Sheffield Utd. – Fulham 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Brighton 1:1 (kon.) | Tottenham – West Ham 3:3 (kon.)
Leicester – Aston Villa 0:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:3 (3:0)
West Ham United
Neděle 18.10.2020, 17:30 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Manuel LANZINI - 3:3
     
    90+4
    West Ham právě vstřelil branku!
    Je naprosto neuvěřitelné, co začátek tohoto ročníku Premier League nabízí. West Ham z poslední možné příležitosti vyrovnává na 3:3, jednalo se o opravdovou fotbalovou lahůdku. Domácí opět nezvládli bránění standardní situace, Winks si místo okamžitého odkopu pustil míč daleko od nohy, což potrestal MANUEL LANZINI, který fantastickou pumelicí do horního rohu branky překonal Llorise.
    85. Davinson SÁNCHEZ - 3:2
     
    85
    West Ham právě vstřelil branku!
    Tak pozor, zdánlivě jasné utkání se mění v naprosto nečekané drama – West Ham už prohrává pouze o gól. Do šestnáctky se z pravé strany přiřítil Vladimír Coufal, jehož nepříjemný centr si přesně k tyči vlastní branky srazil DAVINSON SÁNCHEZ.
    82. Fabián BALBUENA - 3:1
     
    82
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hostující fotbalisté si gól z dnešního utkání zasloužili, prosazují se po dobře sehrané standardní situaci. Aaron Cresswell načechral balon na zadní tyč, kde FABIÁN BALBUENA ve vzduchu předčil Sissoka a hlavou překonal Llorise.
    16. Harry KANE - 3:0
     
    16
    Tottenham právě vstřelil branku!
    No, tohle začíná zavánět debaklem. Tottenham je zatím neskutečně produktivní a vede už 3:0. Reguilón ukázal, že bude pro Spurs fantastickou posilou, když milimetrovým centrem našel hlavu HARRYHO KANEA, který zakončil přesně do protipohybu Fabiańského.
    8. Harry KANE - 2:0
     
    8
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Obrana West Hamu zůstala už poněkolikáté až příliš otevřena, což domácí dokázali potrestat. Bergwijnovu nabídku pro Sona ještě zlikvidoval Coufal, akce ale pokračovala. HARRY KANE na jejím konci nasadil jesličky reprezentačnímu spoluhráči Riceovi a a nekompromisní ranou zpoza vápna překonal Fabiańského.
    1. Son HUNG-MIN - 1:0
     
    1
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Bleskový vstup do zápasu v podání Tottenhamu, opět u toho bylo zatím fantasticky fungující anglicko-korejské duo. Harry Kane vyslal dlouhý pas pro SON HEUNG-MINA, který předběhl Balbuena, přihnal se do vápna a technickou ranou uklidil balon do sítě.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 1. Son Hung-min (Kane), 8. Kane (Son Hung-min), 16. Kane (Reguilón) – 82. Balbuena (Cresswell), 85. D. Sánchez (vla.), 90+4. Lanzini

    Karty:   20. Antonio (WHU), 72. Ogbonna (WHU), 77. T. Souček (WHU), 89. Masuaku (WHU), 90+5. Lanzini (WHU)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:12.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, Alderweireld, D. Sánchez, Reguilón – P.-E. Höjbjerg, Moussa Sissoko, NDombèlé (73. Winks) – Bergwijn (72. Bale), Kane, Son Hung-min (80. Lucas Moura).
    Náhradníci: Hart – Doherty, B. Davies, Winks, Lucas Moura, Bale, Vinícius.

    West Ham United: Fabiański – Balbuena, Ogbonna, Cresswell – Coufal, T. Souček, Rice (C), Masuaku (90. Snodgrass) – Bowen, Fornals (77. Lanzini) – Antonio (77. Jarmolenko).
    Náhradníci: Randolph – Fredericks, Diop, Noble, Snodgrass, Jarmolenko, Lanzini.

    Rozhodčí: Paul Tierney – Daniel Cook, Ian Hussin
    bahis siteleri