Novosibirsk – Barys 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | Ufa – Jaroslavl 0:5 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Dynamo Moskva – Viťaz 1:5 (kon.) | Petrohrad – Omsk 5:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 26.10.2020, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:16:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3421 diváků.
     
    Střely na branku: 35 – 25
     
    Je dobojováno. Hosté dnes byli nad síly domácího celku a na jeho ledě vítězí vysoko 5:0, navíc s čistým kontem. Ve třetím dějství se hráči Jaroslavle prosadili ještě jednou a po výsledku 5:0 tak vyloupili domácí led. Ufa naopak dnes neměla nárok na bodový zisk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Poslední vteřiny utkání, hosté už odklepávají hokejkami o led zbytek duelu a je to jasné, Edward Pasquale dnes udrží čisté konto.
     
    59:35
    Sošnikovova střela mířila jen vedle branky hostů a obrana Jaroslavle ještě dostává kotouč do své moci a míří před branku Ufy.
     
    59:10
    Hosté drží puk co nejdále od své branky a ještě to zkoušejí před domácí klecí. Ufa je ale proti a hned otáčí hru na opačnou stranu.
     
    58:38
    Denis Alexejev si sjel před Juhu Metsolu, naznačil pohyb tělem, ale zakončil jen vedle jeho branky. Mrzet ho to ale vůbec nemusí.
     
    58:18
    Rodion Amirov jen nahodil puk do útočného pásma a domácí jdou ještě střídat. Zápas se už jen dohrává, hosté o svůj bezpečný náskok už přijít nemohou.
     
    58:15
    Pasquale si pohlídal místo u své pravé tyče a zastavil střelu Markuse Granlunda. Už to vypadá, že své čisté konto uhájí až do konce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Nic z toho nebylo a hosté se pak ujali puku a zavezli ho před Metsolu.
     
    56:44
    Lander vyslal další pokus na Metsolu a ten tak musel jít do dalšího zákroku. Poté domácí znovu míří před branku Edwarda Pasqualeho.
     
    56:10
    Rána Kajumova z pravého kruhu minula domácí branku. Poté si kotouč sebrala obrana Ufy a míří s ním na opačnou stranu.
     
    55:59
    Jegor Korškov napřáhl na vrcholu levého kruhu a jeho pokus zastavil Juha Metsola semaforem a poté vyrazil kotouč před sebe.
     
    55:51
    Další komerční přestávka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Lander (Korškov), 8. Ivanov (Rafikov), 12. Kajumov (Misjul, M. Osipov), 33. Ivanov (Lander, Kovalenko), 45. Alexejev (Berjozkin, A. Marčenko)


    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (12. Metsola) – Panin (C), Larsen, Koledov, Muchamadullin, J. Birjukov, Alexejev, A. Semjonov, Korobov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Chochrjakov, Kadějkin, Sošnikov – Kugryšev, M. Vorobjov, Amirov – Soloduchin, V. Žarkov (A), Kartajev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Lander (A), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, A. Petersson, Tkačjov (C) – Kajumov, J. Averin (A), Alexejev – Ivanov, Kovalenko, Berjozkin – Kudrjavcev.

    Rozhodčí: Fatějev, Ščeňjov – Strelcov, Stroganov

    Diváci: 3421
    bahis siteleri