Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.) | Litvínov – Zlín 1:0 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 0:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 2:3 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 0:3 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Olomouc – Plzeň 1:2 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Úterý 17.11.2020, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a PSG Berani Zlín.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy v prvním duelu po restartu ELH padli doma s Plzní 1:4. Tohle zaváhání ale napravili v pondělí, když zvítězili na ledě Komety Brno, a sice 4:2. Poté vybojovali bod na ledě Plzně, kde padli 1:2 po samostatných nájezdech. Naposledy se jim ale znovu nedařilo v domácím prostředí, když po těsné prohře 1:2 s Karlovými Vary nezískali ani bod. V zápase sice vedli, ale nakonec to na body nestačilo. V tabulce je Verva dvanáctá se ziskem čtyř bodů. Dnes by její hráči chtěli ve svém teritoriu uspět.

    Nejproduktivnější hráči

    Jan Ščotka 2+3
    Martin Hanzl 2+2
    Patrik Zdráhal 2+2
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté Zlína stihli odehrát před dlouhou pauzou čtyři zápasy a měli na svém kontě tři body. Hned po pauze vyzvali pražskou Spartu na domácím ledě, kde padlo hned deset branek. Z výhry se však radovali Pražané, kteří zlínské Berany porazili 6:4. Ve středu pak Zlínští zajížděli do Olomouce, kde se střetli s tamními Kohouty. A byli úspěšní. Připsali totiž tři body za výhru 4:1. Doma pak porazili 3:2 Pardubice po samostatných nájezdech. Naposledy ale padli 2:5 v Třinci. Nyní okupují desátou pozici v tabulce se ziskem osmi bodů a na severu Čech by rádi uspěli.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek 2+5
    Bedřich Köhler 4+0
    Jiří Ondráček 2+2
    Jakub Šlahař 2+2
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát, třikrát se z výhry radoval Zlín, pouze jednou pak Litvínov. Ten tak má dnes svému soupeři co vracet.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Demel, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Ščotka, Štich (A) – Mahbod, Gerhát, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Myšák, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Nosek (C), M. Novotný, Ferenc, Suhrada, Gazda, Hamrlík – Köhler, Herman, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Kubiš (A), P. Sedláček, Karafiát – Václavek, Pšurný, Dobiáš.

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Frodl, Komárek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Jako první se do útoku vydali zlínští hráči, ale zastavilo je postavení mimo hru, takže se vše stěhuje zpět do neutrální zóny, kde se bude vhazovat.
     
    00:26
    Také litvínovský útok byl zastaven ofsajdem, ve kterém se ocitl navrátilec do sestavy, a sice Samson Mahbod a opět se tak bude vhazovat ve středním pásmu, tentokráte blíže litvínovské brance.
     
    00:45
    Martin Havelka měl sice déle puk na své holi, ale obrana Zlína ho nepustila ke střele a následně pak Zlín otáčí hru na opačnou stranu.
     
    01:18
    Denis Godla si sáhl na kotouč a hned ho poslal spoluhráčům. Verva tak může jít znovu do útočné akce před branku Libora Kašíka.
     
    01:52
    František Lukeš se natlačil před Libora Kašíka a zakončil, ale proti byl zlínský brankář. To byla v úvodu zápasu velká šance pro Litvínov.
     
    02:44
    Nyní jsou na řadě s útokem Zlínští a hned se dostávají před Denise Godlu. Uvidíme, jak s touto situací naloží.
     
    03:12
    Berani nevymysleli nic, naopak obrana Litvínova získala kotouč a hned znovu zamířila směr útočné pásmo. Ovšem Libor Kašík mohl být v klidu, protože na něho nikdo nevystřelil.
     
    03:49
    Richard Jarůšek byl blízko otevření skóre! Po jeho střele totiž zazvonila tyč Kašíkovy branky!
     
    04:27
    Filip Helt poslal puk na Richarda Jarůška a ten opět bez čekání vystřelil, tentokráte to bylo těsně vedle branky zlínského Libora Kašíka.
     
    05:08
    Domácí nadále pokračují v tlaku před zlínskou klecí, nyní na Kašíka mířila střela od modré čáry, ale kotouč hostující gólman stočil holí do rohu obranného pásma.
     
    05:59
    Zlínští otočili hru, ale záhy kotouč zase ztratili. Jan Myšák na druhé straně dostával přihrávku od Františka Gerháta, ale nakonec na puk nedosáhl a končí také domácí akce.
     
    07:09
    Další obrovská šance Litvínova. Hosty znovu podržel Libor Kašík. Z levé strany poslal přihrávku na pravý kruh Richard Jarůšek pro Samsona Mahboda, jenž poté vystřelil a po jeho pokusu pak pohotově zakročil brankář Zlína!
     
    07:09
    Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka.
     
    07:15
    Rozehrávka Zlína byla neúspěšná a nakonec je z toho zakázané uvolnění Zlína. Hra se tak stěhuje opět před Libora Kašíka a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    07:21
    Hned si Kašík připsal další zákrok a hru opět zastavil. V krátkém sledu po sobě se tak vhazuje zase po jeho levici.
     
    07:29
    Bude se vylučovat. Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči a svůj tlak tak mohou zúročit.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Roman Pšurný – 2 min., hákování).
     
    07:56
    Libor Kašík lapil pokus Janise Uvise Balinskise od modré čáry a poté se hosté zmocnili puku, který vyhodili až před branku Litvínova.
     
    08:32
    Jan Ščotka dobře nezpracoval puk a ten poté ztratil. Hosté tak měli další příležitost jak se osvobodit a poslali ho opět hodně daleko od svého brankáře a šetří cenné vteřiny.
     
    09:05
    Oslabení Berani zvládají velmi dobře, znovu se osvobozují a vypadá to, že ho zvládnou bez úhony.
     
    09:29
    Je to tak, zlínští hokejisté už jsou v plném počtu.
     
    09:32
    Patrik Zdráhal si nebezpečně sjel těsně před Libora Kašíka a z bekhendu zakončil. Ovšem zlínský brankář znovu kryje pokus soupeře, když včas sklapl své betony.
     
    10:19
    Od vlastní branky založili hráči Vervy další akci, Patrick Kudla nahodil puk před branku hostů, kde střílel Ščotka, ale obrana Beranů tuto akci zastavila.
     
    11:03
    Podél pravého mantinelu protáhl puk do útočného pásma Martin Hanzl, ale byl tísněn bekem soupeře. Zlínští pak chtěli vyhodit kotouč do středního pásma, ale nakonec je z toho icing.
     
    11:17
    Tomáš Pospíšil posílal puk mezi betony Kašíka, ale prostřelit ho nedokázal. Hostující brankář v krizových chvílích drží zlínský celek nad vodou.
     
    11:56
    Oba celky střídají, na ledě jsou tak čerstvé síly. Do akce míří znovu domácí, kteří jsou od úvodních minut hodně aktivní a rozhodně se v brance více otáčí Libor Kašík, než Denis Godla.
     
    12:34
    Hosté po delší chvíli zahrozili před brankou Vervy. David Nosek si nabruslil na modrou čáru a vyslal nepříjemnou střelu, kterou zastavil Denis Godla a kotouč mu pak vypadl z výstroje. První velká šance Zlína!
     
    13:26
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    13:30
    Vhazovalo se v pásmu Vervy a z levého kruhu hned po krátké pauze pálil Jakub Herman a Godla musel opět do akce. Připsal tak hodně důležitý zákrok.
     
    13:55
    Hosté začínají vystrkovat růžky, znovu se dostali k zakončení před Denisem Godlou a tomu tentokráte pomohla obrana. Nakonec brankář Vervy ukryl puk pod lapačku a hra je pozastavena.
     
    14:16
    No a další velká šance Zlína. Z pravé strany pálil Daniel Gazda a po ní zvoní tyč za Godlou! Na tyče je tedy srovnáno!
     
    14:57
    Další pasáž hry, kdy byli hosté aktivnější. Nyní už jsou u puku zase Litvínovští a spěchají před Libora Kašíka.
     
    15:20
    Nebylo z toho nic a naopak se obrana Vervy musí rychle vracet zpátky, protože do rychlého protiútoku zamířil soupeř, který se už tlačí před Denise Godlu.
     
    16:01
    Libor Kašík nyní zastavil semaforem další pokus domácích. Ze středního pásma si až před jeho branku sjel Pawel Zygmunt a byl opět nebezpečný.
     
    16:14
    V rohu obranného pásma Zlína vybojovali hosté puk a hned ho dostali do neutrální zóny. Tam ho ale sebral Martin Hanzl a hru nasměroval opět před Kašíka. Nikoho tam ale na přihrávku neměl.
     
    16:58
    Daniel Gazda byl zase aktivní na druhé straně, po tyčce nyní trefuje beton Denise Godly.
     
    17:26
    Oboustranně svižná hra nabízí kvalitní hokejovou podívanou, zatím tomu však chybí jediné, a sice góly. Uvidíme, zda se ještě v závěru prvního dějství podaří některému týmu skórovat.
     
    17:43
    Filip Helt zblízka střílel na Kašíka, ten ale touš přikryl pod lapačku a hru zastavuje. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    17:55
    Viktor Hübl dostal přihrávku od Filipa Helta, prvně jmenovaný pak střílel a jeho pokus byl sražen do ochranné sítě. Sudí hru zastavuje a buly bude vhozeno před Kašíkem.
     
    18:06
    Jakub Ferenc táhne akci Zlína a ten se stěhuje před Denise Godlu, jenž se už chystá ve svém brankovišti k případnému zákroku.
     
    18:40
    Nakonec nemusel, Litvínovští zachytili puk a poslali ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a ještě střídají.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:26
    Jan Ščotka tvrdě pálil a znovu se zaskvěl Libor Kašík. Puk ale pouze vyrazil a litvínovská akce pokračuje dále.
     
    19:54
    Verva stále drží kotouč v útočném pásmu, Zlínští se nedokáží k puku dostat, aby ho vyhodili do bezpečí. Už se ale stejně nic nestane a první třetina bude zanedlouho ta tam.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní byli aktivnější hráči Litvínova, kteří si vypracovali několik šancí a dokonce po střele Richarda Jarůška zazvonila tyč Kašíkovy branky. Zlínský celek ale postupně hru dorovnával a sám se také dostával do nebezpečných šancí. No a také hosté nebyli daleko od vedoucí branky, když Daniel Gazda hodně tvrdou ránou z pravého kruhu orazítkoval tyč Godlovy klece. Uvidíme, co nám nabídne prostřední část hry, která bude jistě znovu hodně zajímavá. Snad se dočkáme i branek.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:15.
     
    Střely na branku: 16 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Domácí hned zatáhli puk do útočného pásma, ale záhy o něj přišli. Na druhé straně pak chtěli zahrozit hosté, ale dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    20:25
    Berani se usadili v teritoriu Litvínova a zkoušeli to před Denisem Godlou, leč neúspěšně a po ztrátě puku se pak rychle vracejí do obranného pásma.
     
    21:10
    Jiří Suhrada nahodil puk před domácí branku, kde poté pohotově zakončil Zdeněk Okál, ale proti jeho projektilu zasáhl Denis Godla a drží svůj tým.
     
    21:49
    Filip Helt byl osamocen před brankou soupeře, ale nakonec se ke střele nedostal a rázem pak hosté otáčejí hru znovu před branku Denise Godly.
     
    22:14
    Roman Pšurný přenechal puk Martinu Novotnému, ten ale se střelou otálel a nakonec ho o kotouč připravil Viktor Hübl. Kapitán Vervy pak byl u zrodu domácí akce, která ale končí neúspěchem.
     
    23:15
    Hosté čelí dalšímu menšímu tlaku Litvínova, ale odolávají. Po tom, co ustáli další pokus, nabruslili si před Godlu, na kterého ale nevystřelili.
     
    23:45
    Vhazovalo se před brankou Libora Kašíka, puk ale vybojovali zlínští hráči a na druhé straně se jali do akce. Hermanova střela pak šla pouze k zadnímu mantinelu.
     
    24:21
    Zakázané uvolnění Litvínova, hra se stěhuje do jeho teritoria a vhazovat se bude po levé ruce Denise Godly.
     
    24:37
    Roman Pšurný poslal puk na Jiřího Suhradu, ten si ho ale ideálně nezpracoval a rázem o něj i přišel. Na opačnou stranu tedy pádí zase Verva.
     
    25:12
    Samson Mahbod si sjel na osu hřiště a jeho nepříjemná střela končí na zákroku Libora Kašíka, jenž opět podržel svůj tým.
     
    25:38
    Daniel Gazda nahodil kotouč před litvínovskou branku, ten se ale dostal jen k zadnímu hrazení, kde ho převzal Jan Ščotka a poté se dostal až do zakončení, ale nebyl přesný.
     
    26:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se ujímá vedení. Tomáš Pospíšil nechal kotouč Františku Lukešovi, který poté celou akci vyšperkoval pasem na VIKTORA HÜBLA, jenž z hrany levého kruhu prostřelil Kašíka u jeho tyče a domácí tak vedou – 1:0. Byl to vůbec první gól litvínovského matadora v letošní sezóně. Asistence: František Lukeš a Tomáš Pospíšil.
    26:19 Viktor HÜBL - 1:0
     
    26:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:09
    Roman Pšurný poslal k zemi domácího hráče a podruhé dnes putuje na trestnou lavici. Verva tak má možnost své vedení navýšit.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Roman Pšurný – 2 min., podrážení).
     
    27:34
    Domácí se usadili v pásmu soupeře, Demel ale neudržel puk u modré čáry a hosté se pak dostali k výhozu kotouče až před branku Denise Godly.
     
    28:13
    Další nepřesná akce Litvínova a hosté toho využili k dalšímu vyhození puku až před branku soupeře. Šetří další vteřiny a rovnou i střídají.
     
    28:42
    Viktor Hübl se snažil zakončit na levé straně, ale obrana Zlína zakročila a opět vyhazuje přes celé kluziště až před litvínovskou klec.
     
    29:09
    Zlín je už v plném počtu.
     
    29:52
    Jakub Šlahař z prostoru mezi kruhy zvolil přízemní střelu, ta skončila na obraně domácích a následně pak míří na opačnou stranu právě Litvínov.
     
    30:25
    Aaron Irving poslal puk ke vzdálenější tyči, kde ho tečoval ještě Patrik Zdráhal, ale Libora Kašíka neprostřelil.
     
    31:06
    Jan Václavek si vyměnil puk s Jiřím Ondráčkem a rodila se nebezpečná akce hostů. Tu zakončil právě druhý jmenovaný a Denis Godla vyrazil puk do bezpečí.
     
    31:53
    Zlínští stále operují před Godlou, který tak musí být ve střehu. Hosté prahnou po vyrovnání a vytvořili si další menší tlak před jeho svatyní.
     
    32:33
    Libor Kašík se opět zaskvěl. Jan Myšák vyzval ke skórování Viktora Hübla, ale hostující brankář tuto souhru překazil, získal puk a hru přerušil!
     
    32:33
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:55
    Robin Hanzl vypálil z prostoru mezi kruhy, ale Kašík byl znovu opět pozorný. Doslova v letu zachytil puk do lapačky a hra je přerušena.
     
    33:19
    Denis Godla se přesunul ve svém brankovišti, aby chytil další pokus hostů. Nakonec ale kotouč šel jen vedle jeho levé tyče.
     
    34:12
    Zakázané uvolnění Zlína a hra se stěhuje opět před Libora Kašíka. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    34:27
    Hra je opět pozastavena. Hosté se totiž dostávali do další útočné akce, která se slibně rodila. Avšak dopustili se postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma.
     
    35:00
    Denis Godla musel zakročit proti pokusu Romana Pšurného a přerušuje hru. Buly sudí vhodí po pravici domácího brankáře.
     
    35:25
    Puk končí v ochranné síti v domácím pásmu a hra je znovu rozkouskována dalším přerušením. Opět se vhazuje před Denisem Godlou.
     
    36:08
    Oskars Cibulskis vyvezl puk z obranného pásma, sám poté zahrozil před Kašíkem, ale ten byl opět připraven na místě a nedovolil mu navýšit stav.
     
    36:55
    Z pravého kruhu střílel ke vzdálenější tyči jeden z hostů, ten Godla zachytil, ale posléze mu vypadl z výstroje a skončil vedle jeho branky.
     
    37:42
    Hosté v závěru druhé třetiny mají snahu vyrovnat, ale opět se před Denisem Godlou nedokázali střelecky prosadit. Verva tak stále hájí hodně hubený náskok.
     
    37:57
    Cibulskis vyhodil puk z obranného pásma a ten končí až u Libora Kašíka, konkrétně u zadního mantinelu a je z toho další zakázané uvolnění litvínovské Vervy.
     
    38:15
    Richard Jarůšek přispěchal se střelou, kterou kryje pod lapačku Libor Kašík a raději pak před dotírajícími domácími útočníky hru zastavuje.
     
    38:37
    Viktor Hübl se natlačil před Libora Kašíka, ale podklouzl a nemohl tak obdržet přihrávku od Františka Lukeše. Celá akce domácích je tedy u konce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Antonín Honejsek poslal puk na Jakuba Šlahaře, jeho pokus ale končí mimo tři tyče. Do akce se ještě v samotném závěru dostávají domácí hráči.
     
    39:56
    A brankář Zlína se musel opět zaskvět a zastavil další střelu domácích. Ještě čtyři vteřiny před druhou sirénou se vhazuje před Kašíkem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také prostřední dějství je minulostí. V sedmadvacáté minutě se zrodil úvodní gól zápasu, a sice na domácí straně. František Lukeš poslal dobrou přihrávku na Viktora Hübla, který poté překonal Libora Kašíka a dostal Vervu do vedení. Navíc to byla jeho vůbec první přesná trefa v této sezóně. Třetí třetina ještě nabídne hodně zajímavého, protože stále není rozhodnuto. Zlínští se pokusí dorovnat nepříznivý stav, domácí naopak budou usilovat o pojistku.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:05.
     
    Střely na branku: 35 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Richard Jarůšek převzal puk ve středním pásmu, dostal se s ním do útočné třetiny, ale k zakončení to nevedlo. Po zisku puku pak míří do akce zlínský celek.
     
    40:49
    Suhrada dostal přihrávku před Godlu, ale obrana Litvínova mu nedovolila zakončit.
     
    41:22
    Pawel Zygmunt poslal puk na modrou čáru a odtud Aaron Irving vyslal přízemní projektil, který však končí jen na pozorném Liboru Kašíkovi.
     
    41:36
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., podrážení).
     
    41:36
    Vůbec první přesilovou hru si zahrají hosté, když je vyloučení Pawel Zygmunt za podrážení.
     
    42:02
    Denis Godla nyní zakročil proti střele Jakuba Ference, jenž před jeho brankou dorážel střelu spoluhráče, ale brankář Vervy uspěl a poté nechal hru přerušit.
     
    42:14
    Litvínovští získali kotouč a okamžitě ho posílají až před branku Libora Kašíka.
     
    42:57
    Antonín Honejsek nastavil hůl, puk se dostal k betonu Denise Godly a opět tak zapisuje dobrý zákrok. Následně pak zastavil i střelu Honejska a obrana Vervy posílá kotouč před Kašíka.
     
    43:36
    Litvínov je v plném počtu.
     
    44:05
    František Lukeš po vhazování v útočném pásmu získal puk, poslal ho směrem na své hokejové dvojče Viktora Hübla, ale druhý jmenovaný pak pouze promáchl.
     
    44:45
    Další slibně se rodící akci Litvínova zastavilo postavení mimo hru a ta je zpět vykázána do středního pásma. Vhazovat se bude blíže brance Zlína.
     
    45:02
    Jan Myšák se prosmýkl podél pravého mantinelu a poslal puk před branku, kde ho zachytil Libor Kašík a raději pak zastavuje hru.
     
    45:53
    Zakázané uvolnění Vervy.
     
    45:55
    Zlínští uspěli na vhazování před Denisem Godlou, ale následně pak se nedostali před jeho brankou k žádné střele. Domácí tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    46:14
    Ke střele se pak dostal Samson Mahbod, Libor Kašík ale zakročil vleže a nechává hru zastavit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:21
    Libor Kašík byl opět pod tlakem domácího celku, chvíli nevěděl kde má puk. Nepřehledná situace nakonec dopadla pro hosty dobře a ti otáčejí hru.
     
    46:57
    Znovu se domácí hráči snažili o navýšení svého těsného náskoku, ale tentokráte byla proti obrana Zlína, která Liboru Kašíkovi notně pomohla.
     
    47:56
    Zlínští se dostali do rychlého protiútoku před domácí branku a podruhé v utkání rozezvonili tyč za Godlou! Tu napálil po své střele Zdeněk Okál.
     
    48:17
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:38
    Jiří Karafiát chtěl zakončit před Godlou, proti ale byl Aaron Irving, jenž dostal puk do své moci a poté se hráči Litvínova přemístili před Libora Kašíka.
     
    49:08
    František Gerhát vyzval Samsona Mahboda ke střele, ten z otočky sice vyslal projektil, ale ten skončil jen u Libora Kašíka.
     
    49:38
    Richard Jarůšek poslal bekhendovou přihrávkou na levé straně Samsona Mahboda, ale druhý jmenovaný pak trefil jen boční síť hostující branky.
     
    50:22
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí stále drží těsný náskok. Hosté jsou však aktivní a snaží se o vyrovnání, které však zatím nepřichází.
     
    51:07
    Patrik Zdráhal dostal od Jana Myšáka přihrávku do prostoru mezi kruhy a prvně jmenovaný hned vystřelil. Ovšem bylo to jen do výstroje zlínského brankáře Libora Kašíka.
     
    52:25
    Zlínští mají ponechanou výhodu a pokud neskórují, zahrají si další přesilovou hru.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Oskars Cibulskis – 2 min., podrážení).
     
    52:40
    Další komerční pauza.
     
    52:44
    Zlínští už rozehrávají první přesilovkovou akci a pokusí se hned v úvodu početní výhody ohrozit branku Denise Godly.
     
    53:09
    Ale nakonec puk zasáhli domácí a hned na to se také osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    53:32
    Domácí jeli v oslabení dva na jednoho, Jan Myšák si stáhl puk na osu hřiště, ale skrze obránce hostů nedokázal přesně zakončit. Na druhé straně pak zlikvidoval šanci Gazdy Denis Godla.
     
    54:18
    Další zlínskou střelu zablokovala obrana Litvínova a pak se Verva opět osvobozuje a vypadá to, že své druhé oslabení také zvládne.
     
    54:40
    Litvínov je v plném počtu.
     
    55:14
    Jan Václavek podél pravého mantinelu sjel až do útočného pásma, poté se dostal za branku Vervy, kterou objel, ale překvapit Denise Godlu se mu nepovedlo.
     
    56:09
    Zakázané uvolnění Zlína a hra se stěhuje před branku Libora Kašíka. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:28
    Denis Godla se musel roztáhnout ve svém brankovišti, Antonín Honejsek se zjevil před jeho brankou. Nakonec ale hostující útočník vůbec nevystřelil.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., podrážení).
     
    56:57
    Šance pro hosty! V závěru třetí třetiny mají šanci vyrovnat v nabídnuté přesilové hře, když je za podrážení potrestán Richard Jarůšek.
     
    57:09
    Denis Godla vyrazil pokus soupeře, puk se dostal k Antonínu Honejskovi, jenž ale z pravého kruhu zakončil nepřesně a puk poslal vedle Godlovy klece.
     
    57:46
    Další pokus hostů končí na zákroku Godly a Litvínov se hned osvobozuje.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Další výhoz puku až před branku Zlína a Litvínovští šetří další vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    58:56
    Denis Godla si pohlídal místo u své levé tyče a podržel puk. Poté hru přerušil a vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    58:56
    Hostující lavička si vyžádala oddechový čas a zřejmě to zkusí bez brankáře se šesti bruslaři v poli!
     
    58:56
    Kašík je na střídačce, Zlín je v šesti!
     
    58:57
    Litvínov je v plném počtu.
     
    59:17
    Samson Mahbod byl tísněn Okálem, sice vystřelil, ale hostující útočník dostal puk do bezpečí a hned s ním uhání zpět před branku litvínovského Denise Godly!
     
    59:53
    Sedm vteřiny do konce třetí třetiny a vhazuje se ještě před Denisem Godlou. Konkrétně po jeho levé ruce.
     
    59:59
    Aaron Irving vystřelil z dálky na prázdnou hostující klec, ale trefuje jen tyčku!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec uhájili těsný náskok 1:0 až do samotného konce a berou na domácím ledě velmi důležité tři body. Hosté se snažili o vyrovnání, ale nakonec se jim to nepovedlo a do Zlína tak odcestují bez zisku jediného bodu. Sledovali jsme urputnou bitvu na obou stranách.
     
    Střely na branku: 44 – 31
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního svátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:45:54)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. V. Hübl (F. Lukeš, Pospíšil)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Demel, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Ščotka, Štich (A) – Mahbod, Gerhát, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Myšák, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Nosek (C), M. Novotný, Ferenc, Suhrada, Gazda, Hamrlík – Köhler, Herman, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Kubiš (A), P. Sedláček, Karafiát – Václavek, Pšurný, Dobiáš.

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Frodl, Komárek
    thejrc.org