Groß zahrálval přímý kop z levé strany. Vicente Guaita míč neudržel, ale nikdo z dotírajících hráčů míč nedorazil do sítě!
     
    90
    Brighton právě vstřelil branku!
    Brighton se v samotném závěru utkání dočkal zaslouženého vyrovnání! Po rychlé akci po levé straně nedokázal domácí stoper odkopnout míč. K míči se dostal ALEXIS MAC ALISTER a pohotovou dělovkou rozvlnil síť!
    90. Alexis Mac Alister - 1:1
     
    90+1
    Nastavuje se sedm minut!
     
    90+2
    Brighton nadále pokračuje v ofenzivním snažení a snaží se strhnout vítězství na svou stranu. Hostující celek je po změně stran jasně lepší.
     
    90+3
    Christian Benteke fauloval na polovině hrací plochy a nabídl hostům další rozehrávku. Prakticky všichni hráči Crystal Palace se už koncentrují na obranu.
     
    90+3
    Hosté si v závěru komplikují život! Lewis Dunk vlétl nesmyslně do souboje před brankou soupeře a za skluz na Cahilla je vyloučen!
    90+3. Červená karta
     
    90+5
    Garry Cahill zůstává po předchozím zákroku ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    90+6
    Na hřišti doslova stříkají emoce! Na polovině hřiště se strhla další potyčka. Rozhodčí zatím další karetní tresty nerozdal.
     
    90+7
    McArthur odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde byl Benteke, ale důrazný Yves Bissouma mu míč doslova ukradl chvíli před zakončením.
     
    90+8
    Benteke uspěl v dalším hlavičkovém souboji na polovině soupeře. Hráči domácího celku se snaží využít přesilovku, ale nedostávají se do zakončení.
     
    90+9
    Také Wilfried Zaha se ještě hnal na polovinu soupeře, jenže ve sprinterském souboji přišlápl svému strážci nohu a dopustil se faulu.
     
    90+10
    Joel Ward si dal pozor na prudkou přihrávku směřující na Marche a bez problémů ve skluzu odehrál míč do autu. Vše nasvědčuje tomu, že se body budou dělit.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Brighton nakonec na půdě Crystal Palace ukopal remízu 1:1. Domácí celek přečkal dobrý vstup Brightonu do utkání. Bissouma totiž prudkou střelou rozvlnil jen boční síť. Na opačné straně poté Lamptey fauloval Batshuayie a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Wilfried Zaha. Ve zbytku první půle už se poté spíše bojovalo. Druhý poločas poté patřil hostujícímu celku. Maupayův průnik ještě brankou neskončil, ale Brighton pokračoval v ofenzivní snaze až do konce. V 90. minutě přišla odměna a střídající Alexis Mac Alister nechytatelnou ránou vyrovnal. O tři minuty později ale Dunk zbytečně dohrál souboj před brankou domácích a nechal se vyloučit, čímž zhatil snahu hostů o otočku.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 0:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:59:41)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Zaha (pen.) – 90. Mac Alister (Connolly)

    Karty:   63. T. Mitchell (CRP), 76. Guaita (CRP), 86. McArthur (CRP) – 18. Ryan (BRN), 43. Bissouma (BRN)   90+3. Dunk (BRN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 0:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Cahill (C), Kouyaté, T. Mitchell – A. Townsend, McArthur, Riedewald, Schlupp (88. Ch. Benteke) – Batshuayi (83. Milivojević), Zaha.
    Náhradníci: Henderson – Ch. Benteke, Eze, Milivojević, van Aanholt, M. Sakho, Clyne.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – White, Dunk (C), Webster – Lamptey, Bissouma, Lallana (78. Mac Alister), Burn (82. Groß) – Trossard (78. Connolly), March – Maupay.
    Náhradníci: Steele – Alzate, Bernardo, Groß, Connolly, Mac Alister, Veltman.
    thejrc.org