Valladolid – Alavés 0:2 (kon.) | Cádiz – Villarreal 0:0 (kon.) | Getafe – Granada 0:1 (kon.)
Real Sociedad – Huesca 4:1 (kon.)
konec
Getafe CF
0:1 (0:1)
Granada CF
Neděle 25.10.2020, 18:30 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:37:51)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:23.
     
    Je za námi dnešní utkání, po kterém se ze tří bodů do tabulky bude radovat Granada, která se tak posune směrem vzhůru. Rozhodující moment jsme viděli na konci první půle, ve kterém proměnil pokutový kop Angel Montoro. Getafe se sice snažilo ve druhém poločase a mělo obrovskou územní převahu. Mnoho gólových šancí si ale nevytvořila. Obrana hostí fungovala spolehlivě a Rui Silva zase tak moc práce neměl.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Djené Dakonam, jenž hraje s obvázanou hlavou, zastavil svého soupeře jen za cenu nedovoleného zákroku. Tady je to jasné, hosté si dnes připíšou tři body!
     
    90+6
    A do konce druhého poločasu nám chybí poslední minuta! Granada se ještě dostala do akce po pravé straně, ale nebyla úspěšná. Následně jsme viděli tvrdý souboj u rohového praporku, který nebyl nijak řešený.
     
    90+5
    Hosté navíc už nikam nebudou spěchat. Domácí se totiž provinili faulem a Rui Silva samozřejmě natahuje rozehrávku, co to jen jde. Rozhodně nepospíchá.
     
    90+4
    David Soria se dokonce musel zapojit do akce svého týmu, ale Getafe se nedaří překonat blok hostující obrany. Zatím si moc gólových možností nevytvořilo.
     
    90+3
    Domácí vybojovali během chvilky druhou standardní situaci, ovšem ta nebyla nijak úspěšná. Granada se ubránila a nejspíše si dnes dojde pro tři body.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Yangel Herrera (Granada CF).
     
    90+1
    Marc Cucurella je dnes asi nejlepším domácím hráčem, což chtěl dokázat i nyní. Vzal to středem hřiště na sebe a byl zastaven jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    90
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Enes Ünal (Getafe CF).
     
    89
    Erick Cabaco byl kopnutý při odkopu soupeřem do pánských choulostivých míst, což se mu samozřejmě úplně nelíbilo. Po chvilce se však z trávníku zvedl.
     
    88
    Tentokrát jsme viděli akci po pravé straně, ale vzduchem to dnes domácím prostě nejde. Přesto získali alespoň rohový kop, ani z toho však úspěch nepřišel.
     
    87
    Ángel Rodríguez se šikovně prokličkoval po levé straně vápna, ale tím to dobré skončilo. Jeho následný centr totiž jen skončil v rukavicích gólmana hostí.
     
    86
    Dimitri Foulquier si sedl na hřiště a potřeboval ošetření. Znovu se tak nehraje... Hra je dnes hodně rozkouskována, přesto jsme viděli ofenzivní podívanou.
     
    85
    Situaci ještě řešil VAR, ale branka neplatí a Rui Silva bude moci odkopávat!
     
    84
    Getafe nyní dostal balón do sítě, ale tato branka není uznána! Rui Silva měl míč nejspíše pod kontrolou, když mu soupeř asi kopl do ruky. Následně se míč dostal do sítě, ale sudí ukazuje, že tato branka platit nebude.

    Denisa Józsová

    Branky: 45+2. Montoro (pen.)

    Karty:   12. Jaime Mata (GET), 22. Olivera (GET), 45. Dakonam (GET), 89. Ünal (GET) – 90+1. Y. Herrera (GRN)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:23.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco, Olivera – Nyom (64. Ünal), Nemanja Maksimović (64. Timor), Arambarri, Cucurella – Cucho Hernández, Jaime Mata (46. Ángel Rodríguez).
    Náhradníci: Yáñez – Ángel Rodríguez, Etxeita, Chema, Palaversa, Mollejo, Portillo, Timor, Ünal, Diaby.

    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, Sánchez (C), J. Vallejo, Neva – Montoro (74. N. Pérez), Y. Herrera – Charris (55. Puertas), Eteki, Kenedy (55. Machís) – J. Molina (74. Soro).
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Machís, Vico, Milla, Puertas, N. Pérez, Soro, P. Sánchez.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez.
    thejrc.org