Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Levante 2:0 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:1 (kon.)
Alavés – Elche 0:2 (kon.) | Huesca – Valladolid 2:2 (kon.) | Real Betis – Real Sociedad 0:3 (kon.)
konec
SD Huesca
2:2 (0:1)
Real Valladolid
Neděle 18.10.2020, 18:30 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:25:12)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:24.
     
    Je konec! Druhý poločas přinesl zajímavou podívanou, hlavně desetiminutovka, ve které padly hned tři góly. Nejprve pokutová kop bezpečně proměnil Waldo Rubio a hosté vedli o dvě branky. O minutu později však bylo sníženo, když se střelou na zadní tyč prosadil Rafael Mir . Domácím se navíc o čtyři minuty později povedlo srovnat. Sandro Ramírez po několika vteřinách dorazil míč za čáru po zákroku gólmana.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ke konci utkání se nám dopřed dostal po delší době Valladolid, který měl nakonec velkou šanci! Marcos André se dostal těsně za hranici šestnáctky, ale svým pokusem tyč těsně minul!
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Pablo Maffeo Becerra se neodhodlal k centru, a tak vrátil míč Jorgemu Pulidovi. Jeho centr ale nebyl dobrý a odhlavičkoval ho první obránce hostí.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Joaquin Fernández (Real Valladolid).
     
    88
    Na dělení bodu to vypadá už hodně. Domácí se snaží, ale gólovku si nevytvořili, zatímco hosté hrozí z protiakcí, ale na branku se také ještě netrefili.
     
    86
    Nacho Martínez táhl akci svého týmu po levé straně, ale k centru se neodhodlal. Poslal jen zpětný pas, načež přišel přízemní centr, na který nikdo nedosáhl.
     
    85
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních pět minut, možná nějaké menší nastavení. Huesca je sice brance blíže, ale stav je stále srovnaný.
     
    84
    Škoda, tomuhle pokusu nechybělo mnoho! Hostující útočník se hnal za obranu, kam na něj mířila přihrávka, ovšem poslední domácí hráč míč zastavil.
     
    83
    Domácí měli výhodu, kterou ale nevyužili k rychlému protiútoku. Nakonec jsme však viděli centr, na který Sandro Ramírez o kousek nedosáhl, byl vyšší.
     
    82
    Domácí hráči zase mají balón na svých kopačkách, ale jsou jen na své obranné polovině. Andrés Fernández se také dotkl míče, poté přišla chyba Huescy.
     
    81
    Jenže tohle byla šance na rozhodnutí dnešního zápasu! Dimitris Siovas se dostal k hlavičce, ale jeho pokus skončil na pravé tyči, škoda!
     
    80
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Waldo Rubio, přichází Raúl García.
     
    79
    Fotbalisté v modrofialových dresech se sice drží na míči, ale do velké šance se nemohou dostat. Roberto dnes navíc opravdu drží svůj tým nad vodou.
     
    78
    Domácí měli k dispozici rohový kop, který byl mířen na přední tyč. Tam jeden z hráčů Huescy upadl, ale za tohle rozhodčí penaltu určitě neodpíská.
     
    77
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Luisinho, přichází Javier Galán.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Borja García, přichází Sergio Gómez.

    Denisa Józsová

    Branky: 52. Mir (Ontiveros), 56. Sandro Ramírez – 35. Bruno González (Plano), 51. Rubio (pen.)

    Karty:   72. Maffeo Becerra (HSC) – 12. Bruno González (RVL), 89. Fernández (RVL)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:24.
    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Luisinho (77. Galán) – Seoane, Mosquera – Ferreiro, B. García (77. Gómez), Ontiveros (56. Sandro Ramírez) – Mir.
    Náhradníci: Fernández Llorente – Insua, Carlos, Gómez, Sandro Ramírez, Escriche, Galán, Valderrama Doménech, G. Silva, Nwakali, I. Doumbia.

    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Bruno González, Aljámik, Nacho Martínez – Alcaraz (63. K. Pérez), Fede (63. Fernández) – T. Villa (75. Weissman), Plano, Rubio (80. Raúl García) – Guardiola (74. Marcos André).
    Náhradníci: Masip – Míchel, Weissman, Orellana, Fernández, K. Pérez, Raúl García, Marcos André, Hervías, Janko, Jota, Mesa.

    Rozhodčí: Figueroa – Martínez, Villate
    thejrc.org