Třinec – Pardubice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 6:1 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 1:0 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 6:1 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 08.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:56:32)
     
    Utkání se odehrálo bez přítomnosti diváků.
     
    Nejlepšími hráči dnešního utkání byli pochopitelně vyhlášeni oba gólmani. Na hostující straně Miroslav Svoboda, na té domácí pak Denis Godla.
     
    Střely na branku: 38 – 25
     
    Je dobojováno. Šedesát minut hry nepřineslo žádnou branku a hned po čtrnácti vteřinách duel ukončil Patrik Zdráhal, který v krásné akci překonal Miroslava Svobodu a rozhodl o tom, že bonusový bod navíc připíše Verva, hosté si ze severu Čech odvezou bod jeden.
     
    Konec zápasu.
    60:14 Patrik ZDRÁHAL - 1:0
     
    60:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. Po čtrnácti vteřinách je hotovo. PATRIK ZDRÁHAL nabral rychlost, na levém kruhu si poslal puk pod nohama hostujícího beka a následně pak napravo zakončil z bekhendu a poslal puk pod víko hostující klece – 1:0. Paradoxně duel s Vítkovicemi rozhodl hráč, který ve Vítkovicích působil. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 37 – 25
     
    Základní hrací doba, která nepřinesla ani jednu branku, o vítězi tedy nerozhodla a na řadě je pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud se ani v nastavené hrací době nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy. Hokejový večer v Litvínově tedy pokračuje dále.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Richard Jarůšek poslal na Gerháta přihrávku, která se ale neujala. Nicméně domácí stále tlačí před hostující klecí, ale Svoboda je proti přesnému zakončení.
     
    59:13
    Demel hledal před brankou hostů Pawla Zygmunta, ale nakonec tato spolupráce nevyšla. Ani tentokráte se tedy skóre na ukazateli měnit nebude.
     
    58:40
    Do konce třetího dějství zbývá už jen něco málo přes minutu a zatím to tedy vypadá, že se půjde do prodloužení. Oba celky se nikam neženou, nechtějí chybovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:37
    Přihrávku Patrika Demela František Gerhát dobře nezpracoval a okamžitě pak mířili hosté zase před domácí branku, ale marně ji dobývali.
     
    57:14
    Ščotka vytěsnil hostující pokus do ochranné sítě a hra je zastavena. Tentokráte se bude vhazovat před Denisem Godlou.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 61. P. Zdráhal (Jarůšek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Trška, Koch, R. Černý, Kubeš – Schleiss (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, M. Kalus – Dočekal, Werbik, Mallet – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

    Rozhodčí: Pilný, Pražák – Šimánek, Zíka
    ocianews.com