Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 3:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 27.10.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:52 Ilja TALALUJEV - 3:4
     
    56:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskevský tým ještě žije, využívá přesilovka a prohrává už jen o jeden gól. Arťom Fjodorov dostal nahrávku na levý kruh. Dlouho nevěděl, co s pukem udělat, tak vystřelil. Jeho rána na přední tyčku byla ještě tečovaná ILJOU TALALUJEVEM a zapadla ideálně do horního rohu hostující branky. Asistence: Arťom Fjodorov, Dmitrij Višněvskij.
    52:04 Igor GERASKIN - 2:4
     
    52:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a hosté jsou do dvoubrankového vedení. Vladislav Provolněv dostal puk na modrou čáru a vystřelil. Jeho dělovku vyrazil Nikita Bespalov pouze před sebe. Tam byl v souboji IGOR GERASKIN, jež ze vzduchu trefil puk a poslal ho přímo do sítě. Asistence: Vladislav Kodola, Vladislav Provolněv.
    34:34 Roberts BUKARTS - 2:3
     
    34:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté obrací vývoj utkání a jdou do vedení. Nahrávku na modrou čáru dostal Joonas Nättinen, který kotouč šikovně prodloužil do útočného pásma pro ROBERTSE BUKARTSE, ten si ho v jízdě převzal a zamířil přesně na zadní tyčku, kam se Nikita Bespalov nedostal. Asistence: Joonas Nättinen, Veli-Matti Vittasmäki.
    21:34 Kirill KAPUSTIN - 2:2
     
    21:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Výborný vstup hostů do prostřední třetiny zápasu. KIRILL KAPUSTIN získal puk za brankou soupeře, vyjel si až mezi kruhy a poté vystřelil. Jeho pokus na střed branky asi brankář neviděl úplně ideálně a kotouč nakonec skončil v síti. Asistence: Alexandr Petunin.
    16:34 Robin HANZL - 2:1
     
    16:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se český útočník raduje z vedoucí branky. ROBIN HANZL rozhodně nejel nijak rychlý nájezd, ale pak vytáhl nádherný blafák do bekhendu a Vladislav Podjapolskij musel lovil puk ze sítě. Domácí centr ho totiž poslal přesně pod víko.
    14:08 Ivan ROGOV - 1:1
     
    14:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Máme tu vyrovnání. Tak zajímavě se odrazil puk na modrou čáru pro IVANA ROGOVA, který hned pálil před brankou, kde měl dva spoluhráče. Puk ale zřejmě ani jeden z nich netečoval a kotouč proletěl až na zadní tyčku domácí branky. Bez asistence.
    00:31 Lukáš RADIL - 1:0
     
    00:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Parádní úvod domácího týmu. Po chybné rozehrávce soupeře získal puk Jori Lehterä, který na středu našel Martin Bakoše a ten z voleje nahrál na pravý kruh LUKÁŠI RADILOVI. Bývalý hráč San Jose na nic nečekal a z voleje poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Martin Bakoš, Jori Lehterä.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 1. Radil (Bakoš, Lehterä), 17. R. Hanzl (TS), 57. Talalujev (Fjodorov, D. Višněvskij) – 15. Rogov, 22. Kapustin (Petunin), 35. Roberts Bukarts (Jo. Nättinen, Vittasmäki), 53. Geraskin (Kodola, Provolněv)


    Spartak Moskva: Bespalov (53. Truškov) – Rylov (A), Kulik, Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Zubarev, Nikišin, Kutějkin – Radil, Lehterä (A), Bakoš – Širokov (C), R. Hanzl, Fjodorov – Arkalov, M. Cyplakov, Zlobin – Šablovskij, Kruženkov, Talalujev.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, Provolněv, Kudako, Afanasjev, Lalonde (A), Adamčuk, Rogov, M. Tichonov – Dumbadze, A. Alexejev (C), Geraskin (A) – Petunin, Kodola, Vicharev – Roberts Bukarts, Jo. Nättinen, Liška – Kapustin, Kara, Kazakov.
    thejrc.org