Nižněkamsk – Jaroslavl 1:5 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 6:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 0:0 (odl.)
odloženo
Dynamo Moskva
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Dinamo Riga
Sobota 24.10.2020, 17:00 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
    52:46 Ivan MURANOV - 5:2
     
    52:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Poté, co domácí ubránili dvojnásobné oslabení, byl v úniku při zakončení faulován IVAN MURANOV. Rozhodčí proto nařídili trestné střílení, které domácí forward proměnil forhendovou střelou kolem vyrážečky – 5:2. Bez asistence.
    47:52 Vjačeslav KULJOMIN - 4:2
     
    47:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Vladimira Krikunova zabrali a odskakují na rozdíl dvou tref! Po sérii zblokovaných střel jim ranou o levou tyč navýšil náskok VJAČESLAV KULJOMIN. Bez asistence.
    46:05 Vadim ŠIPAČOV - 3:2
     
    46:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané využili přesilovku a poprvé v utkání vedou! Do mezikruží rozjetý Dmitrij Kagarlickij přenechal puk Dmitriji Jaškinovi, ten ho posunul doprava na VADIMA ŠIPAČOVA a proti jeho střele byl Ivan Nalimov i tentokrát bez šance. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Dmitrij Jaškin.
    44:48 Andrej An. Mironov - 2:2
     
    44:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže tentokrát hosté ve vedení dlouho nevydrželi. Z pozice levého obránce napřáhl ANDREJ AN. MIRONOV, brankář Nalimov jeho střelu vyrazil před sebe a puk se od brusle obránce odrazil přímo do branky. Hodně šťastný gól. Asistence: Vadim Šipačov.
    44:12 Denis PARŠIN - 1:2
     
    44:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Nejhorší celek Západní konference si bere ztracené vedení zpět! Ve vnitřním okraji levého kruhu měl nabito DENIS PARŠIN, který při své křižné střele trefil mezeru nad betonem a pod rukou domácího brankáře. Asistence: Robert Bukarts a Jevgenij Gračov.
    37:33 Vadim ŠIPAČOV - 1:1
     
    37:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střelecké trápení favorita ukončil VADIM ŠIPAČOV! Druhý nejproduktivnější hráč KHL střílel před přesunujícím se brankářem z pravého kruhu bez přípravy pod břevno. A za tuhle trefu znamenající vyrovnání vděčí jedinému českému hráči v sestavě. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    17:24 J. C. Lipon - 0:1
     
    17:24
    Riga právě vstřelila branku!
    V ruské metropoli otevírá skóre outsider! J. C. LIPON dostal přihrávku na pravý kruh, odkud vypálil kolem klečícího obránce. Ivan Bočarov pohnul vyrážečkou příliš pozdě a pak se jen smutně ohlédl za sebe. Asistence: Miks Indrašis a Lauris Darzinš.

    Lukáš Jasoněk

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky:


    Dynamo Moskva:
    Dinamo Riga:
    ocianews.com