Bologna – Sassuolo 3:4 (kon.) | Spezia – Fiorentina 2:2 (kon.) | Turín – Cagliari 2:3 (kon.)
Udinese – Parma 3:2 (kon.) | AS Řím – Benevento 5:2 (kon.)
konec
Bologna FC
3:4 (2:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 18.10.2020, 12:30Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    78. Takehiro TOMIJASU - 3:4
     
    78
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Sassuolo se dostává do vedení a během krátké doby se dostává do vedení! Do pokutového území přiletěl prudký centr z levé strany a TAKEHIRO TOMIJASU si ve skluzu nešťastně vstřelil vlastní branku!
    71. Francesco CAPUTO - 3:3
     
    71
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Sassuolo se nakonec vytoužené branky dočkalo po rohovém kopu! Do vápna přiletěl přízemní centr, který obránce přizvedl jen do vzduchu a FRANCESCO CAPUTO hlavou vyrovnal!
    65. Filip DJURIČIĆ - 3:2
     
    65
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Fantastické utkání pokračuje! Hostující celek se bleskově dočkal odpovědi! Po rychlé rozehrávce přímého kopu se v pokutovém území zjevil FILIP DJURIČIČ, který uklidil míč do sítě!
    61. Riccardo ORSOLINI - 3:1
     
    61
    Bologna právě vstřelila branku!
    Bologna po hodině hry přidává i třetí branku a přibližuje se k triumfu! RICCARDO ORSOLINI si navedl míč do pokutového území a levačkou překvapil hostujícího brankáře!
    40. Mattias SVANBERG - 2:1
     
    40
    Bologna právě vstřelila branku!
    Bologna se pět minut před přestávkou znovu prosazuje a bere si zpět ztracené vedení! Po rychlé akci dostal přihrávku na levou stranu MATTIAS SVANBERG a technickou střelou obstřelil brankáře!
    19. Domenico BERARDI - 1:1
     
    19
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Sassuolo dokázalo odpovědět opravdu velmi rychle! K překvapivému zakončení z velké dálky se odhodlal DOMENICO BERARDI a technickou střelou uklidil míč k zadní tyči!
    10. Roberto SORIANO - 1:0
     
    10
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Bologna předvedla fantastickou akci plnou přihrávkou. Na pobídku za obranu si naběhl Rodrigo Palacio, který poslal pobídku na malé vápno a dobíhající ROBERTO SORIANO už měl snadnou práci!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. R. Soriano (Palacio), 40. Svanberg (R. Soriano), 61. Orsolini – 19. D. Berardi (Chiricheş), 65. Djuričić (Caputo), 71. Caputo, 78. Tomijasu (vla.)

    Karty:   37. Svanberg (BLG), 74. Skorupski (BLG), 76. M'Baye (BLG) – 75. Kiriakopoulos (SAS)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri (66. M'Baye), Danilo, Tomijasu, Hickey – Orsolini, R. Soriano, J. Schouten, Svanberg (66. Domínguez), Barrow (76. N. Sansone) – Palacio (C) (76. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa – Baldursson, Denswil, Domínguez, M'Baye, Michael, N. Sansone, Ruffo Luci, Santander, Vignato.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (63. K. Ayhan), Chiricheş, G. M. Ferrari (90+2. Peluso), Kiriakopoulos – Bourabia (63. Raspadori), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (82. Obiang), Traorè (63. Maxime López) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Boga, K. Ayhan, Defrel, Magnanelli, Marlon, Obiang, Peluso, Raspadori, F. Ricci, Maxime López.
    ocianews.com