Bologna – Sassuolo 3:4 (kon.) | Spezia – Fiorentina 2:2 (kon.) | Turín – Cagliari 2:3 (kon.)
Udinese – Parma 3:2 (kon.) | AS Řím – Benevento 5:2 (kon.)
konec
Bologna FC
3:4 (2:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 18.10.2020, 12:30Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:27:43)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
     
    Je konec! Sassuolo nakonec zvládlo přestřelku a na půdě Bologni vítězí 4:3. Po deseti minutách se totiž prosadil Soriano! Na jeho zásah bleskově odpověděl hostující Domenico Berardi. Bologna si ale vzala vedení zpět ještě před přestávkou, jelikož se prosadil Svanberg. Po změně stran přidal třetí zásah domácích Orsolini, jenže od té doby už hrálo jen Sassuolo. O čtyři minuty později snížil Djuričič a dvacet minut před koncem vyrovnal Caputo! Rozhodující zásah si pak domácí uštědřili sami, když se do vlastní branky trefil Tomijasu!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hra je přerušena! Federico Peluso na levé straně fauloval Santandera, který se nyní drží za obličej a podle všeho bude potřebovat ošetření.
     
    90+4
    Aaron Hickey nakopl míč na polovinu Sassuola, jenže nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Sassuolo se brání bez větších problémů.
     
    90+3
    Hostující brankář si dal pozor na centr z levé strany a na malém vápně ukryl míč do rukavic. Gólman Sassuola s rozehrávkou spěchat nebude.
     
    90+2
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Gian Marco Ferrari, přichází Federico Peluso.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Sassuolo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, odkud jej bez váhání odkopl dobře postavený obránce.
     
    89
    Sansone získal odražený míč na hranici velkého vápna, jenže dlouho váhal se zakončením a obrana Sassuola tak stačila včas zasáhnout.
     
    88
    Takehiro Tomijasu potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže nikdo v tmavém dresu se do zakončení nedostal.
     
    87
    Santander se při průniku na polovinu Sassuola dopustil útočného faulu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který přerušil hru.
     
    86
    Berardi dostal krásnou přihrávku do pokutového území, jenže musel zakončovat z ostrého úhlu a přízemní ránou minul branku.
     
    85
    Giacomo Raspadori se v pokutovém území zbavil obránce a zakončil levačkou. Jeho dělovka ale prolétla kolem levé tyče.
     
    84
    Santander se hnal za průnikovou přihrávkou za obranu soupeře, jenže v klíčovou chvíli si míč předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal před brankářem.
     
    83
    Exekuce přímého kopu domácího celku se ujal Nicola Sansone, jenže jeho technické zakončení přizvedl jeden z hráčů ve zdi na rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Pedro Obiang.
     
    81
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů vybojoval faul na svou osobu na hranici velkého vápna. Bologna bude zahrávat přímý kop.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. R. Soriano (Palacio), 40. Svanberg (R. Soriano), 61. Orsolini – 19. D. Berardi (Chiricheş), 65. Djuričić (Caputo), 71. Caputo, 78. Tomijasu (vla.)

    Karty:   37. Svanberg (BLG), 74. Skorupski (BLG), 76. M'Baye (BLG) – 75. Kiriakopoulos (SAS)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri (66. M'Baye), Danilo, Tomijasu, Hickey – Orsolini, R. Soriano, J. Schouten, Svanberg (66. Domínguez), Barrow (76. N. Sansone) – Palacio (C) (76. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa – Baldursson, Denswil, Domínguez, M'Baye, Michael, N. Sansone, Ruffo Luci, Santander, Vignato.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (63. K. Ayhan), Chiricheş, G. M. Ferrari (90+2. Peluso), Kiriakopoulos – Bourabia (63. Raspadori), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (82. Obiang), Traorè (63. Maxime López) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Boga, K. Ayhan, Defrel, Magnanelli, Marlon, Obiang, Peluso, Raspadori, F. Ricci, Maxime López.
    ocianews.com