Lok. Moskva – Bayern 1:2 (kon.) | Šachtar – Inter 0:0 (kon.) | Atlético – Salzburg 3:2 (kon.)
Mönchengladbach – Real Madrid 2:2 (kon.) | Porto – Olympiakos 2:0 (kon.) | Marseille – Manchester City 0:3 (kon.)
Liverpool – Midtjylland 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Ajax 2:2 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:2 (0:1)
Bayern Mnichov
Úterý 27.10.2020, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bayernu Mnichov, kterému se povedlo svého soupeře porazit výsledkem 2:1. Druhý poločas nám přinesl ofenzivní podívanou, která nabízela celou řadu vyložených šancí. Více ze hry měl Bayern, který ovšem odmítl možnost jít do dvoubrankového vedení, což bylo osudné. Lokomotiv totiž dvacet minut před koncem zápasu dokázal srovnat krok. Německý gigant ovšem výrazně přidal na aktivitě, což mu nakonec zaručilo druhou branku, která byla vítězná. Bayern také ve druhém duelu dokázal ukořistit všechny tři body. (20:48:26)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Krychowiak pálil kousek vedle, poslední šance pro domácí, je tu roh.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, běží nám třetí minuta nastaveného času. Lokomotiv Moskva se však nemůže dostat k souvislejší práci s míčem.
     
    90+1
    Žemaletdinov pálil pouze do zad protihráče, což přineslo protiútok soupeře. Ten hostující celek nevyřešil nejlépe, Guilherme tak okamžitě rozehrával od branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Daniil Kulikov, přichází Vitalij Lisakovič.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Lokomotiv tak nemá moc času na případné vyrovnání. Určitě můžeme očekávat nastavení.
     
    88
    Costa nabral rychlost, přičemž ještě spolupracoval s Tolissem. Bayern Mnichov nakonec vracel hru ke středovému kruhu, což hostujícímu celku určitě vyhovuje.
     
    87
    Živogljadov centroval z velké vzdálenosti, přičemž to nemyslel vůbec špatně. V pokutovém území ovšem číhal jediný spoluhráč, který neměl na balón nárok.
     
    86
    Jenomže trochu zbytečný faul provedl domácí Mirančuk, který při snaze o zisk míče zatáhl za dres Costu. Bayern nikam spěchat nebude, rozehrávat bude Neuer.
     
    85
    Hernández se marně dožadoval autového vhazování pro svůj celek, sudí byl nakonec opačného názoru. Lokomotiv bude znovu vhazovat, konkrétněji Živogljadov.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Rifat Žemaletdinov (FK Lokomotiv Moskva).
     
    84
    Kulikov šikovně přenechal míč do křídla, kde si o nahrávku řekl aktivní Mirančuk. Ten si hodil balón na pravou nohu, jenomže střelu poslal výrazně vedle branky.
     
    83
    Po autovém vhazování se mezi přesilu protihráčů dostal Žemaletdinov, který sice skončil na zemi, jenomže o faul se nejednalo. Bayern přesto zůstává bez míče.
     
    82
    Lokomotiv Moskva se znovu dokázal usadit na polovině soupeře, kde to odkopem vyřešil obránce Pavard. Ten poslal míč do zámezí, autu se tak ujme Rybus.
    79. Joshua KIMMICH - 1:2
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jenomže německý gigant se dostává zpět do vedení! Kousek od pokutového území totiž převzal těžkou nahrávku JOSHUA KIMMICH, který to vyřešil fantastickým způsobem. Německý středopolař se totiž opřel do padajícího míče, který bezpečně uklidil za brankáře Guilhermeho. Ten se za tímto pokusem pouze ohlédl!

    David Suchý

    Branky: 70. An. Mirančuk (Luís) – 13. Goretzka (Pavard), 79. Kimmich (Javi Martínez)

    Karty:   17. Živogljadov (LMO), 50. Cerqueira (LMO), 84. Žemaletdinov (LMO) – 47. Lucas Hernández (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:15.
    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C) (46. S. Rajković), Cerqueira, Rybus – Ignatěv (76. Žemaletdinov), Kulikov (89. Lisakovič), An. Mirančuk – Krychowiak, Smolov (75. Rybčinskij) – Luís.
    Náhradníci: Kočenkov, Savin – Kamano, Magkejev, Lisakovič, Éder, Muchin, Rybčinskij, S. Rajković, Siljanov, Žemaletdinov, Lyscov.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka (46. Javi Martínez) – T. Müller (46. Gnabry), Tolisso, Coman (69. Costa) – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann, Nübel – J. Boateng, Costa, Gnabry, Choupo-Moting, Musiala, Javi Martínez, B. Sarr, Sané, Roca.

    Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Artene (všichni Rumunsko)
    thejrc.org