Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 4:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
CSKA Moskva
Neděle 25.10.2020, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:23:52)
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (KUN) celý zápas, prohra, úspěšnost 90,3%, 3 obdržené branky.

    Andrej Šustr (KUN) 2 TM, čas na ledě – 19:59.

    Dávid Bondra (KUN) čas na ledě – 8:07.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 31
    Trestné minuty: 4 – 2
    Vhazování 30 – 26
    Zblokované střely: 23 – 21
    Hity: 14 – 10
     
    Je konec! Moskvané hráli v poslední minutě hodně obětavě a udrželi jednogólové vedení. To znamená, že branku jsme v poslední třetině neviděli. Základem pro výhru CSKA dnes byly přesilové hry. Ty sice hrálo jen dvě, ale obě využilo. Padla v nich i rozhodující branka. Moskva byla v zápase o něco lepším týmem a vyhrála zaslouženě. Kunlun se ale po hrůzném startu sezóny zvedá a nehraje špatně, nyní mu skončila série tří výher.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Kunlun se musel vystěhovat z pásna a viděli jsme vhazování ve středu hřiště. To domácí vyhráli a okamžitě nahodili kotouč do útočného pásma.
     
    59:16
    Viděli jsme obrovský závar před brankou Larse Johanssona, ale byl to hostující gólman, který si všiml odraženého puku jako první a schoval ho pod lapačku.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    58:50
    Red Star vyhrál vhazování a Šimon Hrubec peláší na střídačku! Domácí budou tedy hrát v šesti.
     
    58:41
    Kotouč se nejspíše dotkl ochranné sítě, ale vhazovat se bude na útočné modré Kunlunu. Luke Lockhart zatím ale dostal jen první napomenutí při buly.
     
    58:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:07
    Jenže ne na dlouho. CSKA se v pohodě ubránilo a zaútočilo. Mario Kempe pálil z pravého kruhu, avšak Šimon Hrubec udržel kotouč ve své výstroji.
     
    57:26
    Šimon Hrubec pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, když poslal puk až na útočnou modrou. Kunlun se rozestavěl do kombinace v pásmu a hraje.
     
    56:58
    Konstantin Okulov si najel na útočnou modrou, kam také přihrávku dostal. Sice se prosadil kličkou proti prvnímu soupeři, proti druhému už ale ne.
     
    56:12
    Ivan Tělegin spěchal za toušem, který byl nahozený do útočného pásma. Cory Kane ale na druhé straně zahrozil, Lars Johansson si bližší tyč pohlídal.
     
    55:28
    Hokejisté v červených dresech nadále prohrávají o jednu branku a nemohou se dostat k ničemu. Lars Johansson od druhé periody chytá navíc dobře.
     
    54:43
    Nikolaj Goldobin se proto dostal ke střele z levého kruhu, ale Šimon Hrubec si vyjel a udržel puk ve výstroji. Následuje však vhazování po jeho pravé ruce.
     
    54:08
    Red Star se po hodně dlouhé době dostal do útočného pásma, kde navíc vyhrál buly. Moskvané ale dobře brání a nepouštějí svého soupeře ke střele.
     
    53:36
    Dmitrij Samorukov vyslal bombu od modré, do které ještě sahal jeden z jeho spoluhráčů. Ten se k teči ale nedostal, a tak český gólman kotouč vyráží.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Toropčenko (Kane, Chelios), 19. Sproul – 16. Šalunov (Kiselevič, Okulov), 28. P. Karnauchov, 40. Korosteljov (Okulov, Lars Johansson)


    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – Sproul, Chelios (A), T. Murphy, Šustr, Fram, Pedan, Starikov, Lofquist – Shinkaruk, Wellman, Kristo – Foo, Lockhart (C), Wong – Toropčenko, Kane (A), Werek – Nikolišin, Bondra, Bakanov.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Blažijevskij, Naumenkov, Samorukov, Dahlbeck, Ar. Sergejev, Kiselevič (A), Gološčapov – M. Kempe, Slepyšev (A), Goldobin – Šalunov, Okulov, Mamin – Andronov (C), P. Karnauchov, Tělegin – Maximov, Korosteljov, Světlakov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Ivanov, Šadrin
    thejrc.org