Lok. Moskva – Bayern 1:2 (kon.) | Šachtar – Inter 0:0 (kon.) | Atlético – Salzburg 3:2 (kon.)
Mönchengladbach – Real Madrid 2:2 (kon.) | Porto – Olympiakos 2:0 (kon.) | Marseille – Manchester City 0:3 (kon.)
Liverpool – Midtjylland 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Ajax 2:2 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:2 (0:1)
Bayern Mnichov
Úterý 27.10.2020, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Milionářská soutěž Liga mistrů má na programu druhé zápasy základních skupin, my se společně zaměříme na souboj mezi FK Lokomotiv Moskva a Bayern Mnichov.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Fotbalisté Lokomotivu Moskva se po dvanácti odehraných zápasech své domácí soutěže nacházejí na průběžné čtvrté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo základní skupinu Evropské ligy. Ruský celek v minulém kole pocítil letošní třetí ligovou porážku, celkem překvapivě totiž neuspěl na domácím stadionu proti Volgogradu, kterému podlehl výsledkem 1:2. Lokomotiv přitom mohl v poslední desetiminutovce srovnat, nicméně Mirančuk neproměnil pokutový kop. Lokomotiv si však cenný bod připsal v prvním hracím kole Ligy mistrů, kdy změřil síly s rakouským Salcburkem. Tento duel nakonec nabídl čtyři přesné zásahy, přičemž oba celky vstřelily po dvou brankách. Lokomotiv ale dnes čeká mnohem těžký soupeř!
     
    Bayern Mnichov

    Na opačné straně stojí obrovský favorit tohoto zápasu, kterým je Bayern Mnichov. Německý gigant má v posledních měsících fantastickou formu, což se bude chtít převést také do dnešního zápasu. Bayern se v domácí soutěži sice nachází na druhé pozici, avšak na vedoucí Lipsko ztrácí pouze jeden jediný bod. Německý celek ovšem během pěti odehraných zápasů nasázel hned dvaadvacet branek, což dělá průměr více než čtyř vstřelených branek za jeden zápas. Bayernu se na jedničku povedl také první duel v základní skupině Ligy mistrů, v rámci kterého se utkal s nevyzpytatelným Atléticem. Španělský celek nakonec inkasoval hned čtyři branky, přičemž sám nedokázal vsítit ani jednu.
     
    Vzájemné zápasy:

    Poslední vzájemný duel těchto dvou celků je starý více než pětadvacet let. Tehdy Bayern Mnichov dokázal na hřišti soupeře zvítězit výsledkem 5:0.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C), Cerqueira, Rybus – Ignatěv, Magkejev, An. Mirančuk – Krychowiak, Smolov – Luís.
    Náhradníci: Kočenkov – Kamano, Kulikov, Lisakovič, Éder, Muchin, Rybčinskij, S. Rajković, Siljanov, Žemaletdinov, Lyscov.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka – T. Müller, Tolisso, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann, Nübel – J. Boateng, Costa, Gnabry, Choupo-Moting, Musiala, Javi Martínez, B. Sarr, Sané, Roca.

    Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Artene (všichni Rumunsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali vysokou kolmici směrem na Lewandowskiho, který se ovšem k míči nedostal. Před ním včas zakročil zadák Ćorluka.
     
    4
    Na opačné straně zkoušel přenést hru Krychowiak, kterému se u pravé autové lajny povedlo najít Živogljadova. Ten otřel míč o nohu Hernándeze, Lokomotiv bude znovu vhazovat.
     
    5
    Celkem dost prostoru měl kolem sebe Rybus, který se rozhodl spolupracovat s Mirančukem. Ten centroval do šestnáctky, kde doprostřed branky zakončoval Smolov.
     
    6
    Smolov tentokráte nepovedeně vracel míč pod sebe, avšak přesto našel jednoho ze svých spoluhráčů. Jednalo se o Živogljadova, který ihned přenášel hru.
     
    7
    Ruský celek to zkoušel po pravém křídle, kde se Smolov se štěstím dostal přes Hernándeze. Na hranici pokutového území ale číhal Süle, který zakročil čistým způsobem.
     
    8
    Na dlouho nohu to měl hostující Goretzka, kterému se tedy v tandemu nepovedlo najít kolegu Comana. Druhý jmenovaný se přesto dostal k míči, po jeho nahrávce pálil nad Goretzka.
     
    9
    Bayern si vybojoval první rohový kop, a sice z levé strany. Centrovaná nabídka našla na malém vápně osamoceného Lewandowskiho, který ovšem mířil vedle branky.
    9. Lewandowski mířil vedle branky.
     
    10
    Do útočného výpadu se zapojil také pravý obránce Pavard, který nakonec vyprodukoval zpětnou nahrávku směrem na Süleho, jenž ještě přenášel hru křížem.
     
    11
    Hernández se pokoušel vypálit z velké vzdálenosti, míč ovšem poslal vysoko nad branku. Guilherme nemusel zasahovat, naopak se postaral o rozehrávku.
     
    12
    Po odkopu se do vzdušného souboje pouštěl domácí Mirančuk, který ovšem proti Kimmichovi neuspěl. Odraženého míče se chopil Ignatěv, jenž nahrával do ofsajdu.
     
    13
    Do volného prostoru si před malým momentem seběhl Müller, který z jedničky posílal míč do pokutového území, kde to zodpovědně vyřešil obránce Cerqueira.
     
    13
    Hezké přesunutí míče do tandemu našlo rychlonohého Comana, který to zkoušel přízemní nabídkou do malého vápna. Tentokráte si dokázal míč pohlídat Kulikov.
     
    13
    Bayern právě vstřelil branku!
    Po necelých patnácti minutách hry tu máme úvodní branku zápasu! Tolisso vyslal centr do pokutového území, kde se nacházel Pavard. Ten šikovnou hlavičkou ještě vracel míč k hranici malého vápna, kde se prosadil LEON GOREZKA. Toho nedokázal uhlídat bránící Cerqueira, navíc domácí brankář Guilherme byl naprosto bez šance.
    13. Leon GORETZKA - 0:1
     
    16
    Krátce po rozehrávce to centrem do velkého vápna zkoušel domácí Ignatěv, který ovšem našel pouze protihráče. Na druhé straně se málem do úniku dostal Müller.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Dmitrij Živogljadov (FK Lokomotiv Moskva).
     
    18
    Lewandowski si zakřičel, aby mu Tolisso ponechal míč. Bayern Mnichov se tak dokázal znovu usadit na útočné polovině, kde sledujeme rychlou, trpělivou souhru.
     
    19
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Bayern Mnichov. Vzdušná nabídka nakonec doputovala do rukavic brankáře, který znovu spolupracoval s Ćorlukou.
     
    20
    Ven z branky musel domácí brankář Guilherme, který dokázal ve vzduchu zakročit před dotírajícím Lewandowskim. Domácí brankář výhozem oslovil kolegu Ćorluku.
     
    21
    Smolov zkoušel na hranici pokutového území spolupracovat s Ignatěvem, který měl příliš málo prostoru na další útočné počínání. Navíc čistě zakročil Hernández.
     
    22
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, zatím jsme se dočkali jediné branky. Do vedení se dostal mnichovský gigant, na tahu tak je domácí mužstvo.
     
    23
    Po souboji se na zemi ocitl aktivně hrající Hernández, nicméně sudí neponechal ani výhodu. Následovalo přenesení hry na Pavarda, který na balón nedosáhl.
     
    24
    Kimmich si na levém křídle vybral Comana, který ještě přesouval míč na nohu Tolissa. Posledně jmenovaný se uvolnil, svůj centr ale poslal do rukavic brankáře.
     
    25
    Do menších problémů se dostal Smolov, který pořádně zahnal Rybuse. Domácí obránce si nakonec dal tělo před napadajícího Müllera, který tak musel faulovat.
     
    26
    Další stoprocentní šance pro Bayern! Pavard si znovu seběhl do pokutového území, odkud tentokráte vracel míč přímo na nohu Comana, který z jedničky trefil levou tyč.
     
    27
    Rozvážná kombinace Bayernu nakonec do rozehrávky zapojila také znuděného Neuera. Ten ihned přeposlal míč na Kimmicha, který dostal hru na druhou stranu.
     
    28
    Brazilský brankář Guilherme znovu rozehrál nakrátko po zemi. Míč se mu ovšem dostal zpět na kopačku, načež jsme sledovali nákop směrem na středopolaře Kulikova.
     
    29
    Už to vypadalo, že se domácí Luís požene do samostatného úniku, jenomže bleskově ze své branky vystartoval Neuer, který odkopem zažehnal nebezpečí.
     
    30
    Kimmich se pokoušel prudkým pasem nastartovat Comana, který se ovšem nedíval dopředu a celkem zbytečně tak fauloval Živogljadova. Domácí ihned rozehráli.
     
    31
    Lokomotiv Moskva navíc vykřesal zisk standardní situace z útočné poloviny. Po centru se do zakončení dostával Smolov, který ovšem nepropálil blok protihráčů.
     
    32
    Süle tělem zapracoval ve vlastním velkém vápně, což neustál aktivně hrající Smolov. O faul se pochopitelně nejednalo, německý celek okamžitě zakládá protiakci.
     
    33
    Lewandowski sklepl míč pod sebe na Kimmicha, který se v zakončení hodně ukvapil. Střelu totiž poslal vysoko nad branku, což se moc nelíbilo spoluhráčům.
     
    34
    Znovu se do kombinace svého celku zapojil také Neuer, který rozehrávkou po zemi oslovil vedle stojícího Süleho. Bayern Mnichov se nyní nikam bezhlavě nežene.
     
    37
    Na pořadu dne byl teprve druhý rohový kop, znovu v režii Bayernu Mnichov. Z levé strany centroval Kimmich, který ovšem uvnitř vápna našel pouze hlavu soupeře.
     
    38
    O nahrávku si na levé straně řekl Hernández, který si nevěřil na průnik kolem Živogljadova. Jeho celek ještě přenášel hru, což zatím nepřináší nic nebezpečného.
     
    39
    Navíc jsme sledovali celkem jednoduchou práci pro brankáře Guilhermeho, který si poradil s centrem z pravé strany. Lokomotiv se navíc kombinací dostal na druhou stranu.
     
    40
    Jenomže ani tentokráte Neuer nemusel řešit nic vážnějšího. Na opačné polovině se k hranici pokutového území probíjel Lewandowski, který se daleko nedostal.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    42
    Pohotovou střelou se prezentoval Pavard, který ovšem mířil pouze doprostřed branky. To znamenalo snadnou práci pro Guilhermeho, který ihned odkopával.
     
    43
    K odraženému míči se jako první dostal Kulikov, který zkoušel odcentrovat napříč malým vápnem. Brankář Neuer musel na zem, balónu se zřejmě vůbec nedotkl.
     
    44
    Je tu malér pro domácí celek. Na zemi totiž zůstal velezkušený Ćorluka, který zřejmě nebude moci pokračovat ve hře.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Leon Goretzka. Více ze hry pochopitelně měl favorit tohoto zápasu, tedy Bayern, jenž si vypracoval několik dalších šancí, jedna z nich dokonce skončila na tyči. Lokomotiv sice vstoupil do utkání aktivně, avšak poté se iniciativy ujal soupeř, který měl celkem drtivou územní převahu. Ruský celek tak bude muset ve druhém dějství o něco přidat, Neuer totiž nemusel řešit nic moc dramatického.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Javi Martínez.
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vedran Ćorluka, přichází Slobodan Rajković.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Serge Gnabry.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změn hrát zleva doprava.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Lucas Hernández (Bayern Mnichov).
     
    48
    Živogljadov dokázal velice přesnou nahrávkou nastartovat Ignatěva, který se pomalu a jistě dostával za hostující obranu. Nakonec si Hernández pomohl faulem.
     
    49
    Jenomže po předchozím souboji skončil na trávníku také Hernández, ke kterému musel přispěchat lékařský personál. Levý obránce nakonec musí za postranní lajnu.
     
    50
    Po standardní situaci míč propadl na kopačku Smolova, který okamžitě pálil na hostující branku. Neuer neměl žádnou větší práci, míč totiž směřoval doprostřed.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Murilo Cerqueira (FK Lokomotiv Moskva).
     
    51
    Po levém křídle si to k opačnému pokutovému území namířil hostující Hernández, který nakonec nedokázal odcentrovat. Vypadalo to ale na faul Cerqueiry.
     
    52
    Kimmich se postaral o provedení standardní situace, na kterou si nejvýše do vzduchu dokázal naskočit středopolař Martínez, který poslal míč na horní síť.
     
    53
    Guilherme v předchozím okamžiku nemusel zasahovat, naopak rozehrával odkopem na levou stranu. Ten ovšem poslal do zámezí, Pavard ihned vhazoval zpět.
     
    54
    Z ofsajdového postavení vybíhal Mirančuk, který tak nemohl pokračovat v útočném snažení. I tentokráte velice přesné oko pomezního, Bayern Mnichov se vrací k balónu.
     
    55
    Lewandowski se stáhl pro míč hluboko na vlastní obrannou polovinu, kde vypomohl s kombinací. Do ní se zapojil také Kimmich, který si troufl na přenesení hry.
     
    56
    Hernández se celkem pohodlně dostal na útočnou polovinu, kde si ještě počkal na náběh Tolissa. Druhý jmenovaný oslovil Comana, po jehož centru celkem povedeně vracel před branku Pavard.
     
    57
    Mnichovský gigant si tak přichystal další rohový kop, který Kimmich poslal na přední tyč. Tam se ovšem nejvýše do vzduchu dostal Rajković, který zažehnal nebezpečí.
     
    58
    Málem to bylo o dvě branky! Ve vyložené šanci se totiž ocitl Kimmich, který se pokoušel poslat míč do domácí branky, jenomže mu v tom zabránil Rajković.
     
    59
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Gnabry, který místo míče trefil pouze jednoho z protihráčů. Krychowiak to udělal zkušeně, svému celku vybojoval standardku.
     
    60
    V krátkém časovém sledu další faul, tentokráte ze strany moskevského celku. Hostující mužstvo ovšem rozehrálo urychleně, nyní sledujeme trpělivou kombinaci.
     
    61
    Po autovém vhazování se v pokutovém území dostával k míči Lewandowski, na kterého si ale dal pozor domácí Cerqueira, který navíc založil protiútok domácích.
     
    62
    A ten nebyl vůbec špatný. Obrana Bayernu se totiž hodně otevřela, čehož se pokoušel využít unikající Luís, jehož na poslední chvíli dokázal zakřižovat Alaba.
     
    63
    Máme za sebou hodinu hry, nicméně na druhý přesný zásah stále čekáme. Bayern Mnichov sice má míč častěji na kopačkách, do šancí se ale moc nedostává.
     
    64
    Navíc nepřesnou nahrávku vypustil ze své kopačky obránce Alaba, který našel pouze domácího Kulikova. Lokomotiv Moskva tak okamžitě přešel na druhou stranu.
     
    64
    Lewandowski spadl v pokutovém území, penalta pro Bayern!
     
    65
    To jsou věci, pokutový kop to nakonec nebude. Sudí se totiž poradil s videorozhodčím, který odhalil ofsajd. Místo penalty budou domácí rozehrávat volný kop.
     
    66
    Lokomotiv Moskva tak přečkal kritický moment, přičemž stále prohrává o jednu branku. Po rozehrávce se k míči dostal brankář Guilherme, který rozehrál výhozem.
     
    67
    U postranní lajny to nepříliš dobře udělal Süle, kterému nakonec míč utekl směrem do zámezí. Následně se do vápna dostal Ignatěv, který trefil protihráče.
     
    68
    Coman si dokázal narazit s Kimmichem, načež se mohl stát druhým střelcem tohoto zápasu. Ránu ovšem poslal kousek nad branku. Za zmínku stojí také sympatické zakončení od Ignatěva.
     
    69
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Douglas Costa.
     
    70
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Místo dvoubrankového vedení tu máme vyrovnávací branku Lokomotivu! Rychlá akce po pravém křídle nakonec nastartovala rychlonohého Luíse, který se dostal až do pokutového území. Tam si velice dobře všiml nekrytého ANTONA MIRANČUKA, který placírkou překonal bezmocného brankáře Neuera.
    70. Anton MIRANČUK - 1:1
     
    73
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, Lokomotivu Moskva se totiž překvapivě povedlo srovnat krok. Do konce tohoto zápasu však zbývá ještě celkem dost času.
     
    74
    Bayern si navíc vybojoval nebezpečnou standardní situaci, ke které se postavila dvojice Lewandowski – Alaba. Nakonec to na sebe vzal prvně jmenovaný, který trefil zeď.
     
    75
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Dmitrij Rybčinskij.
     
    76
    Kimmichovi se na pravém křídle nabídl Gnabry, nicméně to centrem zkoušel pravý obránce Pavard. Po jeho nabídce se vrhl Cerqueira, který zakročil skluzem.
     
    76
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vladislav Ignatěv, přichází Rifat Žemaletdinov.
     
    77
    Domácím se povedlo velice dobře zavřít prostor ve středu hrací plochy, Costa si tak svůj úmysl rychle rozmysle. Brazilec přesto proti přesile nepřišel o balón.
     
    78
    Bayern Mnichov výrazně přidal na aktivitě, výsledkem byl zisk rohového kopu. Kimmich zkoušel najít Martíneze, jenomže španělského zadáka přehlavičkoval Rajković.
     
    78
    Málem tu byl druhý šok pro Bayern! Do protitútoku se totiž dostal Luís, který to zkoušel ke vzdálenější tyči, jenomže míč nakonec proletěl kousek vedle.
    78. Luís mířil vedle branky.
     
    79
    Aby toho nebylo málo, tak se celkem v poklidu dostal za obranu Mirančuk, který se již chystal do zakončení. Do něj vložil nohu Alaba, na řadu přijde rohový kop.
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jenomže německý gigant se dostává zpět do vedení! Kousek od pokutového území totiž převzal těžkou nahrávku JOSHUA KIMMICH, který to vyřešil fantastickým způsobem. Německý středopolař se totiž opřel do padajícího míče, který bezpečně uklidil za brankáře Guilhermeho. Ten se za tímto pokusem pouze ohlédl!
    79. Joshua KIMMICH - 1:2
     
    82
    Lokomotiv Moskva se znovu dokázal usadit na polovině soupeře, kde to odkopem vyřešil obránce Pavard. Ten poslal míč do zámezí, autu se tak ujme Rybus.
     
    83
    Po autovém vhazování se mezi přesilu protihráčů dostal Žemaletdinov, který sice skončil na zemi, jenomže o faul se nejednalo. Bayern přesto zůstává bez míče.
     
    84
    Kulikov šikovně přenechal míč do křídla, kde si o nahrávku řekl aktivní Mirančuk. Ten si hodil balón na pravou nohu, jenomže střelu poslal výrazně vedle branky.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Rifat Žemaletdinov (FK Lokomotiv Moskva).
     
    85
    Hernández se marně dožadoval autového vhazování pro svůj celek, sudí byl nakonec opačného názoru. Lokomotiv bude znovu vhazovat, konkrétněji Živogljadov.
     
    86
    Jenomže trochu zbytečný faul provedl domácí Mirančuk, který při snaze o zisk míče zatáhl za dres Costu. Bayern nikam spěchat nebude, rozehrávat bude Neuer.
     
    87
    Živogljadov centroval z velké vzdálenosti, přičemž to nemyslel vůbec špatně. V pokutovém území ovšem číhal jediný spoluhráč, který neměl na balón nárok.
     
    88
    Costa nabral rychlost, přičemž ještě spolupracoval s Tolissem. Bayern Mnichov nakonec vracel hru ke středovému kruhu, což hostujícímu celku určitě vyhovuje.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Lokomotiv tak nemá moc času na případné vyrovnání. Určitě můžeme očekávat nastavení.
     
    89
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Daniil Kulikov, přichází Vitalij Lisakovič.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90+1
    Žemaletdinov pálil pouze do zad protihráče, což přineslo protiútok soupeře. Ten hostující celek nevyřešil nejlépe, Guilherme tak okamžitě rozehrával od branky.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, běží nám třetí minuta nastaveného času. Lokomotiv Moskva se však nemůže dostat k souvislejší práci s míčem.
     
    90+4
    Krychowiak pálil kousek vedle, poslední šance pro domácí, je tu roh.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:15.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bayernu Mnichov, kterému se povedlo svého soupeře porazit výsledkem 2:1. Druhý poločas nám přinesl ofenzivní podívanou, která nabízela celou řadu vyložených šancí. Více ze hry měl Bayern, který ovšem odmítl možnost jít do dvoubrankového vedení, což bylo osudné. Lokomotiv totiž dvacet minut před koncem zápasu dokázal srovnat krok. Německý gigant ovšem výrazně přidal na aktivitě, což mu nakonec zaručilo druhou branku, která byla vítězná. Bayern také ve druhém duelu dokázal ukořistit všechny tři body. (20:48:26)

    David Suchý

    Branky: 70. An. Mirančuk (Luís) – 13. Goretzka (Pavard), 79. Kimmich (Javi Martínez)

    Karty:   17. Živogljadov (LMO), 50. Cerqueira (LMO), 84. Žemaletdinov (LMO) – 47. Lucas Hernández (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:15.
    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C) (46. S. Rajković), Cerqueira, Rybus – Ignatěv (76. Žemaletdinov), Kulikov (89. Lisakovič), An. Mirančuk – Krychowiak, Smolov (75. Rybčinskij) – Luís.
    Náhradníci: Kočenkov, Savin – Kamano, Magkejev, Lisakovič, Éder, Muchin, Rybčinskij, S. Rajković, Siljanov, Žemaletdinov, Lyscov.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka (46. Javi Martínez) – T. Müller (46. Gnabry), Tolisso, Coman (69. Costa) – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann, Nübel – J. Boateng, Costa, Gnabry, Choupo-Moting, Musiala, Javi Martínez, B. Sarr, Sané, Roca.

    Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Artene (všichni Rumunsko)
    thejrc.org