Barcelona – Real Madrid 1:3 (kon.) | Osasuna – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Sevilla – Eibar 0:1 (kon.)
Atlético – Real Betis 2:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Real Betis
Sobota 24.10.2020, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:56:52)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:12.
     
    Je konec! Atlético značně zvedlo svůj výkon v druhém poločase a bere tři body za výhru 2:0. Madrid měl skvělý vstup do druhého poločasu, jelikož hned v první minutě se trefil Marcos Llorente, jenž se trefil z hodně špatného střeleckého úhlu. Honba za vyrovnáním v podání hostí vlastně skončila v 74. minutě. Martín Montoya totiž zastavil únik soupeře a za svůj zákrok viděl rovnou červenou kartu. O finální podobu výsledku se postaral Luis Suárez, kterému míč krásně předložil Renan Lodi. Hosté hráli dobře, ale na body to nestačilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Betis však předvádí nadále hodně sympatický výkon a snaží se alespoň o vstřelení čestné branky. Je to škoda, hosté dnes podali opravdu dobrý výkon.
     
    90+1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí fotbalisté střílejí druhou branku a rozhodují o svém vítězství. Renan Lodi v rychlé akci svého týmu našel patičkou LUISE SUÁREZE, jenž trefil odkrytou část brány.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Nyní se konečně domácím fotbalistům daří držet balón na kopačkách, což je pro ně jedině dobře. Betis totiž umí být nebezpečný i v deseti lidech na hřišti.
     
    88
    Fotbalisté v zelenobílých dresech se snaží a jsou aktivní i v deseti lidech. Nakonec se ale od nich odrazil míč do zámezí a Jan Oblak bude odkopávat.
     
    87
    Koke nyní vymyslel dobrou přihrávku a do zakončení se dostal z levé strany João Félix. Ten ovšem neseřídil svá mířidla, a tak nerozhodl o výhře svého týmu.
     
    85
    Realu v posledních minutách trochu chybí trochu klidu v závěrečné fázi. Chce to udělat hlavně rychle, ovšem to se zatím nejeví jako ta správná možnost.
     
    84
    Betis však získal ještě výhodu rohového kopu. Stefan Savić měl co dělat, ale nakonec to byl on, kdo tento centr odvrátil. Atléticu se ale nedaří držet míč.
     
    84
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Vitolo.
     
    83
    Dlouho se čekalo na rozehrávku standardní situace, což si nakonec na svá bedra vzal Sergio Canales. Jeho centr do šestnáctky domácí moc práce nenadělal.
     
    82
    Nabil Fékir táhl další akci svého týmu a snažil se prosadit individuálně. V tom ho zastavil jen faul domácího týmu a pro hosty se rýsuje zajímavá možnost.
     
    80
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Borja Iglesias.

    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Guido Rodríguez, přichází Víctor Ruiz.
     
    79
    To znovu nebyla špatná možnost na domácí straně. Marcos Llorente odvedl parádní práci a dostal se do šestnáctky. João Félix ale touto nabídkou pohrdl.
     
    78
    Atlético vybojovalo dva rohové kopy během krátké chvíle. Jednou to vypadalo nebezpečně, když soupeř promáchl, ale k míči měl nejblíže gólman hostí.

    Denisa Józsová

    Branky: 46. M. Llorente (Hermoso), 90+1. L. Suárez (Lodi)

    Karty:   41. L. Suárez (ATM), 50. Koke (ATM)   74. Montoya (RBE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso (77. Lodi) – M. Llorente, Torreira (46. Carrasco, 84. Vitolo), Koke (C), Lemar (46. H. Herrera) – L. Suárez, Á. Correa (57. Félix).
    Náhradníci: Grbić – J. Giménez, Lodi, H. Herrera, R. Sánchez, Vitolo, Carrasco, Sanabria, Félix, Šaponjić, Camello, Á. García.

    Real Betis: Bravo – Montoya, Mándí, Bartra, Moreno – W. Carvalho (65. Loren), G. Rodríguez (80. V. Ruiz) – Canales, Fékir, Tello (65. Joaquín) – A. Sanabria (80. Iglesias).
    Náhradníci: Rebollo, Robles – Rodri, Iglesias, D. Lainez, V. Ruiz, Miranda, Loren, Joaquín, Delgado, Akouokou.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco
    thejrc.org