Lok. Moskva – Bayern 1:2 (kon.) | Šachtar – Inter 0:0 (kon.) | Atlético – Salzburg 3:2 (kon.)
Mönchengladbach – Real Madrid 2:2 (kon.) | Porto – Olympiakos 2:0 (kon.) | Marseille – Manchester City 0:3 (kon.)
Liverpool – Midtjylland 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Ajax 2:2 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
0:0 (0:0)
Inter Milán
Úterý 27.10.2020, 18:55 • NSK Olimpiyskiy, Kyjev • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit opět na shledanou. (20:53:38)
    Fotbalisté Šachtaru Doněck vybojovali cennou remízu s milánským Interem
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 5:14.
     
    Je dobojováno. Ve druhém poločase si hosté vypracovali další velkou šanci, Martínez ale netrefil odkrytou domácí branku. Následně pak byly k vidění další akce, zejména na straně Interu, ale domácí hráči pozorně bránili a také brankář Trubin předvedl velmi dobrý výkon, kterým pomohl Doněcku k zisku jednoho bodu do tabulky. Hosté po skončení duelu byli na sebe samozřejmě nazlobení, protože nebyli daleko od tří bodů, jejich velké šance, které neproměnili, je pochopitelně mrzí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dlouhý míč mířil na Romelua Lukakua, ale ten poté posílá střelu jen vedle domácí branky a je to jasné. Zápas dnes skončí bezbrankovou remízou.
     
    90+3
    Tetê na pravé straně převzal přihrávku od spoluhráče, ale blíže brance hostů se nedostal a hned na to se rodí akce na druhé straně. Do akce jde Inter.
     
    90+2
    Odkop od branky provedl domácí brankář Anatolij Trubin a posílá tak do akce své spoluhráče a hlavně balon daleko od svého zařízení.
     
    90+1
    Hosté se derou do další akce, poslední minutky zápasu a stále domácí hájí slibný výsledek.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě tři minuty navíc.
     
    89
    Perišić bránil akci Tetêho, kterého nepustil do velkého vápna. Následně pak končí míč zase v zámezí a sám Perišić ho tak vhodí zpět do hry.
     
    88
    Perišić se nyní zlobí směrem k hlavnímu sudímu, neboť se domnívá, že se faulu na soupeře nedopustil. Hlavní rozhodčí je ale jiného názoru a u míče je domácí Doněck.
     
    88
    Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Marlos, přichází Alan Patrick.
     
    87
    Na levé straně si nabíhal na přihrávku Ivan Perišić, ale nedostal se k přihrávce. Následně pak domácí celek dostává míč za postranní čáru a autové vhazování zahrají hosté.
     
    86
    Romelu Lukaku poslal nepříliš přesnou přihrávku na Achrafa Hakimího, který na míč vůbec nedosáhl a ten končí jen za zadní čárou.
     
    85
    Andrea Pinamonti se hned zapojil do hry a táhl akci Milána. Ale u velkého vápna se pak střelecky neprosadil Romelu Lukaku.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Andrea Pinamonti.
     
    84
    Tetê posílal míč na spoluhráče a jeho následnou přihrávku na Marlose zachytil Ashley Young a zabránil tak akci domácího celku, která klidně mohla být nebezpečná.
     
    83
    Ivan Perišić si sbíhal před velké vápno, ale přihrávka na něho se neujala. Rázem tak skončila další akce milánského Interu. Domácí pak jdou dopředu.

    Vendula Zdražilová

    Branky:

    Karty:   31. Bastoni (INM), 64. Arturo Vidal (INM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 5:14.
    FK Šachtar Doněck: Trubin – Dodô, Chočolava (62. Matvijenko), Bondar, Kornijenko – Marlos (C) (88. Patrick), Maycon – Tetê, Antônio, Solomon – Dentinho (15. Taison).
    Náhradníci: Pjatov, O. Ševčenko – Patrick, Taison, Bolbat, Cipriano, Vitão, Matvijenko, Stěpaněnko, Sudakov, Vakula, Vjunnik.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio (79. Darmian), de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Arturo Vidal (79. Eriksen), Young (85. Pinamonti) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (72. Perišić).
    Náhradníci: D. Padelli, F. Stanković – Bonfanti, Darmian, Eriksen, Kolarov, Moretti, Nainggolan, Perišić, Pinamonti, Ranocchia, Vezzoni.

    Rozhodčí: Kabakov (BUL) – Margaritov (BUL), Valkov (BUL)
    thejrc.org