Sassuolo – Turín 3:3 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:3 (0:1)
Turín FC
Pátek 23.10.2020, 20:45 • Venue MAPEI Stadium - Città del Tricolore • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:48:18)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:12. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
     
    Je konec a druhý poločas nám přinesl opravdu fantastickou podívanou! Domácí svého soupeře tlačili a dočkali se vyrovnání v jednasedmdesáté minutě. Filip Djuričić se prosadil efektivní i efektní patičkou a srovnal. Poté ale přišly pro domácí chvíle hrůzy, jelikož inkasovali dvakrát během dvou minut. Nejprve Andrea Belotti dobrým pohybem donutil soupeře k chybě, načež zakončil přesně k tyči. O chvilko později stejný hráč posunul balón na Sašu Lukiće, jenž se prosadil přízemní střelou na zadní tyč. Moc lidí asi nečekalo, že by Sassuolo mohlo srovnat, ale stalo se. Naději svému týmu dal Vlad Chiricheş, jenž se prosadil fantastickou ranou z nějakých pětadvaceti? metrů přímo do šibenice. O minut později si navíc na centr naskočil Francesco Caputo a bylo srovnáno. Rozhodčí poté ještě nastavil sedm minut, ale další branky jsme se již nedočkali. Viděli jsme jich ale šest, což je skvělé číslo. Body se tak dělí a pro Turín je to první bodový zisk v této sezóně.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Tady to nejspíše skončí remízou! Jeremie Boga měl jednu z posledních šancí, ale nakonec ani neodcentroval. Míč mu odskočil od nohy do zámezí.
     
    90+6
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Hamed Traorè.
     
    90+5
    Francesco Caputo je střelcem poslední branky a nyní byl obětí nedovoleného zákroku. Čas ležet na hřišti ale nemá, tak se zase vydává do ofenzivy.
     
    90+4
    Sassuolo kombinovalo v okolí šestnáctky, ovšem nakonec to trochu uspěchalo. Centr mířil do míst, kde nikdo z domácích nebyl, a tak ho má gólman.
     
    90+3
    Domácí faulovali na polovině hřiště, a tak se hosté mohou hnát dopředu. Těm ale kombinace nevyšla... Přesto se Turín o chvíli později zase k míči dostal.
     
    90+2
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    90+1
    A viděli jsme šanci na hostující straně. Andrea Belotti utíkal, co to dalo, ale úspěšný nebyl. Navíc se právě od něho odrazil balón jen mimo hrací plochu.
     
    90
    Gól platí! Nám zrovna končí základní hrací doba, ale dá se očekávat nastavení. Domácí rozhodně budou chtít dokonat velká obrat.
     
    89
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Jacobo Segre.

    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ricardo Rodríguez, přichází Cristian Ansaldi.
     
    88
    Nadále se nehraje a po pravdě moc nevím, co se řeší. Hosté asi reklamovali ruku při zpracování, ale na tu to nevypadalo. Nadále na verdikt ale čekáme.
     
    87
    V současné době se ale nehraje a vypadá to, že branku ještě řečí VAR. Je otázkou, co se nelíbí. Branka vypadala regulérně, tak uvidíme, jak se rozhodne.
    85. Francesco CAPUTO - 3:3
     
    85
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácímu týmu stačily necelé dvě minuty na to, aby srovnali stav dnešního utkání, tak to je neskutečné. Domenico Berardi vyslal krásný centr do šestnáctky, na který si naskočil FRANCESCO CAPUTO, který svou hlavičkou nedal gólmanovi šanci.
    84. Vlad CHIRICHEŞ - 2:3
     
    84
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jenže tady bude o co hrát až do posledních minut! Navíc tohle byla branka opravdu fantastická! VLAD CHRICHES napřáhl ze slušné vzdálenosti, ale jeho skvělá rána skončila v šibenici! Tato trefa by mohla vyhrát nějakou soutěž o gól roku...

    Denisa Józsová

    Branky: 71. Djuričić (Kiriakopoulos), 84. Chiricheş (Djuričić), 85. Caputo (D. Berardi) – 33. Linetty (Vojvoda), 77. Belotti (pen.), 79. Lukić (Belotti)

    Karty:   59. G. M. Ferrari (SAS), 77. D. Berardi (SAS) – 27. Vojvoda (TUI), 73. Rincón (TUI)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:12. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – K. Ayhan (61. Müldür), Chiricheş, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos (74. Rogério) – Maxime López (61. Boga), Locatelli – D. Berardi, Raspadori (62. Bourabia), Djuričić (90+6. Traorè) – Caputo.
    Náhradníci: Turati – Bourabia, F. Ricci, Obiang, Müldür, Haraslín, Magnanelli, Traorè, Peluso, Marlon, Rogério, Boga.

    Turín FC: Sirigu – Vojvoda (62. Singo), Bremer, Lyanco, Ricardo Rodríguez (89. Ansaldi) – Meïté, Rincón (89. Segre), Linetty – Lukić – Belotti (C), Verdi (74. N'Koulou).
    Náhradníci: Ujkani, Rosati – Bonazzoli, Murru, Segre, Edera, Singo, Ansaldi, N'Koulou, Gojak, Buongiorno, Vianni.

    Rozhodčí: Guida – Valeriani, Constanzo
    thejrc.org