Cagliari – Crotone 4:2 (kon.) | Benevento – Neapol 1:2 (kon.) | Parma – Spezia 2:2 (kon.)
Fiorentina – Udinese 3:2 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 1:1 (kon.)
konec
Juventus FC
1:1 (0:0)
Hellas Verona
Neděle 25.10.2020, 20:45 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro Juventus je velkou nepříjemností, že dnes nedohrál kvůli problémům s kolenem Bonucci a po zranění Chielliniho z utkání na půdě Dynama Kyjev musí kouč Pirlo řešit obsazení stoperské dvojice. Juventus čeká již ve středu duel na Barceloně.

    Děkujeme za pozornost, mějte se fajn. (22:55:36)
     
    Hosté posléze velice dobře vstoupili do druhého poločasu a prvních patnáct minut bylo v jejich režii. V 55. minutě otevřel skóre zápasu střídající Favilli z druhé vlny, kdy udeřil po posunutí Zaccagniho zleva na penaltu. Nutno podotknout, že situaci předcházel minimálně hraniční zákrok rukou do oblasti obličeje Dybaly. Favilli si při vstřelení gólu ublížil a po sedmi minutách pobytu na hřišti musel přepustit místo na trávníku Antonínu Barákovi.
     
    Co se týče prvního poločasu, tak v úvodních třiceti minutách byli hosté lepší. Závěr patřil domácím a ti dokonce skórovali, když Morata po hezké nahrávce Cuadrada přehodil brankáře Silvestriho na zadní tyč. Nicméně nacházel se o špičku kopačky v ofsajdu a radost Juvnetusu tak byla předčasná.
     
    Andrea Pirlo nezažívá úplně ideální start na lavičce Juventusu. Ten potřetí z pěti duelů italské ligy remizoval, z toho podruhé za sebou v duelu, kdy byl výrazným favoritem. Po ztrátě na hřišti Crotone nedokázali jeho svěřenci zvítězit ani doma proti Hellasu. Ten podal velice sympatický výkon a bod si (asi) zasloužil. Víceméně 60 minut byl domácímu mužstvu vyrovnaným protivníkem. Pak Juventus zabral. Uvědomil si, že mu teče do bot. Povedlo se mu střídání Kulusevskiho a ten srovnal v 77. minutě. Následoval tlak Juventusu a několikráte zloba na hlavního arbitra. Ten však dnes žádnou penaltu neodpískal. Nakonec ve vyhroceném závěru se Hellas ubránil a (zřejmě) s remízou bude spokojený, na rozdíl od Juventusu.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:18.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Po závaru ve vápně přizvedl tvrdý pokus levačkou Cuadrada z pravé strany spoluhráč nad horní tyč.
     
    90+6
    Colley ještě zůstal ležet na trávníku. Posléze rozehrál Faraoni na hlavu Baráka, ten prodloužil míč na Zaccagniho do ofsajdu.
     
    90+5
    Barákovi se nelíbil zákrok Frabotty rukama na pravé straně. Hosté mají času dost.
     
    90+5
    Juventus se neprosadil rohem zprava.
     
    90+4
    Cuadrado obešel na pravé straně Lazoviće, ten si dával pozor, aby jej ve vápně nefauloval. Následně vypálil Cuadrado tvrdě na přední tyč, kde zasáhl Silvestri rukama.
     
    90+3
    Dybala si chystal střelu z levé strany. Silvestri ji vyrazil nad sebe a hlavou ještě posunul míč na hranu malého vápna a stejnou část těla Moraty, ten v obrovské šanci mířil do rukavic brankáře!
     
    90+2
    Faraoni provokoval Kulusevskiho a Morata bránil svého spoluhráče. Následovala strkanice, do které se možná zapojili i hráči z lavičky. Kartu dostal první dva zmiňovaní.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90+1
    Juventus vrátil balón soupeři a Lovato, který odešel z placu, se hned hlásí o návrat. To domácí nemohou skousnout.
     
    90
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Giacomo Vrioni.
     
    90
    Lovato leží na zemi, bude ošetřený.
     
    89
    Frabotta zrychlil hru centrem zleva, míč si ale nezpracoval jeho spoluhráč ve vápně.

    Vít Muzikář

    Branky: 77. Kulusevski (Morata) – 60. Favilli (Zaccagni)

    Karty:   90+2. Kulusevski (JUV) – 39. Vieira (VRN), 57. Lazović (VRN), 69. Empereur (VRN), 90+2. Faraoni (VRN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:18.
    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C) (74. Frabotta), Demiral – J. Cuadrado, Arthur, Rabiot, Bernardeschi (61. Kulusevski) – Ramsey (90. Vrioni) – Dybala, Morata.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Portanova, Frabotta, D. Peeters, Kulusevski, Vrioni, Rafia, Bentancur, McKennie.

    Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini (55. Magnani), Lovato, Empereur – Faraoni (C), Vieira, Zaccagni, Lazović – Tameze (51. Ilić), Colley – N. Kalinić (55. Favilli, 62. Barák).
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Danzi, Dimarco, Barák, Ilić, Terracciano, Cancellieri, Rüegg, Favilli, Amione, Magnani.

    Rozhodčí: Pasqua – De Meo, Imperiale
    thejrc.org