Ústí n/L – Třebíč 0:4 (kon.) | Havířov – Kolín 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:4 (po pr.)
Prostějov – Kladno 4:5 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 1:4 (kon.)
Kadaň – Vrchlabí 1:5 (kon.) | Sokolov – Šumperk 8:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 01.12.2020, 18:00Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:47 Michal GUT - 8:1
     
    52:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se dokonce prosazují při vlastním oslabení! Od vlastní modré čáry si to namířil do samostatného úniku MICHAL GUT, který jednoduchým sprintem přejel kolem obránců, načež se dostal až před Altrichtera. Hostující brankář se nechal překonat forhendovou kličkou.
    Asistence: Jakub Konečný.
    48:32 Vojtěch KROPÁČEK - 7:1
     
    48:34
    Baník právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu přichází další trefa Baníku! Nyní si slabší chvilku vybral hostující brankář Peksa, kterému se nepovedlo zachytit kotouč na hokejku. Za jeho svatyní se k puku dostal Osmík, který ho nabídl do předbrankového prostoru, kde se prosadil VOJTĚCH KROPÁČEK.
    Asistence: Martin Osmík, František Klejna.
    47:02 David SÝKORA - 6:1
     
    47:02
    Baník právě vstřelil branku!
    Tady se schyluje k pořádné demolici, domácí vedou opět branek! Kadlec měl hodně prostoru k zavezení kotouče do pásma soupeře, kde ideálně přenechal puk za sebe. Tam si sjel obránce DAVID SÝKORA, který složitým bekhendem přeci jenom propasíroval kotouč do bližší šibenice.
    Asistence: Martin Kadlec, Otakar Šik.
    42:35 Martin OSMÍK - 5:1
     
    42:35
    Baník právě vstřelil branku!
    Další rychlá kombinace domácích končí pátým přesným zásahem! Za brankou soupeře to senzačně provedl Vildumetz, který zadovkou našel před brankou svého kolegu Kropáčka. Druhý jmenovaný ještě přiťukl do palebné pozice na MARTINA OSMÍKA, který ránou švihem vyzrál na Peksu.
    Asistence: Vojtěch Kropáček, Tomáš Vildumetz.
    33:42 Otakar ŠIK - 4:1
     
    33:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru! Baník se dlouhou dobu nemohl dostat k ničemu nebezpečnému, nakonec to ale velice dobře vyřešil Kadlec, který nabízel kotouč do mezikruží. Tam se dokonale povedlo nastavit hokejku OTAKARU ŠIKOVI, který tečí překonal marně se natahujícího Peksu.
    Asistence: Martin Kadlec, Michal Gut.
    22:50 Tomáš VILDUMETZ - 3:1
     
    22:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ VILDUMETZ se po pravém křídle dostal do útočného pásma, kde se nejprve dostal k prvnímu zakončení, načež měl prostor i k bekhendové dorážce. Peksa určitě nemá čisté svědomí, druhé zakončení protihráče se určitě dalo chytit.
    Asistence: Martin Osmík, Denis Zeman.
    17:08 Otakar ŠIK - 2:1
     
    17:08
    Baník právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce domácích vrací Baníku vedení! OTAKAR ŠIK se u pravého mantinelu zmocnil kotouče, se kterým poté neohroženě dojel až do mezikruží, kde měl trestuhodně příliš prostoru. Domácí forvard to nakonec zkoušel střelou zápěstím, na kterou hostující brankář Peksa nakonec nedosáhl.
    Asistence: Michal Gut, Martin Kadlec.
    08:48 Jan MILFAIT - 1:1
     
    08:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná individuální akce končí vyrovnávací brankou! JAN MILFAIT se z vlastního pásma vydal do toho opačného, kde si navíc prohodil kotouč mezi dvojicí protihráčů. Poměrně jednoduše se dostal až před domácího brankáře Cichoně, kterého pokořil naprosto ukázkovou kličkou do bekhendu.
    Asistence: Tadeáš Jaroš, Petr Kratochvíl.
    02:29 Marek ŠVEC - 1:0
     
    02:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Na první branku jsme nemuseli dlouho čekat! Sokolov se znovu nastěhoval na druhou stranu, kde jsme sledovali střelu od modré čáry v podání Rulíka. Peksa vyrážel pouze před sebe, kde se ovšem nacházel domácí MAREK ŠVEC, který pohodlně zametl kotouč za bezmocného brankáře hostů.
    Asistence: Adam Rulík, David Tůma.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 3. Švec (A. Rulík, D. Tůma), 18. Šik (Gut, M. Kadlec), 23. Vildumetz (Osmík, D. Zeman), 34. Šik (M. Kadlec, Gut), 43. Osmík (Kropáček, Vildumetz), 48. Sýkora (M. Kadlec, Šik), 49. Kropáček (Osmík, Klejna), 53. Gut (Konečný) – 9. Milfait (Jaroš, P. Kratochvíl)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – J. Pohl (A), Houdek, A. Rulík, D. Zeman, Klejna, Kadeřávek, Sýkora – Konečný (A), Kverka, Prymula – Šik, Gut, M. Kadlec – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Osmík, Vildumetz, Kropáček.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (49. Altrichter) – Kabelka, Gewiese (C), Nepokoj, Weintritt, Dosek, Ševčík, Věntus – P. Kratochvíl, Milfait (A), Jaroš (A) – Kučera, Baláž, Krejčiřík – Krč, Tadeáš Král, Spratek – Danielčák, Hroch, Blaško.

    Rozhodčí: Zubzanda, Bejček – Štofa, Horažďovský
    thejrc.org