Lok. Moskva – Bayern 1:2 (kon.) | Šachtar – Inter 0:0 (kon.) | Atlético – Salzburg 3:2 (kon.)
Mönchengladbach – Real Madrid 2:2 (kon.) | Porto – Olympiakos 2:0 (kon.) | Marseille – Manchester City 0:3 (kon.)
Liverpool – Midtjylland 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Ajax 2:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:0 (0:0)
FC Midtjylland
Úterý 27.10.2020, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:52)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
     
    Je konec! Liverpool nakonec zvládl dnešní souboj s dánským Midtjyllandem a vítězí 2:0. Hosté ale předvedli sympatický výkon. Po bezzubém prvním poločase se Liverpool dostal do vedení až po změně stran, když krásnou akci zakončil Diogo Jota. Za hosty mohl srovnat Evander, jenže přízemní střelou minul branku. Krátce před koncem pak zahodil obrovskou šanci Firmino. Z následné protiakce mohlo být znovu vyrovnáno, ale Dreyer dloubákem trefil jen boční síť. Poté byl navíc faulován Mohamed Salah, který z následného pokutového kopu napsal tečku za dnešním duelem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Mohamed SALAH - 2:0
     
    90+3
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool přidává druhou branku a potvrzuje vítězství! K exekuci se postavil MOHAMED SALAH a s přehledem napálil míč do sítě!
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Paulinho (FC Midtjylland).
     
    90+1
    Penalta pro Liverpool! Salah se dostal do velkého vápna a Paulinho poslal k zemi!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Dreyerův dloubák
     
    90
    Hosté byli krůček od obrovského úspěchu! Dreyer se po krásné akci dostal do velkého vápna, kde se zbavil Gomeze, ale dloubákem rozvlnil jen boční síť!
    89. Firminova možnost
     
    89
    Liverpool mohl potvrdit svůj triumf! Trent Alexander-Arnold z pravé strany našel Firmina, jenže ten ve velké šanci placírkou zakončil jen nad břevno!
     
    88
    Také Roberto Firmino nyní napadal rozehrávku soupeře. Božidar Krajev si jeho přítomnosti všiml a pomohl si malou domů.
     
    87
    Joel Andersson dostal dobrou přihrávku, jenže hosté znovu kombinují jen na vlastní polovině. Nikdo v červeném dresu teď rozehrávku neatakuje.
     
    86
    Frank Onyeka chtěl dloubákem vyslat přihrávku za obranu Liverpoolu, ale Robertson si jeho pobídku pohlídal a odhlavičkoval jej do bezpečí.
     
    85
    Paulinho získal odražený míč na vlastní polovině a chtěl urychlit rozehrávku dánského mužstva. Jeho nákop ale srazil Milner do zámezí.
     
    84
    Trent Alexander-Arnold znovu prošel s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže jeho průnikovou přihrávku si Alexander Scholz skvěle pohlídal.
     
    83
    Salah se hnal za skvělým nákopem na polovinu soupeře, jenže stopeři Midtjyllandu si v kooperaci poradili a nechali míč propadnout do rukavic brankáře.
     
    82
    Alisson se zapojil do rozehrávky domácího celku. Domácí brankář rozehrál na levou stranu, kde si míč parádním způsobem zpracoval Robertson.
     
    81
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Sory Kaba, přichází Luca Pfeiffer.
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Jens Cajuste, přichází Božidar Krajev.
     
    80
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Roberto Firmino.
     
    79
    Diogo Jota dostal prostor na pravé straně, ale pomohl si zpětnou přihrávku. Hosté se stačili vrátit na velké vápno a opět čekají na akci soupeře.
     
    78
    Evander si míč zpracoval v pokutovém území, krásně se otočil a zakončil. Jeho přízemní ránu Alisson vůbec neřešil, ale míč prosvištěl jen těsně vedle tyčky!
     
    77
    Salah napadal rozehrávku hostujících stoperů. Egyptský fotbalista dostal rozehrávku soupeře pod velký tlak, ale k míči se nedostal.
     
    76
    Alisson pokazil odkop od branky a trefil jen dotírajícího Sista. Dánský fotbalista ale stačil najít jen Evandera, jenž se k odcentrování do šestnáctky nedostal.
     
    75
    Evander si v blízkosti velkého vápna krásně přehodil míč na pravačku a vyslal technický pokus. Jeho projektil se ale zakroutil kolem zadní tyčky.
     
    74
    Alexander Scholz se ujal rozehrávky přímého kopu hostujícího celku. Jeho nákop si ale pohlídal Joe Gomez, který míč odehrál hlavou do bezpečí.
     
    73
    Hosté se snaží hrát aktivně i přes aktivní napadání Liverpoolu. Fotbalisté v červeném se ale delší dobu nemohou dostat k míči.
     
    72
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Evander.
     
    72
    Sory Kaba si naběhl na centr z pravé strany, jenže místo zakončení si míč chtěl zpracovat. Špatným prvním dotykem si míč nechal odskočit mimo šestnáctku.
     
    71
    Hostující brankář nakopl míč dlouhým nákopem na levou stranu hřiště. Gomez si dal pozor na padající míč a hlavou odehrál míč na polovinu soupeře.
     
    69
    Diogo Jota skvěle atakoval rozehrávku dánského celku na polovině hřiště. Nikdo v bílém dresu Midtjyllandu se však k odraženému míči nedostal.
     
    68
    Sory Kaba dostal míč na polovinu Liverpoolu, jenže neustál souboj s Gomezem a nechal se o míč připravit. Dánský celek se však snaží hrát sympaticky.
     
    67
    Hostující brankář nakopl míč na polovinu Liverpoolu, kde si dal pozor dobře postavený Joe Gomez. Domácí stoper dnes hraje povedené utkání.
     
    66
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Awer Mabil, přichází Mikael Anderson.
     
    65
    Pione Sisto potáhl míč do blízkosti pokutového území, jenže přihrávka vnějším nártem se mu vůbec nepovedla a skončila na hlavě Gomeze.
     
    64
    Frank Onyeka neustál souboj s napadajícím Milnerem a poroučel se k zemi. Podle rozhodčího se navíc jednalo o nedovolený zákrok.
     
    63
    Znovu se k míči dostal Mohamed Salah, který si zkrotil skákavý míč a přenesl hru na levou stranu hřiště. Liverpool nadále pokračuje v kombinaci.
     
    62
    Salah se poprvé v utkání dostal do pokutového území, ale Paulinho se s ním rychle vrátil a nedovolil egyptské hvězdě zakončit.
     
    61
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Takumi Minamino, přichází Mohamed Salah.
     
    60
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Divock Origi, přichází Sadio Mané.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme zajímavé utkání. Liverpool před malou chvíli vsítil úvodní branku a pokračuje v ofenzivním pojetí hry.
     
    59
    Trent Alexander-Arnold kouzlil s míčem na pravé straně, ale nakonec raději uklidnil rozehrávku přihrávkou na Gomeze. Domácí mají duel pod kontrolou.
     
    58
    Awer Mabil dostal prostor na polovině soupeře a rozehrál na pravou stranu, kde však nebyl nikdo v dresu hostujícího celku. Liverpool bude pokračovat.
     
    57
    Diogo Jota před malou chvíli vstřelil branku číslo 10 000 za celou dobu, co Liverpool působí v profesionálních soutěžích!
    55. Diogo JOTA - 1:0
     
    55
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Nyní už se Liverpool po krásné akci dostává do vedení! Trent Alexander-Arnold dostal přihrávku na pravou stranu, narazil si míč se spoluhráčem a předložil jej na malé vápno, odkud jej DIOGO JOTA dopravil do sítě!
     
    55
    Trent Alexander-Arnold dostal přihrávku na pravou stranu, ale pevný defenzivní blok hostujícího celku se stačil přesunout a nepustil domácí do vápna.
     
    54
    Alexander Scholz diriguje rozehrávku dánského celku na polovině Liverpoolu. Midtjylland i po změně stran pokračuje v pevné defenzivě.
     
    53
    Alisson si dal pozor na přihrávku za obranu, včas vystartoval ven z branky a odehrál míč na levou stranu. Hráči Liverpoolu se ihned vydali vpřed.
     
    52
    Paulinho dostal přihrávku na levou stranu, po které potáhl míč vpřed na polovinu soupeře, jenže neoslovil spoluhráče v bílém dresu.
     
    51
    Origi se na polovině dánského celku dostal k odraženému míči a posunul jej na levou stranu. Fotbalisté Liverpoolu však balón dlouho neudrželi.
     
    50
    Robertson se z levé strany krásně prosmýkl do pokutového území, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už se nedostal do zakončení.
     
    49
    Alexander Scholz dostal prostor na vlastní polovině a odkopl míč před napadajícím Wijnaldumem na tribunu. Vhazovat tak bude domácí Liverpool.
     
    48
    Georginio Wijnaldum diriguje rozehrávku Liverpoolu na polovině hřiště. Fotbalisté v červených dresech se ale jen těžko dostávají do vápna.
     
    47
    Liverpool se ihned po změně stran vydal do útoku, ale akce domácího celku skončila nepřesnou rozehrávkou. Hráči v červeném si ale nerozuměli.
     
    46
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Georginio Wijnaldum.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali velmi překvapivý vývoj utkání. Hostující celek vlétl do utkání mnohem lépe, jenže Dreyera skvěle vychytal domácí brankář Alisson. A to bylo z prvního poločasu prakticky vše! Liverpool poté dobýval polovinu soupeře, jenže pořádnou šanci si zatím nevytvořil. Navíc se Kloppovi zranil Fabinho. Po první půli tak platí bezbrankový stav.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Minamino si naskočil na prudký centr z pravé strany, jenže musel hlavičkovat už z hranice velkého vápna a branku minul skutečně o pořádný kus.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Sory Kaba v závěru poločasu napadal rozehrávku domácích stoperů. Střídající Williams si jeho přítomnosti všiml a odehrál míč daleko od branky.
     
    44
    Liverpool rozjíždí další akci z vlastní poloviny. Minamino následně našel Jotu, který si po špatném převzetí míče musel pomoci nedovoleným zákrokem.
     
    43
    Divock Origi si naběhl na přihrávku za obranu, jenže si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    42
    Jota spěchal s míčem u nohy na polovinu soupeře, jenže nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Přesila hostujících zadáků snadno získala míč.
     
    41
    Milner zhatil akci soupeře chytrým faulem, za který vidí žlutou kartu.
     
    41
    James Milner si naběhl na prostrčení do pokutového území a pohotově zakončil pravačkou. Jeho přízemní ránu ale srazil obránce na rohový kop.
     
    40
    James Milner dostal přihrávku na levou stranu a sklepl míč na Robertsona. Liverpool už rozjíždí další postupnou kombinaci na polovině soupeře.
     
    39
    Po následném rohovému kopu přiletěl míč do prostoru, kde číhal Diogo Jota, jenže ten byl situací natolik překvapen, že vůbec nestačil vypálit.
     
    38
    Robertson dostal přihrávku z kopačky Divocka Origiho a pohotově vyslal přízemní pobídku na malé vápno. Joel Andersson míč srazil na rohový kop.
     
    37
    Frank Onyeka kouzlil na pravé straně, kde si míč patičkou posunul kolem statického Robertsona, ale už jej nedohnal na trávníku.
     
    36
    Hra je přerušena! Na trávníku nyní zůstává ležet hostující věž Sory Kaba, který neustál souboj s Minaminem. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.
     
    35
    Minamino pokazil zpracování na polovině hrací plochy a málem nabídl hostům možnost k protiútoku. Jeho chybu však rychle napravil Jordan Henderson.
     
    34
    James Milner získal odražený míč na levé straně, odkud rozehrál do středu hřiště, nicméně dánský celek se okamžitě srovnal na své polovině.
     
    33
    Liverpool se znovu nemůže dostat dopředu. Hráči domácího celku se dnes nejsou schopni dohodnout na pasu za obranu.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Jens Cajuste (FC Midtjylland).
     
    32
    Andrew Robertson krásně přenesl hru na pravou stranu hrací plochy, kde operoval Diogo Jota, nicméně obrana hostujícího celku se stačila srovnat do bloku.
     
    31
    Henderson měl problém s napadajícím soupeřem a pokazil rozehrávku. Akci dánského celku zrychlil Pione Sisto, ale Liverpool se ubránil.
     
    30
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Fabinho, přichází Rhys Williams.
     
    29
    Hra je přerušena! Domácí Fabinho zaskakující na pozici stopera zůstává ležet na trávníku a podle všeho jej trápí nějaký svalový problém.
     
    28
    Joel Andersson dostal po rychlém přechodu krásnou přihrávku na pravou stranu, jenže krajnímu obránci se centr moc nepovedl a skončil v autu.
     
    27
    Henderson poslal krásnou přihrávku na Minamina, který se tlačil do pokutového území, jenže si míč předkopl příliš daleko před sebe.
     
    26
    Alexander Scholz si dal pozor na vysokou přihrávku za obranu hostujícího celku a před sprintujícím Minaminem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    25
    Další žlutá karta pro hosty! Za skluz na unikajícího Origiho ji dostává Frank Onyeka.
     
    24
    Po kratším tlaku domácího celku se k odcentrování z pravé strany dostal Henderson, jehož vysoký nákop prosvištěl velkým vápnem bez jakékoliv teče.
     
    23
    Fabinho poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Trent Alexander-Arnold, jenže krajní obránce Liverpoolu neměl prostor a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    22
    James Milner pokazil rozehrávku na polovině soupeře a Sory Kaba okamžitě táhl protiakci hostujícího celku. Hráči Liverpoolu se k urostlému hráči rychle stáhli.
     
    21
    Henderson tentokrát centroval z pravé strany, jenže Scholz si na jeho pobídku dal pozor a v pádu dokázal míč odhlavičkovat do bezpečí.
     
    20
    Liverpool následně zahrával další přímý kop. Trent Alexander-Arnold poslal příliš dlouhý centr a dobíhající Jordan Henderson se k zakončení nedostal.
     
    19
    Alexander Scholz zastavil unikajícího soupeře faulem a vidí žlutou kartu.
     
    19
    Robertson našel Origiho, který se ujal rozehrávky Liverpoolu, jenže domácím fotbalistům zatím chybí lepši pohyb.
     
    18
    Diogo Jota dostal přihrávku do běhu na pravou stranu, jenže napadající obránce k němu přistoupil rychle a srazil jeho centr na aut.
     
    17
    Robertson nakopl míč na polovinu soupeře, kde však v souboji s obráncem neuspěl Divock Origi. Obrana dánského celku zatím hraje hodně vysoko.
     
    16
    Stopeři Liverpoolu uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu dánského mužstva domácí akci neatakuje.
     
    15
    Po dalším centru už musela hostující obrana vyhlásit stav nebezpečí. Minamino spěchal za centrem z pravé strany, ale v klíčovou chvíli míč vůbec netrefil.
     
    14
    Liverpool zahrával další přímý kop. Po sraženém centru se míč ještě povaloval ve velkém vápně, ale nikdo v červeném dresu se do zakončení nedostal.
     
    13
    Jordan Henderson si dal pozor na zajímavou přihrávku do pokutového území a nechal míč proskákat do zámezí. Alisson bude rozehrávat od branky.
     
    12
    Hosté skvěle napadají rozehrávku Liverpoolu a dostávají domácí hráče pod tlak. Nikdo v červeném míč nerozehrál konstruktivně. Hosté vhazují.
     
    11
    Domácí Liverpool si také vyzkoušel rozehrávku přímého kopu. Centr na značku pokutového kopu odehrál do bezpečí hned první obránce v bílém dresu.
     
    10
    Minamino si míč předkopl z vlastní poloviny příliš daleko před sebe a hostující brankář míč bez problémů odkopl mimo nebezpečný prostor.
     
    9
    Origi pustil vysokou přihrávku za sebe, kam spěchal Robertson, ale aktivní krajní obránce Liverpoolu už balón neudržel na hrací ploše. Vhazují hosté.
     
    8
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Pione Sisto, který poslal střílený centr, ale nikdo v bílém se k míči nedostal.
     
    7
    Joel Andersson si dal pozor na další rozehrávku domácího celku a bez problémů zastavil pomalou přihrávku. Dánský celek ale vstoupil do utkání velmi aktivně.
     
    6
    Curtis Jones napadal rozehrávku dánského celku na jeho polovině. Obránce si ale míč skvěle pokryl tělem a fotbalista Liverpoolu jej fauloval.
     
    5
    Pione Sisto dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde se krásně otočil kolem obránce, jenže následným centrem trefil jen dašího hráče v červeném.
    4. Dreyerova možnost
     
    4
    Hosté zahodili první obrovskou šanci dnešního souboje! Anders Dreyer si naběhl na pobídku za obranu, ale Alisson jeho ránu skvěle vyrazil!
     
    3
    Paulinho se na levé straně krásnou zasekávačkou zbavil napadajícího soupeře a raději otočil hru přes celou šíři hrací plochy.
     
    2
    Trent Alexander-Arnold dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, ale hostující brankář jeho pobídku schoval do rukavic.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Dánský celek se ihned vydal do útoku, ale s vysokým nákopem si obrana Liverpoolu poradila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Liverpool bude hrát v červeném, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho, Joe Gomez, Robertson – J. Henderson (C), Milner – Shaqiri, Minamino, Diogo Jota – Origi.
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – Cain, Firmino, Jones, Mané, M. Salah, Wijnaldum, N. Williams, Williams.

    FC Midtjylland: Andersen – Andersson, Sviatchenko (C), Scholz, Paulinho – Onyeka, Cajuste – Dreyer, Sisto, Mabil – Kaba.
    Náhradníci: Ottesen, Thorsen – Anderson, D. Cools, Dyhr, Evander, Isaksen, Krajev, James, Madsen, Pfeiffer, Vibe.

    Rozhodčí: Raczkowski – Siejka, Kupsik (vš. POL).
     
    Liverpool FC

    Slavný anglický Liverpool je jedním z největších favoritů na triumf v celé Lize mistrů. Anglický celek do letošního ročníku vstoupil jako vítěz Premier League až v základní skupině. V úvodním duelu dokázal zvítězit 1:0 na hřišti Ajaxu Amsterdam. Přesto v posledních týdnech přišly pro Kloppův celek dvě rány. Nejprve to byl debakl 2:7 v ligovém zápase s Aston Villou a následně zranění klíčového stopera Virgila van Dijka v derby s Evertonem. Právě od Merseyside derby dokázal Liverpool dvakrát zvítězit, když porazil Ajax a v sobotu si v rámci Premier League poradil se Sheffieldem United.
     
    FC Midtjylland

    Dánský FC Midtjylland je českému fanouškovi dobře známý. V minulosti v něm působil obránce Filip Novák. V letošním 4. předkole Ligy mistrů navíc narazil na Slavii Praha, se kterou po výsledcích 0:0 a 4:1 ubojoval postup do základní skupiny Ligy mistrů. V předchozích předkolech navíc poradil Ludogorec, který tehdy vedl Pavel Vrba a Young Boys Bern. V prvním vystoupení v základní skupině Ligy mistrů však doma schytal debakl 0:4 s Atalantou. O víkendu však v lize porazil Brondby 3:2.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Midtjyllandem. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 55. Diogo Jota (Alexander-Arnold), 90+3. M. Salah (pen.)

    Karty:   41. Milner (LIV) – 19. Scholz (MID), 25. Onyeka (MID), 32. Cajuste (MID), 90+1. Paulinho (MID)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho (30. Williams), Joe Gomez, Robertson – J. Henderson (C) (46. Wijnaldum), Milner – Shaqiri, Minamino (61. M. Salah), Diogo Jota (80. Firmino) – Origi (60. Mané).
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – Cain, Firmino, Jones, Mané, M. Salah, Wijnaldum, N. Williams, Williams.

    FC Midtjylland: Andersen – Andersson, Sviatchenko (C), Scholz, Paulinho – Onyeka, Cajuste (81. Krajev) – Dreyer, Sisto (72. Evander), Mabil (66. Anderson) – Kaba (81. Pfeiffer).
    Náhradníci: Ottesen, Thorsen – Anderson, D. Cools, Dyhr, Evander, Isaksen, Krajev, James, Madsen, Pfeiffer, Vibe.

    Rozhodčí: Raczkowski – Siejka, Kupsik (vš. POL)
    thejrc.org