Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:3 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:3 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Berani Zlín
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 12.01.2021, 17:00 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké úterní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy PSG Berani Zlín a Bílí Tygři Liberec v rámci dohrávky dvanáctého kola.
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté dnes domácího Zlína na tom nejsou moc dobře, po špatných výsledcích vypadli z míst, která znamenají vyřazovací boje. Nyní je najdeme v tabulce na předposlední třinácté příčce se ziskem sedmadvaceti bodů, které posbírali za devět výher a jednadvacetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Zlínští Berani naposledy zvítězili na začátku ledna, kdy v Mladé Boleslavi brali těsnou výhru 1:0. Pak ale přišly dvě prohry v řadě za sebou s brněnskou Kometou. Nejprve 0:3 a v dalším duelu těsně 4:5. Naposledy pak nestačili na českobudějovický Motor, jenž doma zvítězil 3:1. Zlínští by tak rádi protrhli třízápasový půst a chtějí zapsat znovu nějaké body. Ovšem proti Bílým Tygrům z Liberce je nečeká žádná lehká práce.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek 6+16
    Pavel Kubiš 6+6
    Jakub Herman 4+8
     
    Bílí Tygři Liberec

    Hosté ze severu Čech jsou na tom totiž podstatně lépe a ti naopak tabulkou stoupají vzhůru. Liberečtí se v současné době nacházejí na pátém místě a už jsou kousek od pozic, které znamenají postup rovnou do čtvrtfinále play-off. Na čtvrtou příčku mají ztrátu pěti bodů. Dosud zapsali třiapadesát bodů za osmnáct výher a dvanáctkrát pak prohráli. Liberečtí Bílí Tygři zakončili starý rok porážkou s Mladou Boleslaví, se kterou doma padli 0:2. V novém roce ale ještě nenašli přemožitele, ve čtyřech duelech po sobě totiž neztratili ani bod. 3:1 vyhráli na půdě Sparty Praha, 4:1 pak ve Vítkovicích. Následovala vysoká výhra nad Českými Budějovicemi, a sice 7:0 no a naposledy pak 2:0 vyhráli v Třinci. I dnes se budou snažit o další úspěch a budou plnit roli favorita. Uvidíme, zda ji naplní nebo zda Zlín svého soupeře potrápí.

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Birner 8+17
    Radan Lenc 11+12
    Jaroslav Vlach 10+10
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly jednou, v Liberci bral Zlín tři body po výhře 4:2. Liberec tak svému soupeři má dnes co oplácet.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli šíření nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Řezníček, Gazda, Žižka (C), Ferenc, M. Novotný, Nosek (A), Suhrada – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Köhler, Honejsek, Dufek – Okál, Herman, Šlahař – Sebera, P. Sedláček, Fryšara.

    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Kolmann, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Štibingr, Kunst – Birner (A), A. Musil, Lenc – Průžek, Bulíř, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – Šír, Najman, D. Špaček.

    Rozhodčí: Kika, Pilný – Bryška, Lederer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté se hned po zisku puku nastěhovali poprvé do pásma Zlína a hned donutili Daniela Hufa k zákroku. Hra je tedy přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:24
    Adam Musil se dostal k odraženému kotouči a hned u bližší tyče vystřelil, ale Huf puk vytěsnil mimo ohrožení své branky a Berani po chvilce otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    00:55
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    01:06
    Hosté jako první mají k dispozici přesilovou hru, když na dvě minuty pyká Tomáš Žižka, jenž vyhodil kotouč mimo hrací plochu. Domácí se ale hned po vhazování před Hufem osvobodili.
     
    01:48
    Radovan Pavlík hledal přihrávkou na pravé straně Jaroslava Vlacha, ten ale pálil vedle Hufovy brány.
     
    02:07
    Radan Lenc dostal přihrávku na levou stranu prostoru mez kruhy a poté se opřel do střely, která pak orazítkovala zadní mantinel. Následně pak se Zlín opět osvobozuje.
     
    02:55
    Zlínští Berani jsou v plném počtu.
     
    03:23
    Lukáš Derner bojoval u mantinelu o kotouč, na který nakonec nedosáhl a domácí pokračovali dále před branku Jaroslava Pavelky, ten ale mohl být v klidu, neboť na něho nešla žádná střela.
     
    04:17
    Nyní pálil od modré čáry Daniel Gazda, ale s jeho pumelicí si Pavelka poradil. Nicméně domácí celek stále drží puk a kombinuje před jeho brankou.
     
    05:19
    Bílí Tygři se vydali opět do útoku, kde ale pozorná obrana Zlína zastavila jejich snah ohrozit Hufovu branku. Ten poté sklapl betony a kotouč ukryl mezi nimi. Hra je pozastavena.
     
    05:39
    Daniel Huf se nyní zaskvěl, když se do jeho těsné blízkosti sjel Michal Bulíř a pohotově zakončil. Jenže domácí brankář vytasil pohotový zákrok a podržel svůj tým!
     
    06:29
    Domácí jsou znovu pod menším tlakem Liberce, ten se nakonec nedostal do zakončení a domácí znovu získávají puk na svou stranu.
     
    06:59
    Obrana Liberce svého soupeře zastavila už ve středním pásmu a nepustila ho do blízkosti Jaroslava Pavelky. Ten tak ve své brance znovu nemusel do akce.
     
    07:15
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:38
    Petr Jelínek byl dalším hostujícím hráčem, který na Hufa nebezpečně dotíral. Brankář Beranů však znovu kryje puk a dostává ho pod lapačku. Poté hru raději pozastavuje.
     
    07:56
    Nyní byli po delší době aktivní domácí hráči, Jan Dufek se natlačil před Jaroslava Pavelku, jeho projektil ale za zády libereckého brankáře neskončil.
     
    08:25
    A na druhé straně musel hasit další nebezpeční Daniel Huf, jenž letící pokus Jelínka srazil do ochranné sítě.
     
    09:17
    Radan Lenc za brankou soupeře vybojoval puk a dostal se s ním před Hufa, tam byl ale cloněn beky Zlína, takže se mu nepovedlo jakkoli vystřelit.
     
    09:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Michal Birner – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jiří Průžek.
     
    10:02
    Domácí mají svou první přesilovou hru a hned ohrozili Pavelkovu klec. Ten musel pohlídat svou pravou tyč, aby kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    10:36
    Po zisku puku ho hosté vyhodili až před Daniela Hufa a šetří tak další cenné vteřiny ze své početní nevýhody. Berani zakládají další akci od svého brankáře.
     
    11:20
    Prudká rána Řezníčka končí opět u Pavelky a je tu další osvobození Liberce, který posílá touš daleko od své branky.
     
    11:50
    Liberec je v plném počtu.
     
    12:09
    Matěj Sebera byl sice tísněn soupeřem, přesto z úhlu vystřelil a puk, který mířil ke vzdálenější tyči, nakonec skončil vedle ní. Nicméně stále pokračuje zlínská akce.
     
    13:08
    Další zlínský náznak akce, hosté ale vše dobře jistili a dostali puk do neutrální zóny. Poté budou pokračovat dále do útočné akce.
     
    14:02
    Ronald Knot se dostal ke střele z dálky, ale s ní si zase poradil Daniel Huf. Po zisku puku šli dopředu zase Berani, ale před Pavelkou nic nevymysleli.
     
    14:20
    Jaroslav Vlach se dostával do samostatného úniku, ale nemohl vystřelit. Zastavil ho hvizd jednoho z čárových sudích, kteří viděli jasné ofsajdové postavení. Hra je tedy vykázána do středního pásma a po reklamní pauze se tam bude vhazovat.
     
    14:42
    Po nepřesné střela Jaroslava Vlacha získali kotouč domácí hráči a hned se s ním dostali do útoku.
     
    15:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Převahu měl od úvodních minut sice Liberec, v šestnácté minutě ale otevírají účet zápasu domácí Berani. David Nosek od mantinelu poslal puk do mezikruží, kde si ho našel TOMÁŠ FOŘT, který dokázal trefit částečně odkrytou Pavelkovu klec – 1:0. Asistence: David Nosek.
    15:08 Tomáš FOŘT - 1:0
     
    15:53
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., podrážení).
     
    16:45
    Lukáš Vopelka se dostal ve vlastním oslabení ke střele před Pavelkou, nakonec ho ale příliš neohrozil. Hosté poté po převzetí gumy pádí do útočné akce.
     
    17:28
    Hostům se přesilová hra moc nedaří, nemohou najít střeleckou pozici, ze které by mohli srovnat. Naopak domácí se dobře brání a zase vyhazují až před Pavelku.
     
    17:53
    Zlín je v plném počtu.
     
    18:09
    Lukáš Vopelka dostal puk do blízkosti Pavelky, kde ho poté Fořt z první chtěl uklidit k bližší tyči, ale hostující brankář si poradil a zakročil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Radan Lenc si sjížděl před Daniela Hufa, přihrávku ale nedostal. Poté to od modré čáry zkusil Mislav Rosandić, ale i s jeho pokusem si Huf poradil.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., držení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní měli převahu hosté, ale do vedení se v šestnácté minutě dostali domácí hráči, když se z prostoru mezi kruhy prosadil Tomáš Fořt a zaskočil tak favorita z Liberce. Po vstřelené brance pak o sobě Zlín dával více vědět a tlačil se před Pavelku, který ale další pokusy zastavil. Nenudil se Ani Daniel Huf, jenž zatím vychytal všechny nebezpečné liberecké střely a drží čisté konto.
     
    Střely na branku: 6 – 14
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Liberečtí dohrávají svou přesilovku, kterou zastavila první siréna a už se tlačí do útočného pásma před branku Daniela Hufa.
     
    20:42
    Jenže domácí zastavili snahu hostů skórovat a poté se dokázali osvobodit a šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    21:41
    Zlín je v plném počtu.
     
    21:59
    Jan Šír bojoval u mantinelu o kotouč, ale nakonec ho získal soupeř. Zlínští po chvilce chtěli otočit hru, ale hosté je o puk připravili a do akce šel zpět Liberec.
     
    22:19
    Daniel Huf si připsal další dobrý zákrok po jedovce Ronalda Knota od modré čáry. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    22:54
    Postavení mimo hru zastavilo zlínské hráče a ta je vykázána do středního pásma. Vhazovat se bude blíže liberecké brance.
     
    23:55
    Tomáš Fořt zpětnou přihrávkou dostal puk na obránce Zlína a ten poté zatáhl hru do pásma soupeře. Jenže tam si ho u zadního mantinelu převzal Jaroslav Pavelka a dostává ho na hokejky svých spoluhráčů.
     
    25:02
    Domácí udrželi útočnou třetinu a nadále kombinovali před libereckou klecí, ale nedokázali Pavelku ohrozit. Podobně si pak počínali hosté před Danielem Hufem.
     
    25:32
    Jaroslav Pavelka nyní zakročil proti jedovaté střele Jiřího Suhrady a notně svůj tým podržel. Poté před dotěrnými domácími hráči hru raději nechal pozastavit.
     
    26:03
    Liberečtí se nemohou zatím dostat k vyrovnání, jejich aktivní hru velmi dobře napadají domácí hráči a stále tak drží nejtěsnější možný náskok.
     
    26:42
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Hanousek.
     
    26:42
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:31
    Kombinace zlínských hráčů byla zastavena soupeřem a Liberec se poté okamžitě osvobozuje.
     
    28:19
    Liberečtí opět nepustili soupeře do ohrožení Pavelkovy branky a po zisku puku ho vyhodili až před Daniela Hufa. další cenné vteřiny tak ukrojili z početní nevýhody.
     
    28:42
    Liberec je v plném počtu.
     
    29:01
    Radanu Lencovi se otevřel prostor před Hufem a okamžitě zakončil. Ale domácí brankář si poradil a kotouč po jeho pokusu zkrotil a zastavil.
     
    29:25
    A další pokus hostů, tentokráte to před Danielem Hufem zle počínal Michal Birner, ale i s jeho ránou si domácí brankář poradil a nepustil puk za svá záda.
     
    30:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po chybě Jana Dufka, který neudržel puk a ten se dostal k Jiřímu Průžkovi, hosté skórují. Průžek našel na pravé straně volného DÁVIDA GRÍGERA, jenž se při střele do odkryté domácí klece nemýlil – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jiří Průžek.
    30:14 Dávid GRÍGER - 1:1
     
    31:25
    Pavel Kubiš se natlačil do mezikruží, ale jeho pokus se mezi tři liberecké tyče nevešel. Záhy pak hosté okamžitě otočili hru na opačnou stranu.
     
    32:20
    Z levé strany vystřelil Lukáš Derner a jeho pokus poté pokryl opět Daniel Huf. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    32:28
    Nahození puku od modré čáry Daniel Huf moc dobře viděl a znovu kryje puk a zastavuje hru. Další buly bude zase po jeho pravé ruce.
     
    32:53
    Berani komplikují Liberci cestu ze soupeřova pásma do útočné akce. Nyní se to už hostům povedlo a před Hufem se na chvíli usadili.
     
    34:04
    Levý beton Daniela Hufa byl po střele Ronalda Knota z pravého kruhu na místě a brankář Zlína zapisuje další hodně důležitý zákrok.
     
    35:45
    Hosté se dostali k dalšímu zakončení a po něm zazvonila tyč Hufovy branky!
     
    36:22
    Po tlaku Liberce se zase do útočné akce dostali Berani a před Pavelkou vystřelil Pavel Kubiš, ovšem jeho pokus šel jen vedle vzdálenější tyče.
     
    37:04
    Jaroslav Vlach nebyl puštěn ke střele, když ho zastavil Ferenc. Následoval další pokus hostů, který kryje Daniel Huf a znovu přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    37:34
    Tomáš Fořt viděl mezi kruhy volného Matěje Seberu, tam poté poslal kotouč, ale druhý jmenovaný nezakončil přesně.
     
    38:16
    Na druhé straně obkroužil branku Radan Lenc, ale na Daniela Hufa nevyzrál. Následovala ztráta kotouče a Zlín mířil zase směrem před Jaroslava Pavelku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Nahození od modré čáry z hole Jakuba Ference nikdo z jeho spoluhráčů netečoval před Pavelkou, před kterým vznikla skrumáž. V ní se ale nejlépe zorientoval právě on a puk posílá do neutrální zóny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm se hostům povedlo vyrovnat, když se střelou do odkryté Hufovy klece trefil Dávid Gríger a začínalo se znovu od začátku. Do konce prostřední části hry už ale žádný gól nepadl a tak nás ještě čeká hodně zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 23
     
    Další třetina začne přibližně v 18:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Hosté se v úvodu třetí třetiny natlačili před branku Daniela Hufa, ale nepovedlo se jim dobře zakončit. Domácí pak hned otočili hru na druhou stranu.
     
    40:42
    Michal Birner se na pravé straně dostal k zakončení, jeho pokus byl ještě tečován a Daniel Huf má další zákrok.
     
    42:17
    Michal Bulíř střílel takřka od modré čáry a jeho prudkou ránu vykryl znovu zlínský brankář, jenž svůj tým podržel a nechal hru pozastavit.
     
    42:49
    Liberečtí si vypracovali další šanci, pokus Jaroslava Vlacha se ale mezi tři tyče nevešel. Nyní jdou do akce Zlínští, kteří se už blíží k liberecké brance.
     
    43:30
    Matěj Sebera se dostal do blízkosti Jaroslava Pavelky, ale nepřekonal ho. Na druhé straně pak musel do zákroku také Huf, jenž uspěl proti Bulířovi.
     
    43:52
    Pavelka pomohl u vlastní branky s rozehrávkou puku a ten nyní mají hosté, kteří se derou do další útočné akce před Daniela Hufa.
     
    44:33
    Zakázané uvolnění Zlína stěhuje hru před Daniela Hufa, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    45:06
    Liberečtí od vlastní branky šli do další útočné akce, ale po střele Jana Šíra končí puk v lapačce zlínského brankáře Daniela Hufa a hra je opět pozastavena.
     
    45:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení poprvé na svou stranu a obrat je na světě. Michal Birner uspěl na vhazování na levém kruhu, poté puk posunul do mezikruží, kde se pořádně napřáhl PETR KOLMANN, jehož dělovka málem protrhla síť ve zlínské brance – 1:2. Asistence: Michal Birner.
    45:32 Petr KOLMANN - 1:2
     
    46:35
    Berani se nyní znovu museli bránit v akci Liberce, který ještě více ožil. Jaroslav Vlach pak nadvakrát nepřekonal Daniela Hufa, jenž puk ukrývá do lapačky.
     
    46:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:29
    David Nosek dobře bránil hostujícího útočníka, ale domácím se nepovedlo dostat puk ven z pásma, místo toho ho má v rukavici Huf a zastavuje hru.
     
    48:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dávid Gríger – 2 min., podrážení).
     
    48:27
    Jakub Herman se dostal do prostoru mezi kruhy, ale přihrávka k němu nešla. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    48:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Znovu je ve Zlíně vyrovnáno. Fryšara poslal puk na modrou čáru, odkud MARTIN NOVOTNÝ vyslal pořádnou pumelici a po ní propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Po využité přesilovce Beranů se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Štěpán Fryšara.
    48:46 Martin NOVOTNÝ - 2:2
     
    50:46
    Jsme za polovinou třetí třetiny a oba celky se snaží strhnout vedení na svou stranu, oba gólmani jsou však proti.
     
    51:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:02
    Vopelka se dostal ke střele z levé strany a tu pokryl Jaroslav Pavelka. Po ní raději nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:27
    Domácí od své branky zakládají další přesilovkovou akci, Liberec se zatím dobře brání a pokouší se co nejrychleji posílat puky až před domácí klec.
     
    52:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda Beranů a ti jdou opět zpět do vedení. K odraženému puku se v prostoru mezi kruhy dostal DAVID NOSEK a jeho tvrdá rána se zastavila až v síti Jaroslava Pavelky – 3:2. Bez asistence.
    52:56 David NOSEK - 3:2
     
    53:15
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    53:36
    Domácí se dostali do další šance, Pavelka musel být mezi třemi tyčemi hodně pozorný. Poté hosté vytěsnili puk do středního pásma a míří na druhou stranu.
     
    54:30
    Liberečtí spěchají do další akce před brankou Beranů, ovšem obrana Zlína je pozorná a celou slibně se rodící akci zastavila. Domácí pak jdou zase před Pavelku.
     
    55:47
    Ronald Knot střílel od modré čáry, jeho pokus pak tečoval před Danielem Hufem Michal Birner, ale i s touto situací si domácí brankář poradil.
     
    56:50
    Tygři se ubránili domácí akci a hned se natlačili před Hufa, jenž sklapnutím betonů pokryl další střelecký pokus. Hra je zase zastavena a buly bude na levém kruhu.
     
    57:12
    Další střelu od modré čáry chytá Huf a raději pak zase vše uklidňuje přerušením hry.
     
    57:48
    Pavel Kubiš mohl rozhodnout, jeho štiplavá střela zblízka ale nechala vyniknout Jaroslava Pavelku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min., podrážení).
     
    58:31
    Krušné chvíle pro domácí. Bedřich Köhler zbytečně oslabil svůj tým a poslal Zlín do čtyř. Nyní si hosté berou oddechový čas a dá se očekávat, že odvolají Pavelku z branky.
     
    58:31
    Pavelka je z klece venku a hosté to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Přesilovka hostů je využita a Tygři jsou zpět ve hře o body. Odvolání brankáře se tedy vyplatilo. MICHAL BULÍŘ sklepl odražený puk od plexiskla za brankou Zlína do volného prostoru u pravé tyče Hufa a začíná se od začátku – 3:3. Asistence: Jaroslav Vlach a Michal Birner.
    58:54 Michal BULÍŘ - 3:3
     
    59:35
    Hosté vycítili šanci a znovu se dostali do šance, ale ta končí zmarem. Už to vypadá, že zápas dojde minimálně do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Zápas v řádné hrací době nenašel vítěze, a tak se bude prodlužovat. Pokud ani nastavená hrací doba nerozhodně, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:35
    Radan Lenc se natlačil do blízkosti Hufa, ale ten jeho zakončení dobře viděl a zakročil. Hra je přerušena, buly po jeho pravici.
     
    61:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., hákování).
     
    61:43
    Dlouhý pobyt hostů v útočném pásmu, několik rotací s pukem, ovšem zakončení nebylo přesné. Domácí se poté osvobozují a jdou střídat.
     
    62:30
    Jaroslav Vlach měl dobrou pozici ke střele, ale ta mu nesedla a v podstatě pouze promáchl.
     
    63:07
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    63:10
    Hosté se nyní radovali z gólu, ale marně. Dávid Gríger byl postaven v brankovišti a branka nemůže platit.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:07
    Radovan Pavlík z těsné blízkosti neprocedil puk za Daniela Hufa a ten má kotouč pod kontrolou.
     
    64:39
    Radan Lenc si sjel na levý kruh, jeden z obránců Zlína ho ale nepustil do zakončení. Nicméně stále se Liberec drží před Hufem.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nakonec v utkání dojde až na samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jaroslav Vlach to zkusil zblízka, ale při střele zlomil hůl. Puk letí vedle tyče.
     
    1. série
    1:0
    Bedřich Köhler z bekhendu pověsil puk pod víko Pavelkovy branky.
     
    2. série
    1:1
    Ale také Radan Lenc skóruje, když zblízka prudce zakončil přesně.
     
    2. série
    2:1
    No a Zdeněk Okál zakončil přesně.
     
    3. série
    2:1
    Musil nepřekonal Hufa.
     
    3. série
    2:1
    Dufek byl vychytán Pavelkou, Liberec stále drží naději na vyrovnání v trestných stříleních.
     
    4. série
    2:1
    Bulíř nedostal puk za brankovou čáru. Jeho střelu pokryl skvěle betonem Daniel Huf.
     
    4. série
    2:1
    Fořt Pavelku nepřekonal. Nicméně Zlínští stále v nájezdech vedou.
     
    5. série
    2:1
    Birner se neprosazuje a domácí vítězí. Huf se už se spoluhráči raduje z bonusového bodu navíc.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je ZDENĚK OKÁL.
    Zdeněk OKÁL - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zápas nakonec došel do samostatných nájezdů, ve kterých uspěli domácí hráči a berou tak bonusový bod navíc. Hosté ze Zlína pojedou s bodem jedním. Nemuseli mít ale ani jeden, vyrovnat se jim povedlo až těsně v závěru třetí třetiny, kdy si vynutili prodloužení.
     
    Střely na branku: 22 – 47
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:45:44)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Fořt (Nosek), 49. M. Novotný (Fryšara), 53. Nosek, rozh. náj. Okál – 31. Gríger (Průžek), 46. Kolmann (Birner), 59. Bulíř (J. Vlach, Birner)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jaroslav Vlach (LIB)
    1:0   Bedřich Köhler (ZLN)
    2. série:
    1:1   Radan Lenc (LIB)
    2:1   Zdeněk Okál (ZLN)
    3. série:
    2:1   Adam Musil (LIB)
    2:1   Jan Dufek (ZLN)
    4. série:
    2:1   Michal Bulíř (LIB)
    2:1   Tomáš Fořt (ZLN)
    5. série:
    2:1   Michal Birner (LIB)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Řezníček, Gazda, Žižka (C), Ferenc, M. Novotný, Nosek (A), Suhrada – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Köhler, Honejsek, Dufek – Okál, Herman, Šlahař – Sebera, P. Sedláček, Fryšara.
    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Kolmann, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Štibingr, Kunst – Birner (A), A. Musil, Lenc – Průžek, Bulíř, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – Šír, Najman, D. Špaček.

    Rozhodčí: Kika, Pilný – Bryška, Lederer
    thejrc.org