Jihlava – Blansko 1:4 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
1:4 (0:2)
FK Blansko
Pátek 20.11.2020, 13:30 • Stadion v Jiráskově ulici, Jihlava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Tři body pro Blansko jsou definitivou. Na dlouhý centr si naběhl LUKÁŠ KANIA, který viděl, že brankář Lumír Číž také vyběhl z branky a šel směrem k míči. Nechal tak vzpomenout na dloubák Karla Poborského z Eura 1996 proti Portugalsku a domácího gólmana úspěšně přeloboval.
     
    58
    Jihlava právě vstřelila branku!
    O zápletku je postaráno hned čtyři minuty po třetím gólu Blanska. LUIS ALDAIR CABEZA ARROYO se dostal na malém vápně k míči a z této pozice už pro něj bylo lahůdkou zakončit do volné části branky. Šikovný čtyřiadvacetiletý Ekvádorec se tak raduje z druhé branky v sezoně.
     
    54
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Nechci být špatným prorokem, ale myslím si, že o osudu zápasu je rozhodnuto. Na stadionu v Jiráskově ulici vysvitlo sluníčko, ale to je tak jediné, co může domácí příznivce těšit. Blansko je totiž nesmírně efektivní. Když LUKÁŠ KANIA dostal míč na levé straně vápna, udělal tři rychlé kroky blíže k brance a poté napral míč pod horní tyč mimo dosah bezmocného Číže. Hosté jsou blízko druhým třem bodům v soutěži.
    40. Ondřej SUKUP - 0:2
     
    40
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla fotbalová paráda, o tom žádná. ONDŘEJ SUKUP převzal těsně před vápnem přihrávku od Žáka, opřel se z první do míče a trefil přesně levou šibenici branky Lumíra Číže. Brankář Jihlavy se vzduchem proplachtil marně a hosté tak ukazují, že v posledních zápasech venku hrají velmi dobře!
     
    32
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Ani na jedné straně zatím nebyla k vidění vážnější šance. Prakticky první pořádná střela na branku tak končí gólem! FILIP ŽÁK převzal na levé straně pokutového území balon, který k němu srazili domácí hráči, a napřáhl ke střele na vzdálenější tyčku, po které se Číž natahoval marně.

    Tomáš Lysý

    Branky: 58. Arroyo – 32. Žák, 40. Sukup, 54. Kania, 87. Kania

    Karty:   65. Štefánek (JIH) – 60. Štrbák (BLA), 84. Lahodný (BLA)


    FC Vysočina Jihlava: Číž – T. Vlček, Štefánek, Křišťál – Lacko (C), Červ, Horák (46. Klobása), Tureček (46. Peřina), T. Svoboda (61. Ševčík) – Smejkal, Arroyo (83. Křivánek).
    Náhradníci: Jágrik – Pojezný, Peřina, Klobása, Ševčík, Křivánek, Havlín.

    FK Blansko: Halouska – Sukup, Vincour, Štrbák (C), Klusák – Vasiljev (75. Martin Holek), Kopičár (88. Přerovský), Lahodný, Kania (87. Helebrand) – Harba – Žák.
    Náhradníci: Maňák – Ilko, R. Buchta, Helebrand, Martin Holek, J. Šašinka, Přerovský.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Radek Kotík, Radim Dresler
    bahis siteleri