Sheffield Utd. – Fulham 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Brighton 1:1 (kon.) | Tottenham – West Ham 3:3 (kon.)
Leicester – Aston Villa 0:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:1 (1:0)
Brighton & Hove Albion
Neděle 18.10.2020, 15:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:59:41)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 0:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
     
    Je konec! Brighton nakonec na půdě Crystal Palace ukopal remízu 1:1. Domácí celek přečkal dobrý vstup Brightonu do utkání. Bissouma totiž prudkou střelou rozvlnil jen boční síť. Na opačné straně poté Lamptey fauloval Batshuayie a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Wilfried Zaha. Ve zbytku první půle už se poté spíše bojovalo. Druhý poločas poté patřil hostujícímu celku. Maupayův průnik ještě brankou neskončil, ale Brighton pokračoval v ofenzivní snaze až do konce. V 90. minutě přišla odměna a střídající Alexis Mac Alister nechytatelnou ránou vyrovnal. O tři minuty později ale Dunk zbytečně dohrál souboj před brankou domácích a nechal se vyloučit, čímž zhatil snahu hostů o otočku.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Joel Ward si dal pozor na prudkou přihrávku směřující na Marche a bez problémů ve skluzu odehrál míč do autu. Vše nasvědčuje tomu, že se body budou dělit.
     
    90+9
    Také Wilfried Zaha se ještě hnal na polovinu soupeře, jenže ve sprinterském souboji přišlápl svému strážci nohu a dopustil se faulu.
     
    90+8
    Benteke uspěl v dalším hlavičkovém souboji na polovině soupeře. Hráči domácího celku se snaží využít přesilovku, ale nedostávají se do zakončení.
     
    90+7
    McArthur odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde byl Benteke, ale důrazný Yves Bissouma mu míč doslova ukradl chvíli před zakončením.
     
    90+6
    Na hřišti doslova stříkají emoce! Na polovině hřiště se strhla další potyčka. Rozhodčí zatím další karetní tresty nerozdal.
     
    90+5
    Garry Cahill zůstává po předchozím zákroku ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
    90+3. Červená karta
     
    90+3
    Hosté si v závěru komplikují život! Lewis Dunk vlétl nesmyslně do souboje před brankou soupeře a za skluz na Cahilla je vyloučen!
     
    90+3
    Christian Benteke fauloval na polovině hrací plochy a nabídl hostům další rozehrávku. Prakticky všichni hráči Crystal Palace se už koncentrují na obranu.
     
    90+2
    Brighton nadále pokračuje v ofenzivním snažení a snaží se strhnout vítězství na svou stranu. Hostující celek je po změně stran jasně lepší.
     
    90+1
    Nastavuje se sedm minut!
    90. Alexis Mac Alister - 1:1
     
    90
    Brighton právě vstřelil branku!
    Brighton se v samotném závěru utkání dočkal zaslouženého vyrovnání! Po rychlé akci po levé straně nedokázal domácí stoper odkopnout míč. K míči se dostal ALEXIS MAC ALISTER a pohotovou dělovkou rozvlnil síť!
     
    89
    Nakonec ještě přišla zajímavá možnost pro Brighton! Pascal Groß zahrálval přímý kop z levé strany. Vicente Guaita míč neudržel, ale nikdo z dotírajících hráčů míč nedorazil do sítě!
     
    88
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází Christian Benteke.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Zaha (pen.) – 90. Mac Alister (Connolly)

    Karty:   63. T. Mitchell (CRP), 76. Guaita (CRP), 86. McArthur (CRP) – 18. Ryan (BRN), 43. Bissouma (BRN)   90+3. Dunk (BRN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 0:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Cahill (C), Kouyaté, T. Mitchell – A. Townsend, McArthur, Riedewald, Schlupp (88. Ch. Benteke) – Batshuayi (83. Milivojević), Zaha.
    Náhradníci: Henderson – Ch. Benteke, Eze, Milivojević, van Aanholt, M. Sakho, Clyne.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – White, Dunk (C), Webster – Lamptey, Bissouma, Lallana (78. Mac Alister), Burn (82. Groß) – Trossard (78. Connolly), March – Maupay.
    Náhradníci: Steele – Alzate, Bernardo, Groß, Connolly, Mac Alister, Veltman.
    ocianews.com