Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Levante 2:0 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:1 (kon.)
Alavés – Elche 0:2 (kon.) | Huesca – Valladolid 2:2 (kon.) | Real Betis – Real Sociedad 0:3 (kon.)
konec
Real Betis
0:3 (0:1)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 18.10.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:05:05)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:9. Fauly: 11:18.
     
    Poslední zápas 6. kola la Ligy přinesl až nečekaně jednoznačnou záležitost. Real Betis na domácím stadiónu nestačil na Real Sociedad, jemuž podlehl jasně 0:3.

    Jedním z klíčových faktorů byl gól do šatny, který hostující mužstvo dokázalo vstřelit. A to zásluhou Cristiana Portuguése, jenž přetavil v branku centr Oyarzabala z levé strany. Právě Mikel Oyarzabal dokázal navýšit vedení svého týmu, v 74. proměnil nařízenou penaltu po faulu na Isaka. Švédský útočník měl prsty i ve třetím zásahu, když nesobecky vrátil balón Adnanu Januzajovi, jenž střelou pod břevno zpečetil vítězství Alguacilovy družiny. Real Sociedad se zásluhou zisku tří bodů vyhoupl do čela španělské ligy o skóre před Villareal a o bod před Real Madrid, který však odehrál o jeden zápas méně. Betis spadl na sedmou pozici.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    V posledních vteřinách ještě hosté zaměstnali pomezního rozhodčího, jenž zůstal v pozoru a dobře odhalil nepovolené postavení Adnana Januzaje.
     
    90+6
    Příležitost kopnout si do balónu dostal ještě jednou gólman Claudio Bravo. Chilan dlouho neotálel a výkopem vrátil kulatý nesmysl na polovinu soupeře.
     
    90+5
    Andoni Gorosabel si v této fázi hry mohl dovolit odvážnou kličku. K dokonalosti chybělo pár centimetrů, bek obehrál Mirandu, jenže s balónem vyběhl za postranní čáru.
     
    90+4
    Betis sice kombinuje, avšak v tvářích fotbalistů již není vidět takový zápal jako před úvodním hvizdem. pas Rodrígueze ze vzduchu sebral Remiro.
     
    90+3
    Zápas se pouze dohrává. Domácí si jsou moc dobře vědomi faktu, že dnes nezískají ani bod, zatímco Real Sociedad se může začít těšit na pozici lídra.
     
    90+2
    Nabil Fékir parádním nákopem přenesl hru na levou stranu, kde operoval Loren. Centr Španělovi vůbec nevyšel, kulatý nesmysl vyletěl mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Adnan Januzaj nemá dost. Zleva ho hledal znovu Isak. Před Belgičanem v poslední chvíli zakročil skluzující Lainez.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    88
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Spolupráce střídajících hráčů přinesla definitivní razítko na vítězství Realu Sociedad. ADNAN JANUZAJ si na levé straně vyměnil balón s Isakem a probojoval se až do vápna. na zádech udržel Rodrígueze a střelou pod břevno propálil padajícího gólmana.
     
    87
    Alexander Isak vybojoval pro Real Sociedad druhou branku a teď obdržel kartu žluté barvy za zákrok, který vůbec neprovedl. Laineze poslal k zemi jeden z jeho kolegů.
     
    86
    Diego Lainez chtěl narážečku se Sanabriou, jenž ale úmysl spoluhráče nepochopil. Sám hru otočil do přehuštěného středu, kde bleskově míč ztratil.
     
    85
    Po centru od praporku došlo k zakončení, nejvýše vyskočil do vzduchu Marc Bartra. Španělský stoper neodčinil zaváhání při druhém gólu, balón umístil vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    84
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Adnan Januzaj.
     
    83
    Svěřenci kouče Pellegriniho budou mít možnost skórovat ze standardky v podobě rohového kopu. Cristian Tello pod tlakem nastřelil stínícího Le Normanda.
     
    82
    Loren selhal při zpracování, ve snaze získat míč zpět navíc fauloval Gorosabela, který byl tím, kdo bleskově využil zaváhání soupeře.
     
    81
    Kombinace zeleno-bílých se přesunula do blízkosti pokutového území protivníka. Prostor uvnitř šestnáctky však zůstává uzavřený.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. San Sebastian směřuje za cenným vítězstvím na půdě Betisu, který by mu zajistil posun do čela španělské ligy.
     
    79
    Marc Bartra chtěl překvapit obrannou linii soupeře dlouhým nákopem. Paradoxně více překvapil adresáta Fékira, který nastartoval motory pozdě.
     
    78
    Domácí sice drží kulatý nesmysl na kopačkách, avšak v současné chvíli ve vlastní šestnáctce, odkud jen těžko dosáhnou snížení, případně vyrovnání.
     
    77
    Defenziva hostů pokračuje v trpělivé a skvěle propracované hře. Robin Le Normand po zisku balónu nezazmatkoval, rozhlédl se, a když viděl, že nemá komu nahrát, zvolil malou domů gólmanovi.
     
    76
    Betis musí v závěrečných minutách vrhnout všechny zbývající síly do útoky. Do konce zápasu zbývá necelá čtvrt hodina a stáhnout dvoubrankové manko nebude vůbec jednoduchým úkolem.
     
    75
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alex Moreno, přichází Juan Miranda.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Diego Lainez.
     
    74
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Penaltu si vzal na starosti MIKEL OYARZABAL. Nadskočením zpomalil pohyb, zkontroloval gólmana balon poslal k levé tyči, zatímco Bravo zvolil druhou stranu.
     
    72
    Bude se kopat penalta! Čerstvý Isak v rychlostním souboji porazil Bartru. Španělský stoper v poslední možnou chvíli zatáhl za záchrannou brzdu, švédského forwarda stáhl na zem. Od cesty ještě inkasoval kartónek žluté barvy.
     
    71
    Hra je v posledních minutách hodně kouskována, na vině jsou především faulu jednoho, či druhého týmu. Přerušování pochopitelně vyhovuje více Realu Sociedad, Betis totiž bude mít o to těžší vytvořit si souvislý tlak.
     
    70
    Výbornou práci odvedl v blízkosti rohového praporku Loren. Ten přechytračil Monreala a přetaženým centrem našel Tella. Rána z voleje proletěla kousek vedle levé tyče.
     
    69
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Alexander Isak.
     
    68
    Souboj jeden na jednoho dopadl lépe pro bránícího hráče, jímž byl Aritz Elustondo. Stoper nepustil za záda kličkujícího Tella.
     
    67
    Příliš agresivní byl při útočném napadání Willian José. Možná mohl chvilku počkat, protože Marc Bartra nebyl v úplně ideální pozici.
     
    66
    Pellegrinova družina tedy musí i nadále bojovat s nepříznivým stavem, šance na bodový zisk se snižují každou minutou víc a víc.
     
    65
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Ander Guevara, přichází Martín Zubimendi.
     
    64
    Rozhodčí si ještě nechal celou situaci překontrolovat od videorozhodčího, posléze šel sám shlédnout opakované záběry na obrazovku. V tomto případě většinou následuje změna rozhodnutí, ale nyní to bylo jinak, arbitr se jen utvrdil v původním názoru, penalta se kopat nebude.
     
    63
    Domácí se dožadovali penalty po kontaktu mezi Fékirem a Elustondem. Píšťalka sudího však zůstala, alespoň pro tento případ, němá.
     
    62
    V permanenci rovněž strážce svatyně na druhé straně. Claudio Bravo dostal do rukavic nepovedený centr Oyarzabala, vzápětí rychle vyhodil na Morena.
     
    61
    Z pravé strany zkoušel zaskočit defenzivu Guido Rodríguez, který poslal centr těsně před gólmana. Právě Remiro však skvěle zareagoval a balón získal do své moci.
     
    60
    Hodina zápasu je pryč, Real Sociedad stále drží těsné jednobrankové vedení. Defenzivní činnost hráčů v černém zaslouží velkou pochvalu.
     
    59
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází William Carvalho.
     
    58
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Loren.
     
    57
    Pellegrinova družina má možnost vyrovnat ze standardní situace. O kousek dál, než kde byl faulován Fékir totiž Cristian Portugués podrazil Sanabriu.
     
    56
    Začíná se přiostřovat. Kousek za půlicí čárou Mikel Merino stáhl Fékira za dres k zemi s jasným úmyslem zastavit protiútok. Je s podivem, že arbitr Estrada přešel faul bez karty.
     
    55
    Ander Guevara se dokázal po svých vrátit zpátky na nohy a podle prvních projevů se zdá, že třiadvacetiletý Španěl bude schopen pokračovat ve hře.
     
    54
    Zadák Realu Sociedad ještě zůstává ležet na trávníku, kopačkou totiž dostal na koleno, což muselo být bolestivé. Aktuálně je v péči lékaře.
     
    53
    První žlutou kartu střetnutí si vykoledoval Sidnei. Domácí stoper na polovině hřiště zajel do Guevary, hlavní rozhodčí neměl jinou možnost.
     
    52
    Hodně odvážný výkop zvolil Álex Remiro. Jemným obloučkem poslal míč těsně nad hlavou Fékira, kulatý nesmysl následně přistál přesně u Oyarzabala.
     
    51
    Hráči v zeleno-bílém pokračují v trpělivé kombinaci v blízkosti středového kruhu. Dále je zatím defenziva vedoucího mužstva nepustila.
     
    50
    Domácí fotbalisté cítí křivdu, ale neoprávněně. Technologie je přesně na tyto momenty uzpůsobená, aby rozhodovala o momentech, které jsou těžko postřehnutelné pouhým okem, ačkoli pomezní zvládla situaci perfektně.
     
    49
    Cristian Tello příliš dlouho podržel balón na kopačkách, pod sebe nahrával pozdě. Ke Canalesovi se mezitím stáhl Merino, jenž získal míč pro sebe.
     
    48
    Real Betis vstřelil gól, ten ale neplatí! Hlavní rozhodčí ukázala znovu skvělé oko, když postřehla milimetrové ofsajdové postavení skórujícího Sanabrii.
     
    47
    Zatímco trenér Alguacil neměl jediný důvod sáhnout do sestavy, tak kouč Pellegrini jednu změnu udělal. Uvidíme, zda to přinese kýžené vyrovnání.
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Antonio Sanabria.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    První poločas zápasu mezi Realem Betis a Realem Sociedad nabídl jedinou branku, o kterou se postarali hosté těsně před odchodem do kabin. Ve 43. minutě poslal zleva centr do šestnáctky, balón umístil za záda gólmana Cristian Portugués. Vedení je zasloužené, svěřenci kouče Alguacila si dokázali vypracovat více příležitostí. Krátce před vedoucím gólem mohl skóre otevřít útočník Willian José, v tutovce však mířil jen do boční sítě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    43
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Gól do šatny nakonec přichází, a to v podání hostů! Monreal vyslal po lajně Oyarzabala, jenž se rozhlédl a před branku poslal parádní centr na CRISTINA PORTUGUÉSE, který předběhl Bartru a z voleje prostřelil na patách stojícího Brava.
     
    43
    Sidnei nic neriskoval a před presujícím Guevarou nahrál dozadu Bravovi. Gólman měl čas na rozmyšlení, dlouhým nákopem milimetrově přesně našel Joaquína.
     
    42
    Real Sociedad chce zklidnit hru. Do konce poločasu mnoho času nezbývá a pro oba týmy by gól do šatny znamenal velkou čáru přes rozpočet.
     
    41
    Ofsajd s pořadovým číslem pět. Cristian Portugués zabral příliš brzy, naopak Merinovi se míč zamotal mezi nohama a proto vyprodukoval pas za obranu moc pozdě.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se gólu nebo půjdou celky do kabin za nerozhodného stavu?
     
    39
    Obrovská šance hostujícího mužstva, ale skóre zůstává bezbrankové! Merino ze středu nahrál doprava Portuguesovi, jenž vrátil míč na střed, na hranici šestnáctky Silvovi. Ten ještě vylepšil pozici pro Williana Josého, který střílel do protipohybu gólmana, jenže trefil boční síť!
     
    38
    Tu si vzal na starosti David Silva, hráč, jenž strávil předešlých devět sezón v Manchesteru City a do rodného Španělska se vrátil dohrát kariéru. Centrem našel jenom protivníka.
     
    37
    Faulů zatím mnoho nebylo, teď jeden přišel. Guido Rodríguez ve skluzu zasáhl protihráče, nikoliv balón. Věnoval tak Realu Sociedad standardku.
     
    36
    Claudio Bravo měl co dělat, malá domů od Sidneiho totiž byla velmi nepřesná. Zkušený Chilan zvládl situaci na jedničku, před Oyarzabalem odkopl míč na útočnou polovinu.
     
    35
    S vypětím všech sil ještě Cristian Portugués stihl kulatý nesmysl na hrací ploše. Druhým dotekem naslepo centroval do šestnáctky, Willian José se zapomněl v zadní linii.
     
    34
    David Silva neustál střet s Bartrou. Krajanovi chtěl udělat kličku do protipohybu, ale stoper za sebou nechal nohu, kterou míč vypíchl z pod kopaček protivníka.
     
    33
    Čtvrtý ofsajd v průběhu jednoho poločasu, to je skutečně vysoké číslo. Mikel Oyarzabal nevěřícně kroutí hlavou, avšak i v tomto případě měla pomezní rozhodčí pravdu.
     
    32
    Balón za obranu, vyslaný Morenem, si defenziva Realu Sociedad s přehledem pohlídala. Le Normand si pak vypomohl malou domů.
     
    31
    Pěknou individuální akci předvedl Borja Iglesias. Zleva si sběhl s míčem na střed, přitom dokázal obehrát Elustonda. Zakončení mu ovšem vůbec nesedlo, bránu přestřelil o několik metrů.
     
    30
    Půl hodina zápasu je minulostí. Zatím sledujeme velmi vyrovnaný zápas, v němž těžko určit lepší tým. Největší šanci měl doposud Willian José, který z bezprostřední blízkosti napálil brankáře.
     
    29
    Pravou stranou sprintoval Joaquín. Smůla byla taková, že nahrávka Canalese se točila ven z hřiště, nikoliv dovnitř. Devětatřicetiletý Španěl balón dostihl až za postranní lajnou.
     
    28
    Další, velmi nepovedený cetr, jehož autorem byl Cristian Tello. Sám se pousmál nad skutečností, že překopl vápno, dokonce i autovou čáru.
     
    27
    Útočný faul Williana Josého, jenž byl u nákopu Le Normanda jako druhý. Rychlejšího Bartru pak zezadu zlomyslně podrazil.
     
    26
    Nabil Fékir si narazil s Tellem, aby posléze přenesl hru na Rodrígueze. Jeho centr nebyl vůbec povedený, skončil pouze na horní síti.
     
    25
    Álex Remiro zatím moc práce neměl, kromě zakončení Canalese snad vůbec žádnou. Nyní dobře vyběhl z brány a sebral balón, na nějž pomýšlel Joaquín.
     
    24
    Tak konečně si sudí může alespoň na chvilku odpočinout. Hra se totiž přesunula na útočnou polovinu Betisu. Dalekonosný projektil Tella se mezi tyče nevešel.
     
    23
    Hosté jako by chtěli ženu přítomnou v pozici pomezní rozhodčí zaměstnávat každou minutu. Potřetí v krátkém časovém sledu odmávala ofsajd, v něm se nechal chytit Merino.
     
    22
    Opět v akci rozhodčí na lajně. Tentokráte dobře zaregistrovala předčasný pohyb Porta, avšak akci nechala citlivě dohrát a až po neúspěšné střele zdvihla správně praporek.
     
    21
    Dobré oko pomezní rozhodčí, která zdvihla praporek v momentě, kdy po obranné hlavičce Elustonda chtěl hrát Willian José. V době hlavičky skutečně stál za posledním protihráčem.
     
    20
    A tak může po chvilkové pauze zase kombinovat Betis. Domácí mají velké problémy s překonáváním dobře zorganizované obrany San Sebastianu.
     
    19
    Při autovém vhazování došlo k velkému nedorozumění. Merino v poslední chvíli změnil směr a místo po lajně se stáhl na střed, s čímž házející Moreno nepočítal a míč hodil po lajně do země nikoho.
     
    18
    Hodně odvážný průnik vymyslel pravou lajnou Cristian Portugués. Morena vyzval k souboji jeden na jednoho, který nevyhrál ani neprohrál. Vybojoval aut.
     
    17
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. David Silva hledal za obrannou linií Oyarzabala, jenže ten se rozběhl příliš pozdě, míč mezitím sebral vyběhnuvší Bravo.
     
    16
    Právě Aritz Elustondo teď při sprintu zavrávoral a v jeho výrazu je vidět známka bolesti. To by byla obrovská nepříjemnost, kdyby musel trenér Alguaci stáhnout ze hry obranný pilíř defenzivy.
     
    15
    Obranný odkop Elustonda pohlídala domácí stoperská dvojice s velkým přehledem. Ani Mikel Merino se příliš nehnal do presinku.
     
    14
    Cristian Portugués vymyslel parádní lob za obranu, na který nabíhal Willian José. Střílenému centru pod sebe ale dal velkou výšku a razanci, Bravo jen kontroloval balóm letící do zámezí.
     
    13
    Změna, kombinační hru nyní zkouší praktikovat Real Sociedad. David Silva obral o balón Canalese a na lajně našel pěkným lobem přes protivníka Gorosabela.
     
    12
    Betis nikam nespěchá. Sidnei sice mohl a nejspíše i měl rozehrávat dopředu na volného Morena, avšak dal si na čas a nakonec nahrál ještě za sebe brankáři.
     
    11
    Guido Rodríguez si poradil i se zdvojením. Před balón si dal tělo, otočil se a přihrál dozadu volnému Sidneimu, jenž měl podstatně více prostoru než spoluhráč.
     
    10
    Ani druhý rohový kop neznamenal ohrožení hostující svatyně. Balón opět směřoval na Marca Bartru, který byl dobře postrážen Le Normandem.
     
    9
    Šance také na druhé straně. Nabil Fékir vypálil tvrdý projektil těsně za hranicí šestnáctky, Remiro s přehledem vytěsnil míč nad břevno.
     
    8
    Zničehonic mohl hostující mužstvo poslat do vedení Willian José, a to po výborném pasu Porta z pravé strany. Avšak Bravo střelci dobře zmenšil střelecký úhel a pokus vyrazil.
     
    7
    Dobrou práci v defenzivě odvedl bek Nacho Monreal. Španěl, jenž má zkušenosti i s anglickým fotbalem, protože oblékal barvy Arsenalu, vystihl kličku Tella.
     
    6
    Nejistý obranný zákrok Sidneiho nebyl po zásluze potrestán. Brazilský stoper dostal možnost nápravy, při níž nezaváhal.
     
    5
    Ve sprinterském souboji měl navrch Moreno, avšak jeho soupeř Oyarzabal jej dobře odstavil tělem a nakonec získal kulatý nesmysl pro sebe.
     
    4
    Následoval rohový kop. Sergio Canales posadil centr na hlavu Marca Bartry, jenž v mírném záklonu vysoko přestřelil.
     
    3
    Do útoku se hnal Borga Iglesias, který čeká na svůj první ligový zásah v letošní sezóně. Soka však skvěle zakřižoval Aritz Elustondo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílo-zelených dresech. Fotbalisté Realu Sociedad pro dnešní zvolili dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Bravo – Ruibal, Bartra, Sidnei, Moreno – G. Rodríguez, Canales – Joaquín, Fékir, Tello – Iglesias.
    Náhradníci: Robles, Rebollo – W. Carvalho, Delgado, D. Lainez, Loren, Mándí, A. Sanabria, V. Ruiz, Akouokou, Miranda.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Monreal – Guevara – Portugués, D. Silva, Merino, Oyarzabal – José.
    Náhradníci: Moyà – Aranbarri, Barrenetxea, Guridi, Isak, Januzaj, Bautista, Roberto López, Muñoz, Sagnan, Zubimendi.

    Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porras.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Podobně jako Betis, tak i Real Sociedad určitě musíme řadit mezi kandidáty, kteří by měli bojovat o vstupenku do evropských pohárů pro příští rok. Alguacilova družina má jen o bod méně než její nedělní protivník. První dvě kola s Valladolidem a Realem Madrid skončily remízovým výsledkem, ve třetím pak Real Sociedad zvítězil 3:0 na půdě nováčka z Elche, aby vzápětí ve čtvrtém padl 0:1 s Valencií. V doposud posledním utkání přišel cenný skalp do té doby neporaženého Getafe, to se muselo smířit s porážkou 0:3.
     
    Real Betis

    Úvod sezóny Betisu vychází, dá se říci, podle očekávání. Po pěti kolech mají na kontě devět bodů a momentálně jsou na pátém místě tabulky. Sezóna začala těsným vítězstvím 1:0 v Alavésu, následně přišla domácí výhra 2:0 nad Valladolidem. Poté svěřenci kouče Pellegriniho podlehli kvůli penaltě v závěrečné desetiminutovce 2:3 Realu Madrid, načež prohráli jasně 0:3 v Getafe. Sérii dvou vítězství utnul Betis před reprezentační přestávkou, když zvítězil na půdě trápící se Valencie.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování 6. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Realem Betis a Realem Sociedad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 43. Portugués (Oyarzabal), 74. Oyarzabal (pen.), 88. Januzaj (Isak)

    Karty:   53. Sidnei (RBE), 72. Bartra (RBE) – 87. Isak (RSC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:9. Fauly: 11:18.
    Real Betis: Bravo – Ruibal, Bartra, Sidnei, Moreno (75. Miranda) – G. Rodríguez, Canales (59. W. Carvalho) – Joaquín (58. Loren), Fékir, Tello (75. D. Lainez) – Iglesias (46. A. Sanabria).
    Náhradníci: Robles, Rebollo – W. Carvalho, Delgado, D. Lainez, Loren, Mándí, A. Sanabria, V. Ruiz, Akouokou, Miranda.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Monreal – Guevara (65. Zubimendi) – Portugués, D. Silva, Merino, Oyarzabal (84. Januzaj) – José (69. Isak).
    Náhradníci: Moyà – Aranbarri, Barrenetxea, Guridi, Isak, Januzaj, Bautista, Roberto López, Muñoz, Sagnan, Zubimendi.

    Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porras
    thejrc.org