Bologna – Sassuolo 3:4 (kon.) | Spezia – Fiorentina 2:2 (kon.) | Turín – Cagliari 2:3 (kon.)
Udinese – Parma 3:2 (kon.) | AS Řím – Benevento 5:2 (kon.)
konec
Bologna FC
3:4 (2:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 18.10.2020, 12:30Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:27:43)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
     
    Je konec! Sassuolo nakonec zvládlo přestřelku a na půdě Bologni vítězí 4:3. Po deseti minutách se totiž prosadil Soriano! Na jeho zásah bleskově odpověděl hostující Domenico Berardi. Bologna si ale vzala vedení zpět ještě před přestávkou, jelikož se prosadil Svanberg. Po změně stran přidal třetí zásah domácích Orsolini, jenže od té doby už hrálo jen Sassuolo. O čtyři minuty později snížil Djuričič a dvacet minut před koncem vyrovnal Caputo! Rozhodující zásah si pak domácí uštědřili sami, když se do vlastní branky trefil Tomijasu!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hra je přerušena! Federico Peluso na levé straně fauloval Santandera, který se nyní drží za obličej a podle všeho bude potřebovat ošetření.
     
    90+4
    Aaron Hickey nakopl míč na polovinu Sassuola, jenže nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Sassuolo se brání bez větších problémů.
     
    90+3
    Hostující brankář si dal pozor na centr z levé strany a na malém vápně ukryl míč do rukavic. Gólman Sassuola s rozehrávkou spěchat nebude.
     
    90+2
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Gian Marco Ferrari, přichází Federico Peluso.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Sassuolo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, odkud jej bez váhání odkopl dobře postavený obránce.
     
    89
    Sansone získal odražený míč na hranici velkého vápna, jenže dlouho váhal se zakončením a obrana Sassuola tak stačila včas zasáhnout.
     
    88
    Takehiro Tomijasu potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže nikdo v tmavém dresu se do zakončení nedostal.
     
    87
    Santander se při průniku na polovinu Sassuola dopustil útočného faulu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který přerušil hru.
     
    86
    Berardi dostal krásnou přihrávku do pokutového území, jenže musel zakončovat z ostrého úhlu a přízemní ránou minul branku.
     
    85
    Giacomo Raspadori se v pokutovém území zbavil obránce a zakončil levačkou. Jeho dělovka ale prolétla kolem levé tyče.
     
    84
    Santander se hnal za průnikovou přihrávkou za obranu soupeře, jenže v klíčovou chvíli si míč předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal před brankářem.
     
    83
    Exekuce přímého kopu domácího celku se ujal Nicola Sansone, jenže jeho technické zakončení přizvedl jeden z hráčů ve zdi na rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Pedro Obiang.
     
    81
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů vybojoval faul na svou osobu na hranici velkého vápna. Bologna bude zahrávat přímý kop.
     
    80
    Sasuolo zahrávalo další přímý kop. Po chytré exekuci zakončoval ve velkém vápně Berardi, jehož dělovka levačkou skončila těsně vedle levé tyče!
    78. Takehiro TOMIJASU - 3:4
     
    78
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Sassuolo se dostává do vedení a během krátké doby se dostává do vedení! Do pokutového území přiletěl prudký centr z levé strany a TAKEHIRO TOMIJASU si ve skluzu nešťastně vstřelil vlastní branku!
     
    77
    Berardi zabral ve sprinterském souboji na levé straně a ještě udržel míč na hrací ploše. Domácí celek se v posledních minutách prakticky pouze brání.
     
    76
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Musa Barrow, přichází Nicola Sansone.
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Federico Santander.
     
    76
    Další žlutou kartu dostává za faul na unikajícího Berardiho M´Baye.
     
    75
    Kiriakopoulos zbytečně dohrál domácího obránce skluzem a vidí žlutou kartu.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Łukasz Skorupski (Bologna FC).
     
    73
    Domenico Berardi střílel zpoza hranice pokutového území, jenže jeho dělovka tentokrát skončila na hrudi domácího obránce, který míč srazil do autu.
    71. Francesco CAPUTO - 3:3
     
    71
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Sassuolo se nakonec vytoužené branky dočkalo po rohovém kopu! Do vápna přiletěl přízemní centr, který obránce přizvedl jen do vzduchu a FRANCESCO CAPUTO hlavou vyrovnal!
     
    71
    Palacio dostal pěknou přihrávku do běhu, jenže tentokrát se nedostal do velkého vápna, jelikož si míč předkopl jen k prvnímu obránci v bílém.
     
    70
    Palacio kouzlil s míčem na hranici velkého vápna a dostal se k odcentrování. Jeho pobídku ale srazil obránce Sassuola na roh.
     
    69
    Sassuolo se málem dočkalo vyrovnání! Djuričič se u zadní tyče dostal k odraženému míči, jenže Skorupski jeho pohotovou ránu vyrazil!
     
    68
    Hostující Sassuolo se po vstřelení druhé branky nadále tlačí do útoku a snaží se bleskově vyrovnat. Po jednom ze soubojů se strhla potyčka.
     
    66
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mattias Svanberg, přichází Nicolás Martín Domínguez.
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Lorenzo De Silvestri, přichází Ibrahima M'Baye.
    65. Filip DJURIČIĆ - 3:2
     
    65
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Fantastické utkání pokračuje! Hostující celek se bleskově dočkal odpovědi! Po rychlé rozehrávce přímého kopu se v pokutovém území zjevil FILIP DJURIČIČ, který uklidil míč do sítě!
     
    64
    Domácí brankář Skorupski znovu přečetl rozehrávku Sassuola, vystartoval ven z velkého vápna a stačil míč odkopnout do autu.
     
    63
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Kaan Ayhan.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Marlon.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mehdi Bourabia, přichází Giacomo Raspadori.
    61. Riccardo ORSOLINI - 3:1
     
    61
    Bologna právě vstřelila branku!
    Bologna po hodině hry přidává i třetí branku a přibližuje se k triumfu! RICCARDO ORSOLINI si navedl míč do pokutového území a levačkou překvapil hostujícího brankáře!
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme zajímavé utkání. Domácí Bologna sice i po změně stran drží těsné vedení, ale Sassuolo je aktivnější.
     
    59
    Berardi tentokrát poslal průnikovou přihrávku do velkého vápna, ale domácí brankář Skorupski prokázal parádní čtení hry a došel si pro míč.
     
    58
    Na opačné straně se do pokutového území tlačil Domenico Berardi, ale Takehiro Tomijasu jeho průnik zastavil včasným vypíchnutím míče.
     
    57
    Palacio si po rychlém brejku naběhl na přihrávku na levou stranu, jenže jeho technické zakončení skončilo v rukavicích připraveného brankáře.
     
    56
    Svanberg dostal přihrávku na levou stranu, přenechal míč Barrowovi, jehož technický pokus prosvištěl těsně vedle zadní tyče.
     
    55
    Domenico Berardi se s míčem u nohy krásně dostal do pokutového území, kde si udělal prostor, ale jeho ránu na přední tyč domácí brankář vyrazil na roh!
     
    54
    Domenico Berardi dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídku si nenašel nikdo ze spoluhráčů.
     
    53
    Hostující brankář urychlil rozehrávku Sassuola a poslal přihrávku na levou stranu hřiště. Jeho nákop ale nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    52
    Hickey poslal přihrávku do pokutového území, jenže Palacio si míč nedokázal posunout kolem obránce. Domácí hvězda tak rychle o balón přišla.
     
    51
    Palacio dostal přihrávku na levou stranu a dostal se na hranici velkého vápna. Domácí útočník dokonce zakončil placírkou, ale jeho technickou ránu brankář vyrazil.
     
    50
    Aaron Hickey dostal těžkou přihrávku na levou stranu a před napadajícím Berardim opravdu odkopl míč do bezpečí na poslední chvíli.
     
    49
    Sassuolo dokonce zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, nicméně nikdo v bílém nezakončil. Domácí Bologna zatím brání skvěle.
     
    48
    Sassuolo zahrávalo další přímý kop. Centrovaný míč se tentokrát snesl na malé vápno, jenže nikdo v bílém dresu se nyní nedostal ke střele.
     
    47
    Vlad Chiricheş se ujal rozehrávky hostujícího celku na polovině hrací plochy. Jeho nákop přiletěl na pravou stranu, kde se faulem provinil Berardi.
     
    46
    Sassuolo obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nikdo v bílém se do velkého vápna neprobil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější hráči domácího celku. Po deseti minutách se totiž prosadil Soriano! Na jeho zásah bleskově odpověděl hostující Domenico Berardi. Bologna si ale vzala vedení zpět ještě před přestávkou, jelikož se prosadil Svanberg. Do kabin se proto odchází za stavu 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Sassuolo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, odkud jej bez problémů odkopl skvěle postavený Danilo.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Barrow se uvolnil na levé straně a krásným centrem našel Palacia. Hlavička domácího útočníka však skončila v rukavicích brankáře.
     
    44
    Rodrigo Palacio se na pravé straně zbavil obránce a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka skončila na hlavě prvního obránce.
     
    43
    Filip Djuričić poslal přihrávku mezi obránce soupeře, nicméně jeho pobídku přečetl Aaron Hickey a ve skluzu odkopl míč do bezpečí.
     
    42
    Francesco Caputo spěchal za nákopem na hranici velkého vápna, jenže hlavou prodloužil míč jen do prostoru, kde kralovali obránci domácích.
    40. Mattias SVANBERG - 2:1
     
    40
    Bologna právě vstřelila branku!
    Bologna se pět minut před přestávkou znovu prosazuje a bere si zpět ztracené vedení! Po rychlé akci dostal přihrávku na levou stranu MATTIAS SVANBERG a technickou střelou obstřelil brankáře!
     
    39
    Bologna zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v tmavě modrém dresu se do zakončení nedostal.
     
    38
    Domácí brankář si dal pozor na další centr z levé strany hrací plochy a bez problémů schoval míč do rukavic. Bologna může zaútočit.
     
    37
    Berardi si na polovině domácího celku krásně přehodil míč na levačku a zbavil se Svanberga, který jej fauloval za žlutou kartu.
     
    36
    Bologna zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, ale obrana Sassuola dokázala skvěle zasáhnout.
     
    35
    Na opačné straně kouzlil s míčem u nohy aktivní Domenico Berardi, jenže autor vyrovnávací branky svou přihrávkou neoslovil spoluhráče.
     
    34
    Riccardo Orsolini nakopl míč za obranu hostujíího Sassuola, jenže Roberto Soriano na jeho přihrávku nedosáhl. Obětavý zadák míč odhlavičkoval.
     
    33
    Mehdi Bourabia operoval s míčem na levé straně, jenže napadající soupeř jej poslal k zemi. Rozehrávat tak bude hostující celek.
     
    32
    Palacio při dalším útoku doslova zboural svého strážce a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tentokrát bude Sassuolo.
     
    31
    Takehiro Tomijasu nakopl míč na levou stranu, kde se k němu dostal Palacio, jenže jeho klička byla předem čitelná. Zadáci Sassuola tak získali míč pro sebe.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme bojovné utkání. Oba týmy se sice prosadily, ale od té doby tempo hry opadlo.
     
    29
    Takehiro Tomijasu dostal prostor na levé straně hrací plochy, nicméně jeho nákop za obranu Sassuola skončil v autu. Rozehrávat bude hostující celek.
     
    28
    Hostující brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky Sassuola. Jeho nákop na levou stranu si však pohlídal domácí zadák, který míč odehrál do bezpečí.
     
    27
    Rodrigo Palacio poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho pobídka skončila u prvního obránce. Tempo hry nyní pořádně opadlo.
     
    26
    Bologna zahrávala přímý kop z levé strany hrací plochy. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže zadáci Sassuola míč odehráli do bezpečí.
     
    25
    Musa Barrow znovu táhl akci domácího celku po levém křídle. Jeho průnik ale skončil u prvního obránce v bílém dresu, který míč vypíchl do autu.
     
    24
    Caputo dostal krásnou přihrávku do běhu, navedl si míč na hranici velkého vápna, jenže jeho projektil skončil daleko vedle zadní tyčky.
     
    23
    Bologna zahrávala přímý kop. Centrovaný míč se snesl do pokutového území, jenže nikdo z hráčů v dresu domácího celku se do zakončení nedostal.
     
    22
    Barrow skvěle napadal rozehrávku Sassoula, jenže jeho pobídka na hranici velkého vápna následně skončila u zadáků Sassuola.
     
    21
    Hostující brankář si teď zahrál na záložníka a zjevil se snad deset metrů před velkým vápnem.Consigli nakonec dokázal rozehrát konstruktivně.
    19. Domenico BERARDI - 1:1
     
    19
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Sassuolo dokázalo odpovědět opravdu velmi rychle! K překvapivému zakončení z velké dálky se odhodlal DOMENICO BERARDI a technickou střelou uklidil míč k zadní tyči!
     
    18
    Filip Djuričić se krásnou kličkou v pokutovém území zbavil svého strážce a zakončil z ostrého úhlu. Domácí brankář Łukasz Skorupski jeho ránu udržel.
     
    17
    Vlad Chiricheş diriguje rozehrávku Sassuola na polovině hřiště. Zkušený stoper hostujícího celku našel Traorého, který ale neodcentroval.
     
    16
    Hostující celek se dral do útoku pomocí obloučku za obranu domácího mužstva, jenže Berardi svým nákopem nenašel spoluhráče.
     
    15
    Rodrigo Palacio si na hranici velkého vápna našel odražený míč a vypálil z otočky. Jeho prudký projektil prosvištěl nad břevnem hostující svatyně.
     
    14
    Aaron Hickey si dal pozor na nákop za obranu soupeře a vlastní rozehrávkou hledal Barrowa. Druhý jmenovaný se k pobídce nedostal.
     
    13
    Francesco Caputo hlavou prodloužil míč za obranu soupeře, jenže nikdo v modročerveném dresu se k odraženému míči nedostal.
     
    12
    Filip Djuričić si na hranici velkého vápna našel odražený míč a pohotově zakončil. Jeho dělovka ale prosvištěla těsně nad břevnem!
    10. Roberto SORIANO - 1:0
     
    10
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Bologna předvedla fantastickou akci plnou přihrávkou. Na pobídku za obranu si naběhl Rodrigo Palacio, který poslal pobídku na malé vápno a dobíhající ROBERTO SORIANO už měl snadnou práci!
     
    10
    Dalším nedovoleným zákrokem se na polovině Sassuola dopustil Lorenzo De Silvestri. Hlavní rozhodčí jeho úder loktem viděl a přerušil hru.
     
    9
    Takehiro Tomijasu si pohybem řekl o přihrávku na levé křídlo, jenže pobídka jeho směrem byla příliš prudká a míč proskákal až do zámezí.
     
    8
    Mattias Svanberg si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej fauloval. Rozehrávat bude domácí Bologna.
     
    7
    Barrow dostal přihrávku na levou stranu, navedl si míč na hranici velkého vápna, jenže jeho zakončení trefilo jen obránce.
     
    6
    Takehiro Tomijasu se hnal vpřed po levém křídle, jenže Filip Djuričić jeho pohyb vystihl a včasným skluzem odehrál míč mimo hrací plochu.
     
    5
    Andrea Consigli se znovu musel zapojit do rozehrávky Sassuola. Hostující brankář nakopl míč na polovinu soupeře, kde fauloval rozběhnutý Berardi.
     
    4
    Musa Barrow dostal přihrávku na levou stranu, snažil se prodrat do pokutového území, ale jeho centr skončil u obránce.
     
    3
    Andrea Consigli přečetl rozehrávku domácího celku, vyrazil ven z branky a nakopl míč mimo nebezpečný prostor. Bologna ale vlétla do utkání aktivně.
     
    2
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po souboji ve středu hrací plochy ležet a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    1
    Bologna obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže Barrow si nepotykal se zpracováním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na trávníku. Bologna bude hrát v modročerveném, zatímco Sassuolo oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Danilo, Tomijasu, Hickey – Orsolini, R. Soriano, J. Schouten, Svanberg, Barrow – Palacio (C).
    Náhradníci: A. Da Costa – Baldursson, Denswil, Domínguez, M'Baye, Michael, N. Sansone, Ruffo Luci, Santander, Vignato.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Chiricheş, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić, Traorè – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Boga, K. Ayhan, Defrel, Magnanelli, Marlon, Obiang, Peluso, Raspadori, F. Ricci..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Bologna FC

    Domácí Bologna je na tom o něco hůře. Ve třech duelech získala jen tři body a zatím drží třináctou pozici Serie A. V úvodním kole prohrála na půdě AC Milán. Poté doma přehrála 4:1 Parmu, jenže v posledním duelu padla na půdě nováčka z Beneventa. Domácího kouče navíc trápí slabá produktivita. Dnes navíc postrádá zraněného Dijkse i italskou stálici Poliho.
     
    US Sassuolo Calcio

    Hostující Sassuolo zatím prožává parádní ročník Serie A. Po třech zápasech má na svém kontě sedm bodů a zatím drží pátou pozici ligové tabulky. Dnes se navíc může vyšvihnout nahoru. V úvodu sice pouze remizovalo s Cagliari, ale od té doby porazilo Speziu i Crotone výsledky 4:1. Střelecky se navíc daří dvojici Berardi a Caputo.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Bolognou a Sassuolem. Duel začíná ve 12:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. R. Soriano (Palacio), 40. Svanberg (R. Soriano), 61. Orsolini – 19. D. Berardi (Chiricheş), 65. Djuričić (Caputo), 71. Caputo, 78. Tomijasu (vla.)

    Karty:   37. Svanberg (BLG), 74. Skorupski (BLG), 76. M'Baye (BLG) – 75. Kiriakopoulos (SAS)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri (66. M'Baye), Danilo, Tomijasu, Hickey – Orsolini, R. Soriano, J. Schouten, Svanberg (66. Domínguez), Barrow (76. N. Sansone) – Palacio (C) (76. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa – Baldursson, Denswil, Domínguez, M'Baye, Michael, N. Sansone, Ruffo Luci, Santander, Vignato.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (63. K. Ayhan), Chiricheş, G. M. Ferrari (90+2. Peluso), Kiriakopoulos – Bourabia (63. Raspadori), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (82. Obiang), Traorè (63. Maxime López) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Boga, K. Ayhan, Defrel, Magnanelli, Marlon, Obiang, Peluso, Raspadori, F. Ricci, Maxime López.
    thejrc.org