Salzburg – Lok. Moskva 2:2 (kon.) | Real Madrid – Šachtar 2:3 (kon.) | Bayern – Atlético 4:0 (kon.)
Inter – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Manchester City – Porto 3:1 (kon.) | Olympiakos – Marseille 1:0 (kon.)
Ajax – Liverpool 0:1 (kon.) | Midtjylland – Atalanta BC 0:4 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
2:2 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Středa 21.10.2020, 18:55 • Red Bull Arena, Salzburg • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Salzburg vstoupil do druhého poločasu tím nejlepším možným způsobem, neboť se dostal do kýženého vedení. O pár desítek vteřin později nebyl daleko od třetí branky, tentokráte pouze do tyče zakončoval Daka. Lokomotivu se ve druhém dějství směrem dopředu nedařilo, avšak ojedinělá šance přesto skončila v domácí brance, přičemž nerozhodný výsledek vydržel až do konečného hvizdu. (20:45:34)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:0. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:16.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Daka mohl být hrdinou zápasu! Domácí forvard se řítil sám na brankáře, jenomže Guilherme proti němu vyběhl a šanci zneškodnil.
     
    90+3
    Kamano se uvnitř pokutového území dral do zakončení, jenomže do něj obětavě skončil protihráč, který střelu zablokoval. Vzápětí Salzburg vybojoval aut.
     
    90+1
    Lokomotiv si po hodně dlouhé době vybojoval standardní situaci, která ovšem doputovala pouze na hlavu Szoboszlaie. Ruský celek přesto zůstává u míče.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále usilují nad třetí brankou. Zcela určitě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    87
    Místo rohového kopu jsme tedy sledovali odkop od branky, o což se zapříčinil brankář Guilherme. Jeho nabídka měla najít Ze Luíse, nakonec tomu tak ale nebylo.
     
    86
    Lokomotiv si i tentokráte poradil s útočnou akcí svého soupeře, jenomže daleko s míčem se nedostal. To vedlo k centru, který ovšem dokázal odvrátit Ćorluka.
     
    85
    Daka měl na levém křídle celkem dost prostoru, jenomže svůj prudký centr poslal pouze do rukavic připraveného Guilhermeho, který pro změnu předvedl vysoký odkop.
     
    84
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Zlatko Junuzović, přichází Noah Okafor.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, výsledek je i nadále nerozhodný. Lokomotiv by bod zřejmě bral, to samé se nedá říct o domácích.
     
    82
    Szoboszlai poslal do pokutového území nadýchaný bochánek, na který si dokázal naskočit Ramalho. Prodloužení nebylo přesné, navíc na zemi skončil Živogljadov.
     
    81
    Navíc se do rozehrávky znovu zapojil také brankář Stankovic, který pouze vracel proti noze na Wöbera. Po jeho dlouhém pasu ve vzduchu fauloval Beriša.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Daniil Kulikov (FK Lokomotiv Moskva).
     
    79
    Rakouský celek kombinoval kousek od středového kruhu, načež se celkem pohodlně dostal na druhou stranu. Tam Ramalho ještě zkoušel najít kolegu Okugawu.
     
    78
    Živogljadov si hodil míč na levou nohu, načež se pokoušel odcentrovat do domácí šestnáctky. Na samotné hranici zakročil Ramalho, který odvracel do bezpečí.

    David Suchý

    Branky: 45. Szoboszlai (Junuzović), 50. Junuzović (Daka) – 19. Éder (Žemaletdinov), 75. Lisakovič (Živogljadov)

    Karty:   41. Szoboszlai (SLZ) – 80. Kulikov (LMO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:0. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:16.
    FC Red Bull Salzburg: Stankovic – Vallci, Ramalho, Wöber, Ulmer (C) – Mwepu, Junuzović (84. Okafor), Camara (73. Okugawa), Szoboszlai – Daka, S. Koïta (53. M. Beriša).
    Náhradníci: Miguel, Walke – Ashimeru, M. Beriša, Farkas, Kristensen, Okafor, Okugawa, Onguéné, Solet.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Cerqueira, Ćorluka (C), Rybus – Žemaletdinov (63. Kamano), Krychowiak, Kulikov, An. Mirančuk (69. Lisakovič) – Éder (69. Luís), Smolov (62. Rybčinskij).
    Náhradníci: Kočenkov, Kasjaněnko – Rybčinskij, Lisakovič, Lyscov, Kamano, Černyj, Josifov, Luís, Muchin, Titkov, Siljanov.

    Rozhodčí: Gözübüyük – van Zuilen, Balder (všichni Nizozemsko)
    bahis siteleri