Atalanta BC – Sampdoria 1:3 (kon.) | Janov – Inter 0:2 (kon.) | Lazio – Bologna 2:1 (kon.)
konec
Janov CFC
0:2 (0:0)
Inter Milán
Sobota 24.10.2020, 18:00 • Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 2:0. Druhý poločas navázal na ten první, i tentokráte jsme sledovali územní převahu Interu, který se ovšem dlouhou dobu nemohl dostat do žádné vyložené šance. To se povedlo až po necelé hodině hry, kdy se do šance natlačil Lukaku, který se dokázal prosadit. Inter navíc ovládl i závěr zápasu, navíc svému soupeři vstřelil ještě jednu branku. (19:50:24)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:17.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    K pokutovému území se nyní vydal také velezkušený Kolarov, který to nakonec vzal sám na sebe. Jeho rána levou nohou skončila v rukavicích brankáře Perina.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě bychom měli počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Pokračovalo se tedy rozehrávkou volného kopu z blízkosti pokutového území Interu. Rozehrávající Bastoni nikam nespěchal, navíc oslovil i brankáře Handanoviće.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Mattia Bani (Janov CFC).
     
    86
    Po autovém vhazování to měl na dlouhou nohu právě Pinamonti, načež jsme sledovali rychlý protiútok domácích. Své postavení si ovšem nepohlídal Šomurodov.
     
    85
    Do svého prvního zakončení se před malým momentem natlačil Pinamonti, který to zkoušel pravou nohou. Jeho rána ovšem výrazně minula domácí svatyni.
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Nicolo Rovella, přichází Filippo Melegoni.
     
    83
    Brozović to před malým momentem neudělal zrovna nejlépe, jeho kolmice totiž skončila pouze u domácího Zapaty, který poté spolupracoval s brankářem Perinem.
     
    81
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Janovu poslední minuty zrovna moc nevycházejí, domácí inkasovali hned dvakrát, na body to dnes asi nebude.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Radja Nainggolan.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Aleksandar Kolarov.
    79. Danilo D'AMBROSIO - 0:2
     
    79
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu se hostující celek podruhé raduje! Na hranici malého vápna se totiž povedlo prodloužit míč za sebe Ranocchiovi, který dokázal najít DANILA D´AMBROSIA, jehož důrazná hlavička skončila za brankářem Perinem. Janov v tuto chvíli prohrává už o dvě branky!
     
    79
    Na levém křídle se dokázal uvolnit k centru Darmian, který se okamžitě snažil poslat míč do malého vápna, kde před dotírajícím Lukakuem zakročil Ghiglione.
     
    79
    S míčem si zahrál také domácí brankář, který celkem riskantně přenášel hru vzduchem k pravé autové lajny, kde si faulem proti Panděvovi pomohl D'Ambrosio.
     
    78
    Handanović nyní při rozehrávce nasbíral cenné vteřinky, načež se rozhodl pro odkop ke středovému kruhu, kde se Pinamonti nedokázal dostat přes Goldanigu.

    David Suchý

    Branky: 64. R. Lukaku (Barella), 79. D'Ambrosio (Ranocchia)

    Karty:   86. Bani (JAN) – 40. Lautaro Martínez (INM)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:17.
    Janov CFC: Perin (C) – Bani, C. Zapata, Goldaniga – Ghiglione, Rovella (84. Melegoni), Badelj (61. Zajc), Behrami (61. Radovanović), Czyborra (46. Pellegrini) – Pandev, Pjaca (65. Šomurodov).
    Náhradníci: Marchetti, Paleari – Destro, Biraschi, Dumbravanu, A. Masiello, Parigini, Pellegrini, Šomurodov, Zajc, Melegoni, Radovanović.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Ranocchia, Bastoni – Darmian (80. Kolarov), Arturo Vidal (80. Nainggolan), Brozović, Perišić (58. Hakimí) – Eriksen (58. Barella) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (72. Pinamonti).
    Náhradníci: F. Stanković, D. Padelli – Vezzoni, Satriano, Pinamonti, Nainggolan, Moretti, de Vrij, Hakimí, Barella, Kolarov, Carboni.

    Rozhodčí: Massa – Alassio, Bottegoni
    thejrc.org